samotnymotyl 28.11.09, 18:45 Hej ;] znacie tą piosenke : David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch ja uważam że jest suuuper ! ciągle jej słucham ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sophie_ Re: David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch 28.11.09, 18:46 to bitch czy chick ? x DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch 28.11.09, 18:47 obojętnie ;] bitch to jest su.. a a chick- laska, panienka ;] Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch 28.11.09, 18:50 chick jest w mediach bo bitch by nie przeszło i siało zgorszenie, omg. nie lubię akona, ale guettę już tak. i to jest dobry przykład sytuacji, kiedy producent wyciąga z artysty to, co najlepsze. ale szczerze denerwują mnie dziewczyny w mojej szkole, które to na każdej przerwie puszczają i się lansują, że jakie one nie są fajne. ;xx a btw, to wątek był, i nie ta kategoria. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch 28.11.09, 18:50 chick jest w mediach bo bitch by nie przeszło i siało zgorszenie, omg. nie lubię akona, ale guettę już tak. i to jest dobry przykład sytuacji, kiedy producent wyciąga z artysty to, co najlepsze. ale szczerze denerwują mnie dziewczyny w mojej szkole, które to na każdej przerwie puszczają i się lansują, że jakie one nie są fajne. ;xx a btw, to wątek był, i nie ta kategoria. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
pudelko_kredek Re: David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch 28.11.09, 18:49 zajebi... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pudelko_kredek Re: David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch 28.11.09, 18:50 kochaam tą piosenke ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch 28.11.09, 18:50 aha. x - DDDDDDD no to... nawet fajne . ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
olive Re: David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch 28.11.09, 18:52 Komercha . Guetta się stoczył . Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch 28.11.09, 18:54 Podoba mi sięęęę +__+ Odpowiedz Link Zgłoś