majka04 12.11.09, 18:46 Siema ;* Niedługo będę spać u koleżanki ;-D ale nie znam żadnych fajnych filmów żeby zgrać , więc jak znacie jakieś fajne dziewczęce , śmieszne to piszcie ! . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demily33 Re: Fajne filmy, na nocke u koleżanki . 13.11.09, 10:03 Ja jak organizowałam imprezkę piżamową u mnie to z koleżankami oglądałyśmy : -Tatastrofa (ten film z Emily Osment) -Camp Rock(film z Demi Lovato i Jonasami) -Wild Child (film z Emmą Roberts i przystojnym Alexem Pettyferem) Odpowiedz Link Zgłoś
mileyandnick Re: Fajne filmy, na nocke u koleżanki . 13.11.09, 10:12 Wild Child -szczerze polecam swietne Wredne dziewczyny-nawet fajny Picture This -świetne z Ashley Tisdale jest tego typu filmów duzo wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczo123 :) 27.11.09, 13:56 trzynastka wyznania maloletniej gwiazdy zmierzch szansa na sukces czego pragnie dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
ziba96 zależy od gustu 13.11.09, 10:14 zależy co lubicie ja na " nockach nu koleżanek" i " piżama party" oglądałam -Angus,stringi i przytulanki - high school musical -jakiś horror ale nie pamiętam nazwy - z jej bratem ( starszym) Kac Vegas itp. jak podała dziewczyna nade mną oprócz tego 3 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiarzynka na nockę. 13.11.09, 10:31 ja polecam: - 27 sukienek z Katherine Heigl - Duchy moich byłych z Matthew McConaughey i Jennifer Garner więcej sobie nie przypominam xD Odpowiedz Link Zgłoś
black_rose Re: zależy od gustu 13.11.09, 10:34 to ja polecam: -Zmierzch -Hsm 1 , 2, 3 -Camp Rock - RRR(kiedy jaja miały kły ) no i hmmm... nie wiem , zapomniałam xd Odpowiedz Link Zgłoś
jess_or Re: zależy od gustu 14.11.09, 17:56 O i jeszcze "Angus, stringi i przytulanki" Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Fajne filmy, na nocke u koleżanki . 14.11.09, 11:31 bratz, to jest kól ; )) nie chodzi mi o bajkę, tylko o film. można wypożyczyć w wypożyczalniach. Odpowiedz Link Zgłoś
grloulie Re: Fajne filmy, na nocke u koleżanki . 14.11.09, 16:42 Akwamaryna (nie jestem pewna pisowni, sorry) Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: Fajne filmy, na nocke u koleżanki . 14.11.09, 16:47 Legalna Blondynka, Legalna Blondynka 2 i Legalne Blondynki Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Fajne filmy, na nocke u koleżanki . 14.11.09, 16:51 Ranczo Wilkowyje Odpowiedz Link Zgłoś
jess_or Re: Fajne filmy, na nocke u koleżanki . 14.11.09, 17:55 Komedia Romantyczna: "Co się zdarzyło w Las Vegas", "27 Sukienek" Komedia: "To nie jest kolejna komedia dla kretynów", "Chłopaki na Ibizie" Horror/Fantasy: "Sierociniec", "Labirynt Fauna","Klątwa" ) Poolecam Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Fajne filmy, na nocke u koleżanki . 27.11.09, 13:53 Krzyk 2 Straszny film ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula_anahi Re: Fajne filmy, na nocke u koleżanki . 27.11.09, 13:58 wild child- koniecznie, swietne! ona to on mozna sie posmiac ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
billie_jeanxd ;] 27.11.09, 14:07 Do zalezy przede wszystkim od tego jakie jestescie i co lubicie ;p Moze sie zdarzyc tez tak, ze lubicie calkiem cos innego i wtedy du. pa xd No ale znam kilka fajnych filmow ;D "Honey"- jest to film muzyczny, idealny dla nasteek ;]. Raz jest smieszny, raz wzruszajacy ;D Ogolnie boski filmik z Jessicą Albą ;] "Szkoła uczuć"- cudowna, wzruszająca opowieść bogatego chlopaka i corki pastora chorej na białaczkę. Film, na ktorym na pewno ty i kumpela zaczniecie ryczec ;p "Titanic"- Hmm... tego chyba nie trzeba tlumaczyc ;D "Oko"- Boski horror o niewidomej "przekletej" dziewczynie. Jesli to obejrzycie, nie bedziecie mogly zasnac bez wlaczonej lampki nocnej ;D No jeszcze kilka znam, ale juz nie pamietam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
seline_ Re: Fajne filmy, na nocke u koleżanki . 27.11.09, 14:19 Ona to on. Boskie xd z Amandą Bynes. A właśnie że tak.! Szkoła Uczuć. Damsko -Męskie sprawy. Wszystkie części boskiej serii American Pie którą ubóstwiam. ;D Ślubne wojny Dirty Dancing 1, 2 Uwierz w ducha Mamma Mia Juno Pamiętnik Księżniczki [dość stare ale boskie. ;d ] Program Ochrony Księżniczek [sympatyczne ] Another Cinderella Story <3. [ z Seleną Gomez] Cinderella Story [ z Hilary Duff] Szansa na sukces [świetne!] Idealny Facet Dziedziczki [z Hilary i Hayle xd] Pearl Harbour [wzruszający. ] Krwawy diament [już bardziej ambitny o wojnach domowych w Afryce jak co xd. ] Na razie tyle jak mi się przypomni więcej to napiszę xd Miłej zabawy. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: Fajne filmy, na nocke u koleżanki . 27.11.09, 14:28 W moim profilu mam dużo takich filmów moich ulubionych Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 FiLMYFiLmY 27.11.09, 14:41 to tak; Zabójcze ciało. Idealny Facet. Czego pragnie dziewczyna. Sydney White. Szkoła uczuć...najlepszy. . Szansa na sukces. Historia Kopciuszka. Dziedziczki. Całe szczęście. Jak stracić chłopaka w 1O dni. John Tucker musi odejść..po prostu boski . Króliczek. Dziewczyny z St. Trinian. Dziewczyny z drużyny bodajże 4. jest duzoo ale nie chce mi sie juz pisac... Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. Re: Fajne filmy, na nocke u koleżanki . 27.11.09, 14:35 ja polecam Księga Strachu . Z Emily Osment , super film , momentami straszny ale i jest wątek miłosnyy , ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana do cukiereczek 27.11.09, 15:16 Oglądałem na nocnej imprezie ten film..... poprostu świetne Odpowiedz Link Zgłoś
daruu Re: Fajne filmy, na nocke u koleżanki . 27.11.09, 14:38 hmmm . ja dzis spie u przyjaciółki i zgrywam : -Wredne dziewczyny . < dziewczecy film ;p > -American Pie < którąś część > -Harry Potter xD . według mnie nie ma co przesadzac z filmami .. bo po nich zawsze sie chce szybko spać . i tak najlepiej jest sie wygłupiać . Odpowiedz Link Zgłoś
p0ppy_xd Re: Fajne filmy, na nocke u koleżanki . 27.11.09, 14:45 Wild child bardzo polecammm.xD i dziewczyny st.trinian cyz cos takiego ) Odpowiedz Link Zgłoś
gigi_ Re: Fajne filmy, na nocke u koleżanki . 27.11.09, 14:45 my oglądałyśmy kochaj i tańcz, camp rock'a, hsm itp. Odpowiedz Link Zgłoś
leesh Re: Fajne filmy, na nocke u koleżanki . 27.11.09, 15:03 Ja polecam takie filmy: *Harry Potter(wszystkie części) *High School Musical 1,2,3 *Dziewczyny z drużyny(szczególnie 4 część) *Ona to on *Pidżama Party *Step up 1,2 *Historia Kopciuszka *Kopciuszek roztańczona historia *Szansa na sukces *Wredne dziewczyny *Pamiętnik Księżniczki *Wskakuj *Bandslam *17 again *Wild Child *Zmierzch *Elita *Hannah Montana film *Czarodzieje z waverly place film *Camp Rock *Program Ochrony Księżniczek *Wszystkie filmy z bliżniaczkami Olsen Polecam wszystkie są super Odpowiedz Link Zgłoś
carolin Re: Fajne filmy, na nocke u koleżanki . 27.11.09, 15:22 Najbardziej to Wild Child xd Bardzo śmiechowo jeszczae jest fajne Kocham Cię Beth Cooper albo Duchy moich byłych. Odpowiedz Link Zgłoś
aluss faajne filmi ;p 27.11.09, 15:18 hmm... zalezy czy chcecie sie posmiac czy poplakac jezeli plakac to polecam szkole uczuc titanica i ducha (ze swazeym) a do posmiania sie to little man wrr kiedy kury mialy kły legalna blondynka ;P Odpowiedz Link Zgłoś
emily94 Re: Fajne filmy, na nocke u koleżanki . 28.11.09, 19:24 Straszny film 3.... to jest tak debilne, że aż smieszne A tak to szkoła uczuć, albo KOpiuszek roz... Albo IDEALNY FACET Odpowiedz Link Zgłoś