Dodaj do ulubionych

Śmiesznee sytuacje w kiniee . ;D

22.11.09, 20:02
Pewniee większość z Was była już na New Moon . ; ***
Przytrafiło się wam coś śmiesznego (ale na księżyc w nowiu) . ?
bo obok mnie siedziała tak dziewczyna i ciąglee gdy pokazywał się Robert to był taki tekst:
oo Edzioo .! | i pisk |
normalniee nie moogłam . tongue_out xD

Wyy też mieliscie podoobne sytuacjee . ?
Sorr, jeśli taki wąt juz byył . kiss
Obserwuj wątek
    • diamond_bitch Re: Śmiesznee sytuacje w kiniee . ;D 22.11.09, 20:08
      Jak ja byłam na New Moon to taka dziewczyna obok mnie powiedziała: "Ta Bella to ciągle
      tylko sapie" nie wiem co w tym śmiesznego ale nagle całe kino zaczęło się śmiac uncertain
      • jesswiollsx3 Facet .. xD 22.11.09, 20:19
        Jak ja byłam na NM to siedział obok nas (byłam z kumpelą) taki kolo z dziewczyna. i non stop
        dawał komentarze do Belli np. jak leciała w wizji Alice "ja kupiłem mojej babci taką kieckę na
        rocznicę" albo jak zrobiła taką dziwną minę na widok Jake to wrzasnął "kryć się zbliża się
        odruch wymiotny" scianascianaw sumie na początku było śmiesznie. a najśmieszniej było
        wtedy gdy gościu od biletów wyciągał go z sali za złe zachowanie wrzeszczał: Edziuu nie
        zobaczymy się już, lovciam cię, jesteś słitaśny itp. wszyscy leżeli. prócz jego dziewczyny xD :-
        D
    • lady_em Re: Śmiesznee sytuacje w kiniee . ;D 22.11.09, 20:18
      nie ; p znaczy się inni, co siedzieli obok mnie i mojej przyjaciółki mogli mieć polewkę, hm.
      bo ogólnie poszłyśmy na "Ksieżyc w nowu" tylko po to, aby się pośmiać. Rozumiecie? Edzio na ekranie - my widziwiamy różne rzeczy typu: wyciąganie rąk do ekranu i piszczenie, śmianie się(to najczęściej, wybaczcie, nie potrafiłam opanować śmiechu), sapanie i bicie się(o Edwarda), wyzywanie(również Edwarda). Różnie bywało.

A! Najśmieszniejsza sytuacja - gdy facet, kumacie to?, FACET w wieku LICEALNYM był dwa razy bardziej pochłonięty filmem i, no cóż, denerwował się. Taka sytuacja:
      KINGA: Dlaczego oni nie chcą się przylizać?! Jacob, kuźwa, całuj tą Bellę, no!
      FACET: Zamknij mordę! - powiedział to z takim bulwersem, że padłam...
      KINGA: A ciebie nie wkurza, że oni nie chcą się lizać?!
      FACET: Nie, kurw_a...
      JA: A, rozumiem. Ty też lecisz na Jacoba?
      FACET: No, kur_wa, nie!
      JA: Rozumiem, przy swoim facecie nie chcesz się przyznać... - był z kolegą na filmie ^^
      Później już się poddał. To było dziwne.
    • paulina055 Re: Śmiesznee sytuacje w kiniee . ;D 22.11.09, 20:24
      U mnie jacyś chłopacy czytali na głos i się tak wczuwali, że ja nie mogę. xd big_grin
      Dużo razy się wszyscy śmiali. tongue_out
    • blueeyess Re: Śmiesznee sytuacje w kiniee . ;D 22.11.09, 20:27
      Jak byłam ostatnio to z przodu siedziała jakaś dzieczyna i śmiała się z prawie wszystkiego.
      Ona taki smiech jak osioł, a z niej potem smieje całe kino ;big_grinbig_grinbig_grin i wszyscy śmieją. xDbig_grin
      • lousy11 Re: Śmiesznee sytuacje w kiniee . ;D 22.11.09, 20:30
        w radiu gadali że jak Edward 'wchodził' na ekran to wszystkie dziewczyny
        piszczały xDD
        ja ogólnie jeszcze nie byłam ;P
    • kitty_black Re: Śmiesznee sytuacje w kiniee . ;D 22.11.09, 20:29
      ja byłam wczoraj na NM
      i przede mną siedział dziadek z wnuczką ;x
      i taki bulwers tego faceta: Ta Sybilla czy jak jej tam to za nic się nie porówna
      do Marlin Monroe. No patrz jak ona gada! xd
      Całe kino w brecht ;dd
      • wyobraznia Re: Śmiesznee sytuacje w kiniee . ;D 22.11.09, 20:32
        ja na tym nie byłam ; DD
        • majusia011 Re: Śmiesznee sytuacje w kiniee . ;D 22.11.09, 21:21
          jaaa tam nie byłam i nie mam zamiaru się wybrac..
          jakoś ten film nie przekonał mnie do siebie.
    • the_lady_r. Re: Śmiesznee sytuacje w kiniee . ;D 22.11.09, 20:30
      nie na szczescie nie było żadnych dziewczyn które zaczełyby wrzeszczec czy cos w
      tym stylu. wink

pewnie dlatego, że na tym spektaklu co ja byłam była tylko moja sql bo
      wynajelismy całą sale dla sb. wink
      fajnie c'nie. x D

ale taki jeden kol. z mojej klasy co chwile jakieś teksty puszczał np. jak w
      ostatnie scenie Edward oświadczał się Belli to ten na cały głos : 'Powiedz Nie'. wink
      • drama_queen Re: Śmiesznee sytuacje w kiniee . ;D 22.11.09, 20:35
        Wróciłam właśnie z kina i jakiś facet cały czas kaszlał i dmuchał mi we włosy ;p
        • natalka_xd Re: Śmiesznee sytuacje w kiniee . ;D 22.11.09, 20:41
          darły się, piszczały, biły brawo, wzdychały do roberta i klaty taylora.
    • princessm Re: Śmiesznee sytuacje w kiniee . ;D 22.11.09, 20:41
      też miałam taką sytuację tylko na innym filmie. naprawde wkurzające
    • ochioyebna. _ 22.11.09, 20:43
      babka miała big popkorn i się wyjebała a po drodze zgubiła 3 bilety na następny
      seans, haha ;D
    • nisiaxxx Re: Śmiesznee sytuacje w kiniee . ;D 22.11.09, 20:43
      jak ja byłam to przede mną siedziala taka laska z koleżankami i ktos jej pierdofona pod
      dupe dał wszyscy z niej lali tak ze....<lol2big_grin
    • jooot Re: Śmiesznee sytuacje w kiniee . ;D 22.11.09, 20:43
      Byłam w kinie i przede mną siedziała jakaś ziomala która sie ciagle z byle czego
      śmiała ..
      Leci film i ona nagle sie śmieje .. Po chwili znów uncertain

Dziwna Jakaś sciana
      • kasiulec Re: Śmiesznee sytuacje w kiniee . ;D 22.11.09, 20:48
        jak ja byłam na maratonie zmierzchu , był taki kolo co siedział na przodzie
        chyba z dziewczyna i prawie na całym zmierzchu cały czas się śmiał a jego śmiech
        był smieszny i cała sala w brecht jeszcze w kwn była scena jak alice miała
        wizje to wtedy też . A jak jacob ściągnoł bluzkę to cała sala ooooo . Było super!!!
    • lovedisneystars Re: Śmiesznee sytuacje w kiniee . ;D 22.11.09, 21:03
      No ja siedziałam w rzędzie takim gdzie były tylko 4 siedzenia a byłam razem z
      moją kol i przychodzi taka babka i my się na nią gapimy bo chcemy zobaczyć czy
      może usiądzie obok nas a ona :
      -No, co emerytki nie mogą chodzić do kina ?!
      Nie mogłam ze śmiechu. W końcu dosiadło się do nas jakieś małżeństwo. Spotkali
      oni jakiś znajomych i w rezultacie zamieniliśmy się miejscami z tymi ich
      znajomymi i siedzieliśmy na samym środku siedzeń.wink
    • sharpay_evans Re: Śmiesznee sytuacje w kiniee . ;D 22.11.09, 21:07
      HAHAHAHA .... O MATKO TAK JA TERZ MIAŁAM RAZ JAK BYŁAM MAŁA I LECIAŁ FILM TO
      ZLECIAŁAM NADOŁ PRZED MONITOR I CHODZIŁAM NA CZWORAKA WOGULE BYLA
      MASAKRA
    • myszaa_x33 Re: Śmiesznee sytuacje w kiniee . ;D 22.11.09, 21:18
      (ja w pewnym momencie chciałam pisnąć , ale koło mnie siedział mój tata ;/ . xD
      wiem obciach ;/.)

jak byłam w kinie to w pewnej chwili jakaś dziewczyna w 14 rzędzie zaczeła sie
      ryć takie rechot jeden a potem cała sala zaczeła sie ryć bo ona miała taki
      dziwny śmiech ;/ .xD (razem ze mną oczywiście)
    • allexz Re: Śmiesznee sytuacje w kiniee . ;D 22.11.09, 21:20
      ja miałam, ale na innych filmach. Na NM jeszcze nie byłam i tak się zastanawiam
      czy pójść czy poczekać i obejrzeć na necie po polsku xd
    • vasine Re: Śmiesznee sytuacje w kiniee . ;D 22.11.09, 21:24
      było takie (według mojej mamy) "głupkowate towarzystwo". ludzie po 16-17 lat,
      koleś rzucał teksty o Jacobie, Edwardzie i Belli i wszyscy w śmiech (z tego
      towarzystwa). albo wchodzę do kina, obok mnie przechodzą dwie laski w wieku
      gimnazjalnym i jedna do drugiej coś takiego : "nie bój się! Jacob zaraz przyleci
      Cię obronić!" , nie wiem jaki był tego sens, no bo Jacob nie lata, no nie? :d
      obok mnie siedział taki koleś, no nie ukrywajmy - po 30-stce. gdy tylko Edzio i
      Bella zaczęli się całować ten schował głowę w dłonie, a chwilę później wyszedł z
      sali XD
    • alanta Re: Śmiesznee sytuacje w kiniee . ;D 22.11.09, 21:28
      moja kol jak sie smieje to chrumka a ja wtedy tak zalewam ze cale kino słyszy
      • agatka_ Re: Śmiesznee sytuacje w kiniee . ;D 22.11.09, 21:33
        Ja jeszcze nie byłam ale zamierzam iść i nie wiem czy mnie wpuszczą bo mam 13 lat a
        czytałam gdzieś ze to od 16lat...indifferent A wg jak byłam na na HP6 to tak laska siedziala kolo
        mnie i ciągle albo się smiała albo beczała...Lol3sad
      • kitty Re: Śmiesznee sytuacje w kiniee . ;D 22.11.09, 21:37
        ja nie byłam na NM jeszcze i się nie wybieram. widziałam już w necie połowę,
        strasznie nudne, dłużyła mi się i wyłączyłam. Za to byłam na pokazie
        przedpremierowym zmierzcuh ( wtedy lubiłam książkę, teraz już nawet książka mi
        się nie podoba, zbyt modna) i laski piszczały, moja kumpela przejęta i
        komentowałam film z jakąś laską obok mnie.
        Ogólnie to takie straszne przyzycie było dla mnie. Uff.. dobrze, że już nie
        lubię zmierzchu

• toffika Re: Śmiesznee sytuacje w kiniee . ;D 22.11.09, 21:30
      Jak ja byłam z koleżankami na premierze to taka babka jak Jackob zdejmował koszule to
      na cale kino z takim rozmarzeniem
      -mmmmm
      a taki kolo co za mna siedział to jak Jake i Paul sie bili i przewrłcil kamere to
      - o kur*** przewrócili kamerzyste ;D
      a na samym końcu zdawał recenzje
    • miley112 Re: Śmiesznee sytuacje w kiniee . ;D 22.11.09, 21:34
      ` takie dziewczyny siedziały za mną.
      ciągle się śmiały.
      ale bez jaj z byle jakiej sceny smiały się na całe kino.
      no ja też sie śmiałam ale nie dotego stopnia.
    • dziagusiaa Re: Śmiesznee sytuacje w kiniee . ;D 22.11.09, 22:16
      To chyba nie chciałabyś, żebym to ja koło ciebie siedziała. XD
      Na widok Roberta to ja bym chyba zwariowała z radości, a wtedy co był by z gołą
      klatą, to bym sie rozpłakała ze szczęścia. XDD

Ja nie byłam jeszcze na KwN w kinie, ale mam zamiar się wybrać. Koleżanka mi
      powiedziała, że musimy zrobić zapas chusteczek higienicznych >|DDD
    • wampirekxd Hehe... xD 22.11.09, 22:18
      Kiedy byłam w piątek na "New Moon" tak się ekscytowałam, że zaczęłam spazmatycznie
      oddychać xD Po filmie się poryczałam, byłam cała czerwona i wyglądałam na
      przerażoną... Ludzie podchodzili do mne i pytali co się stało i czy nie potrzebuję pomocy
      xD To było strasznie krępujące tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka