migonne 03.11.09, 20:13 nawet gdybym nie chciała, to mama i tak mi je wepchnie... więc pytanie. z czym robicie? ;D dajcie jakiś "przepis" smakowity. xdd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cytrusia. Re: Kanapki do szkoły. :D 03.11.09, 20:26 Dzisiaj miałam z masłem orzechowym... P.y.c.h.a! Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_16 Re: Kanapki do szkoły. :D 06.01.10, 11:35 Ja nie biore kanapek bo mama wie że i tak ich nie zjem !! Odpowiedz Link Zgłoś
asiula333 Re: Kanapki do szkoły. :D 03.11.09, 20:31 ja mam to samo czasem poprostu nie jem ja lubie z wedlina i serem albo ogórkiem Odpowiedz Link Zgłoś
boy_love_you Re: Kanapki do szkoły. :D 04.11.09, 20:15 Ja nie nosze nawet jakbym chciała to mi jest po nich niedobrze wymiotować mi sie chce i śmierdzą te kanapki Odpowiedz Link Zgłoś
ooonanaooo Re: Kanapki do szkoły. :D 04.01.10, 15:58 JA kanapki rzadko nosze , wole drożdżowkę Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 ...... 03.11.09, 20:32 Mięcho ; x nie zawsze jem ... ale no jak mi sie na serio zechce to musze ... xd w piątki mam z nutellą ; d Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: Kanapki do szkoły. :D 03.11.09, 20:34 ja na szczęście nie mam tego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
angela_xd Re: Kanapki do szkoły. :D 03.11.09, 20:36 o ja to mówię by mi nie robila ponieważ kupie sobie w szkole bo mamy normalne bułki z serem ogórkiem i szynką więc ciągle tak jej mówie a nie kupuje xDD Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Kanapki do szkoły. :D 03.11.09, 21:16 nie noszę. x dd jem obiady w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaaa Re: Kanapki do szkoły. :D 03.11.09, 21:22 ja nie chce kanapek do szkoly bo tylko grubasy sie tam opychaja. a do naszej klasy chodzi taka beka i ona jest taka spasla i brzytka i normalnie az mi jej rzal serio bo ona nie bendzie miala nigdy boya ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
savannah Re: Kanapki do szkoły. :D 03.11.09, 21:27 niuniu, aż mi ciebie Żal. najpierw naucz się pisać, co? dziecko 10 lat pewnie, to jeszcze mogę jakoś wytłumaczyć sobie twoje myślenie... Odpowiedz Link Zgłoś
americanidiot niuniaaa ??? 04.11.09, 20:43 Hmm...niuniaaa, tylko grubasy się 'opychają' w szkole? Ja bym tego nie powiedziała. Osoby, które nie jedzą kanapek, też mogą być grube. To zależy od przemiany materii, zdrowia i tak dalej... Ja na przykład codziennie mam do szkoły kanapkę, picie, owoc i często coś słodkiego. Możecie sobie myśleć, że jestem żarłokiem ,ale to nieprawda. Kanapki i (a właściwie przede wszystkim xd) słodycze pomagają przecież 'utrzymać' koncentrację, co jest nam w budzie bardzo potrzebne. Moją kanapkę jem po troszeczku na każdej przerwie, czemu się dziwią moje koleżanki. Ale tak jest lepiej niż zjeść na pierwszej czy drugiej przerwie, a potem głodować. A dziewczyny, które są grube, i tak będą miały chłopaków, bo MĄDRY chłopak patrzy nie tylko na urodę ,ale i na inteligencję. Więc na drugi raz pomyśl troszkę, zanim coś napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: niuniaaa ??? 07.11.09, 23:54 americanidiot napisał(a): > A dziewczyny, które są grube, i tak będą miały > chłopaków, bo MĄDRY chłopak patrzy nie tylko na urodę ,ale i na inteligencję. > Więc na drugi raz pomyśl troszkę, zanim coś napiszesz niestety jest tak ,że na wygląd patrzy się na początku znajomości (chyba ,że poznaje się kogoś przez internet ,ale jak dla mnie to głupota więc tego nie zaliczam). Niestety wygląd jest dla chłopaków bardzo ważny i Ci właśnie 'mądrzy' pójdą do ładnych niż do brzydkich. ;d Charakter jest tak samo ważny jak wygląd. Czasami wygląd jest nawet ładniejszy ,więc nie oszukujmy się. Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: niuniaaa ??? 04.01.10, 15:55 a wy nie jecie kanapek choćby w domu?żal wiecej sie tyje od chipsow i ciastek a 1 kanapka nic nie szkodzi wiec lepiej sie zastanowcie jak cos piszecie! Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo niuniaaa jak to się mówi ,żal mi ciebie' ;/ 04.11.09, 20:49 niuniaaa napisał(a): > ja nie chce kanapek do szkoly bo tylko grubasy sie tam opychaja. a do naszej > klasy chodzi taka beka i ona jest taka spasla i brzytka i normalnie az mi jej > rzal serio bo ona nie bendzie miala nigdy boya ;/ A ja jestem SZCZUPŁA i noszę kanapki do szkoły i nie dla tego, że się opycham tylko dlatego, że przez 9 godzin umarłabym w szkole z głodu . bo na obiad nie chodzę a sklepiku nie mamy . I zachowuj się, bo to, że ktoś jest grubszy, nie upoważnia cię do wyzywania go . ! Nie zdziwiłabym się gdyby się okazało, że ta ,beka' ma branie u chłopaków, a ty jej tylko bezczelnie zazdrościsz . I radzę zainwestować w słownik ortograficzny . A ja kanapki zazwyczaj mam z serkiem żółtym,szynką,sałatą i pomidorem . ;D czasem przed wyjściem do szkoły wsadzam je do mikrofalówki[haha . ;D] żeby lepiej smakowały. Odpowiedz Link Zgłoś
olkajot Re: Kanapki do szkoły. :D płytka niuniaa. 04.01.10, 15:59 Wisz co niuniaaa jestes strasznie płytka!! Ja czasem nosze kanapki do szkoły,a jak nosze to zwykle z nuttelą, serem, masłem orzechowym, szynką, sałatą. I nie tylko grubasy przynoszą do szkoły kanapki, u nas w klasie jest taka dziewczyna, przy kości i jakoś wszyscy ja lubią Powierzchowność zawsze przegrywa!! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Kanapki do szkoły. :D 03.11.09, 21:26 Nie jem śniadań, więc tym bardziej nie noszę kanapek do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyka95 Re: Kanapki do szkoły. :D 04.11.09, 17:58 powiedz mami ze sama sobie zrobisz sniadanie zrob sobie cos z czym lubisz np. nutella czy dzem albo popros mame zeby w sklepie kupila opakowanie 10 rogalików i bierz je do szkoly Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia kanapki w szkole 03.11.09, 21:27 odpycha mnie . rano kaszlę czując wymiociny a czując w szkole szynkę zamykam oczy mam bardzo silne odruchy wymiotne i po prostu nie jem rano śniadań, a szkole nie jem kanapek... pączka, albo coś . ale bez zapachów, odchodzę od miejsc z kanapkami. nie mam nic do ludzi, którzy jedzą, to mój indywidualny problem, przez który niektórzy uważają mnie, że uważam się (ale to durnie brzmi) za lepszą, bo nie jem kanape i ojezujezu . nie jest tak Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: kanapki w szkole 03.11.09, 21:29 pokręciłam cos w zdaniach, postarajcie się zrozumieć . moje wypowiedzi to spr. z czytania ze zrozumieniem , lol chciałam się odnieść do niuuni, ale zapomniałam : 13 lat i nie miała chłopaka ?! no co ty ?! to jakiś grubas musi być !!! haha, przerażasz mnie kotku . Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: kanapki w szkole 03.11.09, 21:32 Ja noszę do szkoły kanapki. Z różnymi dodatkami - to zależy z czym mama mi zrobi. Najczęściej mam z serkiem do smarowania lub salami. Zawsze w szkole jem tez jabłko. Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancza odradzam... 03.11.09, 21:40 mi sie ostatnio na matmie jablka zachcialo, wyjelam z mojego wspanialego plecaka .juz konczylam jesc kiedy ona do mnie Joanno -2 z zachowania, nie umialam jej ospowiedziec i wyksztusilam "yhymm"-moj tekst na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
buziaczek_16 Re: Kanapki do szkoły. :D 03.11.09, 21:34 Hmm.. Zazwyczaj jakąś drożdżówę kupuję albo bułkę czy coś.. Albo po prostu nic nie kupuję i jestem "na utrzymaniu" Przyjaciół i przyjaciółek. Jak jestm głodna to zawsze się ktoś podzieli xdd Mi mama nigdy nie robi ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: .... 03.11.09, 21:54 hm , mi czasem mama robi kanapki z nutellą, ale czasem sie wywine xD mówie jej że kupie sb coś w sql i mam spokój xD chociaż czasem mnie sprawdza o,O xD Odpowiedz Link Zgłoś
silver. Re: .... 04.11.09, 08:36 ja tam mam kanapki codziennie , ale często mi się zdarza je komuś dać . jak zjem rano w domu śniadanie , to w szkole nie muszę . kiedyś nosiłam tosty do szkoły , ale teraz to chyba mam z almette ; D . Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: .... 04.11.09, 18:09 Hah. Mój przepis - mówię tacie, że ma robić mi z nutellą ;P A jak mama mi robi to różnie z wędliną, serem itp. ) Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd , xd 04.11.09, 18:15 kurdee mi mama tez kaze nosic kanapki z szynką bo jestem wychudzona ble ble ble więc ja wyrzucam w szkole x ddd < lol2 > Odpowiedz Link Zgłoś
wand Buntowniczka... 04.11.09, 20:28 Fajnie robisz Wyrzucasz tak czy źle zrozumiałam? Bo jeśli tak, to jesteś... ech, nie znam okreslenia... Gdzie indziej, dajmy na to w Afryce, dzieci marzą o kanapce z szynką, a Ty ją sobie wyrzucasz... Odpowiedz Link Zgłoś
agati_1997 ;* 04.11.09, 18:16 Ja noszę chleb z szynką a w piątki chleb z pasztetem Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Kanapki do szkoły. :D 04.11.09, 18:35 Ja nigdy nie biorę kanapek do szkoły Na drugie śniadanie najczęściej zabieram owoce, albo jakieś drożdżówki. Kanapki w skzole jakoś mi nie smakują... Są takie 'zdepnięte' Ale jak w podstawówce zabierałam to zawsze z kotletem Jak został od obiadu kroiłam sobie w małe kawałeczki, nakładałam i składałam Na serio wyśmienicie smakuje! Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Kanapki do szkoły. :D 04.11.09, 20:00 Ja nie noszę już, ale kiedyś nosiłam, najczęściej z szynką i ogórkiem jakimś, czasem coś w sklepiku kupowałam Odpowiedz Link Zgłoś
karoola.006 Re: Kanapki do szkoły. :D 04.11.09, 20:07 migonne napisał(a): > nawet gdybym nie chciała, to mama i tak mi je wepchnie... > więc pytanie. > z czym robicie? ;D dajcie jakiś "przepis" smakowity. xdd mm ... u mnie to samo . to ja Ci radzę : 1 . Nutella i świeżutka bułeczka 2 . Ser (byle nie edamski - blee ) , szynkaa , margarine . xD 3 . Kupuj drożdżówki . ; D Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Kanapki do szkoły. :D 04.11.09, 20:13 ja rzadko mam ale jak już ma to tak :: jakiś ser,rzodkiewka i słata;D Odpowiedz Link Zgłoś
ewa12 Re: Kanapki do szkoły. :D 04.01.10, 15:50 weźcie dziewczyny, niektórzy głodują a was obrzydzają kanapki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Kanapki do szkoły. :D 04.11.09, 20:15 Ja nie jem w domu śniadań, zawsze w szkole. Chyba ,że mam na pózniejszą godzinę ,lub wiadomo w weekend. Ja jem różnie - dzisiaj miałam z nutellą ,często jem z serem i papryka itd. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
aguss001 Re: Kanapki do szkoły. :D 08.02.10, 20:27 ja tam jem z kiełkami . ale polecam marchewke xD . ;d u nas w szkole to teraz na to <<moda>> xD. Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: Kanapki do szkoły. :D 04.11.09, 20:19 ja tamm z szynkąą jemm i z nutelląą tzn. nie że razem tylko raz to raz tamto hehe ;D ;D ;D a innych przepisow na kromkiii mojej mamuśśkiii nie znam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
zakorkowana Re: Kanapki do szkoły. :D 04.11.09, 20:22 almette i pomidor pyyychaaa xd Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Kanapki do szkoły. :D 04.11.09, 20:26 almette , nutella , szynka może jakaś dobra ; * Odpowiedz Link Zgłoś
watka9 Re: Kanapki do szkoły. :D 04.11.09, 20:28 Nutella Czasem : ser ketchup i szyneczka ; P taka chuda Odpowiedz Link Zgłoś
kinia96 Re: Kanapki do szkoły. :D 04.11.09, 20:29 hmmm... ja to normalnie. z szynką czy coś. ale ostatnio zauważyłam że moja kumpela ma kanapki np. z majonezem, szynką i serem. i to wszystko razem w jednej kanapce. spróbuj. może ci zasmakuje (: Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em hm. 04.11.09, 21:08 ha, a ja często biorę babeczki nie pieke, no co wy. Kupuję w Lidlu. Są pyszne, polecam! a jeśli już to różnie, zależ na co mam ochote. Ostatnio na słate z szynką, czasem jeszcze z papryką. Z miodem, z dżemem. Różnie Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: Kanapki do szkoły. :D 04.11.09, 22:23 nie biorę, nie jadam. rano nie mogę patrzeć na jedzenie, jak jestem glodna - kupuję cos w sklepiku. Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Kanapki do szkoły. :D 06.11.09, 18:54 szynka , sałata , ser , pomidor , ogórek itp . Odpowiedz Link Zgłoś