cukiereczek123 21.11.09, 17:20 jaki makijaż robicie sobie do szkoły ? Nie chodzi mi o mocne makijaze tylko delikatne!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oluskakociek Re: makijaż na codzień 21.11.09, 17:31 ja to tak, rzęsy maluje, podkład nivea, perfumy i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
martuusia Re: makijaż na codzień 22.11.09, 11:25 tylko tusz no i nieraz puder ;d Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka96 Re: makijaż na codzień 22.11.09, 11:27 ja tylko rzęsy maluje i krem matujący Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: makijaż na codzień 21.11.09, 17:35 no chyba normalny c'nie? o.O tusz, błyszczyk, czasem puder.. twoje wątki mnie prowokują... Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek123 do paulinusi 4 22.11.09, 11:23 słuchaj paulinusia4 jeśli moje wątki cię prowokują to ich nie czytaj i nie komentuj , dobra?? a nie na każdym moim wątku chcesz mi dopiec mam cię dość!! (a i jeszcze jedno masz beznadziejny avatar!!) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: do paulinusi 4 22.11.09, 11:44 Skarbie dziękuję za komplement dotyczący mojego jakże beznadziejnego avataru. Omg.. co mam teraz zrobić? Najlepiej się potnę -.- omg.. omg.. omg.. help!! Jeszcze jedno.. masz mnie dość? Nie martw się, wiele osób ma mnie dość.. podniosło cię na duchu? xd No i znowu powtarzam.. to jest forum publiczne, chociaż w zasadzie to nie - tylko dla użytkowników kota.. którym jestem od 3 miesięcy.. i mam prawo komentować co chcę i jak chcę.. Pozdrawiam, miłego dnia życzę.. sobie <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek123 do paulinusi4 22.11.09, 12:37 odezwała się mądralińska!! za kogo ty sie uważasz co?? żal mi takich ludzi jak ty!! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: do paulinusi4 22.11.09, 12:58 żal ci mnie? fajnie, nie myśl że się tym przejęłam.. Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek123 [...] 22.11.09, 17:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek123 rozejm paulinusia 4 22.11.09, 18:14 dobra nie chcę się z toba kłócić.a więc jak rozejm? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: rozejm paulinusia 4 22.11.09, 20:28 taaa, jasne.. ale jak twoje wątki znów będą mnie prowokować - znów będę krytykować.. Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: makijaż na codzień 21.11.09, 17:35 Korektor do twarzy na pryszcze, tusz i bardzo rzadko błyszczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
nulka_ Re: makijaż na codzień 21.11.09, 17:36 Nie, nie chce mi sie potem tego zmazywać - trzeć i trzeć i auć, auuuć Odpowiedz Link Zgłoś
incredible Re: makijaż na codzień 21.11.09, 17:48 ja nakładam tylko fluid i korektor zielony żeby zakryć przyszcze i maluję rzęsy ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancza Re: makijaż na codzień 21.11.09, 17:50 nie maluje się.... bo jak sie w szkole na jakies laski na patrze... 10 cm tapety,a japy nie widac, to mnie odpycha. skora powinna oddychac- rada dla tych ktorzy chca miec ładna cere...a nie na starosc odkurzaczem skore wciagac Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_katy Re: makijaż na codzień 22.11.09, 11:17 tusz, cień do powiek w kolorze cielistym i pomadka. nie stosuję pudrów, fluidów, podkładów etc. nie maluję się codziennie, tylko w weekendy . xd Odpowiedz Link Zgłoś
wera99 Re: makijaż na codzień 22.11.09, 15:52 delikatne cienie i błyszczyk jak do szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
koza2206 Re: makijaż na codzień 22.11.09, 11:33 na codzien do podkład , czarna kredka i tusz do rzęs ;d . no i czasami jakiś cień jasny . Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: makijaż na codzień 22.11.09, 12:44 Do szkoły? Nieduża ilość podkładu, mascara i delikatnie czarną kredką ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
ampid155 Re: makijaż na codzień 22.11.09, 12:49 No do szkoły nie mogę bo wszyscy się nawet i głupi tusz do rzęs czepiają A tak normalnie to tusz,błyszczyk i czasem jakiś cień Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: makijaż na codzień 22.11.09, 12:50 Ja tylko tusz do rzęs i czasem puder.. Nie lubie podkładów i korektorów.. ;// Zato tak przy okazi napisze że uwielbiam perfumy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
blackhart Re: makijaż na codzień 22.11.09, 17:19 Ja tylko delikatny cień na oczy, błyszczyk albo pomadka ochronna i moje prześliczne perfumiki ;p p.s mam pytanie jak się dodaje temat na forum plz o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankowa Re: makijaż na codzień 22.11.09, 17:17 puder z ziaji ;x ja używam ... i lekki słodki błyszczyk ;] mój przepis xDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkowa09 Re: makijaż na codzień 22.11.09, 17:21 ja nakładam tylko puder żeby zakryć niedoskonałości ,i od czasu do czasu maluję rzęsy i usta błyszczykiem Odpowiedz Link Zgłoś
shock Re: makijaż na codzień 22.11.09, 17:29 Zawsze i jedynie - błyszczyk lub pomadka. Na cholerę mi tusz, czy cienie do powiek? Do szkoły? Nie dziękuję, nie chcę wyglądać kiedyś na trzydziestolatkę, mając lat dwadzieścia. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudencja Re: makijaż na codzień 22.11.09, 17:29 oczywiście nakładam puder tylko tam gdzie mam delikatne przebarwienia na skórze. Ja mam takie czerwone plamki na twarzy, to są tak jakby blizny po trądziku. no i troszeczkę błyszczyku lub fajnej jasnej pomadki Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: makijaż na codzień xdd 22.11.09, 17:32 jasne no przecież dziewczyną jestem . obowiązkowo: podkład korektor cienie tusz błyszczyk lub pomatka a nie obowiązkowo to róż do policzków Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: makijaż na codzień xdd 22.11.09, 20:37 zero xD najwyzej pomadka lub blyszczyk Odpowiedz Link Zgłoś
icarly_ Re: makijaż na codzień xdd 25.11.09, 15:23 ja mam 16 lat i do szkoly maluje sie tak blyszczyk lub pomadka ochronna a jak jakas impra w szkole to czasami (bardzo rzadko sie wtedy cieniami maluje no chyba ze duza impreza) cien do powiek w kolorze brzoskwiniowym lub mietowym Odpowiedz Link Zgłoś
niedorobionaxd Re: makijaż na codzień 25.11.09, 21:10 ekhem. codziennie (chyba ze mi się nie chce) tusz do rzęs, ale maluutko jak jestem po wyciskaniu (pryszczy >.< to daję sobie cieniutką warstwę pudru, albo korektoruję pryszcze ; d . zawsze pomadka ochronna z nivea, bo sie oblizuję, jak idę do szkoły ; d. aha i jeszcze jak pudru nie mam to zawsze krem jakiś na pyszczku mym ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
sunsmile_ Re: makijaż na codzień 25.11.09, 21:36 haha , mojja szkołaa robi się zwałooowa . ! Pan drektor stwierdził , że dziecwzyny nie mogą się wg . malować , bo bd musiały nadrabiać dodatkowymi zajęciami np . myć korytarze , grabić liście przed szkołą itp . ja dziekujee . , ale to zabawne , ze paznokcie mogę malowac xd . więęc teraz się wg . nie maluje ; ew. błyszczyk , pomadka ochronna . , czasami tylko korektor , albo fluid , ale rzadko Odpowiedz Link Zgłoś