kicaj 22.11.09, 14:01 no wiec pofarbowlam wlosy na braz i mi sie nie poodoba [ wyszly mi jakies czerwone refleksje] jak można przyspieszyc zmywanie farby? pomocy . . . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziusia94 Re: farbowanie 22.11.09, 14:10 umyj kilka razy włosy mydłem i potem szamponem. ^^ ;D Odpowiedz Link Zgłoś
zapamietaj_mnie Re: farbowanie 22.11.09, 14:13 nie martw sie farba tak naprawde schodzi szybciej niz szamponetka wiem to od fryzjerki Po prostu myj czesciej wlosy mi pomoglo kiedy mialam fioletowe pasemka a wyszly bordowe ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: farbowanie 22.11.09, 14:18 myj codziennie wlosy tak z trzy razy nakldaj szampon i po kazdym razie splukuj woda. ja nigdy nie farbowalam wlosow ale wiem jak mam moja mama.Myje wlosy co dwa dni dwa razy a po krotkim czasie musimy znowu bo ma strasznie wiedz uwazam ze to pomoze ale lepiej nei eksperymentuj z jakimis maseczkami bo gdzies czytalam ze jedna dziewczyna robila jakas miksture babci kolezanki i jej wypadly wszystkie wlosy wiedz badz cierpliwa Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka17 Re: farbowanie 22.11.09, 14:46 Ja pofarbowałam włosy ponad rok temu. Na opakowaniu pisało, że po 24 myciach zejdzie. To niestety nie prawda. Kolor tylko trochę wypłowiał ale nic poza tym. Mam duże odrosty, ale czekam bo chcę mieć swój naturalny kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
kicaj Re: farbowanie 22.11.09, 14:19 dzieki moje wlosy byly jasny braz\ciemny blond a teraz mam cos takiego jak Ewa Farna z tym ze chlopaki mowia ze z domieszką rozuu ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: farbowanie 22.11.09, 14:22 Tak mówię prawdę. ;D Miałam podobną sytuację. ;D Mama mi tak poleciła i kolor wyblakł i potem zaczął schodzić. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: farbowanie 22.11.09, 14:24 Tylko jak już tym mydłem umyjesz to zaraz potem szamponem bo włosy będą brzydkie. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: farbowanie 22.11.09, 14:42 często myj włosy. albo poprostu je sobie przefarbuj na naturalny kolor, lub jakis inny: p. ja osobiście nie popieram farbowania włosów .. nie wiem ile masz lat, ale ja czuje np. ze jestem jeszcze za malusia; d . : * Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: farbowanie 22.11.09, 18:29 yyy nie wiem, moze myj często włosy nie weim Odpowiedz Link Zgłoś
olive Re: farbowanie 22.11.09, 18:33 Dziewczyno , trzeba było najpierw sobie zrobić farbą koloryzującą . Odpowiedz Link Zgłoś