zosienka 09.11.09, 21:34 z góry przepraszam jeśli był taki wątek ale do rzeczy macie kompleksy ?? ja mam strasznie do mojego wzrostu (167cm) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esther77 Re: Macie kompleksy ?? 09.11.09, 21:45 No tak... Wiem już czemu Powiem Ci że to jeszcze nie jest tak dużo. Też tak miałami minelo mi to dlatego, ze sie przeprowadziłam i doszłam do innej szkoły, gdzie ludzie byli wyssi xD(troche glupio brzmi) . A chlopacy z poczatku moga byc nissi ale pozniej przerastaja dziewczyny zazwyczaj Wiec nie ma sie czego bać Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Macie kompleksy ?? 09.11.09, 21:46 każdy je ma . ale najważniejsze jest to by je pomijać . a tak szczerze, to co masz do swojego wzrostu ? niska nie jesteś i bardzo dobrze, a wielgachna znowu też nie . jesteś w sam raz ;p no i fakt ... takie wątki już były . ale co mi tam, nie jestem modem ;d Odpowiedz Link Zgłoś
karoola06 Re: Macie kompleksy ?? 09.11.09, 21:48 mam prawie 15 lat i mam tylko 78cm w biuście Odpowiedz Link Zgłoś
vasine Re: Macie kompleksy ?? 09.11.09, 21:49 mój dziadziuś ( XD ) mówi, że jestem mistrzynią w doszukiwaniu się kompleksów u siebie. potrafię się porównywać z najgorszymi i zawsze jestem gorsza. niedoskonałości u siebie potrafię znaleźć od góry do dołu. Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: Macie kompleksy ?? 09.11.09, 22:12 Jak to co do wzrostu? Jak na swój wiek jesteś dość wysoka, to fakt, ale to nic. Może teraz myślisz, że to obciach, bo niby żaden chłopak nie umówi się z wyższą laską, ale popatrz na modelki - niektóre są bardzo wysokie, ale mają wielu wielbicieli. Kompleksy ma chyba dosłownie każdy, nawet najpiękniejsze i najmądrzejsze osoby na świecie. Kompleksy to coś innego od wady czy braku urody. To takie domniemane problemy, bo każdy lubi się nad sobą poużalać. Odpowiedz Link Zgłoś
inka_love_nick Re: Macie kompleksy ?? 09.11.09, 22:18 Ja chciałabym mieć 167 cm, mam tylko 163 cm Mam kompleksy, ważę przytyłam 3 kg przez wakacje i teraz warzę 54;/;/ nie jestem gruba ale musze coś ze sobą zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle97 Re: Macie kompleksy ?? 09.11.09, 22:29 ale w sensie że niska czy wysoka.? bo jak wysoka to nie przejmuj się moja koleżanka (6 kl.) ma 175 cm wzrostu.! więc... a mój kompleks to włosy - cienkie. ale cóż żyje się. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy ... 09.11.09, 22:36 sporo osób mówi mi że mam za duże kompleksy i za nisko siebie oceniam ... hmm , ja po prostu jestem wobec siebie obiektywna... tak mi się wydaje ... ; x Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Macie kompleksy ?? 10.11.09, 08:04 ja uważam , że mam duży nos i mogłabym troche wyrosnąć . xd ale ja za bardzo sie nie przejmuje kompleksami . Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: Macie kompleksy ?? 10.11.09, 20:31 hmmm kompleksy?? więc tak *mam brzydkie paznokcie ale tylko u rąk, u nóg śliczne <lol> *mam duży rozmiar buta (39) >; ( *włosy mi się paskudnie kręcą <bleee> (muszę je albo kręcić, albo prostować ;/) Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Macie kompleksy ?? 10.11.09, 21:02 J a to dopiero mam kompleks - ,0 - h ym wcale 2 najważniejszee ! . - Jestem niska , strasznie mi to przeszkadza , co mam zrobić < łee > - Mam problem z biustem - mały . _ H a ha drodna ja i wszycho będzie małe . ;xx. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: Macie kompleksy ?? 10.11.09, 21:04 jasne a kto ich nie ma? Hmm przede wszystkim cienie pod oczami wrrr Odpowiedz Link Zgłoś
good_thing Re: Macie kompleksy ?? 10.11.09, 21:07 zosienka napisał(a): > z góry przepraszam jeśli był taki wątek > ale do rzeczy macie kompleksy ?? > ja mam strasznie do mojego wzrostu (167cm) Ale w sensie, że za wysoka czy za niska? Mam tyle samo i myślę, że to normalny wzrost dla dziewczyn w tym wieku.. Ja nie cierpię swojego ogromnego krzywego nochala Odpowiedz Link Zgłoś
nulka_ Re: Macie kompleksy ?? 10.11.09, 21:16 No oczywiscie, każda dziewczyna ma kompleksy. Hmmm, ja nienawidzę mojej skóry, jest sucha i obrzydliwa Musze wylewać na siebie 10000 kremów, balsamów, a i tak jest paskudna ;cc .... Odpowiedz Link Zgłoś
grafikowa_ Re: Macie kompleksy ?? 10.11.09, 22:37 nie przejmuj się tym wzrostem, mam tyle samo! jestem młodsza od Ciebie o rok. za to ja lubię mój wzrost, mam większe szansę na zostanie modelką, fajnie się wtedy wygląda i wgl. naprawdę nie załamuj się tym bo wtedy ja pomyślę że jestem za wysoka i się załamę. !! radujmy się wszyscy sobą x DD nie no ja uważam że mam zbyt małe usta, kościstą twarz. ale lubię swoje zielone oczy i dość fajne włosy. co tu się załamywać, uważam że nikt nie jest idealny ale trzeba się z tym pogodzić! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Macie kompleksy ?? 10.11.09, 22:41 wiele. ale zwykle one są nieważne. ogólnie staram się życ bez uwzględniania ich. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Macie kompleksy ?? 10.11.09, 22:45 no co Ty?! że za niska, czy, że za wysoka? ja mam 173 cm, jestem jak wielka tyczka, chuda, wysoka i się garbi poza tym nie cierpię swojego nosa, moje włosy są jak siano, nogi za chude, cycki za małe, no cała jakas zdeformowana jestem haha taki żarcik Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Macie kompleksy ?? 10.11.09, 22:58 za duży nos, niezgrabna figura, niezdarność, skłonność do paranoi. Odpowiedz Link Zgłoś
tynne Re: Macie kompleksy ?? 11.11.09, 13:29 jednym z głównym jest wzrost, 175 cm. Ale to zależy od humoru, czasem nie mogę na siebie patrzeć, a czasem go kocham Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Macie kompleksy ?? 11.11.09, 13:35 chyba jakiś takich wielkich nie, najbardziej płaczę nad tym jak już, że jestem masakrycznie niska jak na otaczające mnie osoby, a poza tym może nie mam za dużo jeśli chodzi o wagę, ale chciałabym trochę ją zmniejszyć, a gdybym wyrosła to by mnie ładnie wyciągnęło, ale chyba nie mam na co liczyć, nawet danonki pewnie nie pomogą. ;c Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Macie kompleksy ?? 11.11.09, 13:42 Jak każdy Hmmm...szerokie biodra uda..; // Ale dzięki wyrzeźbionym biodrom mam talię jak osa..xD No i jeszcze pieprzyki..xD Na szczęście nie w dużej ilości ale mam takie trzy duże..uch.. ; // Usunę je kiedyś Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: Macie kompleksy ?? 11.11.09, 13:48 uważam iż każda osoba ma jakieś kompleksy. chociaż najmniejsze. ja np. nie cierpię mojej wagi. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: Macie kompleksy ?? 11.11.09, 13:57 Ja mam grube nogi a ogólnie wszystsko mi się w sobie nie podoba .; pp Odpowiedz Link Zgłoś
zelkusia Re: Macie kompleksy ?? 11.11.09, 13:59 też mam niestety mnie wkurza moja twarz niewiem dlaczego.. ale najbardziej mój nos..wydaje się być taki duży.. cuż ale próbuje z tym walczyć i narazie jest ok Odpowiedz Link Zgłoś