pati_39 Re: Kanapki do szkoły. :D 06.11.09, 20:33 Kup sobie coś w sklepiku szkolnym Pączek, 7-days czy coś ;D A jeśli koniecznie chcesz kanapkę to ja polecam taką wiosenną (sałata, ser,ogórek,rzodkiewka,szczypiorek-ciekawe jak to ugryziesz xD niczym hamburger) a na zimę to spróbuj coś z serem, twarogiem, sama nie wiem xD Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Kanapki do szkoły. :D 06.11.09, 20:44 a to ja Ci powiem tak : najlepsze to są bez masła z serem . haha , zawsze takie mam x D Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Kanapki do szkoły. :D 06.11.09, 20:48 przeważnie to robie sobie z tym do jest w lodówce ; ) ) ale przeważnie z jakimś serkiem Odpowiedz Link Zgłoś
julcia00 Re: Kanapki do szkoły. :D 06.11.09, 20:52 mi mama robi , z szynką miodową + pomidorek . XD ja robie z pomidorem . Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Kanapki do szkoły. :D 06.11.09, 20:56 świeży ogórek i ser żółty. nie nawidze szynki i mięsa. ; x x. Odpowiedz Link Zgłoś
firana Re: Kanapki do szkoły. :D 06.11.09, 20:56 Olej kanapki. Jabłko, banan, jogurt, w każdym razie coś lekkiego. I dużo wody niegazowanej! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia.25 Re: Kanapki do szkoły. :D 07.11.09, 21:28 Spragniona przepisów do książki kucharskiej Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Kanapki do szkoły. :D 07.11.09, 23:11 Uch....ja biorę batonik fitness albo jabłko, lub coś w tym stylu.! Odpowiedz Link Zgłoś
polly__ Re: Kanapki do szkoły. :D 07.11.09, 23:21 Ser albo serek , ewentualnie paróweczka. x dd . Szynki nie zjem nigdy . ; p Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Kanapki do szkoły. :D 08.11.09, 14:49 nienawidzę kanapek z szynką do szkoły. ale jak mamy polędwicę z indyka posmaeowaną Almette ze szczypiorkiem i cebulą, to jest nieboooo . < 3 z nutellą też super. z pomidorem i serem. pychota.. Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Kanapki do szkoły. :D 08.11.09, 19:20 ostatnio mama robi mi z czekoladą Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Kanapki do szkoły. :D 08.11.09, 19:25 ser, czekolada i różne bajery ;d. jak nie chcesz nosić to nie jedz, tylko przy mamie wykladaj całe z plecaka, to stwierdzi, że się tylko marnuje ;p. Odpowiedz Link Zgłoś
smiley. Re: Kanapki do szkoły. :D 03.01.10, 15:11 ` ja, moja droga biorę kanapki. xd nie ma to jak głodek, ale Ty pewnie o tym wiesz. xd zależy z czym, najbardziej uwielbiam kanapki z szynkąą. xd Odpowiedz Link Zgłoś
lamma x D 03.01.10, 15:18 no, widzę, że tutaj kanapkowa dyskusja. przyłączam się ! x D ja raz zrobiłam kanapkę z szynką i dżemem. ; x nie pytajcie, jak mi smakowało. ja tam lubię z serem , bo ja lubię ser, a ser lubi mnie. x D może ... o, zrobię sobie jutro z kilkoma dżemami ^^ kanapkę. narazie nie mam pomysłów. ave. Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: Kanapki do szkoły. :D 03.01.10, 15:23 JA drugie śniadanie zawsze muszę mieć, bo nie zawsze zdążę zjeść coś w domu. I nie koniecznie są to kanapki, czasem biorę kawałek ciasta lub zimny kawałek pizzy jak zostało z kolacji. Kanapki robię z tym z czym akurat pod ręką. Dobra też jest maślana bułeczka lub rogalik z jogurtem do picia. Do tego jakiś batonik lub cukierek, bo cukier pobudza nasz mózg do prazy Zawsze mam coś do picia ze sobą, zimą herbatę w termosie, a gdy jest cieplej to wodę lub jakiś sok. Rzadko gazowane. Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ Re: Kanapki do szkoły. :D 03.01.10, 20:20 ` Ja, to taki nie jadek jestem. Z pasztetem, ogórkim ;b a tak to drożdżówki Odpowiedz Link Zgłoś
trampolinka__ Re: Kanapki do szkoły. :D 03.01.10, 20:24 Ja jeśli chcę kanapki do szkoły to muszę sobie zrobić ... ;] A przeważnie nigdy nie robię .! ;] Jeśli już naprawdę muszę to jem z... jakimiś pomidorami, ogórkami, sałatą ... ;] Jako wegetarianka nie mam za dużego wyboru ... ! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Kanapki do szkoły. :D 04.01.10, 15:58 A mi mama codziennie nie robi . Przeważnie dostaje kase na jakąs bułke itd. ; D A jeżeli mi juz zrobi to biore. Jak zgłodnieje to zjem .A jak nie to do domu przynosze. . : D Odpowiedz Link Zgłoś
voolgarna Kanapki do szkoły. :D 04.01.10, 15:58 ja biore żeby mamusia się nie martwiła. hihi. bo jej mówie, że nie chce śniadań bo zjem w szkole i wtedy szukam głodnych koleżanek i zawsze się znajdą ; D moje kanapki się rozchodza jak świeże bułeczki ; D Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: Kanapki do szkoły. :D 04.01.10, 16:09 Tak, powtórzę się. Jem tylko z masłem orzechowym, bo inne jakoś dziwnie smakują po wyjęciu z woreczka. : [ Często kończy się to zielonym chlebem. : D Dziewczyny, dajcie spokój. Piszecie `Inni by wiele oddali za taką kanapkę...` No to ja wam odpowiem: Taka buntowniczkaxd (przyszła mi pierwsza na myśl, ktośtam się czepiał) Nie pojedzie na przerwie do Afryki i nie zaniesie dzieciom swojego szkolnego śniadania. : / Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia003 Re: Kanapki do szkoły. :D 04.01.10, 16:04 ja lubie z serem^^ z szyneczka^^ itp Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: Kanapki do szkoły. :D 04.01.10, 16:15 A może drożdżówki. Ja robię z szynką, serem. Oo, przypomniało mi się, że kiedyś mi się nudziło i zrobiłam sobie z dżemem truskawkowym, malinowym, brzoskwiniowym i posypałam kakaem Puchatkiem. ^^ ;D Nie pytaj, jak smakowało. stokrota. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: Kanapki do szkoły. :D 04.01.10, 16:21 1. Na wiosnę z ogóreczkiem, sałatą, rzodkiewką, pomidorkiem... Mmmm. pycha! ;D 2. Nutella w pogotowiu. 3. Dżem. 4. Szynka. 5. Ser. 6. Drożdżówki! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
nikki_x Re: Kanapki do szkoły. :D 06.01.10, 13:11 Ja nie bioree,. Jak coś to sb batona kupuje ;D Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Kanapki do szkoły. :D 05.01.10, 19:12 jem. z szynką, serem, czekoladą - zależy co jest w lodówce ; pp Od początku 6. klasy tata mi kazał zawsze mieć kanapkę w szkole, bo w moim wieku powinno się jeść..x dd Oprócz kanapki biorę jabłko, woda (gazowana lub niegazowana - różnie), a czasem jakiś baton ; D Odpowiedz Link Zgłoś
rathbone Re: Kanapki do szkoły. :D 05.01.10, 19:45 mi mama czesto robi kanapki ;p i raz a nawet dwa razy wzielam kanapke ale nie zjadlam jej w skzole i zapomnialam o niej i mi cała speśniała ;p hahaha brechta z tego byla xd Odpowiedz Link Zgłoś
lidka94dt Re: Kanapki do szkoły. :D 06.01.10, 12:26 Popros mame aby dawala ci do szkoly kase lub drozdzowke sa o wiele smaczniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Bez śniadania 06.01.10, 12:27 Ja najbardziej lubie suche bułki albo z szynką i ogórkiem xp Zawsze coś mam w szkole.. bułka- obowiązkowo, ewentualnie chleb do tego jakiś batoik i soczek :p Raz zapomniałam śniadania to myślałam że nie wytrzymam.. haha xp Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_ Re: Kanapki do szkoły. :D 06.01.10, 13:12 ` nie martw się ciocia sweet_ też ci pomoże . ciocia wie ! zjadaj po szkole . Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Re: Kanapki do szkoły. :D 06.01.10, 22:08 z wędzoną szynką mnnnnnnnnniaaaaaaaaaaaaaaaaaaam lub z serkiem śmietankowym Odpowiedz Link Zgłoś
moniqe_cullen Re: Kanapki do szkoły. :D 07.01.10, 16:09 Niuniaaa jesteś płytka jak woda w kałuży ... Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Kanapki do szkoły. :D 07.01.10, 16:10 Ja kanapek nie noszę, bo chodzę na obiady... Odpowiedz Link Zgłoś
jogurt_ Re: Kanapki do szkoły. :D 07.01.10, 16:18 Nie miałabym czasu na jedzenie na przerwach ;P Ale mam bar więc jak już znajde chwile czasu to tam coś zjem Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Kanapki do szkoły. :D 07.01.10, 16:25 seneka4 jeśli chłopak naprawdę Cię lubi nie patrzy tylko na twój wygląd, a jeśli tak to jest często płytki i głupi ... No bo co to za znajomość, dziewczyna na poszątku jest ładna i "lubiana", na początku może jest fajna, ale z czasem moze okazać się głupia i nie będzie o czym z nią gadać .... a na Ciebie niuniaaa nie ma słow : po pierwsze - słownik ortograficzny po drugie - jesteś strasznie płytka .. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Kanapki do szkoły. :D 07.01.10, 16:22 ja ostatnio miałam tosty. ;pp są okej ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
magda940703 Re: Kanapki do szkoły. :D 07.01.10, 16:23 ja zwykle coś kupuję w sklepiku, ale moja koleżanka codziennie nosi kanapkę z masłem czosnkowym, świeżym ogórkiem albo pomidorem, sałatą i jakąś białą wędliną <pycha> ja sobie takie robię w domu Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Kanapki do szkoły. :D 07.01.10, 16:39 moja mama tylko raz w życiu zrobiła mi kanapki do szkoły. wie, że ich nie zjem xd Odpowiedz Link Zgłoś
dulce12_rbd Re: Kanapki do szkoły. :D 20.01.10, 18:35 Jak mamie mówie, że nie chcę to ona mi nie robi. Wie, że jak nie to nie, ale jak masz takiśś problem z mamą to powiedz mamie, że od teraz sama je do szkoły robisz. Wówczas jak nie będziesz ich chciała w jakiś dzień nie zrobisz se ich wogóle, a mama truć dupci ci nie powinna. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwwx33 Re: Kanapki do szkoły. :D 20.01.10, 18:43 ja nie biore kanapek. zawsze rano kupuje sobie bułke i wode. Odpowiedz Link Zgłoś
zcziluj Re: Kanapki do szkoły. :D 08.02.10, 14:26 nie jem śniadania w szkole, przed szkołą również = D Odpowiedz Link Zgłoś