ewka15 07.11.09, 19:15 Jakie są wasze ulubione ballady rockowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zakazany.owoc Re: Ballady Rockowe 07.11.09, 19:23 Nie słucham ballad. Wolę takie piosenki jak This is war - 30 seconds to mars. ale ballady wydają mi się... nudne. i irracjonalne Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: Ballady Rockowe 07.11.09, 22:34 Klasyki: xd Metallica- Nothing else matters Guns N' Roses- Don't cry U2-one Aerosmith - I Don't Want to Miss a Thing Aerosmith - Crazy budka suflera- jolka jolka system of a down- lonely day Scorpions - Wind of Change Bryan Adams- heaven Led Zeppelin - Stairway To Heaven Red hot chilli peppers-otherside REM - Losing My Religion Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancza Re: Ballady Rockowe 07.11.09, 22:37 system of a down- lonely day metallica-nothing else matters red hot chilli peppers-otherside Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Ballady Rockowe 07.11.09, 23:56 to może z polskich: perfekt- nie płacz ewka i kołysanka dla nieznajomej Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Re: Ballady Rockowe 15.11.09, 20:13 um . . Doorsi - The End ? Ale to raczej blues . . Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Ballady Rockowe 15.11.09, 21:06 to może jeszcze coś Radiohead, są po prostu niesamowici *.* 'Exit Music', pisane do Romeo i Julii, tekst jest świetny, ja to ryczę jak tego słucham . i 'Creep' może jeszcze 'True love waits' Odpowiedz Link Zgłoś
asa_11 :) 17.11.09, 11:08 red hot chili peppers - under the bridge pink floyd - wish you were here Coma - ulotność [!!] Coma - piosenka pisana nocą [!!!!] Uwielbiam te kawałki Odpowiedz Link Zgłoś
r_patzz Re: :) 17.11.09, 11:19 paramore - the only exception paramore - misguided ghosts Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Re: :) 01.12.09, 20:06 asa_11 napisał(a): > red hot chili peppers - under the bridge > pink floyd - wish you were here > Coma - ulotność [!!] > Coma - piosenka pisana nocą [!!!!] > > Uwielbiam te kawałki Dzięki , że mi przypomniałaś ! Pink Floyd - Wish You Were Here ! - zajeb... Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Re: :) 01.12.09, 20:51 gucik13 napisał(a): > asa_11 napisał(a): > > > red hot chili peppers - under the bridge > > pink floyd - wish you were here > > Coma - ulotność [!!] > > Coma - piosenka pisana nocą [!!!!] > > > > Uwielbiam te kawałki > > Dzięki , że mi przypomniałaś ! > Pink Floyd - Wish You Were Here ! - zajeb... No i jeszcze Immigrant Song i Stairway to Heaven - Led Zeppelin ; ) Knocking On Heavens Door i Seet Children 'o mine (czy jak to się pisało ) Guns 'n Roses Odpowiedz Link Zgłoś
antikowa Re: Ballady Rockowe 17.11.09, 11:17 heidi. - shindaze sekai Gazette - baretta ( zdecydowanie numer 1, potrafię się poryczeć przy tej piosence), anata no tame no kono inochi, Juunana sai, D.L.N i Guren. Luna Sea - Image i Dejavu X japan - Kurenai Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Ballady Rockowe 19.11.09, 11:04 Paramore Red Hot Chilli Peppers no i Radiohead - Exit Music ah , moja wieczna miłość do Romea i Julii xd Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Ballady Rockowe 30.11.09, 18:38 Zależy co masz na myśli mówiąc ballady rockowe - wolne, zwykle smutne lub romantyczne piosenki rockowe ? o, no to dużo a tak przykładowo - green day - good riddance . ale też wiele innych . Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Ballady Rockowe 30.11.09, 19:02 sunrise_ napisał(a): > The Fray - You Found Me ;3 o fakt, to jest fajne Odpowiedz Link Zgłoś
mydeafsenses Re: Ballady Rockowe 01.12.09, 20:20 RHCP - Otherside . Metallica - Nothing Else matters. . ; # Odpowiedz Link Zgłoś
madi.97 Re: Ballady Rockowe 01.12.09, 20:40 Metallica - Nothing Else Matters Guns N' Roses - November Rain, Don't Cry Green Day - Wake Me Up When September Ends The Rasmus - Sail Away Nickelback - Far Away Evanescence - My Immotral, Hello Iron Maiden - Wasting Love Odpowiedz Link Zgłoś
poconacokomuto Re: Ballady Rockowe 01.12.09, 20:41 Scorpions - Wind of Change Bryan Adams- heaven Te dwie boskie ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
grafikowa_ Re: Ballady Rockowe 01.12.09, 20:46 np. paramore- the only exception. ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
boring Re: Ballady Rockowe 01.12.09, 20:45 "nothing else matters" - mettalica nie wiem czy to ballada, ale kocham ta piosenkę Odpowiedz Link Zgłoś