rodzynek 16.11.09, 14:49 Proszę pomóżcie! od dawna chciałabym ubierać się w jak skate-ówa! ale nie mam pomysłu od czego zacząć! jak się ubierać,fryzury,dodatki i w ogóle! proszę pomóżcie! I błagam was nie piszcie komentarzy typu 'o żal mi cie dziecko' itp.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolorowo Re: Styl? 16.11.09, 15:14 ee . nie wiemm. pokaze ci na mojej kumpelii więęc ; luźne ciuchy , szerokie buty , fryzuura too normalnaa , on a maa proste włoosy za ramiona , ciemny blondd . jeejuu . więęcejj nie wiem .. mam nadzieje ze troszckę pomogłaam Odpowiedz Link Zgłoś
nulka_ Re: Styl? 16.11.09, 15:28 Zainwestuj w luźne ciuchy, "rozklapane" buty xD ( bluzy, dresy ) Fryz to taki jaki chcesz Powodznia Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Styl? 16.11.09, 15:42 sodnie z krokiem w kolanach. buty takie za kostke, ale moga tez byc z 'szrokimi' sznurowadłami. skejtowe czapy : p . bluzki w rozmiare L . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Styl? 16.11.09, 16:29 no i jeszcze długa męska koszulka fajne są w new yorkeże Odpowiedz Link Zgłoś