klaudiaxd 30.11.09, 20:27 a więc tak podoba mi się taki chłopak z klasy równoległej ja mu chyba też ale jestem nieśmiała-co ja mam robić?? niewiem czy do niego zagadam, ale jeżeli już to o czym? tylko nie pytania typu ulubiony zespół-plis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuna_ Re: ważne, help! 30.11.09, 20:55 Poprostu podejdż do niego, ładnie się uśmiechnij i zagadaj Zobaczysz, że rozmowa sama się potoczy. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: ważne, help! 30.11.09, 20:56 hm tak po prostu zapytaj si np. czy nie widział twojego kolegi czy koleżanki bo jej/jego szukasz tylko musisz wiedzieć czy on ją/jego Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: ważne, help! 30.11.09, 20:57 miss_mimi094 napisał(a): > hm tak po prostu zapytaj si np. czy nie widział twojego kolegi czy koleżanki bo > jej/jego szukasz tylko musisz wiedzieć czy on ją/jego ZNA* Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiaxd Re: ważne, help! 30.11.09, 21:05 ok, to jest niezłe może wykorzystam ale oczym jeszcze mogę zagadać?? Odpowiedz Link Zgłoś
roxxx przeczytaj! 02.12.09, 16:39 Tez mialam taki problem, napoczatku gimn. bylam niesmiala i nie wiedzialam jak mam do niego zagadac i sie z nim poznac. Wiec, kolezanki wymyslily sposob, abym na niego wleciala. Jedna mOja przyjaciolka popchenla mnie na niego az mi wypadly ksiazki (akurat wychodzilam z biblioteki bo wyporzyczalam na polski ksiezki ) pomogl mi je pozbierac i sie przedstawilam i on tez. pozniej wzielam od mOjego przyjeciela jego gg i zaczelismy pisac. Spotkalismy siekilka razy Chodzimy ze soba juz ponad rok i bardzo go kocham! Ps. ja zawsze zaczynam od pytania co tam?. a pozniej zaczynam na luzie gadacc,, jakies glupoty gadam, az sikaja ze smiechu to dzialaa XD < 333 Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiaxd Re: przeczytaj! 02.12.09, 19:43 wpaść kiedyś na niego to właśnie zamierzałam, ale nigdy niema odpowiedniego momentu:- ( no ale jeżeli już to nie będę mu się przedstawiała bo się znamy, a np. co gadać po "co tam?" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
shadowa Re: ważne, help! 30.11.09, 23:21 Hah ^^ Udawaj niedostępną... ;D A jak nie podziała... ^ Chłopak wart to Cię nie jest! A jak jest... xD Wal! Np. ,,Wiesz co podobasz mi się!";D Ale oczywiście na gg... xD Odpowiedz Link Zgłoś
candys Re: ważne, help! 30.11.09, 23:50 Skoro jesteś nieśmiała. Mogłabyś się się go zapytać, czy pisali już ten test ;p. z chemii (musisz wiedzieć, że pisali !!!) i czy pamięta jakieś pytania bo tego nie kapujesz. fajnie by było jakbyś wcześniej wiedziała, z czego on jest dobry to w tedy zapytasz się o ten przedmiot a on mógłby zaproponować/ lub ty żeby ci to wytłumaczył. poza tym uśmiechaj się do niego, mów cześć, hej etc no i w piątek życz mu miłego weekendu. a przede wszystkim nr gg. on jest bardzo ważny, łatwiej się gadami i można być bardziej otwartym Myślę, że coś pomogłam. Sprawdza się Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiaxd Re: ważne, help! 01.12.09, 17:28 no chciałam z nim pisać na gg, ale nie mogę zdobyć jego numeru-nikt znajomy nie ma na nk raz zamieniłam nawet z nim kilka słów, ale on nie zaczynał nowego tematu, a ja nie chciałam się narzucać... Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: ważne, help! 02.12.09, 16:27 A moze on tez jest nieśmiały, i tez pomyślał ze narzucać się nie będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiaxd Re: ważne, help! 02.12.09, 20:05 wobec mnie to nieśmiały, a na lekcji to potrafi cało klase rozbawić<wzdycha> Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek Re: ważne, help! 02.12.09, 16:41 Na starcie to zapytaj czy poszedł by z tb np. do kina lub coś a później to już z górki ;D Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiaxd Re: ważne, help! 02.12.09, 20:01 nie, nie zapytam się oto-ti dla mnie za dużo Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: ważne, help! 02.12.09, 16:42 Podejdż do niego i spytaj sie np. czy wie która godzina albo coś w tym stylu i uśmiechnij sie..Jak ci powie która godzina to spytaj sie czy chce o tym pogodać Nie no żart.. Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: ważne, help! 02.12.09, 19:34 zapytaj np. o szkołe,książki,modne telefny,jaką mp4 by ci polecił itp. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiaxd Re: ważne, help! 02.12.09, 19:59 o godzine to chyba jednak się nie zapytam, bo po pierwsze on niema zegarka(no ale w gruncie rzeczy ma komórke)a po drugie ja nosze zegarek hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: ważne, help! 02.12.09, 20:08 Powiedz mu, że masz jakiś problem z kompem. I żeby przyszedł coś zainstalowac, bo ty nie znasz sie na różnych programach. A jak przyjdzie, to powiedz, że juz ci wujek naprawił, ale zawsze możecie obejżec jakiś film. xddd Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiaxd Re: ważne, help! 02.12.09, 23:05 nawet fajny pomysł, ale mieszka trochę zadaleko Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: ważne, help! 02.12.09, 22:31 jak widzę takie wątki mam ochotę isc się zabić, zakopać, odkopać, zabić zakopać *kuba wojewódzki rzondzi ;d*, jest już ich milion, nie da się przeczytać tylko zakładać 2142321346782342354 takich samych wątków? -_- Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiaxd Re: ważne, help! 02.12.09, 23:36 on teraz zaczął chodzić po korytarzu w szkole(musimy cały czas spacerować)z inno dziewczyno-nie są parą, ale często go widzę z nio, naszczęście tylko w szkole. wydaję mi się że chce trochę zaimponować kolegom to lasko, albo żebym była zazdrosna, no to jeżeli tak to mu się udało, bo jestem chyba zazdrosna jutro chyba dłużej się na niego zapatrze, aż zwróci na mnie uwagę, nie mam pojęcia co robić Odpowiedz Link Zgłoś