Dodaj do ulubionych

ważne, help!

30.11.09, 20:27
a więc tak podoba mi się taki chłopak z klasy równoległejkiss ja mu chyba teżwink ale jestem
nieśmiała-co ja mam robić?? niewiem czy do niego zagadam, ale jeżeli już to o czym? tylko
nie pytania typu ulubiony zespółsciana-plis
Obserwuj wątek
    • nuna_ Re: ważne, help! 30.11.09, 20:55
      Poprostu podejdż do niego, ładnie się uśmiechnij i zagadajsmile
      Zobaczysz, że rozmowa sama się potoczy.
      Powodzenia kiss
    • miss_mimi094 Re: ważne, help! 30.11.09, 20:56
      hm tak po prostu zapytaj si np. czy nie widział twojego kolegi czy koleżanki bo
      jej/jego szukasz tylko musisz wiedzieć czy on ją/jego wink
      • miss_mimi094 Re: ważne, help! 30.11.09, 20:57
        miss_mimi094 napisał(a):

> hm tak po prostu zapytaj si np. czy nie widział twojego kolegi czy koleżanki bo
        > jej/jego szukasz tylko musisz wiedzieć czy on ją/jego wink ZNA*
        • klaudiaxd Re: ważne, help! 30.11.09, 21:05
          ok, to jest niezłe może wykorzystam ale oczym jeszcze mogę zagadać??
          • roxxx przeczytaj! 02.12.09, 16:39
            Tez mialam taki problem, napoczatku gimn. bylam niesmiala i nie wiedzialam jak
            mam
            do niego zagadac i sie z nim poznac. Wiec, kolezanki wymyslily sposob, abym na
            niego
            wleciala. Jedna mOja przyjaciolka popchenla mnie na niego az mi wypadly
            ksiazki (akurat wychodzilam z biblioteki bo wyporzyczalam na polski ksiezki )
            pomogl mi je pozbierac i sie przedstawilam i on tez. pozniej wzielam od mOjego
            przyjeciela jego gg i zaczelismy pisac. Spotkalismy siekilka razysmile Chodzimy
            ze soba juz ponad roksmile i bardzo go kocham!

Ps. ja zawsze zaczynam od pytania co tam?. a pozniej zaczynam na luzie
            gadacc,, jakies glupoty gadam, az sikaja ze smiechusmile to dzialaa XD < 333

Powodzenia! kisskisskiss
            • klaudiaxd Re: przeczytaj! 02.12.09, 19:43
              wpaść kiedyś na niego to właśnie zamierzałam, ale nigdy niema odpowiedniego momentu:-
              ( no ale jeżeli już to nie będę mu się przedstawiała bo się znamy, a np. co gadać po "co
              tam?" ??
    • shadowa Re: ważne, help! 30.11.09, 23:21
      Hah ^^
      Udawaj niedostępną... ;D
      A jak nie podziała... ^
      Chłopak wart to Cię nie jest! tongue_out
      A jak jest... xD
      Wal! Np. ,,Wiesz co podobasz mi się!";D
      Ale oczywiście na gg... xD
      • candys Re: ważne, help! 30.11.09, 23:50
        Skoro jesteś nieśmiała. Mogłabyś się się go zapytać, czy pisali już ten test ;p.
        z chemii (musisz wiedzieć, że pisali !!!) i czy pamięta jakieś pytania bo tego
        nie kapujesz. fajnie by było jakbyś wcześniej wiedziała, z czego on jest dobry
        to w tedy zapytasz się o ten przedmiot a on mógłby zaproponować/ lub ty żeby ci
        to wytłumaczył. poza tym uśmiechaj się do niego, mów cześć, hej etc no i w
        piątek życz mu miłego weekendu. a przede wszystkim nr gg. on jest bardzo ważny,
        łatwiej się gadami i można być bardziej otwartym big_grin Myślę, że coś pomogłam.
        Sprawdza się big_grin
        • klaudiaxd Re: ważne, help! 01.12.09, 17:28
          no chciałam z nim pisać na gg, ale nie mogę zdobyć jego numeru-nikt znajomy nie masad
          na nk raz zamieniłam nawet z nim kilka słów, ale on nie zaczynał nowego tematu, a ja nie
          chciałam się narzucać...sciana
          • miss_mimi094 Re: ważne, help! 02.12.09, 16:27
            A moze on tez jest nieśmiały, i tez pomyślał ze narzucać się nie będzie? tongue_out
            • klaudiaxd Re: ważne, help! 02.12.09, 20:05
              wobec mnie to nieśmiały, a na lekcji to potrafi cało klase rozbawić<wzdycha>kwiat
    • chrupek Re: ważne, help! 02.12.09, 16:41
      Na starcie to zapytaj czy poszedł by z tb np. do kina lub coś wink a później to już z
      górki ;D
      • klaudiaxd Re: ważne, help! 02.12.09, 20:01
        nie, nie zapytam się oto-ti dla mnie za dużo
    • demi2917 Re: ważne, help! 02.12.09, 16:42
      Podejdż do niego i spytaj sie np. czy wie która godzina albo coś w tym stylu i
      uśmiechnij sie..Jak ci powie która godzina to spytaj sie czy chce o tym
      pogodaćsmirksmirk Nie no żart..tongue_out

• nikawika Re: ważne, help! 02.12.09, 19:34
      zapytaj np. o szkołe,książki,modne telefny,jaką mp4 by ci polecił itp.
      • klaudiaxd Re: ważne, help! 02.12.09, 19:59
        o godzine to chyba jednak się nie zapytam, bo po pierwsze on niema zegarka(no ale w
        gruncie rzeczy ma komórke)a po drugie ja nosze zegarek hahahabig_grin
        • cytrusia. Re: ważne, help! 02.12.09, 20:08
          Powiedz mu, że masz jakiś problem z kompem. I żeby przyszedł coś zainstalowac,
          bo ty nie znasz sie na różnych programach. A jak przyjdzie, to powiedz, że juz
          ci wujek naprawił, ale zawsze możecie obejżec jakiś film. xddd
          • klaudiaxd Re: ważne, help! 02.12.09, 23:05
            nawet fajny pomysł, ale mieszka trochę zadalekouncertain
    • zigii Re: ważne, help! 02.12.09, 22:31
      jak widzę takie wątki mam ochotę isc się zabić, zakopać, odkopać, zabić zakopać
      *kuba wojewódzki rzondzi ;d*, jest już ich milion, nie da się przeczytać tylko
      zakładać 2142321346782342354 takich samych wątków? -_-
      • klaudiaxd Re: ważne, help! 02.12.09, 23:36
        on teraz zaczął chodzić po korytarzu w szkole(musimy cały czas spacerować)z inno
        dziewczyno-nie są parą, ale często go widzę z nio, naszczęście tylko w szkole. wydaję mi się
        że chce trochę zaimponować kolegom to lasko, albo żebym była zazdrosna, no to jeżeli
        tak to mu się udało, bo jestem chyba zazdrosnasad jutro chyba dłużej się na niego
        zapatrze, aż zwróci na mnie uwagę, nie mam pojęcia co robićsciana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka