nishe muse. 02.09.10, 14:24 zadałaś bardzo trudne pytanie, jeśli chodzi o mnie. nie jestem fanką "tłajlajtu" i znam ich więcej piosenek niż te trzy, wykorzystywane do ścieżki dźwiękowej. dlatego wypiszę chyba, po dwie ulubione z każdej płyty - choć każdą piosenkę wielbię. < 3 showbiz: falling down, sunburn origin of symmetry: feeling good, citizen erased absolution: butterflies and hurricanes, time is running out black holes & revelations: knights of cydonia, exo-politics the resistance: i belong to you (kocham jego francuski ^^), exogenesis: symphony part 1 (overture) jeśli chodzi o b-sidy i resztę: eternally missed, exogenesis part 4 (salvation), con-science, yes please, pink ego box. Odpowiedz Link Zgłoś
heyfuckme mogę powiedzieć, że wszystkie? :3 ... 02.09.10, 14:49 nie no, tak serio to: - Bliss - Stockholm Syndrome - Agitated - Map Of Your Head - Spiral Static - Hyper Chondriac Music to są moje ulubione, choć tak naprawdę to nie ma takiej, której bym nie lubiła ^^. Odpowiedz Link Zgłoś
jo. ojej, dużo ich trochę, więc zapraszam... 03.09.10, 20:55 ... tu ;3 mój naj zespół, that's it. Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: ojej, dużo ich trochę, więc zapraszam... 03.09.10, 20:56 och, no i te śmieszne filmik z ich udziałem mnie powalają. <3 doma 'no, you idiot!' rozwala mnie ciągle, haha. Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd . 04.09.10, 13:03 New Born to mój numer jeden. Potem Hysteria, Time is running out i Starlight Odpowiedz Link Zgłoś
bella469 Re: MUSE xD 04.09.10, 13:15 Oj, dużo tego, ale ostatnio mam fazę na ,,map of promatiqe'', ,,escape'', ,,hysteria'', ,,feeling good''. Odpowiedz Link Zgłoś
muse_fan Re: MUSE xD 04.09.10, 13:28 duużo, a szczególnie Eternally Missed , Megalomania , New Born , Supermiassive Black Hole , Sunburn , Resistance , Neutron Star Collision , Bliss , Unnatural Selection , Ruled by secrecy i MK Ultra Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: MUSE xD 04.09.10, 19:14 knights of cydonia, hysteria, starlight, time is running out wiecie może czy w empiku zakupię koncert Muse na DVD z wembley? Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: MUSE xD 04.09.10, 19:35 Trudny, trudny wybór jej. Praktycznie codziennie mi się zmienia. Aktualnie najbardziej podobają mi się Hysteria, Map Of The Problematique i New Born, ale wkrótce pewnie mi się zmieni. Przede wszystkim dlatego, że wszystkie kawałki mają przeboskie <3 Odpowiedz Link Zgłoś
drezek Re: MUSE xD 05.09.10, 15:48 Uwielbiałam wszystkie piosenki ze starych płyt. Teraz ten niby "rock" zalatuje mi popem. Odpowiedz Link Zgłoś
joanka Re: MUSE xD 05.09.10, 18:10 - Stockholm Syndrome - Endessly - New Born - Plug in Baby Odpowiedz Link Zgłoś
mindy44 Re: MUSE xD 07.09.10, 22:18 Mi podobają się wszystkie piosenki, ale najbardziej to Falling down z Showbiza <3 Zawsze mnie uspakaja. Kocham przy niej zasypiać. Te gitarki, jęczenie Matt'a-cudowne ! No i oczywiście jeszcze Hysteria ! I Knights of cydonia, feeling good, time is running out, map of problematique, new born, bliss, citizen erased i wszystkie inne ;] Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. . 10.09.10, 14:23 "Hysteria" "House Of The Rising Sun" "Host" "Knights Of Cydonia" "Starlight" "Assasin" "Exo-Politics" "United States Of Eurasia" Odpowiedz Link Zgłoś
bananowa94 Re: MUSE xD 12.09.10, 02:28 Citizen Erased KROPKA ... no dobra jeszcze : Showbiz i Nature_1, Space Dementia, Sober, Spiral Statc, Take a Bow, Uno, Cave (!!!), USoE i jeszcze MK Ultra i Hyper Music, i Map of the Problematique, Hoodoo i Megalomania (no ba!) i wiele, wiele innych, których nie jestem w stanie wymienić teraz Odpowiedz Link Zgłoś
misshoward Re: MUSE xD 12.09.10, 02:34 zostało wydane 5 płyt studyjnych. Każda płyta jest inna od siebie. Każda piosenka na każdej płycie łączy się w pewną całość. Co idzie z tym, że każda piosenka jest świetna. I również każdą piosenkę lubię, nie patrząc na użycie ich w tłalajcie. so, nie mam ulubionych, ale często słucham co równa się z tym, że te podobają mi się najbardziej: Sunburn, Cave, Showbiz, Unintended, Uno, New Born, Bliss, Plug in Baby, Citizen Erased, Megalomania, Futurism, Apocalypse Please, TIRO, Stockholm Syndrome, Hysteria, Blackout, Butterfiels and Hurricanes, Ruled by Secrecy, Starlight, Map of the Problematique, Invincible, Hoodoo, Knights of Cydonia, MK Ultra, Unnatural Selection, Exo(1, 2, 3) i kilka b-sidów i piosenki z singli Odpowiedz Link Zgłoś
sokbananowy Re: MUSE xD 27.09.10, 22:21 Undisclosed Desires, Uprising, Starlight, Plug in Baby, New Born Odpowiedz Link Zgłoś