dupa.jasia 28.11.09, 22:18 w jakim Team'ie jesteście ? ja osobiście wolałam Edwarda czyli Roberta, ale teraz szaleję ja punkcie Taylor'a i jestem w Team Jacob haha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dupa.jasia Re: Team Jacob czy Team Robert? 28.11.09, 22:19 Team Edward* sorry, prawie zawsze się mylę xD Odpowiedz Link Zgłoś
marmolada_ Re: Team Jacob czy Team Robert? 28.11.09, 22:23 Hym... trudny wybor. W ksiazce lubilam i Edwarda i Jackoba no ale chyba postawie na Team Edward A co do Taylora i Roberta to oczywiscie Team Taylor <3 Odpowiedz Link Zgłoś
marmolada_ Re: Team Jacob czy Team Robert? 28.11.09, 22:26 W Ksiezycu w nowiu [w filmie] normalnie wilki byly boskie !! Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: Team Jacob czy Team Robert? 28.11.09, 22:26 TEAM EDWARD dzis oglodalam new moon a zakonczenie bylo glupie choc mozna sie domyszlicz ze ona powie ze wyjdzie za niego ale lepiej to uslyszecz a pozniej by byl koniec, juz sie nie moge na 3 czeszcz doczekacz Odpowiedz Link Zgłoś
rositta Re: Team Jacob czy Team Robert? 28.11.09, 22:31 Team Jacob, ale nie lubię Taylora ) to nie znaczy że nie lubię wampirów lubię Emmeta i Jaspera * Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Team Jacob czy Team Robert? 28.11.09, 22:32 TEAM JACOB FOR EVER.! kochaam ggo. to mój mąż. x D Odpowiedz Link Zgłoś
dupa.jasia Re: Team Jacob czy Team Robert? 28.11.09, 22:34 pauliska1212 napisał(a): > TEAM JACOB FOR EVER.! > > [img]https://static.newmoonmovie.org/nmm/images/team-jacob-shirt-walmart.jpg[/im > g] > > kochaam ggo. to mój mąż. x D nie twój, bo mój i wara mi od niego <lol1254562133> Odpowiedz Link Zgłoś
usiolo Re: Team Jacob czy Team Robert? 28.11.09, 22:33 dupa.jasia napisał(a): > w jakim Team'ie jesteście ? ja osobiście wolałam Edwarda czyli Roberta, ale ter > az szaleję ja > punkcie Taylor'a i jestem w Team Jacob haha team jacob Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Team Jacob czy Team Robert? 29.11.09, 09:32 ROBERT. on jest taki cudny. z resztą wolę wampiry niż wilkołaki. Odpowiedz Link Zgłoś
nulka_ Re: Team Jacob czy Team Robert? 29.11.09, 13:30 Ja odkąd oglądnęłm New Moon, mam fioła na punkcie Jacoba Odpowiedz Link Zgłoś
bella1309 Re: Team Jacob czy Team Robert? 30.11.09, 08:42 Team Edward! I Team Robert też. Zarówno Jacob jak i Taylor mnie... drażnią. Lekko mówiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
olla2205 Re: Team Jacob czy Team Robert? 30.11.09, 12:47 Oczywiście, Team Edward. A co do Roberta i Taylora to też jestem w Team Robert. Odpowiedz Link Zgłoś
orionek11 Re: Team Jacob czy Team Robert? 02.12.09, 21:50 Właściwie to nie jestem w żadnym Teamie, ale gdybym niała wybierać...Hm? Nawet nie wiem, Z jednej strony Edward. Wmapir, zabujczo przystojny i miłość od pierwszego wyjrzenia. To by musiało być piękne, ale osobiście nie wierze w taką miłość> Lecz z drugiej, Wilkołak Jacob. Przyjacie, wiesz o nim więcej, znasz go bardziej. Przyjaźń przeradza sie w miłość,wiem jak to jest bo już tam miałamJak już napisałam to nie jestem w żadnym Teamie ale wybiore Team Jacob. Taylor jest boSki w roli Blaca Odpowiedz Link Zgłoś
platyna WIEM WIEM WIEM 02.12.09, 21:55 A w Zaćmieniu przerzucisz się na Edwarda, bo jesteś podatna na wpływy społeczeństwa. O ludu. Dobry materiał na kopiarę. Albo młoda jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
shibuu_ Re: Team Jacob czy Team Edward? 14.12.09, 19:30 Team Edward, zdecydowanie ! nie lubię tego kundla Jacoba. Odpowiedz Link Zgłoś