Dodaj do ulubionych

gó...ara?

06.11.09, 15:44
no wiec mam 13 lat. i podoba mi siec hlpak z 3 gimnazjum
www.kotek.pl/forum/02,3003,101624837,101624837,Czy_mi_sie_tylko_wydaje_ze_ja_mu_sie_podobam_.html
to jest cala histora..i moje pytanie..
Czy ja jestem gó...ara wzglecem niego? no bo wlasnie przeczytalam wotek o 10-
13 latkach i wychdzi na to ze... jestem gowniara.. [?]
pomocy co wy o tym sodzicie gowniara czy mam szanse?
Obserwuj wątek
    • lidz142@wp.pl Re: gó...ara? 06.11.09, 15:53
      noo i co o tym myslicie? ? ?
    • mandy_jonas Re: gó...ara? 06.11.09, 15:54
      Masz 13 lat [tak jak ja;]- i nie jesteś gó...arą! No chyba że się tak czujesz...
      Jakaś debilka założyła temat, żeby obrazić nas, a ty się przejmujesz? Co cię
      obchodzi zdanie jakiejś głópiej małpy?
      • lidz142@wp.pl Re: gó...ara? 06.11.09, 15:56
        ja sie nie czuje gowniara ale czytalam pare komentarzy i wiele osob ma NAS za
        gowniary ..
    • sw33t_girl xD 06.11.09, 15:56
      A może załatw sobie jego nr gg i porozmawiaj z nim z innego numerutongue_out
      To się sprawdzakiss
    • kama5855 Re: gó...ara? 06.11.09, 16:02
      Też czytałam ten wątek i nawet go skomentowałam... Napisałam co sądzę o tej
      dziewczynie, a co do tego tematu to moim zdaniem to właśnie w gimnazjum
      zaczynają się takie prawdziwsze miłości, nie to co podst. w której były te
      pierwsze zakochania i nie wydaje mi się żebyś była gó...arą... Podoba ci się
      chłopak? Staraj się o niego. Niektórzy 3-klasiści nie biorą się za pierwszo, ale
      są też i mądrzy, którzy wiedza, że to nie wiek świadczy o dojrzałości. Proponuję
      jakoś zagadać do niego na gg, albo poszukaj, może macie wspólnych znajomych. smile
    • pariska65 Re: gó...ara? 06.11.09, 16:03
      nie jesteś gó...arą no może dla niego troszkę zależy jaki on jest i wgl ale nie
      przejmuj się innymi bądź sobą....zawsze można spróbować nawet jeżeli coś nie
      wyjdzie wink Ja jak mi się ktoś podoba to chcę mu o tym powiedzieć lecz nie
      potrafię co innego jak się zakocham w jakiejś gwieździe np. teraz w justinie i
      ciągle próbuje doi niego pisać i wgl chcę żeby zauważył mnie chociaż i tak wiem
      że nie mam u niego szans to dalej próbuję i nie przestanę bo ciągle próbuje i
      mam nadzieję że kiedyś mi odpisze ale czasem miewam takie myśli że jak
      przyjedzie do polski to go zatłukę garnkiem xd
      • kicaj Re: gó...ara? 06.11.09, 17:47
        piszcie co o tym myslicie ;p
    • kicaj Re: gó...ara? 07.11.09, 10:52
      piszcie ! ! !
        piszcie
          goooo....wni...aaar...aaa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka