korni1996 03.12.09, 12:17 No właśnie tak jak w temacie co myślicie o tym utworze? I co sądzicie o solowym projekcie Nicka? Dobry czy raczej kiepski pomysł? Czy przez ten solowy albom Jonas Brothers może się rozpaść? Piszcie co myślicie na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
love_sick Re: Who I Am- Nick Jonas 03.12.09, 12:20 napewno JB się nie rozpadnie. a solowy projekt Nick'a jest super. tzn. narazie tylko ta piosenka bo reszty nie ma -.- ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Who I Am- Nick Jonas 03.12.09, 12:32 JONAS BROTHERS SIĘ NIE ROZPADAJĄ , powtarzam to już enty raz -.- a co do piosenki - fantastycznaboskaorazzajebiaszcza <3 i cała płyta zapewne taka będzie Odpowiedz Link Zgłoś
agapi Re: Who I Am- Nick Jonas 03.12.09, 21:19 Piosenka cudowna, płyta będzie hitem a Jonas Brothers się nie rozpadnie. O.o Odpowiedz Link Zgłoś
jonas1139 Re: Who I Am- Nick Jonas 24.01.10, 21:49 Bardzo bardzo mi sie podoba taa piosenka dla mnie jest extra Odpowiedz Link Zgłoś
sandra90 Re: Who I Am- Nick Jonas 03.12.09, 22:00 piosenka taka sobie, nie wiem co sadzić o ich rozpadzie, Kevin się żeni wiec nie wiem co to będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
martuchaax Re: Who I Am- Nick Jonas 03.12.09, 22:08 Piosenka mi się podoba ^^ i wgl. to cieszę się, że Nick zaczyna solo.. ;] powodzenia ;D Według mnie może na razie JB się nie rozpadnie, ale sądze, że to tylko kwestia czasu, wiadomo Kev się żeni itp. a poza tym to ile można śpiewać z braćmi? ;p lae to tylko moje zdanie ;] pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
sandi1401 Re: Who I Am- Nick Jonas 11.12.09, 12:46 piosenkajest świetna mi sie bardzo podoba niewiem jak innym???? ja uważam że Nick ma szanse na solową kariere tak samo jak z braćmi byćmoże bedzie miał więcej fanów niż jego bracia. Odpowiedz Link Zgłoś