avril_paramore 13.11.09, 20:23 Hej! Mam takie pytanie. Otoz zbieram wycinki z gazet dotyczace Avril Lavigne i Twilight i za bardzo nie wiem gdzie je wszystkie trzymac... A wy gdzie przechowujecie wycinki itp.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mweezy Re: Wycinki z gazet 13.11.09, 20:31 kup sobie jakieś teczki , segregatory czy coś ułożysz wszystko i będziesz miała porządek ja osobiście preferuje teczki xDD Odpowiedz Link Zgłoś
avril_paramore Re: Wycinki z gazet 13.11.09, 20:34 nie bardzo mi sie to wszystko w teczkach miesci Odpowiedz Link Zgłoś
piegusek Re: Wycinki z gazet 13.11.09, 20:37 ja sobie założyłam zeszyt z wycinkami i tam je wklejam . ale możesz je też zbierać do teczki , segregatora . Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Wycinki z gazet 13.11.09, 20:40 ja wycinki przyklejam wszędzie gdzie popadniee . XD Odpowiedz Link Zgłoś
reden Re: Wycinki z gazet 13.11.09, 20:43 Ja też zbieram różne wycinki i te mniejsze trzymam w takim ładnym pudełku, a większe w segregatorze i teczkach ;D. Odpowiedz Link Zgłoś
kkk277 Re: Wycinki z gazet 13.11.09, 20:49 ja mam na to specjalna polke w szafie(choc sa tam tez moje zeszyty z rzeczami nie dotyczacymi zadnej gwiazdy) Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Wycinki z gazet 13.11.09, 20:43 no nie wiem, może w namiocie. -.- są teczki, segregatory. jak ci się nie mieści, to połowę wyrzuć i po problemie xD Odpowiedz Link Zgłoś
ewuu_jb wycinki z gazet... 13.11.09, 20:49 Ja też takie zbieram tyle, że o Jonas Brothers... I wkładam je do takiego pudełka... kiedyś znalazłam w domu takie pudełko otwierane po nowych butach.. obkleiłam je całe ładnie i dokładnie papierem takiem do prezentów;/ i od tamtego czasu wszystkie tak wkładam i nawet mi sie ten mój pomysł podoba... Jak będzie brakowało miejsca... - zawsze można zrobić drugie... Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: . 13.11.09, 20:50 W teczkach, segregatorach, wklej do zeszytu... Nie wiem są różne sposoby. Kartonowe pudełka... Odpowiedz Link Zgłoś
billie_jeanxd ;] 13.11.09, 20:53 Mozesz wklejac je sb do jakiegos zeszytu lub zbieraj do teczki ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mileyka1 Segreguj! 13.11.09, 21:00 Proponuję przejrzeć i wyrzucić stare, zniszczone bądź jakieś które już ci się nie podobają. Za pewne od razu będzie więcej miejsca. Ja trzymam w teczkach, mam zeszyt gdzie je przyklejam oraz różne kolorowe pudełeczka i jest git xD, ale co jakiś czas konieczne jest segregowanie, pozbywając się starych, poniszczonych i podartych! Odpowiedz Link Zgłoś
dziagusiaa Re: Wycinki z gazet 13.11.09, 20:59 Ja trzymam takie rzeczy w szufladzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Wycinki z gazet 13.11.09, 21:01 Mam swoje segregatory itp.ale z reguły trzyamm je w gazetach(czyt.nie mam wycinków tylk owszystko w kupie) Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Wycinki z gazet 13.11.09, 21:02 w szufladzie lub pudełku z pamiątkami widzę, że tak jak ja lubisz avril zmierzch pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: Wycinki z gazet 13.11.09, 21:10 ja jakieś fajne na tablicę korkową przypinam. Odpowiedz Link Zgłoś