nuna_
29.11.09, 16:51
Dziewczyny wiem, że za ten wątek będziecie mnie przeklinać, aż do dnia, w którym
skasujecie konto na kotku, ale musicie mi wybaczyć każdy ma prawo do swojej opinii.
W tych czasach częściej słychać o gwiazdkach typu.: Miley Cyrus, Selena Gomez, Demii
Lovato, Jonas Brothers, lub Justin Bieber, jak o prawdziwych gwiazdach z kilkuletnim
doświadczeniem. Przez Dysnejowski kult, całkiem zapomniane zostały gwiazdy z
prawdziwego zdażenia. Ok nie przeczę, iż ten cały Justin jest przystojny, bo jest, nie
mówię, że Selena jest brzydka, bo nie jest. Ale co do prawdziwego talentu ma uroda?
Każdy chce być tą "piękną i utalentowaną" Miley i uważa ją za bustwo. Dobrzę.
Ale, czy zdjęcia Miley nie zrobiły na was negatywnego wrażenia?
(trendz.pl/files/imagecache/wide2/files/gallery6370MileyCyrus.jpg)
No spójżcie na to, czy to nie jest obżydliwe?! Wystawiła je do sieci, aby zrobić wokół siebie
szum. TO naprawdę ta sama Miley, która pozuje do zdjęć z małymi fankami i uśmiecha się
anielsko? To wzór do naśladowania, który wije się na scenie jak tancerka go-go, przed
małymi dziećmi, które przyszły, aby podziwiać Hanah?
Demii i Selena, narazie nie przeszkadzają i nie udają wielkiej "diwy", ale ja nie widzę w ich
umiejętnościach ani kszty talentu! Wożą się po wszystkich galach i uśmiechają potulnie do
kamer udając, że "Tak" to one grały w tym filmie. Opowidają o trudach i godzinach
spędzonych przed kamerą, "jak im było ciężo i jak źle i jak to one się poświęcają". A co z
ludźmi, którzy pracują na budowie, lub w kopalni, bo nie mają z czego żyć?! To dopiero
poświęcenie! Wkładają ostatnią siłę, jaką mają, aby kupić książki do szkoły dla dzieci i coś
na obiad.
A ten Justin co Wy w nim widzicie? Gdy włączyłam kotek.fm, ponieważ zauważyłam, że
grają jego piosenkę, to się mocno zdziwiłam. Nigdy przedtem go nie słyszałam, więc moją
pierwszą reakcją na jego piosenkę był ŚMIECH!!
Śpiewa jak dziewczyna, jedyne co mi się w nim spodobało to uśmiech.
Skąd bieże się ich talent?
Śpiew- nieznany nam sprzent działający w studiu nagraniowym.
Wyglą- sztab stylistów.
Piękne zdjęcia- Photo-shop się kłania.
Gra aktorska- Komputer.
Nie wątpie, że poświęcają się, aby nam się podobało, ale to nie jest prawdziwe poświęcenie.
Możecie mnie wyzywać i naśmiewać się za mnie, wisi mi to.
Ważne jest to, że potrafię wyrazić swoje zdanie, nie bojąc się o sprzeczne zdanie innych.