mileyoxox Śmieszny naucyciel 27.11.09, 22:59 mój nauczyciel od plastyki, często zabiera mnie i moją koleżankę, żebyśmy mu pomogły ściągać dekoracje ze szkoły (dla nas to lepiej bo opuszczamy lekcję ). I kiedyś jak moja koleżanka poszła po trabinę a ja zostałam z nim sama to zaczął śpiewać piosenke o zielonym ogórku, i boże i zamiast zielony ogórek to czerwony ogórek myślałam że się posikam haha Odpowiedz Link Zgłoś
dziagusiaa Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 27.11.09, 23:09 Mój wychowawca, nauczyciel matematyki ciągle mówi 'super', 'świetnie' np.' - Ile jest 2 x 2 ? - 4. - Świetnie! ' Albo tak fajnie wymachuje rękami i czasem mówi takim głosem jakby miał co najmniej 4 promile XD I ma poczucie humoru i jest moim ulubionym nauczycielem ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
nickjonasfan xDD 28.11.09, 10:34 Moja pani od wf mówi "żal" , albo "No coments". Kiedys moja mama przyszla na wf , bo zapomniałam sniadania i wchodzi na sale , a pani "przyszła mama tego ADHD" . Pani od polaka zamiast detektyw to mowi "dedektyw" , a od maty ma taki głos jakby umierała ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pattisonka Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 28.11.09, 10:58 Hej U mnie jest taki pan od wf Do dziewczyn mówi "panieneczki" A do chłopców "bad boys" A poza tym jest taki dziwny Zamiast wf uczy tańczyc hahahaha Raz tańczył ba przerwie pozdro kurde I taki jeden z gimnazjum do niego podchodzi i mówi "Ale pan jest pojebany" ten się lurde śmieje jak idiota jakiś hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
pattisonka Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 28.11.09, 10:58 pattisonka napisał(a): > Hej > U mnie jest taki pan od wf > Do dziewczyn mówi "panieneczki" > A do chłopców "bad boys" > A poza tym jest taki dziwny > Zamiast wf uczy tańczyc hahahaha > Raz tańczył ba przerwie > pozdro kurde > I taki jeden z gimnazjum do niego podchodzi i mówi > "Ale pan jest pojebany" > ten się lurde śmieje jak idiota jakiś hahaha Wszyscy do niego mówią Czubek Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 28.11.09, 15:33 Mój wychowawca gryzie co popadnie, nawet raz pogryzł śrubokręt ;p Odpowiedz Link Zgłoś
anusia14 Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 28.11.09, 15:37 mój nauczyciel od matematyki ciągle kręci sobie wąsa a jak ktoś jest przy tablicy i nie wie jak rozwiązać zadanie wali taki tekst: "Siadaj, nic z tego nie będzie" żal mi go... Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 28.11.09, 15:41 Moj pan od historii jak jestesmy za głosno wali dłonią z całej siły w stół..tak że ci co siedzą w 1 ławkach o mało co nie dostają zawału Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 28.11.09, 15:42 nauczyciele z matmy ciągle mówią ''kartkie w kratkie'' i inne takie z zmiękczeniem ''i'' hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
lilith xD 28.11.09, 15:42 niemiecki chętni porządkują pani szafkę, reszta albo przegląda dziennik, albo chodzi do drugiej grupy na rosyjsi, jemy sobie xD czasem jakiś film nam pani zapuści... wf ja nie ćwiczę to z panią obgaduję wszystkich chłopaków z mojej klasy xD a to, że jednemu to stanik trzeba kupić itd. raz jak sprawdzała babka listę obecności i nie było jednej dziewczyny to tekst: "a ta co, zajarała się na śmierć?" xD fizyka facet do mnie: "dziecko, czy ty masz ADHD?" xD albo do kolegi: "Bartuś, zejdź z tej ławeczki" <lol> muzyka pani jak nam robi kartkwkę i jest jakaś praca pisemna to wolno pisać, że coś jest zajebiste, albo ch...owe xD albo daje nam wszystkie odpowiedzi a potem: "ooo, no znowu takie świetne oceny!" xD więcej nie pamiętam <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
domika293pusia Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 28.11.09, 15:51 Biologiczka się wiesza inigdy nie wiadomo gdzie jest fizyk; wkłada ręce pod pach z kumpelami sie smiejemy że sprawdza swoją potność Odpowiedz Link Zgłoś
cheergirlz Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 28.11.09, 16:06 nasza pani od angielskiego mówi do nas "skarbeństwa" a kiedy jesteśmy głośno to zamiast cIsza mówi do nas CIEEEEESZA! z panem od WOSu zawsze trzeba się dzielić jedzeniem bo inaczej on sie pozniej nie podzieli (a zawsze ma coś dobrego xd) pani od religii mówi do nas jak do dzieci za to pani od matmy jest bardzo poważna cytuję: "bardzo mi przykro to będzie ocena niedostateczna", "na mocy twierdzenia Talesa..." Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 28.11.09, 16:13 hehe u mnie ostatnio moją kumpelę nazwała "słoneczko" xD a moja wychowawczyni cały czas sie zamyśla. Ktoś jest przy tablicy albo przepisujemy note z tablicy to ona siedzi przy biurku i sie patrzy w coś my sie tam pytamy prosze pani co tam pisze albo coś a ona nic jak byśmy do ściany mówili Odpowiedz Link Zgłoś
gigi_ Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 28.11.09, 16:17 moja nauczycielka wymiata.! Ona ma takie teksty, że lepiej nie gadać. Np.: "facecik słuchasz co ja mówię.?", albo gada i nagle do kogoś " czy ja ci przeszkadzam.?" lub "jak się upadnie na dupę to nie pęknie, spokojnie". Ten ostatni najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 28.11.09, 16:32 Moja pani od historii wypina się brzuchem do chłopaków. Siostra od religii podśpiewuje "I kissed girl", bo powiedziała, że słyszała to w radiu, a jak jej powiedzieliśmy o czym to, to zaczęła się modlić xD Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotta.77 Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 28.11.09, 16:44 na religi ostatnio mielismy taki temat : lekcja nie zostala przeprowadzona z powodu karygodnego zachowania klasy ,! a do mnie powiedziala ( ta od religi ) że jestem niedorobiona XD a mój kolega poszedł w środku lekcji do domu a na następny dzień pani się go pyta : czemu uciekles w czoraj z lekcji ,? a on na to ; bo pani od religi mnie obrazila . xDDD a pani od plastyki na zdjęciu klasowym klepla moją kolezanke w tylek : dd Odpowiedz Link Zgłoś
wanilka Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 28.11.09, 17:05 U nas na lekcji religii musi być idealnie cicho a jak ktos coś powie to mówi: np.: Ola, coś powiedziałaś czy mucha pierła ? : DDD A raz się wkurzyła i rzuciła w mojego kumpla kluczami x DD Babka od plasty się nie goli x DD Kiedyś któremuś z nauczycieli (nie pamiętam komu ale była to babka) odkręciliśmy klamkę a ona na nią nacisła i klamka spadła a my: Ooo, ale pani ma siłę ! A baba nie wiedziała co zrobić : DD I...więcej nie pamiętam - a dużo się dzieje... x PP Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 29.11.09, 10:21 nasza baba od muzyki zawsze np. ktoś powie ,, zapomniałem się nauczyć tej pojeb.nej piosenki" no to ch...owo , siadaj , tym razem ci daruję. ;dd albo raz nam zrobiła kartkowke z jakis tam nut. i ktos napisał ,, zapomniałem jak się nazywa ale to zajebista nuta" to tak sie smiala ze spadla prawie z krzesla x-dd i mowi , ze jak czegos nie wiemy to mozemy tak pisac. xdd z babą od w-fu obgadujemy chłopaków z klasy np. mówi: ,, ten taki gruby, że by mu sie stanik przydał" buahahah x-dd a tak to już nie ma śmiesznych nauczycieli w szkole ;// Odpowiedz Link Zgłoś
danonek Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 30.11.09, 09:34 mój nauczyciel od techniki zawsze gryzie długopis Odpowiedz Link Zgłoś
agatulka Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 30.11.09, 11:29 moja pani z przyrody jak coś nam tłumaczy to mówi "widzicie" jak nam tlumaczy to jest dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
agvleczka Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 01.12.09, 22:00 hehe... u mnie to facetka od polaka mówi nieładne słówka na lekcji...albo jak oglądalismy film o zwierzętach to dwie biedronk coś robiły, my tak zapatrzeni w nie a ona na to "No co? One po prostu robią se.... Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 01.12.09, 22:03 Nauczycielka od reli <33 W tej chwili jest na zwolnieniu . I bez niej nie ma już tej jednej z najlepszych lekcji . Pisze coś w dzienniku ,nagle szybko wstaje ,zakłada rece, rozgląda się po klasie po czym znów siada i normalnie pisze xDD Odpowiedz Link Zgłoś
mydeafsenses Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 01.12.09, 22:11 nasz pan od fizyki zawsze jak coś dyktuje to na koniec mówi ; kropeczka , kropcia , kropunia itp.; x a typ od chemii cały czas gada o dupie. x d Odpowiedz Link Zgłoś
miley07 Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 06.12.09, 21:32 U mnie w szkole babka od biologi cały czas rusza kącikiem ust w góre i w dół a geograf cały czas mówi DELIKWENT a baba od matmy powtarza "o zgrozo" albo przekręca imiona uczniów z jego rodzeństwem albo rodzicami Odpowiedz Link Zgłoś
poconacokomuto Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 06.12.09, 22:25 Moja pani od matmy na każdej lekcji; " Dzieciaczki, Ciiiii" Pani od fizyki: "Ja w takich warunkach nie będę pracować!" - mówi to takim niziutkim głosem. Odpowiedz Link Zgłoś
gagulaa_14 Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 06.12.09, 22:58 heee fajny wąt.. cuż... Ksiądz się kiwa jak w ataku padaczki, Biologica gdy słyszy jakiś stukot drze się: proszee.!! (I tak 30 razy na 45 minut lekcji) facio od historyi co momento lata do tualety Polonistkaa ma rentgen w oczach i Mówi: "Wyrzuć gumeee" o anglicy to już nie wspomneee... <zjadłabym kurczaka> <kupiłam se zajebiste rajstopki> <Ocipiałaś.?!> Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 06.12.09, 23:01 pan od historii '1 ludzia ni ma 22 ludzia jest.!'' buhhahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
hsm3 Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 07.12.09, 21:15 polski mamy z dyrektorką w tym roku tylko nas uczy i jak robi zastępstwa to czasami mamy 9 polskich w tygodniu jakby nie było innych nauczycieli od anglika często mówi "co ty za pierdoły opowiadasz chłopie?" i jeszcze często się zdarza że od anglika babki zachodzą często w ciąże u nas jest jedna taka z ukraina co urodziła niedawno drugie dziecko z gimnazjum 2 lata temu urodziła nasza ma z drugiego małżeństwa 4-letnią i z pierwszego córkę w gimnazjum w tym roku jest nowa od anglika ma córkę i tylko czekać na następne od historii ciągle żartuje a my smiejemy się z niego bo jast żałosny matamatyczka(i nasza wychowawczyni) tak samo jak facio od historii a dzisiaj na mikołajkach taka ciekawska i łapy pchała do prezentów naszych ksiądz jest spoko, do chłopaków mówi "kolo" albo "gościu co ty tam robisz" jak chodzą po klasie, do dziewczyn "mała" od przyrody jest strasznie powalona nosi buty lekarskie, ma sfeter w muminki i bluzkę z napisem "kiss me" a raz przyszła w kolorowych skarpetkach na mercedesa ma kase a porządnych ciuchów sobie nie kupi Odpowiedz Link Zgłoś
mruffkaxd Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 07.12.09, 21:22 Do nas facet mówi 'Lucek' albo 'Lucynka' . Od histy facet : 'podnieś poziom myślenia' (czyli w jego języku 'wstań' ) . Od Polaka mówi 'synuś' albo ' złotko' . Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 07.12.09, 21:33 Pani od przyrody nie mowi do nas po imieniu tylko np.: do chłopaka - chłopak, cicho bądz (taki przykład dałam), do dziewczyny, i tu właśnie rożnie. W każdym bądź razie nie mówi po imieniu (bo chyba nie zna naszych imion). Nooo i czy inni naczuciele mają jakieś nawyki.. hmm... chyba nie . Jak mi się coś przypomni to dopiszę, bo mogłam zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 07.12.09, 21:39 hsm3 napisał(a): > polski mamy z dyrektorką > w tym roku tylko nas uczy i jak robi zastępstwa to czasami mamy 9 polskich w ty > godniu > jakby nie było innych nauczycieli > ja tam mam identycznie z matematyczką - dyrektorka , jak tylko wypada lekcja , bierze zastępstwo i jeszcze mówi " to wszystko dla was , ja mam czas , ja to umiem , to wy będziecie pisać sprawdzian " . Wytrzymać się nie da . I tak śmieszne żarty nam opowiada , że można się popłakać , ale na pewno nie ze śmiechu . Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 01.01.10, 12:33 Dyrektorka która nas uczy matematyki, opowiada nam różne "zabawne" historie, oraz żarty. To jest takie żałosne, że można się popłakać. A zdarza jej się rzucić coś bardzo dwuznacznego, i zupełnie nie zdaje sobie z tego sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 07.12.09, 21:37 Babka od anglika zawsze jak ktoś (w tym także ja!) źle się zachowuje wypędza z klasy i krzyczy: 'Wynoś się!' xd Siostra od religii zawsze wjeżdża na rodzinę. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
vansi Re: Śmieszne nawyki nauczycieli xD 17.12.09, 19:38 Kamila to moja babka od plasty ma pod klasą ławkę i to się nazywa ławka rezerwowych i jak ktoś jest niegrzeczny to ona -Idz sie ogarnij na ławke rezerwowych Odpowiedz Link Zgłoś