roseline 02.12.09, 16:40 Czy dacie się pokroić za własne piękno? Planujecie jakieś, a może brzydzicie się nimi? Czekam na konkretne odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekoladowa_xdd Re: Operacje plastyczne. 02.12.09, 16:54 Nom ja chyba raczej bym nie dała się pociąć. Chyba, że byłoby to konieczne. Ale nie dałabym się pociąć dla urody. Nikt nie wie jak wygląda bóg. A jeżeli np. operacja na kolano, bo coś jest tam nie tak to oczywiście, że TAK. Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: Operacje plastyczne. 02.12.09, 17:37 ja nie potrzebuję operacji plastycznej , więc nie planuje takichg rzeczy . Odpowiedz Link Zgłoś
kkk277 Re: Operacje plastyczne. 02.12.09, 16:56 ja nie podjelabym sie nigdy operacji plastycznej,ale mysle ze jesli ktos zle czuje sie ze soba to czemu nie?wazna jest by przed podjeciem tej decyzji dobrzesie zastanowic I ZNAĆ UMIAR (zeby nie zrobić z siebie nadmuchiwanej lalki) Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: Operacje plastyczne. 02.12.09, 16:59 Raczej nie, akceptuje siebie taką jaką jestem Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Operacje plastyczne. 02.12.09, 17:01 może nie jestem ideałem, ale nie dam się pokroić ! . ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
poconacokomuto Re: Operacje plastyczne. 02.12.09, 17:01 Dla mie jestto.. dziwne? Ok. Rozumiem jak ktoś poprawi nos, tak prawie niewidocznie, powiększy piersi, ale o nie wiele czy wszczepi sobie botoks w usta, ale niewiele. Jednak gdy te 'gwiazdki', co chwila większe piersi, inny nos, większe usta, to już przesada! Odpowiedz Link Zgłoś
oldziaaa Re: Operacje plastyczne. 02.12.09, 19:11 mi sie nie podoba mój nos ... ale nie wiem czy sobie zrobie operacje plastyczną Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Operacje plastyczne. 02.12.09, 17:00 Ohoho...Nadciąga wenezuelska mania operacji!Ja nie dałabym się pokroić!Nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Operacje plastyczne. 02.12.09, 17:07 Ja ich nie akceptuję wcale , tzn, z jednym wyjątkiem, czyli [b]kiedy ktoś został oszpecony w wypadku. Innego wyjaśnienia, nie rozumiem, przecież to jest nierozsądne. Widzę jednak, że kilka z Was mówi "z umiarem". Cóż, to was podłączą do rurek na kilka godzin, odłączą od świadomości i koniec końców, oszpecą ;c Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: Operacje plastyczne. 02.12.09, 17:11 Na chwilę teraźniejszą uważam, że takie krojenie się jest bez sensu. Dlaczego na chwilę teraźniejszą? Bo nie mam pojęcia, czy za kilka lat nie zmienią mi się poglądy. A może jutro ktoś przejedzie mnie trzykołowym rowerkiem? Dobra, wracając do tematu. Ale jeśli ktoś po takim czymś czuje się piękniejszy... To czemu nie? Przecież robi to (najczęściej...) głównie dla siebie. Co innego, jeśli operacje plastyczne są potrzebne (przykład: czlowiek-"drzewo") do lepszego funkcjonowania. Swoją drogą, ten człowiek-drzewo miał przekichane jak Pinokio w krainie termitów. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: Operacje plastyczne. 02.12.09, 17:12 ja muszę iść na operację plastyczną. taki mój cel. tak, aż tak jestem zakompleksiona. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Operacje plastyczne. 02.12.09, 17:20 A zębowy aparat się liczy { xd } ? hah Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: Operacje plastyczne. 02.12.09, 17:24 w tym wieku i przez najbliższe 20 lat pewnie nie. Ale kto wie co będę myślała i czego potrzebowała za jakiś czas. Chociaż wolałabym nigdy z tego nie korzystać Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Operacje plastyczne. 02.12.09, 17:29 nie jestem ładna , ale na operację plastyczną w życiu bym się nie zdecydowała Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ Re: Operacje plastyczne. 02.12.09, 17:45 Nigdy! Nigdy nie dam się pokroić. Może mam kompleksy, ale nie aż takie..Chociaż trochę umiem zaakceptować własny wygląd. Naprawdę nie rozumiem tych osób, które to robią... Może powinny sobie zoperować mózg tak dla odmiany ? Odpowiedz Link Zgłoś
dziagusiaa Re: Operacje plastyczne. 02.12.09, 17:49 Moim zdaniem operacje plastyczne to coś okropnego. Czasem dziewczyny, które są naprawdę ładnie, idą pod skalpel. Po zagojeniu się ran niby wyglądają fajnie, a potem? Wiele przypadków jest takich , że one nawet boją się staną przed lustrem i spojrzeć na siebie! Ja nigdy nie odważę się na operację plastyczną, jestem przeciw takim zabiegom! Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Operacje plastyczne. 02.12.09, 19:03 Bóg zadecydował jak mamy wygląd, więc Ja nic nie zmienię . Nie będę Majkelem Dżeksonem [*] . Odpowiedz Link Zgłoś
platyna eloelo roseline! ;D 02.12.09, 19:09 stawiam na naturalne piękno. <3333333 Odpowiedz Link Zgłoś
roseline siemasiema platynka ;* 03.12.09, 15:33 widzisz, my jesteśmy praktycznie jednomyślne. zgadajmy się na czata :d Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Re: Operacje plastyczne. 02.12.09, 19:12 Moim zdaniem to chore. Bóg stworzył nas takimi jakimi jesteśmy. A poza tym teraz są takie kosmetyki, że zrobią z tobą to samo co operacja a wcale nie musisz kłaść się pod nóż. Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Re: Operacje plastyczne. 02.12.09, 19:13 A i jeszcze musze coś dodać. Może dałabym się pociąć ale w konieczności .! Np. mam zniszczoną twarz przy pożarze i muszę mieć operację bo bez tego się nie obejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
aitii Re: Operacje plastyczne. 02.12.09, 19:18 Nie, raczej nie. Wszyscy powiedzieli swoje zdanie,więc powiem, że mam podobne ;DD Ale to musi strasznie boleć! -_- Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Operacje plastyczne. 02.12.09, 19:20 nie podobają mi się moje usta ale chyba bym tego nie zrobiłaaa -.- Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Operacje plastyczne. 02.12.09, 19:25 never ever jesli chodzi o jakieś 'większe sprawy' tzn. biust, uda czy inne bezsensowne części ciała. botoxy i co tam jeszcze też nie. jesli już to korekta nosa i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
inka_love_nick Re: Operacje plastyczne. 02.12.09, 19:23 To głupota, statnio umarła przez nie argentyńska modelka! Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Operacje plastyczne. 02.12.09, 19:23 nie mam nic w planach ale też sie nie brzydze; p Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Operacje plastyczne. 02.12.09, 22:34 nidgy. ludzie potrafią się ciachać na operacjach takich, a wcale to im piękna nie dodaje -_- Odpowiedz Link Zgłoś
andziaa. ;] 03.12.09, 07:11 ja raczej nie będę miała. można się jeszcze oszpecić i to wszystko. raczeej nie :] Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Operacje plastyczne 03.12.09, 15:40 Nigdy w życiu bym się nie dała. Nie jestem na tyle zakompleksiona, żeby chodzić na operacje plastyczne. Ale w niektórych krajach, np. w Wenezueli na 16 urodziny nie dostaje się pieniędzy, ani żadnych upominków tylko wizytę u chirurga plastycznego.. chore Odpowiedz Link Zgłoś
dianolinka ... ; ]] 03.12.09, 15:39 o nigdy x dd tak głupia nie jestem x pp podobam się sobie taką jaka jestem ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna Re: ... ; ]] 03.12.09, 16:07 nienienie. wolę być taka jaka jestem . podobam się sobię ,nie mam żadnych kompleksów . nie jestem egoistką ,czy zakochana w sobie ,ale uważam ,że jeszcze tak źle ze mną nie jest ,by się kroić. Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: Operacje plastyczne. 04.12.09, 15:17 BLEE OHYDA PRECZ MI Z TYM SKALPELEM BO UGRYZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sexy.chick Re: Operacje plastyczne. 04.12.09, 17:54 absolutnie nie ma potrzeby . zmieniłabym w sb pare rzeczy , ale żeby od razu operacja .? o lol . Odpowiedz Link Zgłoś