karmel_ 27.11.09, 16:15 www.youtube.com/watch?v=jZRzktkrBOg&feature=related Słyszeliście o niej ? Bardzo jej współczuję \niektore nasze problemy przy Tym są niczym .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kardolina Re: biedna . 27.11.09, 16:28 o masakra. szkoda jej. niesttey tak to jestr, kiedy jeździ się pijanemu aklbo się z kimś takim jehdzie. przykro mi z jej powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ . 27.11.09, 18:34 Od teraz nie narzekam na to co mam . To koszmar jak jedna głupota (jeśli to z jej winy) lub kogoś nieostrożność może spowodować coś tak okropnego ... Współczuję ;** Odpowiedz Link Zgłoś
mickeymouse Re: . 27.11.09, 18:39 Współczuję ! A myślałam że ja mam wielkie problemy i wogóle narzekałam że jestem brzydka xdd Teraz to do mnie dotarło... Szkoda mi jej Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: . 27.11.09, 18:41 ojojoj... biedaczka szkoda takich ludzi tak jak oglądałam to sobie pomyślałam że na jej miejscu chyba bym wolała nie żyć Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankowa Re: biedna . 27.11.09, 18:44 rycze.... ja sie boje wyjść z haty jak mam pryszcza a ona... biedactwo ;///// .... Odpowiedz Link Zgłoś