slodkiporanek 06.11.09, 16:16 Czy dziewczyna hmm... przy kości może się podobać? Ja niestety taka jestem, i to mój wielki problem. Prosze o szczere odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fan_miley Re: Gruba 06.11.09, 16:18 no pewnie że tak! moja koleżanka jest taka no i ma chłopaka a najlepsze że jest nawet nawet Odpowiedz Link Zgłoś
marmolada_ Re: Gruba 07.11.09, 16:42 Oczywiście, że tak! A wgl. myśle, że nie jest tak źle jak mówisz . Wiele dziewczyn w naszym wieku mówią sobie, że są grube a ważą gdzieś z 50 kilo xD. A jeśli się bardzo źle z tym czujesz to zacznij ograniczac słodycze, jeść więcej owoców i warzyw i ... rusz się! Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Gruba 10.11.09, 15:12 marmolada_ napisał(a): > Oczywiście, że tak! > > A wgl. myśle, że nie jest tak źle jak mówisz . Wiele dziewczyn w naszym wieku > mówią > sobie, że są grube a ważą gdzieś z 50 kilo xD. > > A jeśli się bardzo źle z tym czujesz to zacznij ograniczac słodycze, jeść więce > j owoców i > warzyw i ... rusz się! Aha.......to takie proste ograniczać słodycze i jeść ohydne warzywka prawda ? Nie. A fe. Ale najważniejsze, żeby się bardzo nie przejmować. Polecam nie jeść po 19:00. I koniecznie po "kolacji" od razu myc zeby ^^ xd Odpowiedz Link Zgłoś
marmolada_ Re: Gruba 10.11.09, 19:58 > Aha.......to takie proste ograniczać słodycze i jeść ohydne warzywka prawda ? > Nie. A fe. Ale najważniejsze, żeby się bardzo nie przejmować. Polecam nie jeść > po 19:00. I koniecznie po "kolacji" od razu myc zeby ^^ xd Nie jesc a ograniczyc to nie to samo ;PP I nie mowie zeby jesc same warzywa ale raz na jakis czas zjesc warzywo to cie nie zabije ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Gruba 06.11.09, 16:19 Czasem takie dziewczyny nawet bardziej się podobają To zależy też od chłopaka... Ale np. ja znam wielu takich którzy patrzą też na to jaka dziewczyna jest z charakteru... Zazwyczaj większe szanse mają te szalone i przebojowe dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Gruba 06.11.09, 23:06 ejj no co Ty! pewnie, że może się podobać, chłopaki nawet takie wolą ;] ja z kolei jestem za chuda i marzę o tym, żeby nabrać trochę ciałka. Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Gruba 06.11.09, 16:20 taak może . nie jestem beczką , ale chuda tez nie jestem . i jakoś się podobam innym . Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: Gruba 06.11.09, 16:22 Ja jestem zgrabna nie chuda,nie gruba jestem normalnai się podobam!!!<cool> Odpowiedz Link Zgłoś
fan_miley Re: Gruba 06.11.09, 16:33 na tzm wtku nie mamz pisa jak wzgldamz tzlko mamz jej pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
ciemnowlosa Re: Gruba 06.11.09, 17:10 "przy kości" znaczy osoby pulchniejsze a nie te bardzo chude Odpowiedz Link Zgłoś
ciemnowlosa Re: Gruba 06.11.09, 17:01 Gruba, pewnie ,że tak Myślę,że to nie robi większej różnicy. Można być chudym i nie mieć przyjaciół a być grubszym i byc duszą towarzystwa. Kwestia charakteru. Jeśli jest się miłym i komunikatywnym nikt nie bedzie patrzył na twoją tuszę. Ps. Jeśli przeszkadzają Ci kilogramy, spróbuj coś z tym zrobić . Cwiczonka, wyrzucenie słodyczy z diety i kilka kg ucieknie Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Gruba 06.11.09, 17:06 Em ... hę ? O co ci chodzi w tym wątku ? Aaa x d CHodzi ci o to ze grube dziewczyny ? ... to nie są przy kosci =.= Jak niewiesz to nie pisz , laski przy kosci to takie co są b. chude ; )) I grube laski mają szanse oczywiscie ; )) Ja jestem b.chuda i co ? No .. ostatnio mam wielkie wrazenie ze ktos sie na mnie gapi i to sporo chlopakow .... nawet tacy z 3 gim... x P Odpowiedz Link Zgłoś
ciemnowlosa Re: Gruba 06.11.09, 17:15 Mylisz się. Przy kości to są osoby trochę grubsze. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Gruba 07.11.09, 18:17 sysiek4444 napisał(a): > Em ... hę ? > O co ci chodzi w tym wątku ? > Aaa x d > CHodzi ci o to ze grube dziewczyny ? ... to nie są przy kosci =.= > Jak niewiesz to nie pisz , laski przy kosci to takie co są b. chude ; )) > I grube laski mają szanse oczywiscie ; )) > Ja jestem b.chuda i co ? > No .. ostatnio mam wielkie wrazenie ze ktos sie na mnie gapi i to sporo chlopak > ow .... > nawet tacy z 3 gim... x P Przy kości, ładnie nazywa się osoby własnie, ekhem z większą ilością ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Gruba 06.11.09, 17:17 Pewnie, że tak. Chłopacy nie lubią tyczek. Liczy się ładna buzia no i uśmiech oczywiście. A najważniejsze to osobowość. Odpowiedz Link Zgłoś
pixie14 Re: Gruba 06.11.09, 17:24 nie ważne jest opakowanie. tylko to co masz środku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cliqua Re: Gruba 06.11.09, 19:48 wg mnie liczy sie wnętrze , moze dlatego ze tez jestem przy kości Odpowiedz Link Zgłoś
bubinka Re: Gruba 06.11.09, 19:55 Ja też jestem przy kości i miałam dużo chłopaków ! Z żadnym wprawdzie nie chodziłam, ale mnie o to prosili jednak się nie zgadzałam (sama nie wiem czemu ) i byli naprawdę przystojni Nie ma co się martwić tuszą, tyczki nie mają z nami szans a poza tym ważne jest wnętrze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: Gruba 06.11.09, 20:01 NO JA MYŚLĘ, ŻE KAŻDY CHŁOPAK MA INNY GUST I JEDNYM PODOBAJA SIĘ TE B. CDHUDE A DRUGIM TE PUSZYSTE XD JA TAM ANI CHUDA ANI GRUBA NIE JESTEM.... TAKA NORMALNA.... I JAKOŚ DUŻO MIAŁAM ( I MAM ) CHŁOPAKÓW... I JAKOŚ OSTATNIO TO W OGÓLE MAM U NICH POWODZENIE Odpowiedz Link Zgłoś
misia19978 ;D 06.11.09, 20:25 Może naprawde u nas jest dużo dziewczyn przy kości każda ma chłopaka no cóż ja jestem tak no w sam raz ale chłopacy wolą chudsze dziewczyny niż jakieś spasione jak to mój kolega ujoł Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Gruba 06.11.09, 20:45 jasne wystarczy, że jest interesująca ja niestety nie jestem interesująca i jestem okrponie gruba w nogach, więc już jestem przygotowana na to, że nikt mnie nie zechce po prostu uważam, że jestem nikim i to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Gruba 07.11.09, 18:20 kararock napisał(a): > jasne wystarczy, że jest interesująca > ja niestety nie jestem interesująca i jestem okrponie gruba w nogach, więc już > jestem > przygotowana na to, że nikt mnie nie zechce > po prostu uważam, że jestem nikim i to tyle W zasadzie, też tak uważałam. Nie byłam szczególna - przeciętna. Ale znalazłam niewielką rzecz, która mnie odróżnia od innych. i sprawia, że jestem wyjątkowa. Każdy ma takie coś. Więc nie jestes nikim. Jesteś oryginalna i niepowtarzalna. Odpowiedz Link Zgłoś
makumba95 Re: Gruba 06.11.09, 21:19 sysiek4444 osoby przy kości to nie są bardzo chude lecz one sa troche grubsze jak coś Odpowiedz Link Zgłoś
iana Re: Gruba 07.11.09, 12:45 Ja też najchudsza nie jestem, bo trochę ciałka mam ina powodzenie nie narzekam Poprostu trzeba dbać o siebie i pod innymi względami być piękną Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Gruba 07.11.09, 15:08 liczy się to co masz w środku . tez za chuda nie jestem i mam chłopaka który mnie kocha(przynajmiej tak mówi) nie martw się . Odpowiedz Link Zgłoś
dana12345 Re: Gruba 07.11.09, 16:36 moim zdaniem najpierw mi napisz ile ważysz jeśli ok. tak jak ja 49 kg to nie ma problemu jeśli ok. 55-60kg to jakiś tam problem jest a jeśli ok.65kg to dziewczyno ci współczuje jeśli chcesz schudnąć natychmiast to mówię ci : nie jedz i nie pij : gazowanych rzeczy , tłustych i pieczonych,oszczędzaj soli i przede wszystkim duuuuuuużo ćwicz pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: Gruba 07.11.09, 16:49 ja jestem przy kości ale jestem popularna w szkole i z tego co wiem to podobam się paru chłopakom. ny mognie martw się pewnie że grubsze dziewczyą się podobac.! oczywiście jeśli facetowi zależy na pustej barbie to jemu się nie podobają takie, ale np. w mojej szkole jest dużo chłopaków którzy wolą te z "czymś" w głowie i te grubsze;* jak dla mnie najważniejsze jest wnętrze i ktoś kto ocenia ludzi po wyglądzie jest niewarty zainteresowani ani szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
jarelo Re: Gruba 10.11.09, 19:55 to zalezy. jeżeli masz łądne krągłosci to faceci na ciebie lecą, ale musisz to wyeksponowac, i nie wstydzic się. jeżeli jestes taka ze nie potrafisz znaleźc na sieie żadnego ciuchu i chodzi cały czas w ty samy, i mas z150 kilo no to porblem. ale wątpie ! ;p .jesteś na bank łądna ~! weź się wgarsc, kup cos fajnego na siebie i pokaż na co cie stac ;d. Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Gruba 10.11.09, 20:01 O hej Werka , wreszcie Cie znalazłam xdd . A tak w ogóle to pewnie , że może się podobać = D. Jak se zepniesz włosy , to wiesz ; p Odpowiedz Link Zgłoś