jula96 21.11.09, 17:36 Znacie może jakieś fajnie horrory na imprezę dla chłopaków i dziewczyn Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
platyna Re: Film na imprezę...Help...;] 21.11.09, 17:42 Wszystkie części Straszny film Odpowiedz Link Zgłoś
dianolinka ... 21.11.09, 18:00 Straszny film, Nocny pociąg z mięsem, The ring, Piła, ... węcej nie chce mi sie wypisywać xD Odpowiedz Link Zgłoś
alice96 Re: Film na imprezę...Help...;] 21.11.09, 17:43 hmm. chłopaków raczej zainteresowałaby "Piła" albo jakiś inny masakryczny film.. :d a tak to nie wiem.. hmmm, może "Dead Silence" na prawdę niezły i trzyma w napięciu. Ewentualnie też fajne mogą być : Ring Klątwa [ polecam dwójkę, bo najlepsza moim zdaniem ] Koszmar minionego lata Tajemnica śmierci jak coś mi sie jeszcze przypomni, to napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
jula96 Re: Film na imprezę...Help...;] 21.11.09, 17:44 Dzięki... Wiecie mi chodzi o taki żeby się poprzytulać ... :d Odpowiedz Link Zgłoś
dziagusiaa Re: Film na imprezę...Help...;] 21.11.09, 17:50 Polecam Ring. Ale jeśli ktoś naprawdę niczego się nie boi, powinien oglądnąć dla innych - nie polecam, XDD Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Film na imprezę...Help...;] 21.11.09, 18:02 na noc do znajomych to nie horro dorby, ale Oszukac przeznaczenie ;] a jak już koniecznie horror, to polecam dark water japońska wersja xd Odpowiedz Link Zgłoś