Dodaj do ulubionych

Śpiewać każdy może...

29.11.09, 16:51
Dziewczyny wiem, że za ten wątek będziecie mnie przeklinać, aż do dnia, w którym
skasujecie konto na kotku, ale musicie mi wybaczyć każdy ma prawo do swojej opinii.
W tych czasach częściej słychać o gwiazdkach typu.: Miley Cyrus, Selena Gomez, Demii
Lovato, Jonas Brothers, lub Justin Bieber, jak o prawdziwych gwiazdach z kilkuletnim
doświadczeniem. Przez Dysnejowski kult, całkiem zapomniane zostały gwiazdy z
prawdziwego zdażenia. Ok nie przeczę, iż ten cały Justin jest przystojny, bo jest, nie
mówię, że Selena jest brzydka, bo nie jest. Ale co do prawdziwego talentu ma uroda?
Każdy chce być tą "piękną i utalentowaną" Miley i uważa ją za bustwo. Dobrzę.
Ale, czy zdjęcia Miley nie zrobiły na was negatywnego wrażenia?
(trendz.pl/files/imagecache/wide2/files/gallery6370MileyCyrus.jpg)
No spójżcie na to, czy to nie jest obżydliwe?! Wystawiła je do sieci, aby zrobić wokół siebie
szum. TO naprawdę ta sama Miley, która pozuje do zdjęć z małymi fankami i uśmiecha się
anielsko? To wzór do naśladowania, który wije się na scenie jak tancerka go-go, przed
małymi dziećmi, które przyszły, aby podziwiać Hanah?
Demii i Selena, narazie nie przeszkadzają i nie udają wielkiej "diwy", ale ja nie widzę w ich
umiejętnościach ani kszty talentu! Wożą się po wszystkich galach i uśmiechają potulnie do
kamer udając, że "Tak" to one grały w tym filmie. Opowidają o trudach i godzinach
spędzonych przed kamerą, "jak im było ciężo i jak źle i jak to one się poświęcają". A co z
ludźmi, którzy pracują na budowie, lub w kopalni, bo nie mają z czego żyć?! To dopiero
poświęcenie! Wkładają ostatnią siłę, jaką mają, aby kupić książki do szkoły dla dzieci i coś
na obiad.
A ten Justin co Wy w nim widzicie? Gdy włączyłam kotek.fm, ponieważ zauważyłam, że
grają jego piosenkę, to się mocno zdziwiłam. Nigdy przedtem go nie słyszałam, więc moją
pierwszą reakcją na jego piosenkę był ŚMIECH!!
Śpiewa jak dziewczyna, jedyne co mi się w nim spodobało to uśmiech.
Skąd bieże się ich talent?
Śpiew- nieznany nam sprzent działający w studiu nagraniowym.
Wyglą- sztab stylistów.
Piękne zdjęcia- Photo-shop się kłania.
Gra aktorska- Komputer.
Nie wątpie, że poświęcają się, aby nam się podobało, ale to nie jest prawdziwe poświęcenie.

Możecie mnie wyzywać i naśmiewać się za mnie, wisi mi to.
Ważne jest to, że potrafię wyrazić swoje zdanie, nie bojąc się o sprzeczne zdanie innych.
Obserwuj wątek
    • nikt. Re: Śpiewać każdy może... 29.11.09, 18:26
      skoro twierdzisz, że co ma wygląd do śpiewu czy tam talentu ( czy coś w tym stylu ), to idąc tym tropem, co do talentu mają zdjęcia ?
      bo nie zaprzeczysz, że Miley nie ma głosu. Bo ma. Przecież to się liczy.
      i mnie te zdjęcia nie odstraszyły, to jej sprawa, jak chce na sobie skupić uwagę.
      to był jej błąd, więc dlaczego cały świat to przeżywa ? [ (ł), bo ta sprawa już dawno była roztrząsana. ]
      • nuna_ Re: Śpiewać każdy może... 30.11.09, 21:11
        nikt. napisał(a):

> skoro twierdzisz, że co ma wygląd do śpiewu czy tam talentu ( czy coś w tym sty
        > lu ), to idąc tym tropem, co do talentu mają zdjęcia ?
        > bo nie zaprzeczysz, że Miley nie ma głosu. Bo ma. Przecież to się liczy.
        > i mnie te zdjęcia nie odstraszyły, to jej sprawa, jak chce na sobie skupić uwag
        > ę.
        > to był jej błąd, więc dlaczego cały świat to przeżywa ? [ (ł), bo ta sprawa już
        > dawno była roztrząsana. ]

W tym poście nie chodziło o to, aby je poniżyć. Chciałam tylko wyrazić zdanie, które nie
        dla każdego jest trafne.
        Wiesz oprócz "talentu" i wyglądu, zdjęcia to także wizytówka. Nigdy nie poznasz Miley z jej
        prawdziwej strony. Możesz zobaczyć ją na żywo, być na jakieś gali na, której ona
        przebywa, lub dostać od niej autograf, ale nigdy nie poznasz jej jako znajomej!
        Gwiazda zawsze będzie pozowała na miłą, pozującą do zdjęć z dziećmi dziewczyne.
        A wracając do zdjęć Miley. Sesja fotograficzna w gazetach, albo coś w tym stylu to, że w
        sieci jest jej mnóswo zdjęć to normalne. Ale nie powiesz mi chyba, że to co ona wstawiła
        do sieci jest banalne, wcale nie zachowała się z klasą.
      • dianolinka omg ! ; dd 03.12.09, 15:26
        na reszcie jedna mądra osoba wypowiedziała się na temat tych gwiazdek disney'a !
        ja też tak uważam ...
        po to chodzą one na te wszystkie przesłuchania do disney'a bo tam jest
        najprościej się wypromować !
        przecież to sławny program , dla dzieci , nastolatków itp ...
        a wy nie zauważyliście dlaczego miley cyrus gra na disney ?
        no błagam , jako 12-latkę wybrali by ją do takiej roli ?
        ... a nie przypadkiem to było za sprawą tatusia i paru dolarów ?
        miley cyrus ? ... mój odruch na jej głos, aktorstwo to wymioty !
        demi lovato ? zgadzam się z moimi chłopakami w klasie ! debilowato !
        selena gomez ? jedyny wyjątek wraz z ashlet tisdale, one przejdę ...
        justin bebier ? on nie jest z disney ale mój odruch też był taki .... na
        początku myślałam że złą piosenkę ściągnęłam x dd
        możecie mnie wyzywać itp, ale na reszcie ktoś się nie bał wypowiedzieć w tej
        sprawie !
        • domina_wampi_xd Re: omg ! ; dd 04.12.09, 18:37
          dianolinka napisał(a):

> na reszcie jedna mądra osoba wypowiedziała się na temat tych gwiazdek disney'a
          > !
          > ja też tak uważam ...
          > po to chodzą one na te wszystkie przesłuchania do disney'a bo tam jest
          > najprościej się wypromować !
          > przecież to sławny program , dla dzieci , nastolatków itp ...
          > a wy nie zauważyliście dlaczego miley cyrus gra na disney ?
          > no błagam , jako 12-latkę wybrali by ją do takiej roli ?
          > ... a nie przypadkiem to było za sprawą tatusia i paru dolarów ?
          > miley cyrus ? ... mój odruch na jej głos, aktorstwo to wymioty !
          > demi lovato ? zgadzam się z moimi chłopakami w klasie ! debilowato !
          > selena gomez ? jedyny wyjątek wraz z ashlet tisdale, one przejdę ...
          > justin bebier ? on nie jest z disney ale mój odruch też był taki .... na
          > początku myślałam że złą piosenkę ściągnęłam x dd
          > możecie mnie wyzywać itp, ale na reszcie ktoś się nie bał wypowiedzieć w tej
          > sprawie !

Też tak uważam ... wink Nie mam nic więcej do dodania xdd
    • miss_mimi094 ... 30.11.09, 09:46
      Dobrze ze to napisałaś, moja reakcja tez był śmiech jak Justina usłyszałam...
      Kiedyś kochałam Miley, a teraz zastanawiam sie co ja w niej widziałam, Seleny
      nigdy nie lubiłam i dalej tak jest uważam ze nie ma talentu, Deim ładnie śpiewa
      ale i tak jej nie słucham
      Kiedyś ogólnie wszystkie gwiazdki Disneya ubóstwiałam a pokój miałam w ich
      plakatach (poza Selenką)
      Nie wiem może to z wiekiem przychodzi ale po prostu już nie trawie tych
      gwiazdek, maja się za nie wiadomo co a prawdziwy talent mają tyko nieliczni, od
      miley wole już The Veronicas, Pink, Avril Kelly Clarkson i uważam ze one
      naprawdę maja talent !!

Dziękuję za Uwagę! kisstongue_out
    • pariska65 Re: Śpiewać każdy może... 30.11.09, 21:42
      on ma talent posłuchaj sobie:
      Common denominator

One time

Według mnie ładnie zaśpiewał ;D szczerze to ja lubię czasem posłuchać
      niektórych disnejowskich wykonawców czasem ale nie zawsze mają fajne piosenki
      zresztą ja wielu wykonawców słucham tongue_out a Justina to ja często słucham mam od
      niego uzależnienie tongue_out
    • sandra90 Re: Śpiewać każdy może... 30.11.09, 21:53
      abyś zrozumiała fenomen Miley i za co ja wszyscy kochają musisz, musiałabyś znać
      ja cala karierę, przeczytać autobiografie, wczuć się w jej własne teksty
      piosenek. Miley powiedziała kiedyś ze nigdy wam nie będzie dane poznać ją
      prawdziwą. Serwisy plotkarskie nie umieszczają tyle dobrych rzeczy co w USA, bo
      w polsce to wszyscy wola krytykować niz chwalić. Popytaj ludzi w USA kim jest
      dla nich Miley. Ona im udowodniła ze nie trzeba miec super zdolności aby być
      gwiazda. Tam każde dziecko zna słowa piosenki The Climb i jej wielkie
      przesłanie. W Polsce Miley jest za bardzo oceniania przez pryzmat plotek o niej.
      • julii Re: Śpiewać każdy może... 30.11.09, 22:03
        popieram cię!
        masz rację w stu procentach !
        nie widzę w żadnej z tych gwiazdek talentu !
    • roxanne Re: Śpiewać każdy może... 30.11.09, 22:10
      Wiesz co popieram cię!!!

Wogóle to powinni się ludzie cieszyć że rolling stonesi dają jeszcze koncerty a oni tylko
      jęzory wywalone na Komercje!!!
      kiedyś to było fajne a teraz??

Cukierkowe brzydkie głosiki nawet nie maja prawa równać się z Janis Joplin!
      Nie mają ludzie prawa twierzdić iż Tokio Hotel to nowi Beatlesi!

W ogóle ten cały camp rock powinien się nazywać Camp Pop bo to co daje Disney to
      gówn.o ma do rocka.

• kkk277 Re: Śpiewać każdy może... 03.12.09, 16:57
        ludzie,ciagle sie zastanawiam co wam przeszkadza w tych gwiazdach?
        ze sa promowane przez dysney'a??
        ze maja ladna buzke?
        z dzieciaki je uwielbiaja??
        ja nie mam z tym problemu,nie jestem fanka disney'a ale tez nie potepiam-uwierz gdyby
        nie mialy zadnego talentu nie bylyby takie znane-ludzie nie sa glupi...
        na codzien nie spotykam sie ,z jakims nazwe to ..."kultem".Moi znajomi nie sluchaja,nawet
        nie wiem czy znaja...i co wam przeszkadza w mowieniu o nich-gwiazda??
        tak miley,demi,selena-to gwiazdy.Wiecie dlaczego??Bo sa znane.
        Nie nazywane sa artystkami,tylko gwiazdami-bo sa popularne...
        a przezywanie majli srali,debilovato-to dziecinada.Szkoda znizac sie do tego poziomu...
        Kazdy am swoj muzyczny gust,krytykujecie bo"jest ich za duzo"
        szczerze to tylko w internecie widze teksty typu"disney-co to ma byc,to nie jest prawdziwa
        muzyka"-dla neiktorych jest.Porównywanie ich do a r t y s t ó w(MJ itd.)jest glupie po
        tylko antyfani to robia ,zeby"udowodnic ze ktos ma wiekszy talent...

• kicia377 Re: Śpiewać każdy może... 30.11.09, 22:11
      Dla mnie także te gwiazdki nie mają talentu.
      Małe dziewczynki kochają je za wygląd. Dla mnie to już są lepsze rockowe zespoły czy coś w tym stylu od Disneya.
      • wyobraznia Re: Śpiewać każdy może... 30.11.09, 22:16
        wooooooooooow ; d . po pierwsze szacun i podziw .
        nic nie widzę w gwiazdach stylu disney ,
        nic do nich nie mam , nie przeczę ,
        szczerze?znudziły mi się one ,
        te całe plątanie się wokół nich ,
        w końcu niektórzy kiedyś też zrozumieją
        co w nich widzieli takiego ` the best ` . ; o
      • kkk277 Re: Śpiewać każdy może... 03.12.09, 17:00
        gra aktorska-komputerowo?pierwsze slysze
    • karola9811 Re: Śpiewać każdy może... 30.11.09, 23:36
      nie przezywaj JUSTINA ok?????????????????????????????????

nie pozwolę żeby ktoś mi go przezywał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

a co do gwiazd to ja nienawidze tej popierdzielonej Sagi Popieprzonego
      Zmierzchusmirksmirksmirksmirksmirk
      • roxanne Re: Śpiewać każdy może... 03.12.09, 13:34
        a ja majli srajrus i co?
        • mweezy Re: Śpiewać każdy może... 03.12.09, 14:50
          to że ktoś lubi np. Miley Cyrus nie oznacza że nie docenia innych wykonawców .
          chociaż nie dotyczy to wszystkich ale ...
          np. ja - lubię Miley , Demi , Selenę , ale lubię też Beatlesów , Red Hot Chilli
          Peppers , bardzo lubię metal itd. a i muzyką poważną nie pogardzę tongue_out
          • dio223 Re: Śpiewać każdy może... 03.12.09, 15:09
            zgadzam się z tobą w stu procentach.! nie cierpię gwiazdek typu: demi , seleny
            itp. ale najbardziej nie znoszę jonasów i miley sciana
          • vanell. Re: Śpiewać każdy może... 03.12.09, 15:11
            Całkowicie się z tobą zgodzę. Dla mnie te wszystkie gwiazdki Disneya nie mają po
            prostu talentu. A ludzie zapominają o tych prawdziwych gwiazdach, które zrobiły
            furorę! Te gwiazdy wkładają wile pracy i wysiłku w swój wizerunek.. a nie tylko
            szczerzą się do kamer i chcą świecić przykładem. Dla mnie to żaden przykład. Z
            talentem trzeba się urodzić.. a nie tak jak jest teraz.. pierwsza lepsza osoba
            wypromowana przez Disneya staje się od razu światową gwiazdą i uchodzi za ideał.
            Ale tak naprawdę zastanówcie się: "Czy one mają prawdziwy talent?" W ogóle to
            bardzo cię podziwiam, że wypowiedziałaś swoje zdanie.. i jak już wcześniej
            napisałam, całkowicie cię popieram! kiss
            • kkk277 Re: Śpiewać każdy może... 03.12.09, 16:59
              a co do pracy-z kad wiesz ze ciezko nie pracowały??bylas kiedys na planie???
              sciana
          • breeze. Re: Śpiewać każdy może... 03.12.09, 15:22
            Ja zgadzam się z nuną, ale też mam własne zdanie. Nie przeszkadzają mi te wady
            disneyowskich gwiazd, czy też plotki o nich, gdyż tak naprawdę bardzo lubię
            tylko Miley. Może tak na zabój to nie samą nią, ale po pierwsze jej muzykę -
            trzeba patrzeć na muzykę, a nie tylko na samą osobowość. Bo to muzyka to
            odzwierciedlenie siebie samego. Cóż, wisi mi za przeproszeniem, czy Selena zrobi
            sobie nagie fotki, czy też nie, bo mnie ona nie interesuje. Lubię Demi, Selene,
            Jonasów - ale to tylko sympatia od tak, bo są sławni i uśmiechnięci i, że mają
            jakiś tam talent. Takie to sobie moje bzdetne i nieco roztrzepane zdanie. Pozdro!
    • polly__ Re: Śpiewać każdy może... 03.12.09, 15:14
      A ja zgadzam się z sandra90 i mweezy . ; ***

A co do Tych Fotek, to... to Jej sprawa... ;p
      I poza tym.. Nie chce wypominać nic np. Vanessie, bo ją lubię i wgl., ale widziałąś jej fotę,
      na której była Cała Naga.?! Właasnie, ale już po jednym dniu wszyscy o tym zapomnieli, a
      tu Miley pokaże trochę brzucha, czy zrobi jakąś minkę, to od razu Afera, która się ciągnie i
      ciągnie bez sensu... ; /

Disney.. ojjojj, każdy jakoś zaczyna.! A Disney własnie daje szanse możliwości zrobienia
      kariery...
      No i jak widać niektóre Gwiazdy odrywają się od Disney'a...
      Vanessa, Ashley, Zac, Miley tez próbuje, ale oczywiście wszyscy mają jej za złe, bo kończy
      z wizerunkiem 'Hannah Montana'.
      Nic nie Trwa Wiecznie.. ; dd
      • stokroteczka11 Re: Śpiewać każdy może... 03.12.09, 15:19
        Opowidają o trudach i godzinach
        spędzonych przed kamerą, "jak im było ciężo i jak źle i jak to one się
        poświęcają". A co z
        ludźmi, którzy pracują na budowie, lub w kopalni, bo nie mają z czego żyć?! To
        dopiero
        poświęcenie! Wkładają ostatnią siłę, jaką mają, aby kupić książki do szkoły dla
        dzieci i coś
        na obiad.

Ten tekst naprawdę jest godny uznania. Zgadzam się z tym, ale mam jedno pytanie:
        Jak oni w ogóle stają się gwiazdami??
        • mweezy Re: Śpiewać każdy może... 03.12.09, 15:40
          gdyby te gwiazdy nie miały talentu to nawet Disney by im nic nie pomógł ...
          a poza tym zanim ocenicie jakąś gwiazdę to zapoznajcie się choć częściowo z ich
          osiągnięciami , a nie jedziecie ostro z krytyką i uważacie że jesteście takie
          dorosłe , kól , rockowe itp.

pees. Wesołych Świąt santa

xD
    • olkajot Re: Śpiewać każdy może... 03.12.09, 15:37
      No, dobra to juz było napisane, ale co maja zdjęcia Miley ma świetny głos, a
      tylko to sie liczy!!!
      Zgadzam sie,że Demi i Selena nie maja za grosz talentu zaczeły śpiewać, bo
      przyszła taka moda!!
      Kiedy pierwszy raz usłyszałam Biedera myślałam, że śpiewa dziewczyna!!
      • werr.bieber Re: Śpiewać każdy może... 03.12.09, 15:44
        Sorry ale przesadzasz. ;/
        Co ty chcesz udowodnić ?
        Zazdrościsz im ?
        Co do Biebera to ty słuchać nie umiesz ? ; /
        no fajnie wyraziłeś swoje zdanie ale , raniąc innych ;/
        bo np. ktoś jest fanem Miley i go w ten sposób obrażasz .
        tak samo z Bieberem , Jestem jego fanka i mnie urazilaś ;/
        Jak ty byś zaśpiewała to też pewnie moja reakcją byłby śmiech ;/
        confused
        • mrs.brightside Re: Śpiewać każdy może... 03.12.09, 15:49
          werr.bieber, przykro mi to mówić ale widać że nie potrafisz przyjąć do
          siebie tego, że ktoś skrytykował twojego idola. smutne.
          • devilish_ Śpiewać każdy może... 03.12.09, 15:53
            zdjęcia Mil nie mają nic wspólnego z tym
            ona ich nie wstawiła tylko chakerzy !
            i nie możesz powiedziec żegwiazdki Disney'a
            nie mają talentu x - DDDDD !
            no ich by od tak sobie nie wzięli do tv . za emisje która płacą .
            a Justin nie przeszedł jeszcze mutacji ale i tak głos ma bardzo ładny !
            • kara4454 Re: Śpiewać każdy może... 03.12.09, 16:39
              devilish_ napisał(a):

> zdjęcia Mil nie mają nic wspólnego z tym
              > ona ich nie wstawiła tylko chakerzy !
              > i nie możesz powiedziec żegwiazdki Disney'a
              > nie mają talentu x - DDDDD !
              > no ich by od tak sobie nie wzięli do tv . za emisje która płacą .
              > a Justin nie przeszedł jeszcze mutacji ale i tak głos ma bardzo ładny !

a ty myślisz że skąd hakerzy wzieli te zdjęcia?przecież miley je sama
              zrobiła.tak po za tym to jeszcze gorzej jak mil ich nie wstawiła tylko inni
              nienawidze jejdevildevildevildevildevil
              • kara4454 Re: Śpiewać każdy może... 03.12.09, 17:15
                w sumie zgadzam sie z wami wszystkimi częściowo...

zdjęcia miley są okrone i sama ona jest okropna
                justin jest bardzo ładny
                i to bez różnicy czy disney czy nie bo trzeba od czegoś zacząć.na przykład
                hilary duff.też była gwiazdą disney'a i czy teraz ją ktoś od tej strony zna?nie
                jest zana z innych filmów które nie są wytwórnią disney'a.
          • roseline nuna_ 03.12.09, 15:55
            To co napisałaś, powinno znaleźć się w każdym miejscu to którego zaglądają te
            wszystkie nastolatki, które tak ślepo na to wszystko patrzą. Chylę czoła i
            jestem pełna uznania.

P.S. Ja też śmiałam się z głosu Justinka ;d
            • majka04 Re: nuna_ 03.12.09, 15:58
              zmęczyłam się czytając całość ;-DD .
              ale to nie jest teraz ważne ! więc masz racje że gwiazdy Disney`a są teraz na
              topie , a inne są w tyle - i jest tak dlatego że producenci inwestują teraz w
              nowe, młodsze gwiazdy i nie da się tego zmienić
          • werr.bieber Re: Śpiewać każdy może... 03.12.09, 15:56
            mrs.brightside napisał(a):

> werr.bieber, przykro mi to mówić ale widać że nie potrafisz przyjąć do
            > siebie tego, że ktoś skrytykował twojego idola. smutne.

Tak skrytykował ;/
            i co z tego ?
            ale ci co lubią np. Miley też się pewnie nie potrafią przyjać ;/
            mweezy ma rację . : a poza tym zanim ocenicie jakąś gwiazdę to zapoznajcie się
            choć częściowo z ich
            osiągnięciami , a nie jedziecie ostro z krytyką

i tu się z nią zgadzam .

• mrs.brightside Re: Śpiewać każdy może... 03.12.09, 16:00
              kiedy ktoś krytykuje moich idoli, nie zaczynam ich wyzywać albo się bulwersować
              i nie zaczynam znajdywać tysiąca powodów i dowodów, że ten ktoś się myli.
              skrytykował, okej. miał prawo. są różne gusta i się o nich dyskutuje,
              szczególnie jeśli znajdujemy się na forum publicznym.

i jakiś wielkich osiągnięć u gwiazd disneya to ja nie widzę.
    • mrs.brightside Śpiewać każdy może... 03.12.09, 15:53
      cóż. nigdy nie byłam wyznawczynią kultu disneya. nigdy te gwiazdki mnie nie
      interesowały - ich muzyka, życie, gra aktorska. niestety, cały czas byłam
      katowana przez 'siostrę' która jest wielką fanatyczką disneya więc
      ostatnio postanowiłam przesłuchać piosenki, zobaczyć jakiś film aby ocenić grę
      aktorską. cóż, nie zachwyca a w tych gwiazdkach nie widzę nic interesującego,
      nie widzę wielkiego talentu ani aktorskiego ani muzycznego.
      większość robione na jedno kopyto - ten kto zagrał w filmie musi nagrać płytę i
      na odwrót.

nie lubiłam, nie lubię i raczej nie polubię. i zgadzam się, nuno, ofc. ;d
      • mweezy Re: Śpiewać każdy może... 03.12.09, 16:03
        no i dobrze , niektórzy lubią , niektórzy nie lubią , koniec i kropka .

nie widzisz talentu , mrs.brightside , trudno się mówi .

ja widzę , może dlatego że noszę okulary xD

dżołk suspicious
    • pauuli Re: Śpiewać każdy może... 03.12.09, 15:54
      Ehm...mogłaś założyć taki wątek , ale po co ? ; d

Ja nie jestem fanką Miley , ale bez przesady ;/ .

Myśle , że to zdj nie wstawiła dla rozgłosu tylko ... Hym np. z nudy . Czasami może się
      komuś nudzić i cyknie se fote .. big_grin
    • ciusska__pyk Re: Śpiewać każdy może... 03.12.09, 16:05
      Moim zdaniem to talent tro mają kochamm Selenę Gomez ale miley i tych innych gwiazdek
      dysneya też nie lubię bo to tylko takie udawanie..smile
      A tak zgóry to popatrzcie na film,,Hana Montana'' przecierz to żenujące taki film..wink
      który tylko ją ośmiesza..;*
      No i co jeszcze chciałam powiedzieć <napisać> że w 80 procentach popieram twoją
      wypowiedz..;*

Proszę nie patrzyć na błędy bo mi się śpieszyło..winkshock
    • nesscullen dópa 03.12.09, 16:05
      Nie wiem co mają fotki do talentu. A poza tym to czy jest się gwiazdą disneya czy jakiejś
      innej wytwórni nie robi różnicy.
      A gra aktorska to napewno nie robota komputera. No jak oni by to zrobili? Ktoś musi to
      najpierw zagrać.
      Poprostu zazdrościsz ;P
      • mweezy Re: dópa 03.12.09, 16:08
        Nie wiem co mają fotki do talentu. A poza tym to czy jest się gwiazdą disneya
        czy jakiejś
        A gra aktorska to napewno nie robota komputera.

i z tym jak najbardziej się zgadzam wink
        • werr.bieber Re: dópa 03.12.09, 16:12
          Nie wiem co mają fotki do talentu. A poza tym to czy jest się gwiazdą disneya
          czy jakiejś
          A gra aktorska to napewno nie robota komputera.

Ja też się z tym zgadzam wink
          • mrs.brightside Re: dópa 03.12.09, 16:20
            taa, od razu że zazdrości!
            najgłupsze wytłumaczenie na czyjaś krytykę. -,-
    • aitii Re: Śpiewać każdy może... 03.12.09, 16:13
      Jej chodzi o śpiew, już gry aktorskiej w to nie mieszajcie ;P

Ale zgadzam się z jednym, teraz wszystkie piosenki na płytach są tak miksowane,
      że jak piosenkarz śpiewa na scenie to nie poznajesz jego głosu. Nie ma
      naturalności, wszystko to photoshop i komputer ;/
    • taylor_ Re: Śpiewać każdy może... 03.12.09, 16:23
      ` co ma piernik do wiatraka ? ; - ?
      po pierwsze Twój wątek jest pt ;
      Śpiewać każdy może... , a tak naprawdę
      dziwisz się jak można lubić majli , demi , selenę czy
      justina . -.- ee o co chodzi ?
      a po drugie jak już wiele dziewczyn wspomniało co mają "nagie"
      fotki miley {które zresztą były dodane już kilka lat temu}
      do jej talentu ?

pff . podziwiacie ją bo skrytykowała tych co wy nie lubicie .
      o tak , uwielbienie i chwała co nie ? -.-

nuna_ nie rozumiem Cię na prawdę . przecież każdy ma inne gusta
      i jednym moze się podobać taki justin i widzą w nim jakiś potencjał ,
      a innym nie ! ten wątek jest całkowicie zbędny , przecież każdy może
      lubić to co chce a nie to co ty uważasz za "fajne" -.-
    • kara4454 Re: Śpiewać każdy może... 03.12.09, 16:24
      to z miley to sie z tobą zgadzam.do demi nic nie mam .a selene lubie bo ładnie
      śpiewa i pomaga innym.justin dla mnie jest tylko ładny nic więcej o nim nie wiem
      bo nie jestem jego jakąś wielką fanką

ale to z miley to CAŁA PRAWDA!!!!!!!1devil
      • werr.bieber Re: Śpiewać każdy może... 03.12.09, 16:30
        O gustach się nie dyskutuje .

Więc jednym się miley podoba drugim nie itd .
        Sorry ale dla mnie to temat skończony .

" O gustach się nie dyskutuje " !
        • charlotte__ Re: Śpiewać każdy może... 03.12.09, 16:42
          a ja lubię gwiazdy disneya ...
          i mnie nie obchodzi czyjeś
          zdanie .... może i nie śpiewają
          jak np. Michael Jackson ale
          czymś musiały zasłynąć.
          • mini123 Re: Śpiewać każdy może... 03.12.09, 16:45
            Moim zdaniem PRZESADZACIE Z TYMI GWIAZDAMI DISNEYA ONE MAJA TALENT BO JAK BY
            NI8E MIAŁY TO NAWET DO DISNEYA BY ICH NIE WZIELI ;/
    • monako21 Re: Śpiewać każdy może... 03.12.09, 16:43
      Powiem tak to nie prawda że Justin brzydko śpiewa ale ma taki głos bo jest
      jeszcze młody .Z czasem głos mu sie zmieni. A nie możemy mówić że wybierają
      beztalenci tych którzy nie pracują. Ta praca także jest ciężka pewnie nie wiesz
      jak to jest ponieważ nie masz takiej pracy i niektórzy naprawdę muszą pracować
      aby coś osiągnąć np Justin na początku nie miał łatwo ponieważ wiedziałam już o
      nim zanim był sławny i wiem coś o nim o wiele więcej a inni także nie wiemy
      jakie mieli problemy w swoim życiu więc nie możemy mówić że biorą byle kogo
      • kasiekk2 Re: Śpiewać każdy może... 03.12.09, 16:55
        Wypisałaś wszystkie gwiazdki Disneya.. Ale po jaką cholore tu Justina wplątałaś.. Przecierz
        on z zupełnie innej bajki jestt..; /
        Z Miley i tym wiciem sie zgodze < bez urazy>
        Ale z tym co napisałaś o Justinie to napewno niee..
        Posłuchaj sobie jak śpiewa na żywo a nie odrazu piszesz ze głos przerobionyy.
        I on nie jest z Disneya tylko Usher go znalazł ..xd
    • razzo ;x 03.12.09, 17:17
      huh. xd

pamiętam jak to ja założyłam, kiedyś taki wątek.x-D

a więc, w połowie się z tobą zgadzam.
      albo i nawet w większości.

i chociaż się zgadzam to wątek jest chyba nieco zbędny.xdd
    • antiic Re: Śpiewać każdy może... 03.12.09, 17:28
      W 50% się zgadzam, ale tylko w 50. "Wożą się po wszystkich galach i uśmiechają potulnie
      do kamer udając, że "Tak" to one grały w tym filmie. Opowidają o trudach i godzinach
      spędzonych przed kamerą, "jak im było ciężo i jak źle i jak to one się poświęca ją". A co z
      ludźmi, którzy pracują na budowie, lub w kopalni, bo nie mają z czego żyć?! To dopiero
      poświęcenie! Wkładają ostatnią siłę, jaką mają, aby kupić książki do szkoły dla dzieci i coś
      na obiad." tu masz rację. Ale zauważ że takie gwiazdy jak Justin Timberlake czy Britney
      Spears też zostały wypromowane w Disneyu. U nas Jabłczyńska zostałą wypromowana
      przez Teleranek (czy coś w tym rozdzaju). Każdy ma jakiś start, czasem taki, który
      wymaga więcej wysiłku (np. castingi takie jak Mam Talent) a czasem taki, który jest bardzo
      prostą drogą czyli Disney. Nie jestem jakąś wielką fanką gwiazdek Disneya, ale lubię ich
      muzykę i cenię za teksty (nawet te, których oni sami nie piszą). Mam też faworytyów
      wśród bardziej znanych wokalistów czy też zespołów i lubię w ten sam sposób ich muzkę i
      teksty itp. Wiesz, są dzieci, które lowciają gwiazdki Disneya i żyć bez nich nie mogą.
      Uważają że są super very kól, ale pozostają jeszcze osoby realne, które mają
      świadomość że gwiazdy Disneya nie są takie idealne, i że są gwiazdy ze zdecydowanie
      lepszą muzyką. Co do Biebera. Zareagowałam w ten sam sposób co ty, ale on ma 14 czy
      tam 15 lat więc z pewnością przechodzi mutację wink kiss
      • mweezy Re: Śpiewać każdy może... 03.12.09, 18:21
        antiic , taylor_ , zgadzam się .
        ale wątpię czy te wypowiedzi przekonają kól rockowe panienki ...
    • kittas. Re: Śpiewać każdy może... 04.12.09, 21:24
      okej , disneya ogólnie jest za dużo.
      ale demi , mimo że nizbyt lubię gwiazdki disneya , jako jedyna ma talent i nie jest jeszcze
      taka słodziutka.
      no i ashley tisdale się ostatnio wyrobiła.
      a tak wgl to justin jest z disneya ?

napewno on seleny gomez wole britney spears.
    • nuna_ Re: Śpiewać każdy może... 06.12.09, 01:04
      Jak widać każdy zareagował inaczej na ten postsmile
      Jak już napisałam, chciałam tylko wyrazić swoje zdanie i zobaczyć, kto się ze mną zgadza,
      a kto nie.
      Nie sądziłam, że niktóre z was zareagują tak gniewnie.
      Ale w jednym macie rację: Dysney (nie wiem jak się pisze) nie ma nic do rzeczy.
      To tylko wytwórnia "filmowa", zapewniająca łatwy start w karierze młodych gwiazd.
      Tak jak napisała jedna z was o gustach się nie dyskutuje.
      Okej. ALe teraz wszystko można podciągnąć pod gust.
      Któraś z dziewczyn wystawi wątek typu:"Czy ta torebka jest ładna? Jak wam się podoba?"
      To napiszecie jej, że o gustach się nie dyskutuje.
      Taksamo ja tutaj nie wjeżdżam na pierwszy plan z obelgami, tylko słowami posta wyrażam
      się w sposób zachęci do odpowiedzi na pytanie:"A co Wy o tym sądzicie?".
      O MIley nie odejdę, nie jest ani gwiazdą, ani artystką. To co zrobiła jest wstrętne.
      Ale nie myślcie sobie, że jak o niej słyszę to ze złości mnie skręca.!
      Nie. Okej, jest ładna, jest sławna, niech sobie będzie, naprawdę mi nie przeszkadza.
      Idąc do szkoły widząc jej zdjęcia choćby z magazynów dla nastolatek, nie mam odruchu
      wymiotnego, idę sobie dalej.
      Selena Demi itp. mogą być prawdziwymi gwiazdami dla małych dzieci, ale ja nie widzę ich w
      takim świetle.
      Justin cóż zdania są podzielone. Jedni uważają, że jest cudowny(tego nie podważam jest
      naprawdę śliczny) i pięknie śpiewa, ale dla mnie to poprostu chłopak, który śpiewa, bo
      śpiewa. Podkreślając to, że ja poprostu nie widzę w nim talentu wokalnego, nie chciałam
      wmieszać go do Dysneya. Samo wyszło i jeśli tak to odebrałyście to przepraszam.
      Wiele postów donosiło o:"co do gry aktorskiej ma komputer?"
      Otóż już tłumaczę: Jak powszechnie wiadomo gra aktorska opiera się na kilku niezbędnych
      rzeczach. Napewno jest to mimika twarzy, mowa ciała, odpowiednio dobrany ton do
      danej sceny i jeszcze jakieś stopnie gry aktorskiej o której nie mam zielonego pojęcia.
      Chodzi o to, że mimikę twarzy z pomocą specjalnego programu, można poprawić, głos
      również i to wszystko za pomocą komputera. Mowę ciała każdy posiada, więc nie ma
      potrzeby niczego poprawiać.

Tym postem naprawdę nie chciałam nikogo razić.
      Wiem, że za ten tekst wiele z was mnie znienawidziło, ale jeśli ktoś powie coś
      niepochlebnego na temat mojego faworyta wśród aktorów, pomyślę sobię poprostu:
      Okej, nie lubi go, nie podoba mu się, ma innych faworytów. Ale nadal będe lubić tą osobę,
      bo upodobania nie mają związku z charakterem.
      Miło mi, że tak wiele potrafiło przyznać, że się ze mnią zgadzająsmile
      Ale również serdecznie dziękuję za udział tym osobom, które o tym poście miały
      nagatywne zdaniesmile
      Pozdrowienia dla was wszystkichkiss
      • karmel_ Re: Śpiewać każdy może... 06.12.09, 01:10
        Jedno słowo ; popieram ; )
        • mweezy Re: Śpiewać każdy może... 06.12.09, 14:23
          no i pjęknie ; 3
          • little_lady_ Re: Śpiewać każdy może... 06.12.09, 14:37
            jak juz wczesneij byla o tym mowa ; pp kazdy ma swoje zdania
            ja np. uwazam ze Justin jest slodki, kocham go sluchac i wgl.. ale wiem tez ze nie kazdy musix dd
            wiem ze nei kazdy musi kochac te wszystkie gwiazdy jak ja...
            kazdy jest inny i kazdy ma swoje zdanie...
    • natuska412 Re: Śpiewać każdy może... 06.12.09, 14:31
      boże słodki !
      następna która uważa że Justin Bieber to gwiazda disney'owska ( sory jak nie o niego ci
      chodziło , ale wszystko wskazuje na to że jednak na niego ) !!!!
      następnym którzy tak sądzą napiszę tylko :
      JUSTIN BIEBER TO NIE JEST DISNEY !<br />
      TO CHŁOPAK Z ULICY KTÓREGO ODKRYŁ NAJPIERW MENADŻER USHERA KTÓRY
      PRZEGLĄDAŁ YOUTUBE.PL I ZOBACZYŁ JEGO NAGRANIA .
      LECZ TO DZIĘKI USHEROWI STAŁ SIĘ GWIAZDĄ .
      confused

co do reszty zgadzam się z Tobą . big_grin
      • sophie_ Re: Śpiewać każdy może... 06.12.09, 14:38
        odwal się od Justina co? -.-

nie no. trochę przeczytałam i dalej mi się nie chce.
        potem napiszę co o tym sądze .
    • rogata Może, może... 06.12.09, 14:41
      Ale nie każdy może tego słuchać...
      Dajmy na to, taka Selena - Boże, widzisz, a nie grzmisz...
      • mweezy ... 06.12.09, 14:44
        rogata , nikt ci jej nie każe słuchać .
        uu , widzę wszystkie fanki biebereczkaa atakują sciana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka