sweet...ash 12.11.09, 16:07 Siemm . ! Tutaj bedziecie mogli pisac o śmiesznych ruchach , nawykach lub słowach które wasi nauczyciele czesto robią ;] Np. Mój pan od fizyki ciągle łapie sie pod boki, staje jak jakaś modelka Do każdego ucznia mówi "dziewczynko" albo "chłopczyku" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiek25 Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 12.11.09, 16:10 -czasem mowią ...słoneczko.... xD haha lub ....złotko.... a co do pytaniato niezbyt zrozumiałe..... Odpowiedz Link Zgłoś
dianolinka ajaj xDD 12.11.09, 16:16 nasz pani od matematyki ciągle zakłada buty na obcasie i bardzo często się potyka i kiedyś wpadła na moją ławkę zajebisty widok a tak to ksiądz nam coś tam wali i lekcja schodzi na sprawdzaniu listy obecności a historyczka mówi do nas zdrobniale np do mnie oj dianeczko źle powiedziałaś i często jak chodzi po klasie to bierze się pod boki i modelka normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
variatkaa Re: ajaj xDD 12.11.09, 18:29 i nieraz też mówią "skarbie" , "moi drodzy" albo "kochani" mnie to nie przeszkadza (: nawet miło mi jak pan czy pani do mnie tak powie x D Odpowiedz Link Zgłoś
aguniapl99 Nauczycielka od Polaka 13.11.09, 13:06 Moja nauczycielka od polak często bierze tak dziennik, że pokazuje środkowy palec!!! Często też stuka nogą w podłogę! Odpowiedz Link Zgłoś
love_you_joejb ; ]] 13.11.09, 14:13 U nas baba od historii chce być fajna i ciągle wali jakieś betony... xD Pani od Polaka jest zajebista ; ]] Pozwala nam wychodzić sobie z lekcji i opowiada nam co sobie kupiła w lumpeksie xD Wyrąbana w kosmos... I każe do siebie mówić "Cześć" xD A ma jakieś 50 lat... ; ]] Pani od Fizyki ciągle mówi "dzieciaczki" albo "Słoneczka" A od Matmy jak sie pomyli w obliczeniach to zgania na nas że my jej dajemy złe wyniki albo że2 ją rozprazamy Facet od muzyki fajnie mówi " CIIIICHOOOO" Od niemca zapomina o kartkówkach I to chyba tyle xD Odpowiedz Link Zgłoś
michael.a Re: ; ]] 13.11.09, 15:53 Ooo... z tymi nauczycielami to są zlewy nie ma co.. A więc : -Pani od plastyki zawsze trzyma klucz do klasy przy sobie, bo zawsze uważa że jej go ukradniemy i ją zamkniemy w klasie xD, -Pani od geografii zawsze gdy do nas mówi, to na nas nie patrzy, tylko cały czas gapi się na globusy, żeby jej nikt ich nie zwiną , -Pani od niemieckiego zawsze do nas krzyczy "sznela, sznela" ;p Więcej nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
plotkusia Re: ; ]] 07.12.09, 21:48 Nasza pani od historii czesto mowi koncowki 'ie' Np. uwagIE, ninijkIE itp. Albo zamiast biblioteka mowi bibloteka ;D Mam z niej polew ze szoook <br /> Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: ; ]] 07.12.09, 21:54 U mnie pan od matematyki - mój wychowawca zawsze ma nawyk że chodzi po sali jak modelka ręce na biodra i do przodu ! . wszyscy się z niego chichrają ; -d Odpowiedz Link Zgłoś
yabadoo Re: ; ]] 18.02.10, 14:11 mój nauczyciel macha środkowym palcem : )) głównie to wszystko nim robi ( WSZYSTKO ) xD hmmmm, moja nauczycielka nuci sobie co lekcje piosenke "Dody" głównie nic ciekawego .. Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyka19 Re: ; ]] 19.12.09, 20:27 haha moja pani od polaka wkłada ręce pod bluzkę i trzyma się za biust xD Odpowiedz Link Zgłoś
milka55988 Re: Nauczycielka od Polaka 13.11.09, 14:35 nauczycielka od plastyki dłubie w nosie fee ; l i hmm jak to nazwać odcharkuje! ; ll obrzydliwe ale jaja sa ; p ks. od religi łazi po całej klasie i zękami do gury albo wyjerzdza do nas z tekstem ZAMKNIJCIE PYSKI ; DD jee ; pp są jaja ale za to ten ks jest meega fajny i mam u niego 6 na koniec roku ; p i już to wiem ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kaa_cee Re: Nauczycielka od Polaka 17.02.10, 19:40 Moja pani z matmy cały czas mruga oczami jak aparat.. x DD Natomiast pani z historii powtarza "i w tym".. x DD Odpowiedz Link Zgłoś
ooonanaooo Re: ajaj xDD 13.11.09, 13:58 Nasz ksiądz do nas mówi " proszę państwa" HaHa Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja3496 Re: hahahahaha xDD 28.11.09, 15:26 U mnie mani od histoeri spodnie nosi do samych piersi podciągnięte ma niecałe 40 lat a zachwuje sie jakby miała z 70. Jeszcze nigdy nie widziałam jej żeby miła jakieś spodnie normalne a nie do samej szyi, albo nigdy nie miała bluzki z dekoltem. Mówi do nas np.,, prosze państwa" ;P Jej mąż uczy mnie wosu ciągle krzyczy i wymyśla zboczone historie Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja3496 Re: hahahahaha xDD 28.11.09, 15:28 U naS pan od wosu jeszcze do chłopaków mówi takie coś " nie masz czym się pobawić?... pobaw się fjutem swoim " Odpowiedz Link Zgłoś
andxz xDD 27.12.09, 19:28 Mój pan od matmy, kiedyś się wkurzył na ucznia . ( Patryka . ) a że się od razu złości i drze to kazał mu iść do wychówy . xdd To Chromiak ( nauczyciel ) tak otworzył drzwi, że aż klamka wyleciała z drugiej strony dyrowi pod nogi. Nauczyciel został wyrzucony, bo podobno takie akcje to nie jego pierwsza. I dyro wypie...ł go. xdd Hahhah. jaka brechta. Albo kiedyś na zajęciach wyrównawczych nie były zmoczone gąbki i dziewczyna chciała zmoczyć, ta która była właśnie przy tablicy, a on do niej : ' To zdejmij majtki i wytrzyj swoją zgrabną dupką tablicę. ' Heh. Była też akcja z wychówą, było zebranie, bo obecnie chodzę do 6 klasy podstawówki i wysyłali nasze pesele do Krakowa i ci rodzice co nie byli na zebraniu mieli przyjść po. xdd i Moskowa zapisywała na tablicy w których godzinach pracuje, a Karolina nie zapisała i na drugi dzień podchodzi do pani i się pyta kiedy jej tata może przyjść. to ona się pyta czy Karolina nie zapisywała, a ona że nie to Moskowa : ' To teraz mnie w dupę możesz pocałować. xdd ' jaka zieeeja. Pooooozdro, dla nauczycieli Odpowiedz Link Zgłoś
martynus10 x 30.11.09, 09:21 u nas pan od WDŻ mówi na wszystkie dziewczyny 'Kasia' , a na chłopaków 'Tomek' . i ciągle trzyma lewą rękę w kieszeni .l pani od matmy mówki : On was zniszczył .. (..)_ Kotku . , a pani od przyrody śmiesznie chodzi . tak faajnie . Odpowiedz Link Zgłoś
theafelicitatis Re: ajaj xDD 16.02.10, 13:26 moja babka od polaka mowi do nas: "proszę panstwa..' a do chlopakow czasem "chOpiE!" Odpowiedz Link Zgłoś
pinky33 Śmieszne nawyki nauczyciela xD 13.11.09, 14:35 Jeszcze jedno u mnie jest jeden ksiadz ktorego razem z kolezankami nazwałysmy go ZBOCZU bo jest seryjnie zboczony Na kazdej lekci musi cos powiedziec o dziewczynach musi np ostatnio mowil jak powstaja dzieci cos tam gadał o ze dziewczyny szukaj mezow i nic tylko DZIEWCZYNY!!!] A jak sprawdza obecnosc i juz jak na mnie stana to cos do mnie mowi Typu: "ooo nasz słodka dziewczynka piekna jak zwykle!" Odpowiedz Link Zgłoś
justus Re: Śmieszne nawyki nauczyciela xD 17.12.09, 19:35 Hehe ja mam księdza podobnego do Jasia Fasoli xD w ogóle to jest przyje*any głodem Odpowiedz Link Zgłoś
doma98 ajaj xDD 13.11.09, 14:47 nasz nauczyciel do każdego chłopaka mówi "ej ty chłopczyku co ty tam masz??" a wszyscy go uważają za pedała i pedofila Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cliqua moja pani 13.11.09, 15:51 z podstawówki od polaka ciągle mówiła a mianowicie , to troche wkurzające było , a pan od matmy czasem siedziała na krzesle i nagle chował sie pod stołem ( np gdy samolot leciał) i krzyczał "bombardują!!!!!" hahha Odpowiedz Link Zgłoś
agatka14415 hyhyhyhy śmiesznie;D 13.11.09, 17:10 Mój pan od matematyki na chłopakow mowil ,, łojciec" a do dziewczyn ,, matka" hyhy to takie fajne bylo bo jak oddawal np kartkowki to mowil ,, matka cos nie nauczylas sie" hyhy albo pan od infornatyki mowi cały czas ,,cześto gęsto" nontoper to powtarza;P Odpowiedz Link Zgłoś
ilovxblackberry Ha Ha Ha Ha ;pp 25.11.09, 18:25 Pan od matmy: Aczkolwiek. albo jak wchodzimy do klasy to jest zamieszanie i wtedy; Dobrze juz siadajcie Dzień dobry ;pp Taka jedna pani ok.5o pare lat do nas mówi jak do dzieci. Wszystko dokładnie tłumaczy, nawet jak piszemy kartk. to dokładnie po kolei pokazuje kto w jakiej grupie ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
littlex3 Re: Ha Ha Ha Ha ;pp 07.12.09, 22:19 u nas pan od matmy / muzy ma fajne tekstty :d zawsze coś dowali . a wszyscy bladzi ^.^ np. zmienia imiona : D albo wymyśla przezwiska . . . albo kogoś naśladuję :d pan od WF - jest zboczony hahah . co chwile mówi " że tak powiem " pan od chemi , chodzi jakby był pijany w te i we wte ;D Odpowiedz Link Zgłoś
brenda1 śmieszne nawyki nauczycieli :) 13.11.09, 16:18 nasza pani od matmy jest trochę stara ale cały czas nap. mówi kumacie czacze albo znowu nam lekcja przepadła kurczaki Odpowiedz Link Zgłoś
anieluska Re: śmieszne nawyki nauczycieli :) 13.11.09, 16:25 u nas w szkole jest facet od matmy i infy to jak idzie po korytarzu to kazdy juz wie ze to on ., ciagle chodzi i kluczami tak sie bawi to jest wkurzające kazdy w szkole to zauwaza;P wgl on jest taki zrównowazony ze normalnie NIGDY nie pokazuje swoich emocji. a jaki przystojny mm... ;d;d;dhaa Odpowiedz Link Zgłoś
olkajot Heh 16.02.10, 13:57 Tak facet od przyrody {zastępca, w poniedziałek spada ha ha} zawsze na lekcji coś je i uwielbia do nas mówić,że jesteśmy idioci, a potem zawsze przeprasza Pani od przyrody {wychowawczyni w poniedziałek wraca} mówi do nas kotki czy coś w tym stylu, do mnie mówi Martusia chociaż nazywam się Ola. Ksiądz {religia } uwielbia sobie żartować na lekcji i łączyć nas w pary zakochanych , ale mega, mega fajny Odpowiedz Link Zgłoś
slomka98 Re: śmieszne nawyki nauczycieli :) 16.02.10, 13:59 U nas jest taka pani Ania od hali.Ona jest super.Kiedyś jak mieliśmy zastępstwo to się pyta :-Kto z was najbardziej nie lubi się uczyć? Taki Patryk podniósł rękę a ona ,,No i nie musisz ja znam taką fajną robotę.Mówię Ci!Dają takie super gadżety!...Dają łopatę i kopiesz rowy...'' Albo jak myśleli że rękę złamałam to mi powiedziała:Nie martw się przyszyję nową...nie ważne że męską ale nową... Pani od plastyki na lekcji maluje paznokcie albo wcina hod-doga...pozwala wychodzić do sklepiku. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy. Re: śmieszne nawyki nauczycieli :) 06.03.10, 09:54 taaak, z eslomka98 chodze do szkoły i faktycznie "męską, ale będziesz mieć!" wczoraj mieliśmy z tą panią anią zastępstwo no i z nami gada. rozmawialiśmy o martwej pani i majtkach rafała <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
techno14 ;pp 19.12.09, 18:59 moja pani od przyry jak kladzie rake na biurku to pokazuje sobie faka do samej siebie heh Odpowiedz Link Zgłoś
werkaa Re: ajaj xDD 19.12.09, 19:51 Moja Pani Od Histy Całyt Czas Się Zacina . A Pan Od Polaja Rzuca Kredą . xdd Odpowiedz Link Zgłoś
milusia__ Re: ; D 16.02.10, 14:29 U mnie na przyrodzie nauczycielka jak powie coś nie na temat to się tak rozgada, że traci poczucie czasu. Raz nawet dzwonka nie zauważyła. Odpowiedz Link Zgłoś
theszprycha Re: Godżilla! 16.02.10, 14:42 nasza pani z maty nazywamy "godżillą" jedna z śmiesznych akcji - co trzeba zrobi żeby obliczyc z jaka predkoscia jechalo auto? .. Marek - trzeba pomnozyc predkosc przez droge - nie marku trzeba pomnnozyc predkosc przez droge! - klasa jest glosco babka wyciaga jakis kijek ktorym zawsze nas uspokaja a tu... ktos nakleil jej na niego gume! <hahaha> -wchodze do klasy, daje 1 grosika na jej biorko i uciekam godzilla wchodzi do klasy szuka portwela chucha na grosik z dwoch stron i wklada go do portwela nastepnie idzie umyc rece wytrzec dokladnie kremuje rece wyciaga grzebien czesze sie przez 2 mionuty jeeszcze szminki szuka przez 2 minuty maluje sie sprawdza liste obecnosci zapisuje temat i nawija z nami ze jestesmy strasznie niegrzeczni i przez jej uspakajanie nas mija cala lekcja! osa jet psychiczna <hahaha>!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirl2302 Re: ajaj xDD 18.02.10, 11:48 u mnie w szkole raczej nie maja tylko pani od przyrody ubiera sie jak elf i gdy mamy wejsc do klasy mowi wchodza, wchodza. no i babka od matmy ciagle mowi do nas dziecko lub dzieci i to takim tonem, ze wszyscy pekaja Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 Re: ajaj xDD 18.02.10, 17:59 u nas facet od matmy jak ktoś źle napisał kartkówkę to mówi 'Skopałeś/aś jak rolnik ziemniaki' <hłahłahła> xdd albo 'boże widzisz a nie grzmisz' lub 'matko jedyna' i 'o materdyjo' XDDDD leżę xd Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Re: ajaj xDD 18.02.10, 18:01 A do mnie mówiąDaria chociaż się tak nie nazywam : D Odpowiedz Link Zgłoś
marco__holiczka :) 06.03.10, 11:41 Moja pani od matematyki jak mówi o ułamkach , to zamiast licznik, mianownik mówi ; cycuszki i dupeczki. a ostatnio mówiła o kątach wpisanych w okrąg opartych na łuku okręgu i tłumaczyła, że ramiona kąta to nóżki , a łuk to gumka między nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
paramore2788 Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 13.11.09, 12:21 OMG! Nasza była wychowawczyni mówiła "Moi drodzy" albo "kochani", ja na jednej lekcji matmy zliczyłam kochani 25 razy, a moi drodzy 16! Ale to było wkurzające Odpowiedz Link Zgłoś
kana6817 Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 13.11.09, 13:21 Pani od chemii co 2 słowo mówi do nas "Drodzy państwo" I tak co chwile ale to wkurzające...;/;/ Albo moja wych. cały cza się na mnie gapi... siedziałam w 1 gim. w 1 ławce i się na mnie gapi, w 2 gim. siedziałam tak mniej więcej na środku też się gapi teraz siedzę na samym końcu i to jeszcze z drugiej strony klasy a ona gada, gada,gada... i się na mnie gapi... to mnie dopiero wkurza...;/;/;/;/;/;/;/; Odpowiedz Link Zgłoś
magda_sweet Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 13.11.09, 17:51 haha nasza babka od polskiego jest najlepsza .....u niej na lekcji zawsze gadamy ....raz nam się przepadkowo zaczął temat o kościele...no i coś mówiliśmy że jest kilka dziewczyn co mówią że takie pobożei a co chwile do spowiedzi chodzą xD ..pani to usłyszała i mówi: hmm...no bardzo ciekawe tematy poruszacie ....może się jej po prostu ksiądz podoba ......heh cała klasa od razu w śmiech albo nasz ksiądz ....na każdej lekcji religii ....tworzy ,,pary'' ...np. mówi że Aśka chodzi z Kamilem itd. no i zawsze musi coś dopowiedzieć a najlepiej jest wtedy kiedy na religii po prostu zasypia xD ...możemy robić co chcemy pan od informatyki cały czas puszcza jakieś zboczone teksty.....np. ostatnio pokazywał coś rękami bo tłumaczył ...i w pewnym momencie mówi: tylko nie myślcie że łapie za piersi ....o lol xD a nikomu nawet sie to nie skojarzyło albo pani od historii była najlepsza...mówiliśmy o jakiś tam wojnach ...a ona do nas z takim pytaniem: po jaką cholere oni te wojny toczyli ?? albo pan od w-f na lekcji z chłopakami do nich jak grali : wy idioci gracie jak pokraki......ja piernicze ale do dupy ta gra pani taka jedna jak się zdenerwuje na kogoś to bierze, drze mu cały zeszyt i karze przepisywać wszystko od nowa.....a jak nie przepisze i nie przyniesie za 3 lekcje to jedyneczka co dzień do dziennika ...a po tygodniu oczywiście u dyrki ..i rodzice w szkole hahaha albo pani od niemieckiego ....lol .....w tamtym roku powiedziała ze bedziemy pisać sprawdzian a my cały rok go przesuwaliśmy .....za każdym razem szło się do niej i mówilo że cała klasa nic nie umie i żeby przesunęla na nastepny raz.....albo ze za duzo nauki mamy i nie zdarzymy sie nauczyc ......no i tak cały rok minął Odpowiedz Link Zgłoś
theszprycha W-Fista "garbi" 16.02.10, 15:08 jeszcze jedno mamy nauczyciela wf ktory jest najlepszy pod sloncem.. na wf gramy w pingla no i czytam sobie bravo a on do mnie co ty czytasz bierze mi ta gazete a tam twoj pierwszy raz-czy jestes na to gotowa a strone za tym gdy partner domaga sie o zrobienie"loda" hahaha a on to moze ja was bd bd tego uczyl na wf a ja do niego prosze pana niech sie pan nie martwi my wiemy jak zalozyc gumke na banana hahahahaha to byla polewka albo tlumaczylismy na lekcji co oznacza slowo pierdo.lic Odpowiedz Link Zgłoś
dupaa.x3 Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 27.12.09, 23:26 Pani od wdż cały czas mówi 'ale druga strona medalu to ...' albo mamy taką salę która jest blisko wejścia do budy , i jak ktoś zamknie te dzwi czy otworzy to słychać taki straszny huk w tej sali i ta od wdż jak tylko to usłyszy a ktoś wchodzi i wychodzi z 20 razy na lekcję to się drze 'aa!' , 'boże!', 'jaki huk' . xd Odpowiedz Link Zgłoś
thuskawka Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 16.02.10, 10:02 Pani od religii ciągle na nas mówi aniołki Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus7 Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 13.11.09, 15:16 U nas przyrodniczka cały czas powtarza " ja tu już 100 lat pracuję!" i "jasne że jasne"? ale najlepsze jest to że ona często zmienia tematy i ostatni powiedziała " w średnowieczu, kiedy ja żyłam" nauczyciel od wfu cały czas pod nosem bluźni na nas jak coś jest nie tak a wszycy w śmiech))))) Odpowiedz Link Zgłoś
milus Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 21.11.09, 22:21 Taaa xd. Fajowy wąte ;D U nas też dużo się dzieje : Czytałam wcześniej u jakiejś osoby, ze ktoś się na nią non stop gapi . ja mam to samo. pan od histori też się na mnie no stop gapi, kolega ma referat, a ten na mnie sie patrzy, jakbym to ja mu odpowiadała. I non stop tylko gada coś a potem : ''Tak ? '' A ja mu ''Tak'' , a ten ''dobrze'' . na j. polskim zawsze gadamy z chłopakami, albo przeważnie oni coś od nas pożyczają, a pani zawsze : ''Anka, nie flirtuj, na to będzie czas potem'' lub ''..na przerwie'' Moja przyjaciółka ma takiego pana od polskiego, ze jak ma dyżur na korytarzu, to chodzi koło wszystkich i ćwiczzy, rozciąga się jak chodzi . Raz mu na lekcji krzesło posmarowali kredą, to potem miał taki biały tyłek, że wszystkie nauczycielki sie z niego śmiały. Chłopcy z naszej klasy nigdy nie lubili pani od matematyki i zawsze szczelali jej w tyłek gumkami . kroili gumkę na kilkanaście części i dawali na linijke, którą trzymali i szczelali tak, jak na procy Ta raz jak tak mocno dostała to tak podskoczyła, że beka na całą klase była. nasza była pani od wf-u (zmieniła nam się tydzień temu) byłą najlepszą panią od wf-u na świecie. Wszyscy jaą chyba uwielbiają. Ma już chyba z 50 lat ,a taka jest szalona, ze szok. Do dziewczyn mówi Józka, Staśka, Frania, czarna albo zależy jak kto jest ubrany , bo nigdy imion nie może zapamiętać, chociaż moje już na, ale wczesniej Staśka byłam albo czarna. raz nawet byłam paseczki Ostatnio zapisywała sobie numer mojej koleżanki no i pyta sie : ''Józka może yć'' , a moja koleżanka : ''może być'' . Potem jak zapisała patrzymy, a ta ma 3/4 kontaktów zapisane ''Józka'' A pani od techniki jest dośc fajna, chociaż czasem wkurzająca, najlepsza na sprawdzianach i kartkówkach. Podaje tematy i spooko. Luzik . Wychodzi gdzies sobie, a wszyscy otwierają zeszyty, przepisują. Przychodzi, zeszyty otwarte, widzi wszystko i nic, mówi : ''No piszcie, piszcie '' A pani od biblioteki, uczy też polskiego, to nie raz mamy z nią zastępstwo, no i jak zadanie mamy to mój kolega przeważnie go nie ma odrobionego i do pani : ''Proszę pani, ja nie mam zadania, zapomniałem zrobić w domu'' , a ona mu na to : ''O jjezusss.. no czemuś to nie odpisał ? '' A na angielskim to nauczycielka zawsze coś tam po angielsku pieprzy, nie wytłumaczy nic, co to znaczy tylko tak mówi, jakbysśmy byli jakimiś jasnowidzami, no to wszyscy rękami podparci siedzą i na jej pytania wszystko ''Yes, yes.. '' A nikt nic nie kuma. Odpowiedz Link Zgłoś
brenda12 Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 03.03.10, 18:13 pani od polaka : liże sobie palce XD pan od infy : do wszystkich mówi ;-franku.franko! pani od anglika : -łan tu fri luk et mii Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysiaxa Nayk śmiechu wart xD 13.11.09, 14:37 Nasza wychowawczyni może czasami np. przecierać oczy, patrzeć na coś itp. i nagle zastygnie na jakieś 10 minut xD Pan od Polskiego ma ponad 50 lat ale jest gebialny ;D : Dziewczyna czyta wypracowanie o koleżance z klasy Ali i mówi : (...) Ala ma kota [zabiera sie do następnego zdania, a pan przerywa i mówi ] P: A kot ma AIDS Lub też Pan od polaka jeśli ktoś mu mówi : ale ja zapomniałem zeszytu ale zadanie mam napisane !! To pan odpowiada : W domu to ja mam słonia xD Odpowiedz Link Zgłoś
iwa1215242 Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 30.11.09, 21:56 asiek25 napisał(a): > -czasem mowią ...słoneczko.... xD haha lub ....złotko.... hah u nas tak samo albo moja nauczycielka od polskiego kiedyś tak dziwnie szczęką robiła <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
vansi Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 17.12.09, 19:32 Oj dużo tego dużo U nas Pan od wf(Jest gruby)-ciągle nam mówi "Ćwicz bo będziesz wyglądać tak jak ja" Pan od Religi(ten to największa zwała)-Do wszystkich mówi pełnym imieniem i np." Gabriello powstań i przeczytaj nam słowa Boga" Pani od przyrody-Śmieje się takim głupim śmiechem z nieśmiesznych rzeczy.Kiedyś mieliśmy cos o jakimś bocianie na konkurs czy coś to ona "No dzieci hahahaha bocian biały hahahhaha" i Tak ciągle Pani od Maty-Jak chłopacy gadają z dziewczynami to ona "Mateuszu umów się z nią po lekcjach na ciasto czy pizze a nie teraz na lekcji" A najfajniejsze to jak chłopaki później mówią "Ta na wino ją zaproś" Odpowiedz Link Zgłoś
wychnamuzie Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 19.12.09, 19:40 Hi u mnie pani od histy zawsze wepchnie gdzieś "h" np. "histohria" pan na zastępstwie od matmy do dziewczyn kotku, albo jakiś kawał strzeli to ciągniemy temat do końca lekcji pan który uczył mnie kiedyś polskiego kawały nam opowiadał pani od matmy robi głupie miny i często sie myli i kłóci z uczniami pomimo że mają rację pani od gegry robi durne miny gapi sie na mnie i prześwietla ludzi od dołu do gory palącym wzrokiem od fizyki dyrektorka jest spooko jak zacznie jakiś temat np. fajki to nie potrafi skończyć pan od wf jest gruby i my zawsze czemu pan z nami nie ćwiczy,a on bo mam problemy zdrowotne takie kity nam wciska my mowimy "moto moto uspokoj się " on nie wie nawet że to do niego ale zboczony jest i stary ;D no i bd jeszcze tego więcej, ale nie chce mi sie pisać Przynajmniej mamy sie z czego śmiać w więzieniu Odpowiedz Link Zgłoś
miley266 L o l ;D 17.02.10, 19:03 No to my mamy pana od informatyki, co nam takie sprawdziany na komputerze robi.. No i na każdej infie tego sprawdziana przekładamy, że niby pan nie mówił żeby się nauczyć, albo gościu mówił że to na następną lekcjie itp. *** Aa pani od majzy normalnie the best xDD (ona jest dyrką) raz kiedyś mój kolega tak się wpatrywał w okno, na jakiś taktor się patrzył a pani: Ooo bartuś dzidziu ty moja nigdy jeszcze traktorka nie widział.! : Albo z takim fajnym akcentem mówi: Chłoopieee!! albo kiedyś kazała komuś wymienić tam jakieś figury po kolei, no to kolega zaczął mówić tylko kompletnie mu się pomieszały a pani: Chłoopie skokosz jak żyd po pustym sklepie ! xdd No i do nas nauczyciele też mówią kochanie, skarbeńku, albo to imiona zdrobniają... że aż się to obrzydliwe robi ;DD Zapomniałam najepszego !! xdd Majza. W środkowej ławce siedzi bartek z mateuszem. No a że bartek miał ręce pod stolikiem (a wtedy się garbi) pani tak do niego: Ee! Gościu! mateusza to sobie na przerwie obmacywuj ! <hahaha> polewka była ;D Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu polski hahaha 06.03.10, 21:50 Pani mówi : nie jestem komputerem ! albo niejestem stonoga ! . haha . Odpowiedz Link Zgłoś
pati_739 Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 12.11.09, 16:39 Hmm... -Józia-dziewczyna xD <lol> -Józiek- chłopak ;];] :] Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka1 Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 12.11.09, 16:47 ksiądz wysawia trzy palce (kciuk,wsakzujący,śworkowy) i tak dziwnie nimi mach albo mówi zamast jeżeli to jużuli . . . . baba od polaka wyzywa ; np.dzisiaj kolega cos sie jej pyta a ona jajco a nawet dwa jajca albo mówi ,że to co robimy to jest DEBILIZM wql. taka poje***!! Odpowiedz Link Zgłoś
fistaszek_xd Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 12.11.09, 17:11 Gość od fizyki jak gadamy, zawsze mówi, że my na jego lekcjach "uprawiamy chamstwo" , a babka od matmy kiedy coś tłumaczy, to wygląda jakby pokazywała do nas fakera i wymachuje tak ta ręką xD Odpowiedz Link Zgłoś
jess Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 13.11.09, 12:39 fistaszku a moj fizyk mowi ze on tu "chamstwa nie toleruje" Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus7 Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 13.11.09, 15:17 Albo ksiądz cały czas smsy pisze pod ławką Odpowiedz Link Zgłoś
mary1313 Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 16.02.10, 15:23 U mnie fizyk na lekcjach często czyta nam gazetę na głos Albo raz na pare dni pyta się:A pokazywałam wam już panią Halinkę? A my zawsze że nie i wtedy puszcza nam jakiś film o fabrykach na którym pani Halinka huśta się huśtawce w różowych rajstopkach A matematyczka jak ktoś przymknie oczy na lekcji to mówi: Nie zamykaj oczu, bo usłyszysz światełko w tunelu Pani od angola prawie każdą lekcję zaczyna słowami: It's ShowTime Odpowiedz Link Zgłoś
oldziaaa Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 25.11.09, 18:15 Dobra no powiem nic mi przecież nie zrobicie ! Na nazwisko ma Drwal ... a pani od biologii mówi "Dhwal" głupio nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
luniaaa hehehehehehhehe co za lol 19.12.09, 20:44 babka od polskiego jak chce powiedzieć ,,i'' to mówi jiiii pan od angola nie moj ale jak ma z nami zastepstwo to co chwila mówi: wiem z doświadczenia pani od matmy: yyy, znaczy tak pani od przyry jak chodzi po klasie miedzy lawkami to wyglada jak modelka tyle ze na modelke jest za stara i za brzydka Odpowiedz Link Zgłoś
martinii121 nawyki 12.11.09, 16:50 moja dawna pani od j polskiego zawsze lizała i okręcała w ustach okulary xDD Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja04053 Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 12.11.09, 16:52 A nasza baba od przyrody na kartkówkach dłubie w nosie Jakby to przeczytała, zabiłaby mnie Odpowiedz Link Zgłoś
zakochana_w_th Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 12.11.09, 16:59 Jeden z moich nauczycieli na jedenej lecji mówi ok 95 razy ` moi drodzy` ; x Każdy zlicza xD"" Lub facet od Bezpieczeństwa bije taką pałką po głowie .. nie raz dostałam XD Odpowiedz Link Zgłoś
ooonanaooo Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 13.11.09, 14:01 Nasza pani kiedyś się kołysała na krześle i się wywaliła tak do tyłu ale było śmianie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
glamour Kanikuły 19.12.09, 19:19 facet z histy na green shool weszedł do swojego pokoju i zaczął krzyczeć "Kanikuły i tam dalej cały refren wykrzyczał z kupelami taką polewke miałyśmy,że ja się tak smiałam aż na podłodze się turlałam ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
sunsmile_ Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 12.11.09, 16:58 Moja pani od komponowania co chwilę podchodzi i poprawia komuś książki , kazdy musi mieć idealnie prostoo . ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 12.11.09, 17:01 a u mnie nauczycielka z ktorą mamy lekcje mody ( projektujemu ubrania, kolczyki itp. ) zawsze przychodzi i mowi " bądzcie pozdrowieni droga młodziezy" albo.. " boscy ... szkicujemy suknie" Odpowiedz Link Zgłoś
kicigirl Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 12.11.09, 19:09 u mnie ostatnio na polskim pani kazała napisać chuligan przez samo "H" i upierała się, że tak jest dobrze. ;dd Wiem, że nie powinnam się śmiać, ale moja pani od matmy miała kiedyś wypadek i ma teraz strasznie zniekształconą mowę... Ma już może jakieś 55 lat i zawsze leci nabita z niej. ;pp np jak powie: "Eeej ty wesołek obróć się, bo jak ci po dupie szczele" ;pp A tak to moja baba od geografii siedzi i co raz to poprawia mapę, która wisi na ścianie nawet nie zwraca uwagi na to co się w klasie dzieje. ;dd Raz mnie nawet zapytała kiedy akurat wymsknęło mi się: "Kur.wa" czy mapa prosto wisi, bo jej się wydaje, że nie. ;dd Albo jak babe od Fizyki pierdzielnęłam kasztanem bo się odbił od jej biurka. xd Ogółem jak czytam wasze komentarze to z niektórych można się pośmiać. x - D Odpowiedz Link Zgłoś
freakshow_ ; x 12.11.09, 17:03 a mój pan od fizyki mówi to każdego "robaczku" ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
mala___ja Re: 12.11.09, 17:10 A nasza pani z matmy do nas żabcie mówi xDD A pani z gegry mówi do naszej klasy dziewczynki,chociaż 8 chłopców jest xD Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 12.11.09, 17:13 nasza pani od niemieckiego mówi do każdej dziewczyny 'paniusiu' ;P Odpowiedz Link Zgłoś
x_alice_x Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 12.11.09, 17:23 ja mam podobnie jak ` zakochana_w_th ` . Nasza babka od fizyki ostatnio na lekcji powiedziała 57 razy " moi kochani " . * lol2 * a babka od matmy ma taki trik że tak co chwile wydyma usta . ;D i rządzi nauczycielka od biologi , bo wygląda jak skrzyżowanie Michaela Jacksona ( bez obrazy , bardzo go lubie , ale chodzi mi tu o jego nos ) z chomikiem . ; O ... XD tak więc jest polewka . Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 12.11.09, 17:15 Zakonnica dłubie w nosie i zawsze do kogoś (do dziewczyn i chłopaków) mówi 'synku' Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 12.11.09, 17:16 moja pani od niemca wiecznie poprawia se włosy i mówi na nas dziewczynki i chłopcy.nasza wychowawczyni jak coś mówi to pluję i ławki sa zawsze oplute no i my też.wikary co nas uczy religi bawi się kluczem albo długopisem albo obgryza paznokcie albo drapie się po głowie a nasz były ksiądz który był juz prawie łysy zawsze na lekcji się czesał a każdego dnia jego grzebień miał inny kolor.pani od matmy mówi zamiast dopiero-dopieru.pan od infy chodzi skrzywiony.itp więcej tego ale poco tyle wypisywać Odpowiedz Link Zgłoś
miley112 Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 12.11.09, 17:17 ` matematyka. gdy ktoś coś nawet piśnie mówi żałosne albo przepraszam że ci przeszkadzm. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiarzynka Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 12.11.09, 17:19 Mój były nauczyciel od techniki, gdy rozrabialiśmy na lekcji, krzyczał "halo halo dziewczęta", choć większość klasy to chłopcy. Co lekcję mieliśmy niezłą polewkę xd Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 12.11.09, 17:21 baba od naszej fizyki mówi : " poproszę cię do tablicy, uczniu. " baba od anglika mówi : " mr. [nazwisko ucznia], do tablicy. " to "myster" strasznie wkurza .. mój były nauczyciel zawsze drapał się po głowie, a od razu po tym grzebał coś w paznokciach ... xD a tak wgl, spoko wątek.. ; - DD pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
kinka_95 Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 12.11.09, 17:23 u mnie facet od polskiego mówi: Opanuj się człowkieku, gdzie gdzie Ty jesteś albo Wstań! Wiesz dlaczego stoisz? To siadaj xD Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 12.11.09, 17:49 fajny temat ;dd. angliczka - `do tablicy pofrunie radośnie numerek... ` `aniołeczki`itp. albo pokazuje na ciebie palcem i mówi ; `you! run, run!` xdd albo ` zobaczymy jak to pójdzie w praniu`. matematyca śpiewa. wczoraj miala fazę na humana killersów, na dodatkowych tą nową trendi piosenkę robbiego williamsa. radio uzależnia. ksiądz czasem nie wytrzymuje wi wyciąga sobie kanapki w środy bo ma na prawie każdej godzinie lekcje przez 7 godzin ;33. różne glupie teksty jeszcze dają. Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus7 Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 13.11.09, 15:37 Polaczka u nas cały czas powtarza " bo cię zszywaczem potraktuję" . Historyczka " jak idziesz ze psem to wracasz ze psem" moja była nauczycielka nas wskaźnikiem od tablicy biła albo ciągła za uszy a nasz matematyk mnie usadził z takim kretynem i on cały czas gadał na tescie i nie mogłam się skupić to wzięłam podręcznik co ma 300 str i go walnęłam a facet ty pisz! a ja ale on mi przeszkadza! a facet wziął książkę i zeszyt i go walnął albo przyrodniczka do nas nowa coś takiego wy mnie może nie lubicie ja was nie lubię ale musimy ze sobą przeżyć dlatego żeby to szybciej poszło współpracujmy wiem że to jest cholernie nudne i nic nie zapamiętacie ale coż facet od techniki cały czas chodzi jak modelka Odpowiedz Link Zgłoś
szczera Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 12.11.09, 18:01 mój pan od fizyki to na lekcji jest ciągle ADHD do tyłu ......i do przodu........ jakby jakie robole w dupie miał i podam kilka jego cytatów najpopularniejszych: 1)(jak wchodzimy do klasy i wystarczy powiedzieć "dzień dobry" a on odpowiada: "Dobry albo nie dobry....zależy dla kogo dobry....dla mnie dobry a dla was to się zobaczy...."itd 2)(ktoś się nie nauczył)-"z tej mąki chleba nie będzie " a oto najczęstsza gadka: -"to jest proste jak budowa cepa" przerypane czyż nie ?! Odpowiedz Link Zgłoś
kapi Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 12.11.09, 18:04 Moja nauczycielka od Przyrody miała coś takiego nie dawno. Tak nam coś tłumaczyła ,że jak chciała powiedzieć " teoria heliocentryczna " to wyszło jej coś takiego " teoria helio , helio centryczna" Nie umiała tego wymówić. Wszyscy się potem z niej śmieli ;d Albo nasza Pani od historii jak ktoś jest blondynem to mówi do niego " blondynku , podejdź do tablicy" albo jak dziewczyna to "blondyneczko " ; d Też jeszcze nasza Pani od angola , mówi zawsze " posiadali do ławek " ; d Takim swoim rosyjskim akcentem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
pinky33 Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 13.11.09, 15:13 Nasza ani od angielskiego jest z ukrainy i mowi smiesznym jezykiem Czasami mowi tez Np:"Karolina na gniazdo siadaj!" HAHHA Odpowiedz Link Zgłoś
szczera Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 12.11.09, 18:12 "jak zwykle raz rąk"-to na fizyce jak dochodzi do pytania "wybaczam ci"-to mówi anglista do ucznia jak go obrazi (tzn.jak chłopaki coś wymyślą i go zwyzywają:p<np.po imieniu "Tomasz odsuń się bo tablice zasłaniasz!"> Odpowiedz Link Zgłoś
bramble Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 12.11.09, 18:13 Pan od biologii ma tendencję do częstego podpuszczania nas na lekcjach. W środku tematu, zupełnie znienacka każe wyjmować karteczki, bo będzie kartkówka. Wszyscy w szoku wyrywają kartki z zeszytów, bo nigdy nie wiadomo z czego spyta. Po czym pan siada przy biurku, przegląda parę minut dziennik, aż w końcu zwraca na klasę wzrok. I z rozbrajającą szczerością pyta: Na co wam te kartki? Róbcie zadania... Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 12.11.09, 18:25 Pani od Matematyki często zadaje nam zadania a sama chowa się za szafą i śpiewa i tańczy. Ostatnio ma faze na Love story-taylor swift. hahaxD Dzisiaj tak kręciła dupą że jeden chłopak nie wytrzymał i rykną śmiechem za chwile cała klasa już płakała ze śmiechu. Pan od Fizyki na każdej lekcji z 20 razy powtarza "ojojoj cóż za niewychowana młodzież". ostatnio liczyliśmy i wyszło nam że powiedział to w ciągu jednej lekcji 18 razy ;p zawsze polewka jest z niego;p A Polonistka przez każdą lekcją karze nam robic przysiady. Odpowiedz Link Zgłoś
szczera Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 12.11.09, 18:18 a mój pan od techniki(ok.50-ątki) jedzie od niego gnojem(tzn.obornikiem) i jak na lekcjach siedzi to nogi na biurko zakłada a jak chodzi po klasie to dłubie w nosie i nas rzuca!!! <oczywiście najpierw zwałkuje>a i jeszcze na lekcji z nim gadamy o jego żonie i jej obiadkach ... :p brechty są Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 12.11.09, 18:26 Pan od geo. mówi do nas "kumacie o co chodzi?" Albo "Rozumiecie o co biega?" A Pan od biologii kiedy piszemy kartkówki siedzi przy biurku i siedzi, jakby się załamał. A Pani od anglika (Pozdrawiam P.Ulę xD) do każdego mówi "Żabko" Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 12.11.09, 18:30 Albo pan od Historii pierwsze 15 min. lekcji gada o historii, a pozostałą lekcje gada z chłopakami o komputerach xD Odpowiedz Link Zgłoś
panicrawford Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 12.11.09, 18:53 u mnie w szkole jest najlepsza baba od niemca (ok.25 l.)wszyscy mówią że ma bałagan w oczach albo zeza jak do kogoś gada to zamiast sie na niego patrzec to sie patrzy na kogo innego i nie wiadomo do kogo ona to mówi. albo baba od geografi na lekcji zawsze językiem trze o górną warge i wtedy wszyscy mają polewke. a odbiegając od tematu mamy taką dziewczyne w szkole i jest chyba na cos chora na jeakiegos downa czy co noi na każdej przerwie ona gada z każdym nauczycielem chodzi za nimi aż nauczycieli to denerwuje i ucekają raz pan od wf od niej uciekał Odpowiedz Link Zgłoś
paramore2788 Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 13.11.09, 12:27 Nasz facet od wf mówi "Moje kurduple" do nas. Odpowiedz Link Zgłoś
jbzmierzch Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 13.11.09, 12:55 Moja nauczycielka od anglika jest tak wkur..zająca xD.Jak nałoże taką jedną bluzkę,(nie zbyt duży dekolt,z długgim rękawem.)To ona do mnie laleczko albo paniusiu czy slicznotko. Pani od gegry pozwala ściągać na sprawdzianach.Specjalnie wychodzi na jakieś pół godziny .Ja siedze w pierwszej ławce przed nią i zamieniłam się z koleżanką sprawdzianami.Ona wypełniła mi to co wioedziała a ja jej. Pan od techniki jak sierotka marysia wygląda.Nie obchodzi go co robimy.Trzyma tak raczki złożone na swoim meega brzuchu i łazi po sali . Mogłabym tak dużo wymieniać . Odpowiedz Link Zgłoś
recenzentka Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 12.11.09, 18:21 A moja paniii od kształceni muzykoznawstwa <lepiej nie będe sie wyrażać...fajny wątek a propos: leyla- fuuuj kosmos- komu?? miley112-takie rzeczy to normalka julka_18- twój nauczyciel ma wszawice albo łupież szczera -czyż nie Odpowiedz Link Zgłoś
olcia1995 hahaha !!!! 12.11.09, 18:30 moja pani z podstawówki jeszcze z przyrody zawsze jak coś opowiadała dodawała "yyy na ten" Odpowiedz Link Zgłoś
martyniak nawyki ;p 12.11.09, 18:31 Moj pani od matematyki jest jednocześnie moją wychowayczynią.Ma dość dziwny nawyk mówienia zamiast stań obok czy przesuń sie tak żeby wszyscy widzieli wstawia stań zboczku to dośc dziwnie brzmi zwłaszcza że na lekcjii wychowawczej poruszamy ostatnio tematy z tym związane. Z koleji pani od fizyki notorycznie liczty to trzech zanim zacznie prowadzić lekcje[nawet jak klasa jest cicho co żadko sie zdarza],następnie siada i popija wodę, później prowadzi normalnie lekcje.... Odpowiedz Link Zgłoś
deminoid :D 12.11.09, 18:32 heh; fajny temat xD moja facetka od geografii chce być "do przodu" i mówi dziwnie czasami ;/ np. nie pacz się tak bo dostaniesz strita .. itp. facet od matmy mówi pani (nazwisko) lub pan najlepszy facet od historii xD jak jest sprawdzian lub kartkówka moja cała klasa otwiera książki zeszyty na ławce i tak całą godzinę są podczas gdy ten sb śpi ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus7 Re: :D 13.11.09, 15:46 albo nasza polaczka cały czas mówi " żal.pl" a to już jest starrre i wnerwia Odpowiedz Link Zgłoś
ochioyebna. _ 12.11.09, 18:38 haha. xdd niezłego masz pana od fizyki. zachowuje się jak pedzio. ;d moja stara baba od niemca jak coś tłumaczyła to po kilku słowach zacinała się, robiła krzywą minę, zmierzyła wszystkich i wszystko a następnie ni z gruchy ni z fasoli pierdzieliła o czymś zupełnie innym niż wcześniej. brechty z niej były zawsze. ; DD. Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: _ 12.11.09, 18:42 u mnie pan od maty - mój wychowawca to cały czas drapie się po głowie , i jak idzie do toalety na przerwie do biegnie a potem z taka ulga wychodzi zawsze sie z niego smiejemy . Odpowiedz Link Zgłoś
carolin Re: _ 06.03.10, 11:50 Moja wychowawczyni ciągle przeczesuje włosy palcami. Przestawia je na bok. Odpowiedz Link Zgłoś
alanta głosowanie 12.11.09, 18:43 www.kotek.pl/forum/02,3001,102891517,102891517,Glosowanie_na_II_etap_.html Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: głosowanie 12.11.09, 18:49 Tttaaa facio od histy ma okolo 50 lat .... chodzi jak jakis ziom i podnosi ręce do róry troche i tak chodzi ... x d Albo baba od biologii . gada ` prosze panstwa` , `panie i panowie` omg omg .. neiznawidze tego -.-. Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: głosowanie 06.03.10, 10:05 u nas pani od polaka czasem sobie wkłada rękę pod bluzkę ale już tak nie robi XD Odpowiedz Link Zgłoś