olciaaa03 Re: Jak macie na imię? 13.11.10, 22:02 Olaaa wiem popularne ale bardzo mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
emila :) 13.11.10, 23:04 Mam na imię Emilia i podoba mi się to imię, chociaż uważam, że Amelia też jest ładne Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.m.a Re: Jak macie na imię? 14.11.10, 00:59 ja mam niezwykle oryginalne, czarujące, fascynujące, inspirujące imię Ola. Odpowiedz Link Zgłoś
miley Re: Jak macie na imię? 27.11.10, 08:36 monika na drugie angelika a chciałabym mieć gabrysia nikola lub ania te 3 imiona bardzo mi się podobają Odpowiedz Link Zgłoś
linda Jessica 28.11.10, 13:41 Miałam mieć na imię Oliwia , ale podczas gdy moja mama mnie rodziła , straciła przytomność a pielęgniarki mnie ratowały. W związku z tym przypomniały sobie jakiś tam film pt. " Jessica ratownika " . I jak się moja mama wybudziła to już wszyscy na oddziale tak do mnie mówili. Na drugie mam po babci - Ewa. Na trzecie chcę dać sobie Emilia. Odpowiedz Link Zgłoś
serduchowo Re: Jak macie na imię? 28.11.10, 13:46 Justyna, a drugie dopiero przy bierzmowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: Jak macie na imię? 28.11.10, 13:51 Też mam na imię Julka... Niedawno byłam u lekarza w poczekalni i co chwila jakaś matka woła: Julka! Nie wolno tego dotykać! albo Julia, widzisz? Nie było tak źle... A ja siedziałam, śmiałam się i liczyłam Julki. Razem ze sobą naliczyłam z 5 Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: Jak macie na imię? 28.11.10, 14:03 Tak szukałam czy ktoś ma imie takie jak ja i było kilka osób... Otórz ja mam na imie Joanna. Zdrobnienie : Asia Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 i zapomniałam dodać : 28.11.10, 14:15 Że podoba mi się to imie ale wolałabym sie nazywać : Ewelina Paulina Karolina Natalia Zuzanna Ewa Patrycja Justyna ( moja siostra ma tak na imie ) Adrianna Aleksandra Julia Nikola Martyna ( mój wróg ma tak na imie ale mi sie to imie podoba ) Roksana Weronika Wioletta to tyle z polskich a z zagranicznych to chciałabym sie nazywać : Kimberly , Kim , Charlotte itp itd Odpowiedz Link Zgłoś
moniss_ Re: Jak macie na imię? 11.12.10, 23:34 Monika, podoba mi się moje ,podoba mi się też Martyna . ; D Odpowiedz Link Zgłoś
lekcjastylu Re: Jak macie na imię? 22.12.10, 21:25 Izabela Aneta miało być Aneta Izabela ale tata z wrażenia że się dziewczynka urodziła to pomylił i dziękuje mu za to ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
selenka65 Re: Jak macie na imię? 23.12.10, 13:25 mam tak samo jak ty na imie a chciałabym mieć na imię Jasmine Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Jak macie na imię? 23.12.10, 13:29 jestem Karolina , moje imię jest ok . ale podobają mi się też ; ,Rose , Rosalie , Alice , Caroline , Leah , Mia , Alexis , Mady a z bardziej polskich to : Wiktoria , Weronika , Rozalia , Emilia , Zuzanna , Anna i moje imię Odpowiedz Link Zgłoś
behemociara Re: Jak macie na imię? 23.12.10, 13:33 Joanna. A na 2 bym chciała jakieś nietypowe imię albo jakieś takie staromodne np. Konstancja etc. Odpowiedz Link Zgłoś