Dodaj do ulubionych

kradziesz czy zguba ??????????????

02.11.09, 15:03
kurde,miałam dis fatalny dzieni,cryingponiewaz gdy miałam lekcje WF,zgobiłam komorkecrying,ale
predzej ktos mi ją ukrat, bo na 101%ją mialam, a nawet pamietam gdzie wkladalam,gdy
skonczyla sie lekcja jej nie bylo przeszukalam wszystko ,pytalam sie,zglosilam pedegowi i
wychiwawczyni, ale nic sie nie znalazlo , i juz nieznajdzie chybacrying,a nie wiem jak to
powiedziec rodzicom, bo bende miala jazde,a musze to zrobic jak najszybciej, bo fon jest
na abonament, i ta osba moze kozystac, a tel,mialam wyciszony, i bez wibracji,byl drogi, a
teraz niewiem jak to powiedziec rodzicom, a wole nie mowic co ja bende miala za
tocryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
Obserwuj wątek
    • selina...gomez Re: kradziesz czy zguba ?????????????? 02.11.09, 15:07
      Kradzież?.
      Wal starym...
      mOze bedzie git jak odrazu pOwiesz xD
      • clover1 Kradzież... 02.11.09, 15:09
        Chyba jednak kradzież.Czy wiesz kto to mógł być?.Wszyscy ćwiczyli na wf?.
    • pauuli Re: kradziesz czy zguba ?????????????? 02.11.09, 15:09
      powiedz jak będą się darlli że ci ukradli i to nie twoja wina
      • truskaweczka007 Re: kradziesz czy zguba ?????????????? 02.11.09, 15:11
        no duzo osob nie cwiczylo, a nawe niezwrocilam uwagi
      • truskaweczka007 Re: kradziesz czy zguba ?????????????? 02.11.09, 15:12
        no tylko powiedzom ze jestem nie odpowiedzialna i nie dostane drugiego fonacrying i bende
        mala kare i ochszan, ale taki ze szkoda gadaccryingcryingcryingcrying
        • mandy_jonas Współczucie... 02.11.09, 15:18
          Nie no laska współczuje... Mi nigdy fona nie ukradli więc nie wiem jak to jest,
          ale mogę sobie wyobrazić. Nie możesz tego unikać przed rodzicami, bo prędzej czy
          później i tak się dowiedząbig_grin A lepiej prędzej, bo prędzej będzie ochrzan ale też
          prędzej będziesz to miała z głowybig_grin
        • lily28 Re: kradziesz czy zguba ?????????????? 05.11.09, 17:07
          Powiedz rodzicom i dzwoń do tych z biura obsługi klienta czy tam do czego (albo
          idź do salonu), powiedz, że ci ukradli telefon i wtedy zablokują ci kontouncertain
    • justina Re: kradziesz czy zguba ?????????????? 02.11.09, 15:58
      wiesz ja też miałam taką sytuacje na wfie ... Tylko że się później okazało że fon miałam w
      plecaku xd
      • akira xd 04.11.09, 10:03
        A w szkole dzwonili po policje? Kiedy mojej przyjaciółce "zginął" telefon,
        przeszukiwano całą szkołę. Kazywali każdemu opróżniać plecaki i wgl. W końcu
        okazało się, że ukradł mój kolega z klasy. Chodził po szatniach i zabierał
        komórki. Wystraszył się policji i podrzucił koleżance telefon do kapuzy
        kurtki. Mi osobiście ukradli tylko słuchawki więc nic z tym nie robiłamsmile
        A rodzice na pewno nic ci nie zrobią! Przecież to nie jest twoja wina!
        Powiedz, że ci go ukradli i po sprawię. Na pewno nie będą źli. Powodzeniakiss
        • cheeky Re: xd 04.11.09, 17:37
          trzeba było pilnować .
          • anja_ Re: xd 05.11.09, 09:29
            łał . 'trzeba było pilnować' jak napisała cheeky . To chyba nie jej wina, że ktoś wszedł do szatni i ukradł jej telefon ;\ . Jak miała pilnować ..? zabrać go na W-F , żeby ktoś strącił np. piłką. ? Powiedz rodzicom jeśli ktoś Ci UKRADŁ to nie będą źli no bo czemu ? .

Trzymam kciuki !
            • xcrazyx Re:Ups... 05.11.09, 17:19
              Yyy... Współczuję...U nas był już kiedyś taki przypadek... Tylko, że ktoś wtedy
              ukradł 3 telefony, a nie jeden. Dziewczyny zgłosiły to nauczycielom, pół szkoły
              przesłuchali no i się telefony znalazły smile Mam nadzieję, że Two też ktoś zwróci...
              Trzymam kciuki smile
              Pozdro kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka