truflowa 28.10.09, 18:34 Czy te breloczki, z hous'a są emo? Ja uważam, że nie, chciałam sobie taki kupić, do plecaka czy do torebki - a koleżanika, mówi - nie kupuj bo to emo... A jak Wy myślicie >? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapamietaj_mnie Re: Emo? 28.10.09, 18:34 one nie są emo! a poza tym jesli ci sie podobaja to kupuj to twoj styl i twoje zycie ! Odpowiedz Link Zgłoś
cukierecek Re: Emo? 29.10.09, 16:55 Przeciesz one nie są emo!Twój styl , twoje zycie! Odpowiedz Link Zgłoś
penny Re: Emo? 28.10.09, 18:39 Emo? Hahahaha! Podobają Ci się to kupuj, przynajmniej są ciekawsze o misiów i różowych serduszek z napisem 'I love you'. Sama mam jeden^^ Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Emo? 28.10.09, 18:39 No co ty.. one nie są emo.. Twoja koleżanka pewnie emo nigdy nie widziała ;d Odpowiedz Link Zgłoś
zapamietaj_mnie Re: #%#$^$%&^%!@##$@ 28.10.09, 18:45 oczywiscie zartuje ale to po czesci prawda poniewaz wiele osob ktore wysmiewaja sie z emo twierdza ze wszytsko co zwiazane ze stylami punk , goth, czy cos w tym styla mowia ze "jakie emo" czy cos w tym rodzaje;/ Odpowiedz Link Zgłoś
not_sweet_baby Re: #%#$^$%&^%!@##$@ 28.10.09, 18:46 Hmm... może nie do końca,ale zalatują emo xD Odpowiedz Link Zgłoś
aitii Re: #%#$^$%&^%!@##$@ 28.10.09, 18:50 Nawet jeśli są emo to co? Koleżanka rządzi twoim życiem czy co -_- Odpowiedz Link Zgłoś
misia19978 Niee. 28.10.09, 18:50 Kup sobie one nie są emo a ta koleżanka się chyba nie zna ( za przeproszeniem) Z resztą ona toba nie kieruje więc rób co chcesz i nie słuchaj komentarzy innych Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ . 29.10.09, 09:40 taktaktak ! emo opanowało wszystko. pełno dodatków, kolczyków, bransoletek, breloków, naszyjników, pasków, kokardek EMO ! a gdyby się głębiej zastanowić emo to muzyka. od jakiegoś czasu również wymysł mediów. krew mnie zalewa, ale kolejny raz wykładu na ten temat pisać nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa Re: Emo? 29.10.09, 14:15 Jak by co to ja sobie taki kupiłam, podobał mi się to kupiłam ;D Tylko chciałam się was zapytać <3 Prawie wszyscy są na NIE - tak jak ja i dobrze ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Emo? 29.10.09, 14:23 j a a ; x wiem ze emo na topie ale dajcie spokój.. ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
xolusiax12 K L I K K K ...W TO! 29.10.09, 14:40 Zapraszam na mojego bloga: www.kolorowe123.blog.onet.pl PS.jak wejdziesz mozesz tez skomentować coś Dzziaaa ;** Odpowiedz Link Zgłoś
xxewelkaxx do xolusiax12 29.10.09, 15:47 Przestań spamować blogiem ;| A jeśli chodzi o brelok, to jest fajny A koleżanka się niee zna ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: Emo? 29.10.09, 16:13 a co to jakaś dyskryminacja emo?? jak cie sie podobają to kup Ja tez jeeeee kupie Odpowiedz Link Zgłoś
kremowa.xd Re: Emo? 29.10.09, 16:48 po pierwsze ; a co ta koleżanka ma do twojego gustu i stylu ? to Ty wybierasz , co nosisz , w co się ubierasz , w jakich dodatkach gustujesz! jesli Ci się coś podoba - nigdy nie pytaj kogoś o zdanie - biegnij do kasy ! ;dd po drugie ; są emo , przynajmniej jak dla mnie xdd po trzecie ; no i co z tego , że są takie troszke emowate ? ;p to w końcu Tobie się podoba , nie ? (: Mi się średnio podobają ;/ Ale kupuj bez wahania! ;d Odpowiedz Link Zgłoś
happyend13 zasmiecasz forum, i tyle . 29.10.09, 16:59 truflowa napisał(a): > Czy te breloczki, z hous'a są emo? > > > Ja uważam, że nie, chciałam sobie taki kupić, do plecaka czy do torebki - a kol > eżanika, mówi - nie kupuj bo to emo... > A jak Wy myślicie >? ja mam go . i nie jestem emo. ;/ i czy jako sobie kupisz jeden bry loczek w styly emo, to znaczy że od razu bd emo ?;/ Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa K_L_I_K_N_I_J 29.10.09, 18:59 Ok, dzięki za opinię i sorrki , ze zaśmieciłam forum ... Jak już pisałam kupiłam sobie takiego, chciałam tylko się was spytać co o nich sądzicie .. I nie piszcie mi, Że co koleżanka ma do twojego gustu itp. Tyle, że nic ... Dobra, dziękuję - skończyłam wykład ^^ Dobranoc [...] Odpowiedz Link Zgłoś