fan_miley 29.10.09, 16:07 czy to takie dziwne?? przecież to jej sprawa a może nie ma czasu na naukę?? a i poza tym ktoś pisał że ona będzie miała tylko wykształcenie gimnazjalne ale ona jest w liceum ale i tak pewnie zda i skończy szkołę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buntowniczkaxd Re: Miley nie chcę się uczyć! 29.10.09, 16:14 bez k o m e n t a r z a . Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus23 Re: Miley nie chcę się uczyć! 29.10.09, 16:14 No właśnie!! Ona może mieć lekcje w domu,ale to też nie zawsze,ale jednak są Na bank się uczy i wiedze ma ! Odpowiedz Link Zgłoś
polly__ Re: Miley nie chcę się uczyć! 29.10.09, 16:41 Heh, właśnie . Zgadzam sięę. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Re: . 29.10.09, 16:14 Niech robi co chce ;P xd . Aż chyba tak źle nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
majli. Re: . 29.10.09, 16:17 człowieku, zaśmiecasz forum. miley uczyć się nie musi, bo jest ustawiona w show biznesie do końca życia. -.-' Odpowiedz Link Zgłoś
fan_miley Re: . 29.10.09, 16:21 człowieku forum zawsze jest zaśmiecone i zawsze będzie Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ straszne . 29.10.09, 16:20 a to njus. ja też nie chcę i nigdzie tego nie piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
razzo szczerze mówiąc... 29.10.09, 16:24 to mało mnie to obchodzi. ` jej sprawa czy chce zostać taka pusta do końca życia. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
razzo majli. ; 29.10.09, 16:34 możesz mi coś wytłumaczyć.? bo nie bardzo rozumiem twoje podejście do tej (o boże) jakże strasznej informacji. "bo jest ustawiona w show biznesie do końca życia" .? chyba jest ustawiona do końca życia z tych pieniędzy, które zarobiła na tych głupich dzieciakach, które chodzą na ten jej inteligentny film po sto razy do kina. ale w show biznesie.? chyba cię nie rozczaruję, jeżeli stwierdzę, że za trzy, cztery lata Miley albo zniknie, albo będzie jedną z setek, bo nic ciekawego sobą nie reprezentuje, żeby zostać (hahaha) "nastoletnią gwiazdą numer 1". "miley uczyć się nie musi" jasne, jeżeli chce, uchodzić za pustą, głupią ale bogatą to oczywiście, że nie musi. ` Odpowiedz Link Zgłoś
majli. Re: majli. ; 29.10.09, 16:36 razzo, kochaniutka ty moja. miley zapewnie wali twoja opinia. poza tym, nie wmawiaj sobie czegoś, czego nie napisałam. może i zarobiła na ,,tych głupich dzieciakach''. ale zarobiła. i odniosła sukces. p.s - twoje komentarze tego nie zmienią. Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Re: majli. ; 29.10.09, 16:42 a czy ja mówię, że coś zmienią.? ` chodzi mi tylko o Twoje ostatnie, dosyć dziwne zdanie w poprzednim komentarzu. ` Odpowiedz Link Zgłoś
majli. Re: majli. ; 29.10.09, 16:46 no nie wiem, czy myślisz, że zmienią. dobra, nieważne. zakończmy tą niepotrzebną konwersację. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Miley nie chcę się uczyć! 29.10.09, 16:40 nie róbmy z tego paniki - wiele osób nie chce sie uczyc. tylko, ze ona ma pieniadze, ktore moglyby wystarczyc jej do konca zycia, a my nie. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 ^.^ 29.10.09, 16:43 O ja!! To very very straszne ;d A tak serio, jakby mnie to obchodziło.. Na co jej wykształcenie, jak i tak już ma załatwioną prace [kasa].. Odpowiedz Link Zgłoś
winks6 Miley i co z tego? 29.10.09, 16:46 Co to kogo obchodzi to jej sprawa.Tak przy okazji zapraszam na mojego bloga jego adres znajdziecie na moim profilu w rubryczce o mnie Odpowiedz Link Zgłoś
pixie14 Re: Miley nie chcę się uczyć! 29.10.09, 17:21 ma tyle kasy że do końca życia nie musi pracować to po co sie uczyć?? Odpowiedz Link Zgłoś
bloodsucker Re: Miley nie chcę się uczyć! 29.10.09, 17:30 Nie obchodzi mnie to. Jej wykształcenie. Chociaż ona ma 8-10 letnie fanki , które biorą z niej przykład i taka sobie 9 latka walnie mamie tekstem ,że ona nie chce chodzić do szkoły bo Miley też tego nie robi. Więc niech czasami zastanowi się co mówi. xd Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Miley nie chcę się uczyć! 29.10.09, 18:13 ` a więc dziewczyny weźcie przestańcie mówić że skoro ma tyle kasy to po co ma się uczyć , bo to głupie . zresztą miley powiedziała że nie pójdzie do collegu a nie że rzuca naukę ! mogę się założyć że ma indywidualne lekcje . ale oczywiście portale plotkarskie , gazety etc o tym nie wspomną bo przecież nie byłoby sensacji -.- jeżeli się mylę , to uważam że miley postąpiła głupio . wiadomo że jej kariera prędzej czy później się skończy . jasne , będzie miala z czego żyć ale kim ona będzie później ? powiedzmy sobie prawdzie w oczy . będzie niewykształconą , głupią dziewuchą która w przeszłości nie chciała się uczyć , bo po co ? kase miała , sławę i urodę też . więc na co jej wykształcenie ? : sciana : założe się że jeżeli teraz zrezygnuję z nauki później będzie tego żałować . Odpowiedz Link Zgłoś
minaslia Re: taylor_ 30.10.09, 15:41 O co chodzi z tym koleżem to jest coś takiego jak studia? A zresztą wydaje mi się że ona wie wystarczająco dużo żeby dać sobie radę na świecie, a jeśli nie to z kasą jest ustawiona do końca życia.. Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: Miley nie chcę się uczyć! 30.10.09, 15:39 dla mnie to nie ma znaczenia czy chce sie uczyćć czy nie . Jej zycie , jej sprawa . Ja bym sie tam wolala uczyćć no ale cóóżżż.... Robi co ze chce a to czy juz zrobi dobrze czy nie to na serio zalezy tylko od niej... Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: Miley nie chcę się uczyć! 31.10.09, 12:01 z tego co czytałam to ona skończyła tylko gimnazjum ? . tak czytałam.. i jest ponoć jedyną gwiazdą Disney'a , która nie skończyła collegu .[nie wiem jak to sie pisze xd . ] Odpowiedz Link Zgłoś
candy.girl Re: Miley nie chcę się uczyć! 31.10.09, 17:30 A co mnie to że ona nie chce się uczyć ;/ .? Niech robi co chce ;x Zaśmiecasz forum . Odpowiedz Link Zgłoś
claudunia Re: Miley nie chcę się uczyć! 31.10.09, 17:37 od tego trzeba zacząć ,że ona swoją karierę w szkole zakonczyla w wieku 13 lat ,bo zaczela grac w HM.I od tego momentu ,ma/miała po 4 godziny codziennie lekcji(mówiła to w jednym z wywiadów).więc szkoły i tak nie ukończyłaby xD ale po drugie ,ona jest zajęęta ,nagrywa filmy,trasę ma to nie dziwota ,że zrywa z nauką. nie można tego wszystkiego pogodzić. zresztą TERAZ może spokojnie przestać pracować ,bo starczy jej na caałe życie ,ale nawet jesli ,to znając Miley długo sie jeszcze utrzyma w branży. Odpowiedz Link Zgłoś
cheeky Re: Miley nie chcę się uczyć! 31.10.09, 18:08 czy skończy , to wiesz . to pozostaw jej przyszłym nauczycielom . Odpowiedz Link Zgłoś