tokio_hotel_483 14.11.09, 13:14 Tak jak w temacie.Jak ktoś słucha niech sie wpisze;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slodkogorzka Re: Słuchacie rocka?;D 22.05.10, 23:02 Słucham! Szczególnie starego Odpowiedz Link Zgłoś
rock_i_rock Re: Słuchacie rocka?;D 06.07.10, 21:15 Słucham. Kocham ROCK!!!!!! Taki mocny dosyć Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 13:53 zależy co w Twoim mniemaniu nazwać można rockiem. Odpowiedz Link Zgłoś
niedorobionaxd Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 14:20 No jasne, że słucham btw. po co ten wątek ? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 15:39 owszem, słucham rocka, jednak Twój rock nie równa się mojemu rockowi. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 19:50 jane_ znalazła się znawczyni xd aha i masz ch...owego pbl <wyśmiał ją> Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex Re: Słuchacie rocka?;D 15.03.10, 14:48 myślisz , że jak przeklnąłeś to jesteś fajny , ? ciekawe jak ty wyglądasz w rl , czy gdzie tam . pewnie masz kompleksyi z tego powodu słuchasz chujowej muzyki , żeby leczyć rany . i jeżeli chcesz po wywyższać się i pochwalić jakże " wielką " inteligencją to weź sobie daruj , bo właśnie pokazujesz ,że rodzice cię nie wychowali . [ kulturka osobista ] . ty jej nie masz . bywa . Odpowiedz Link Zgłoś
apokalipsa_ Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 20:04 do jane. --> Co masz na myśli ? xd ...Twierdzisz że jak ktoś słucha th to jest gorszy ?.. No sorry ..ale z tego co piszesz na to wygląda.. Przestań się chamsko wywyższać..., bo w końcu za to zapłacisz. ; > [ taa i nie ma się co śmiać] . . . Odpowiedz Link Zgłoś
apokalipsa_ Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 20:26 Dodam jeszcze że tego typu teksty są dziecinne . xd cyt.Twój rock nie równa się mojemu rockowi.' =.- brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Słuchacie rocka?;D 02.12.09, 20:04 jane_ cóż ja ci uczyniłam,buuu oczywiscie żart,nie przejmuje sie tym bo nie byłabym sobąSłuchaj ja słucham nie tylko TH ale też wszystkie inne zespoły lub artystów którzy grają rocka,nawet nie wiesz co słucham a oceniasZ?aha... Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 20:24 nie o to mi chodziło, po prostu są różne podgatunki, prawda? dla jednego rock to mcr, dla innego th, a dla mnie enpe franz ferdinand. rock rockowi nierówny, jest to wielka dowolność. i chciałam przez moją wypowiedź powiedzieć, że pomimo tego, że słucham rocka, ktoś może go też słuchać, ale będą to zupełnie inni artyści, różni od siebie, a jednak będą muzyka rockową. apokalipso, nie wiem, po co dodawałaś kolejne zdania po pierwszym, jak w nim przyznajesz, że nie wiesz, o co w mojej wypowiedzi chodziło. i chyba większość osób tutaj wie, że akurat jestem megatolerancyjna jeśli chodzi o muzykę. więc Twe zarzuty są wyssane z palca, co do wywyżaszania się, nie robię tego, i nie chce mi się tłumaczyc w tej sprawie, ale co mnie zaciekawiło, zapłacę wam? czym, skórą? i nie, to śmieszne. mike: nie gadam z Tobą, nie atakowałam Cię, tylko chciałam podyskutować, Ty jesteś zwykłym dupkiem i nie tolerujesz odmiennego zdania, nie interesuje mnie Twoja opinia, przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
ciemnowlosa Re: Słuchacie rocka?;D 26.11.09, 15:43 Głownie słucham rock'a ale trochę wyższych lotów tj. E.Clapton, Gary Moore, RHCP, Aerosmith Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 20:24 nie o to mi chodziło, po prostu są różne podgatunki, prawda? dla jednego rock to mcr, dla innego th, a dla mnie enpe franz ferdinand. rock rockowi nierówny, jest to wielka dowolność. i chciałam przez moją wypowiedź powiedzieć, że pomimo tego, że słucham rocka, ktoś może go też słuchać, ale będą to zupełnie inni artyści, różni od siebie, a jednak będą muzyka rockową. apokalipso, nie wiem, po co dodawałaś kolejne zdania po pierwszym, jak w nim przyznajesz, że nie wiesz, o co w mojej wypowiedzi chodziło. i chyba większość osób tutaj wie, że akurat jestem megatolerancyjna jeśli chodzi o muzykę. więc Twe zarzuty są wyssane z palca, co do wywyżaszania się, nie robię tego, i nie chce mi się tłumaczyc w tej sprawie, ale co mnie zaciekawiło, zapłacę wam? czym, skórą? i nie, to śmieszne. mike: nie gadam z Tobą, nie atakowałam Cię, tylko chciałam podyskutować, Ty jesteś zwykłym dupkiem i nie tolerujesz odmiennego zdania, nie interesuje mnie Twoja opinia, przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
apokalipsa_ Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 20:29 Jeśli chcesz wiedzieć ,to czytałam Twoje wcześniejsze komentarze na innych tego typu tematach..i stwierdzam ,że jeżeli jesteś jak to napisałać 'megatolerancyjna' to raczej dopiero od niedawna... -.- Odpowiedz Link Zgłoś
apokalipsa_ Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 20:31 Jesteś ciekawa czym zapłacisz.. Z chęcią Ci powiem... Przede wszystkim ..odrzuceniem. ; > A jeżeli na tym Ci zależy.. to płyń dalej w tym bagnie...=.= Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 20:33 przepraszam, byłaś tutaj wcześniej na innym koncie, czy jesteś z nami od miesiąca? prosze o szczerość. ;3 podaj mi przykład. kazdy mi to zarzuca, jak zaczynam mu nie pasować. w gruncie rzeczy nie wiem, czemu się do mnie przykleiłaś, ale nieważne. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 20:37 odrzuceniem? szczerze wątpię. na kocie zawsze ktoś miał do mnie o coś pretensje, ale widzisz, z biegiem czasu jakoś wszystkie głosy sprzeciwu ucichły, w sumie tutaj mi na swego rodzaju sławie czy jak to inaczej nazwać nie zależało. w realu? nie macie jak tego zrobić. więc szczerze wątpię. mweezy, a chętnie bym poczytała. Odpowiedz Link Zgłoś
apokalipsa_ Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 20:38 Taak. Miałam inne konto. ; >... Nie przyczepiłam się.. [ wiem że umiesz być oryginalna..] Po prostu wkurza mnie ..i to dosłownie jak ktoś pisze że ..'twoja muzyka nie równa się z moją' albo ' jeśli uważasz że np. jb to rock.. to żal mi cię'..itp. =.= Proszę..przystopujcie. . . Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 20:40 ale napisałam Ci, co miałam na myśli, i to nie ma nic wspólnego z jechaniem muzyki drugiej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
apokalipsa_ Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 20:41 Może i nie., ale tak to zabrzmiało.Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 20:42 to źle zabrzmiało i przykro mi, czesem chcę coś wyrazić jak najmniejszą ilością słów, widocznie od razu mogłam napisać całe wypracowanie, wybacz. Odpowiedz Link Zgłoś
apokalipsa_ Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 20:46 Dobra..już nie ma co się rozczulać..-.- bo teraz się czuję jak wredna zołza..xd Pisz co chcesz, ja i tak zawsze będę broniła swojego zdania. Bywa. =# Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 20:35 ... powstrzymam się od komentarza wypowiedzi jane_ ;> a rocka słucham Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 20:37 Jane ma rację. Łaaa... Czytam jej posty od dłuższego czasu i ona jest naprawdę megatolerancyjna co do muzyki Słucham, słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
samezlo Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 20:43 Tak słucham System Of A Down i green Day. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 20:46 Tak...słucham wszystkie jego odmiany Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 20:45 No jasne. Uwielbiam rock'a i w ogóle. Przez tą muzykę okropnie się zmieniłam, nawet czasami się nie poznaje ;DD Ale oczywiście w pozytywnym znaczeniu... Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 20:45 jane_: rozumiem ,że niektóre zespoły rockowe są lepsze od innych ,ale nie jest to powodem żeby się wywyższać. -.-' Ja oczywiście słucham rock'a ,jest to jeden z moich ulubionych gatunków muzycznych. Nie za bardzo lubię Tokio Hotel ,ale nie lubię jak się ich obraża ,zasłużyli na to żeby mówić o nich z szacunkiem i nie nie włażę nikomu do du.py tylko chcę powiedzieć co o nich myślę... ;/ Kiedyś nawet lubiłam ten zespół. ;d Z rockowych zespołów lubię Red Hot Chili Peppers ,Linkin Park ,Happysad ,U2 ,Simple Plan ,My Chemical Romance i oczywiście mój kochany Green Day ;33 od niego zaczełam słuchać muzyki rockowej. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 20:52 apokalipsa: chyba każdy broni własnego zdania. seneka: nie wy wyż szam się, nie krytykuje tokio hotel ani nic innego, litości, też ich kiedyś słuchałam, potem słuchałam mcr, następnie bmth, potem cholerawieco, i na prawde nie zależy mi na krytykowaniu kogokolwiek i czegokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
apokalipsa_ Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 20:55 Mhm..Tylko nie każdy potrafi. <...> Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 20:59 jeśli nie potrafi, to znaczy, że nie jest tego zdania pewny. Odpowiedz Link Zgłoś
apokalipsa_ Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 21:01 Albo jest pewny..ale boi się przeciwstawić. =.= Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 21:07 jeżeli był w stanie to swoje zdanie wypowiedzieć, to dziwne, że boi się później przeciwstawić. Odpowiedz Link Zgłoś
apokalipsa_ Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 21:07 Nie chce zostać uznany za dziwaka. xd ...Znam takich. =.= Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 21:16 ja też. pozorne dostosowywanie się. głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
apokalipsa_ Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 21:24 Taak.Zgadzam się. ** Dobra..spływam.. Trzymajcie się.. . Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 21:19 nie słucham takiego rocka jak ty. ale go uwielbiam. pasjonuję w innych zespołach niż ty. Odpowiedz Link Zgłoś
rasberry Re: Słuchacie rocka?;D 14.11.09, 21:24 NO PEWNIE !!! i to jeszcze jak ! rock wymiata no oczywiście nie mowa o the beatles ale np: Metallica , Red Hot Chilli Peppers , Pink Floyd czy coś takiego... z resztą Pop'u nie znoszę chociaż mam dopiero co 10 lat to nie słucham czegoś tak żenującego w wykonaniu kogoś kto śpiewać nie potrafi jak: Miley Cyrus , Jonas Brothers coś w stylu beztalencia no wiecie.... nie uważajcie mnie za totalną Idiotkę ale dla mnie M.C. , J.B. jest żenujące muzyką nazwać tego nie można !!!!!!!!!!!!!!!! ale polecam kupić płytę Red Hot Chilli Peppers STADIUM ARCADIUM normalnie WYMIATA! albo najprościej w you tube wpisać Red Hot Chilli peppers : dani california , snow , hey , albo Charlie lub C'man Girl - Polecam ! (Teledyski są idiotyczne ale piosenki z łatwością wpadają w ucho i są wielkimi hitami ! Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Słuchacie rocka?;D 15.11.09, 19:35 no ale lekkiego coś jak pop-rock .. jakoś takiego mocnego rocka nie lubię. lekki owszem nie wiem ale jak dla mnie jane_ ma rację . Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Słuchacie rocka?;D 16.11.09, 10:28 słucham, lekkiego. co do afery jane. jezu, ludzie. co wy się do niej tak lepicie? wszystko co powie jest be. czytajcie ze zrozumieniem >.< Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia15 Re: Słuchacie rocka?;D 16.11.09, 10:56 Oczywiście że tak! Rock on! Ale nie słucham tokio hotel Mianowicie mój ulubiony rock to: "Metalica" , "Nickeblack", "Aerosmith" , "Red chot chilli pepers", " The offspring", "Rise Against", "Nightwish", "Linkin Park", "Green day"," System of a down","u2", no i "The Beatles" też jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Słuchacie rocka?;D 18.11.09, 22:11 No ba! xP Metalica, offspring, linkin park, green day i inne nie chce mi się wymieniać... tak tak lenistwo mnie przerasta xd Odpowiedz Link Zgłoś
pauluskaaa Re: Słuchacie rocka?;D 24.11.09, 20:03 Kurde ile już nas jest....xD No jacha,że słucham,ale nie bd wymieniać czego bo by mi nocy nie wystarczyło xD Odpowiedz Link Zgłoś