Dodaj do ulubionych

Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .?

18.11.09, 21:46
Ja osobiście ich uwielbiam. Co lubię w nich .. wszystko.
Głównie ciekawią mnie odpowiedzi anty fanów, za co tak bardzo nienawidzą tego zespołu.
Może w końcu to zrozumiem . ; )

możecie wszystko wypisywać.. co wam sie nie podoba i co podoba, daje `wolną ręke`.
Ale przosze nie obrażać fanów.
Obserwuj wątek
    • tokio_hotel_483 Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 18.11.09, 21:50
      Kocham ich z wszystko nie chce mi ise wymianić a jak anty mają problem to z samym
      sobą nie warto sie przejmować i te pe.xD
      • zakochana_w_th Re: Dlaczego lubiecie i nie lubicie Tokio Hotel .? 18.11.09, 21:52
        No tak.. ale żaden jeszcze anty fan mi nie powiedział konkretnie dlaczego ich nie lubi.
        Prosto i wyraźnie.
      • rikki Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 18.11.09, 21:52
        Ja ich nie słucham, ale to nie oznacza od razu, że jestm anty fanką. tongue_out Nie jestem ani fanką
        ani anty fanką. smile Niektóre piosenki TH mi się podobają. big_grin A kiedyś byłam ich wielką fanką,
        ale to dopiero jak się wzbijali za czasów "Shrei" itp. czy jak to się tam pisze xD
      • nici Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 18.11.09, 22:37
        ja ich nie lubie po 1. oni spiewaja po niemiecku a ja nie lubie go, 2. nie za
        bardzo mi sie podobaja ich piosenki
        • kkkk1 Re: odpowiedź 19.11.09, 22:16
          nici napisał(a):

> ja ich nie lubie po 1. oni spiewaja po niemiecku a ja nie lubie go, 2. nie za
          > bardzo mi sie podobaja ich piosenki

Jesteś troche niedoinformowana ponieważ nie wiesz że oni śpiewają również po angielsku i
          mają dwie płyty wydane po angielsku.sciana..czyli że masz już jeden powód do
          nielubienia thsmirk
      • lady_paja TH! =) 28.11.09, 20:49
        ja bym żyć nie mogła bez th !
        koocham wszytsko w nich !
        Tomm und Bill ;****
        • ollciia Re: TH! =) 03.01.10, 15:25
          Uwielbiam ich za wszystko smile
          • milkaa_ Re: TH! =) 27.06.10, 19:14
            Gdy kupiłam krążek Humanoid, od razu zakochałam się w ich muzie.Teraz nie widze poza
            TH świata!serce
      • nick_jonas_jb Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 27.06.10, 18:36
        Jak można kochać Tokio Hotel ?!
        Są tacy sztuczni... Malują się i wgl...
        Jest wiele gwiazd naturalnych, one nie muszą się malować , robić sobie jakiś
        durnych fryzur i robić sobie kolczyków m.in. na twarzy żeby komuś zaimponować.
        Normalne gwiazdy są lubiane po prostu i niczego nie muszą robić żeby się
        wyróżnić z tłumu...
        To jest moje zdanie.
        Fanów nie obraziłam.
        • nick_jonas_jb Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 27.06.10, 18:38
          I jeszcze jedno...
          Po prostu nie podobają mi się ich piosenki.
        • lieb_de_sekunde Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 28.06.10, 13:40
          nick_jonas_jb
          "Jak można kochać Tokio Hotel ?!
          Są tacy sztuczni... Malują się i wgl...
          Jest wiele gwiazd naturalnych, one nie muszą się malować , robić sobie jakiś
          durnych fryzur i robić sobie kolczyków m.in. na twarzy żeby komuś zaimponować.
          Normalne gwiazdy są lubiane po prostu i niczego nie muszą robić żeby się
          wyróżnić z tłumu...
          To jest moje zdanie.
          Fanów nie obraziłam. "
          _____
          Bez urazy, ale to jest po prostu ich styl. Jak widzisz wiele wokalistów się
          maluje, np Jared Leto czy Gerard Way, jak również wokalista papa roach...
          To jest po prostu styl... I oni nie są sztuczni.
          Bez urazy, ale to Jonasi zostali jakby to powiedzieć "zrobieni" przez disney
          Channel...sciana I to ich mogę nazwać sztucznymi. Ale masz prawo mieć swoje
          zdanie...
          Th są częścią mnie, kawałkiem mojego serca. praktyczniezpędziłam z nimi większą
          czxęśc mojego życia i po prostu nie da się ich tak po prostu odsunąć na bok i
          powiedzieć KONIEC. ; kocham ich big_grinserce
    • satini Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 18.11.09, 21:53
      Po prostu nie podoba mi się niemiecka muzyka. Jestem tolerancyjna i nie obrażam
      ich bez powodu (ani ich fanów), miło z Twojej strony że nie napisałaś "wstęp
      tylko dla fanów", tak jak to jest teraz w wielu wątkach xD.
      • zakochana_w_th Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 18.11.09, 22:00
        satini .. no ale przecież oni śpiewaja tez po angielsku. Jak kto woli. Wydaja po dwie płyty
        niemiecki i angielskie.
        Jakbym wpisała `wstep tylko dla fanów` to bym sama sobie odpowiedziała na to pytanie
        xd
      • kkkk1 oni śpiewają po Angielsku!!! 19.11.09, 22:21
        czemu piszecie że nie lubicie th bo śpiewają po Niemiecku przecież oni śpiewają również po
        Angielsku i mają dwie płyty wydane po Angielsku !!
    • diamond.brandy Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 18.11.09, 21:53
      ja kocham Tokio Hotel serce
      • limka Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 18.11.09, 22:05
        Ja do nich nic nie mam. Fanką jednak nie jestem - po prostu nie podobają mi się ich piosenki.
        • klaudia_25 Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel ? 14.06.10, 21:49
          Ja ich lovciaaam serce
    • collage Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 18.11.09, 22:04
      był już taki wątek (;
      • zakochana_w_th Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 18.11.09, 22:08
        no to co .?
    • karola_483_th Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 18.11.09, 22:13
      Kocham Tokio Hotel serce Są zajebiści . ;] Mają świetną muzę,świetnie
      wyglądają a zwłaszcza Bill, ogółem to fajni chłopcy . ;] Kocham serce
      • fabienne Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 09.02.10, 20:01
        Kocham Ich za styl, za muzykę, za to, że są sobą, że potrafią zrobić coś dla
        ludzi, że nie są tacy zwyczajni i nie udają nikogo kim w rzeczywistości wcale
        nie są kiss
        • fabienne Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 09.02.10, 20:03
          Głos Billa jest świetny smile
    • inusia146 Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 18.11.09, 22:14
      Mój ulubiony zespół smile Dlaczego? Przede wszystkim za muzykę. Ich piosenki są świetne.
      Poza tym za styl, szanuję ich za to, że nie przejmują się tym, "co ludzie powiedzą" i trwają
      przy swoim wizerunku. xD
    • karola_483_th Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 18.11.09, 22:14
      Jak ich tu nie lubić serce Pozdro . ;]
      • spontaniczna Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 18.11.09, 22:30
        ja nich nie lubię od początku powstania tego zespołu m.in. za to, że śpiewają po
        niemiecku (teraz juz po ang.) po prostu dostawalam obrzydzenia jak to
        slyszalam..później byli mi obojętni. choć pierwsze myslalam, że Bill to
        dziewczyna xD
        no, ale bez urazy, ale Bill czasem wygląda jak jakiś pedał..
        to jest moje zdanie ;]
      • lila13 Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 19.11.09, 09:57
        karola_th_ a ja myślę, że jesteś grubą, obżerającą się chipsami pryszczatą nastolatką wink
        No bo co czemu mam wierzyćw twoją nadludzką boskość?cool
    • bellacullenx Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 18.11.09, 22:50
      Ja szczerze mówiąc nie słuchałam jeszcze TH ale nie wiem dlaczego lubię ten zespół, nie
      wadzi mi w niczym. To tak jak nie słucham metalu a nic do niego nie mam wink) nie wiem jak
      to działa...
      Cenię TH za to że wyrobił sobie takie dobre zdanie u Roberta Pattinsona jak i u Paula C.
      świetnego pisarza wink A poza tym jak można krytykować dany zespół nie słuchając nawet
      jego muzyki, niestety większość ANTY fanów tak działa... straszna głópota ;/
      Pozdrawiam wszystkich fanów TH, Zmierzchu i oczywiście urzytkowników kotka wink)
    • dianath._ Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 19.11.09, 07:05
      lubie? nie.
      ja Kocham serce !
      za głos <3 ktróry zniewala ;] za ich niemiecki akcent (; za wygląd tak też ;]
      za najprzystojniejszych i najbardziej utalentowanych bliźniaków na swiecie (;
      T&B Love U *;
      • hepsio Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 19.11.09, 08:04
        ` jestem zdecydowanie antyfanką. dlaczego ?
        kiedy ich zobaczyłam to myślałam, że ten bill to kobieta ! a chłopobaby od razu
        odrzucają mnie w zespołach. te jego poruszanie się, no bez sensu. gdyby nie on,
        to może nic bym do th nie miała. śpiewają po niemiecku, a według mnie ten język
        jest beznadziejny do tworzenia piosenek, tak jak polski ^^. uważam też, że są
        tak dziwnie fałszywi i zbyt pewni siebie. tyle ! ;dd
    • kasiunia321 Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 19.11.09, 08:23
      Ja nie przepadam za tym zespołem
      nie chce obrażać fanów bo każdy ma inny styl

każdy lubi co innego smile
    • pepu Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 19.11.09, 09:25
      Nie wim poprostu maja jak dla nie nie podoba i sie ich styl , ćpaja itd.
      chcialas odpowiedzi to masz nie obrazaj mnie juz teraz xDsciana
      • mweezy Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 19.11.09, 09:41
        dlaczego nie lubię th?
        hmm , temat-rzeka po prostu big_grin
        między innymi nie lubię ich za ich ... "styl" , który jest moim zdaniem dziwny ...
        ich zachowanie też , wydają mi się trochę sztuczni ; //
        ich muzyka cóż , nie powala mnie na kolana , a niemiecki nie jest zbyt dobrym
        językiem do śpiewania , przynajmniej ja tak uważam...

nie no , to była po prostu antypatia od pierwszego wejrzenia sciana
    • pauluskaaa Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 19.11.09, 09:39
      Oj bardzo dużo tego jest xD
      1.Grają świetną muzykę,a teksty piosenek są oryginalne i skłaniają do refleksji
      2.Mają swój własny styl i nie przejmują się co sądzą o nich inniwink
      3.Zdobyli sławę swoją ciężką pracą a nie taki jak niektóre dysneyowskie gwiazdy
      "byle czym"
      4.Mają poczucie humoru itp,itd xD
      To chyba na razie parę rzeczy,które kocham w nich najbardziej xD
      A i fajnie,że ktoś założył taki wątek i że anty fani potrafią czasem kulturalny
      sposób się wyrazić o TH.
      Bo naprawdę ja nie zrozumiem ludzi,którzy nienawidzą ich tylko za to,że są
      Niemcami lub ,że Bill ubiera się jak ubiera
    • lila13 Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 19.11.09, 09:52
      Bo to głupie pedaaływink. Nie no jak kiedyś słuchałam ich piosenki to wszedł mój brat (16lat)
      podszedł do komputera patrzył chwile na teledysk (z billem0 i zapytał : Czemu słuchasz
      tej brzydkiej niemki? Znaczy nie no nawt nieźle śpiewają, ale ich wygląd mnie tak
      odpycha , że nie mogę ich słuchaćtongue_out
    • sandra90 Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 19.11.09, 09:56
      muze maja dobra ale ich wyglad to .... nie trawie tego. to moje zdanie.
    • oldziaaa Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 19.11.09, 10:29
      nie lubie ich bo :
      1. są strasznie sztuczni ;
      2. wyglądają i zachowują sie jak geje tongue_out ;
      3. grają metal ;
      4. są głupi ( moim zdaniem ) ;

to tyle tongue_out nie lubie ich poprostu , nie przypadli mi do gustu ...

PS . Jak coś to nie chciałam urazić fanów smile NAwet ich pozdrawiam kiss
      • mweezy Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 19.11.09, 12:33
        oldziaaa napisał(a):

> nie lubie ich bo :
        > 1. są strasznie sztuczni ;
        > 2. wyglądają i zachowują sie jak geje tongue_out ;
        > 3. grają metal ;
        > 4. są głupi ( moim zdaniem ) ;
        >
        > to tyle tongue_out nie lubie ich poprostu , nie przypadli mi do gustu ...
        >
        > PS . Jak coś to nie chciałam urazić fanów smile NAwet ich pozdrawiam kiss

hahahaha , popłakałam sie ze śmiechu xD
        czy ty kiedyś słuchałaś metalu? ^^
        wątpie x
        litoości ^^
        th grają pop z domieszką rocka z tego co wiem ^^
        do metalu to temu daleko ^^
    • lamma Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 19.11.09, 12:46
      Dobra.
      Po prostu nie lubię ich muzyki.
      nie przemawia do mnie ; //
      ale to w końcu mój gust wink
      • stokroteczka11 Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 19.11.09, 12:53
        Jak to okaeśliła Lamma ,,ich muzyka nie przemawia do mnie''. Święta prawda. Nie słucham
        ich muzyki i tyle. Nie byłam ich fanką, nie jestem i nie będę. Antyfanką też nie jestem. O
        niebo lepsze Paramore i Muse xDD
    • madziusia94 Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 19.11.09, 12:52
      Ja ich uwielbiam, ale nie chce mi się pisać dlaczego bo już był taki wątek
      kiedyś i to pisałam. :]
    • pinky7 Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 19.11.09, 21:35
      ja ich serce i jestem ich ogromną fanką... tongue_out
      a za co? hmmm... wypisuję sobie wszystkie powody dlaczego ich kocham i narazie
      mam ponad 300 więc chyba nie napiszę tu wszystkich....
    • tokio_hotel_483 Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 19.11.09, 21:43
      Są zajebisci i tyle co tu dużo gadać?xDD
    • lija120 Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 19.11.09, 22:04
      Kurna no jak tu ich lubić ja jak ich na początku zobaczyłam to zdębiałam takie D*****
      • tokio_hotel_483 Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 19.11.09, 22:14
        Wiesz,uświadomie ci że oni mają zajebiscie dużo fanów,i twoi 'idole' moga tylko o tylu
        pomarzyć;// Jak masz problemy ze sobą to nara a nie dodajesz cos 'jak mozna ich lubić'
        wiesz mozna,jesteś rozczarowana??
    • w_paski Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 19.11.09, 22:10
      ych a więc
      -nie podoba mi się styl ich (albo jego czy. bil)
      -mam uraz do niemców
      -nie lubie ich muzyki

• kkkk1 Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 19.11.09, 22:23
        w_paski napisał(a):

> ych a więc
        > -nie podoba mi się styl ich (albo jego czy. bil)
        > -mam uraz do niemców
        > -nie lubie ich muzyki
        >
        rasistka
        • kiiin55 Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 27.06.10, 18:33
          za swietny glos Bila , za cudowna gre Toma na gitarze , za ich styl za wszystko ;]
    • cementry_drive Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 20.11.09, 17:24
      ja napewno nie mam zamiaru obrażac fanów. ; ) każdy ma inny obiekt westchnien. ;x
      ja nie przepadam za nimi dlatego że to nie moj rodzaj muzyki. wole znacznie mocniejsze
      brzmienie. to chyba najbardziej co mnie w nich odtraca - muzyka. po drugie, co jest nieco
      mniej wazne, najwazniejsza jest przeciez muzyka, to to że moim zdaniem nic
      soba nie reprezentuja i chca sie wybic na siłe. to tyle ode mnie. prosze na mnie nie
      najezdzac, szanuje fanow wiec prosze i akceptacje mojego zdania x>
    • inka_love_nick Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 20.11.09, 17:37
      Nie lubię TH w ogóle nie podoba mi się ich styl muzyki i .. ubioru xd Tom nosi wszysko 50
      rozmiarów za duże, a Bill szkoda nawet gadać! Poprstu koszmar!
      • inka_love_nick Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 20.11.09, 17:40
        Ich wygląd mnie odstrasza;/ A śmiać mi się chce z tych dwuch typków Gustav czy coś w
        tym stylu jetsem na takie śmiechawskie żółte włosy i okularki!!!haha
    • gosia1996 Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 20.11.09, 18:13
      Hmm... Czemu nie lubię Tokio Hotel? Dobre pytanie... A więc, po pierwsze : mają piosenki po niemiecku (mimo tego, że niemiecki jest tym "moim" językiem którego się uczę nie lubię niemców ;p) po drugie: Wygląd chłopaków. Po trzecie: To nie moja muzyka. Szczerze nie wiem co oni grają. Rocka? Ja, rock kocham, ale zależy jakie zespoły. Po czwarte: hmm... tu kończą się powody

Ale osobiscie nic nie mam do osób słuchających tego zespołu, ale mam do nich troszeczke inne zdanie niż o innych. (;p) Bez urazy dla fanów Tokio Hotel wink
      • dziewczynatomak Re: Dlaczego lubiecie i nie lubici Tokio Hotel .? 12.05.10, 18:32
        gosia1996 napisał(a):

>po drugie: Wygląd chłopaków.

Wygląd chłopaków? No cóż, nie wiem jak mają wyglądać, skoro są chłopakami. Dopiero
        teraz widać, jak się zmieniają, mężnieją wink
        Lubię ponieważ podoba mi się muzyką, którą tworzą i wydają mi się sympatyczni i, nie
        ukrywam, jest kogo oglądać tongue_out Wyróżniają się, Bill przede wszystkim; nie wstydzi się
        swojego wyglądu. I super!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka