camille_ 04.12.09, 18:51 Wiecie Co WkUrZa mnie czekoladowa_xd i nulka_ Was też ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zmienna Re: nulka_ i czekoladowa_xdd ????? błeeee 04.12.09, 18:53 mwahahha. tyle na kotku było 'Hannah Montana' czyt. dziewczyn z podwójna osobowoscią ,że nie zdziwię się ,że sama nią jestes. powodzenia w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: nulka_ i czekoladowa_xdd ????? błeeee 04.12.09, 18:57 chcesz się wybić przez ten wątek? jezu, beznadzieja. >.< Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: nulka_ i czekoladowa_xdd ????? błeeee 04.12.09, 18:58 Każdy ma swoje zdanie... Nawet nie wiem kim one są ... Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_xdd Re: nulka_ i czekoladowa_xdd ????? błeeee 04.12.09, 19:10 Słuchaj camille_ Nie życzę sobie abyś zakładała o mnie wątki... A już w ogóle, żebyś mnie obrażała. Za kogo ty się uważasz?! Za pępek świata!? Sorry... Właściwie za co ja Cię przepraszam?! Ty powinnaś mnie przeprosić, że jesteś taka pusta. Nie znasz mnie osobiście, więc oceniasz pochopnie. Tak samo jak obrażasz nulkę. Co my ci zrobiłyśmy? Zachowujesz się jak 5 letni bachor, który ma nie równo pod sufitem. ; / Odpowiedz Link Zgłoś
karolinciaa_xdd Re: nulka_ i czekoladowa_xdd ????? błeeee 04.12.09, 19:17 yyyy.. Nie znam ich . ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
nulka_ Re: nulka_ i czekoladowa_xdd ????? błeeee 04.12.09, 18:58 Ogarnij się dziewczyno !! Co ja ci zrobiłam ??? Gadałm z tobą przez 2 min. na gg, a ty mówiłaś, że nie masz cycków .... O co ci chodzi ???? Odpowiedz Link Zgłoś
vingi Re: nulka_ i czekoladowa_xdd ????? błeeee 04.12.09, 19:28 wg.mnie nie powinnaś ich obrażać . ; < Nie wiem co ci zrobiły ale nie zapominaj że piszesz to publicznie i każdy może to przeczytać . Nie znam ani cię ani tych dziewczyn ale jak byś się poczuła gdyby one o tobie zakładały wątek i obrażano cię tam ? ? Pomyśl . Odpowiedz Link Zgłoś
aga4815 Re: nulka_ i czekoladowa_xdd ????? błeeee 04.12.09, 22:21 dziewczyny uspokójcie sie;/ a z Twojej strony to niegrzeczne zakładać o kimś wątków Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: nulka_ i czekoladowa_xdd ????? błeeee 04.12.09, 18:59 błagam, nie osłabiaj mnie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
kicaj Re: nulka_ i czekoladowa_xdd ????? błeeee 04.12.09, 19:02 haha ''a ty mowilas, ze nie masz cyckow'' nie no mnie rozwalilas nulka_ A co do Ciebie to.... Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: nulka_ i czekoladowa_xdd ????? błeeee 04.12.09, 19:02 bosz dziecko co ci chwile temu sama byłaś obiektem czegoś takieego i do na s z pyskiem że by takie be a sama zaczynasz we ś sie ogarnij a wogule: daruj to sobie ciebie i tak nikt nie chce na kotku a do tych dwuch nic nie mam myślisz że zrobisz sie prtzez to .,popularna"? Odpowiedz Link Zgłoś
esther77 Re: nulka_ i czekoladowa_xdd ????? błeeee 04.12.09, 19:24 Nie powinno sie obgadywac publicznie... xd Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside ? 04.12.09, 19:02 ej, czy to nie jesteś przypadkiem tą dziewczynką, która miała do nas wyrzuty o to, że jest olewana? mwhahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaha. sorri, musiałam. ;x nic do nich nie mam, za to ty działasz mi na nerwy. jesteś śmieszna. joł. Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: ? 04.12.09, 19:04 mwahahha. tyle na kotku było 'Hannah Montana' czyt. dziewczyn z podwójna osobowoscią ,że nie zdziwię się ,że sama nią jestes. powodzenia w życiu. -> popieram ta wypowiedź -.- Odpowiedz Link Zgłoś
asica_ Re: ? 08.12.09, 14:33 buntowniczkaxd napisał(a): > mwahahha. > tyle na kotku było 'Hannah Montana' czyt. dziewczyn z podwójna osobowoscią ,że > nie zdziwię się ,że sama nią jestes. > > powodzenia w życiu. -> popieram ta wypowiedź -.- ja też popieram Odpowiedz Link Zgłoś
rogata -,- 04.12.09, 19:08 Jednak musisz mieć do nich jakiś chory pociąg, skoro zakładasz o nich wątki, mapecie. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: -,- 04.12.09, 19:32 ja Cię, Camille porównam do kitowców, czy jak im tam było [nie pamiętam, oglądałam to 10 lat temu] z pałer rendżers. tych takich blblblblbl czemu? tak jakoś mi przypomniałaś Odpowiedz Link Zgłoś
300flowers do usunięcia. 04.12.09, 19:12 Słonko, nikogo tu nie interesują twoje poglądy na temat innych użytkowników, więc zostaw te cenne informacje dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
muahahahaha Re: nulka_ i czekoladowa_xdd ????? błeeee 04.12.09, 19:22 A kto to.? Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: nulka_ i czekoladowa_xdd ????? błeeee 04.12.09, 19:27 Co ty do nich masz?? Bo mi jakoś nie przeszkadzają, wręcz przeciwnie. Pozdr. dla nulki i czekoladowej. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
justyna13 Re: nulka_ i czekoladowa_xdd ????? błeeee 04.12.09, 19:36 Skarbie, mogłabyś to zachować dla siebie. wiesz, założę się, że jakaś część użytkowników, też za Tobą nie przepada i jakoś nie zakładają durnych wątków na forum. ogarnij, dziecinko. ach, i jeszcze jedno - możesz mi wytłumaczyć czym miał służyć ten wątek? Z pewnością w tym momencie pogrążyłaś siebie, a nie ich. Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: nulka_ i czekoladowa_xdd ????? błeeee 04.12.09, 19:44 Ty mnie wkurzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: nulka_ i czekoladowa_xdd ????? błeeee 04.12.09, 22:12 co to za wątek ? Oo żal . Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: nulka_ i czekoladowa_xdd ????? błeeee 05.12.09, 11:42 Jeezu nie czepiaj sie ich ;/// według mnie są spoko Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: nulka_ i czekoladowa_xdd ????? błeeee 05.12.09, 11:45 Nie znam,ciebie też ale już cie nie lubie.niezła jesteś żeby znelubił cie człowiek po paru sekundach Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: nulka_ i czekoladowa_xdd ????? błeeee 05.12.09, 11:46 no i poco zakładasz taki wątek ? kogo to obchodzi czy ty je lubisz czy niee ? żaal . ; // Odpowiedz Link Zgłoś
ja_xd Re: nulka_ i czekoladowa_xdd ????? błeeee 05.12.09, 11:48 ja tam ich nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
manual. Re: nulka_ i czekoladowa_xdd ????? błeeee 05.12.09, 14:49 Po co taki wątek? ; / Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: nulka_ i czekoladowa_xdd ????? błeeee 05.12.09, 14:53 ahaa . pewnie chcesz takim wątkiem pokazac jaka to wpływowa jesteś . otóż nie takimi wątkami : zaśmiecasz forum , wkurzasz innych , niszczysz sb reputacje nie zdziwiłabym sie gdybys to ty była jedna z tych użytkowniczek których , podobno tak nie lubisz Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: nulka_ i czekoladowa_xdd ????? błeeee 05.12.09, 15:05 mnie tak dla odmiany wkurzasz ty. fajnie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: nulka_ i czekoladowa_xdd ????? błeeee 05.12.09, 15:35 lili_95, mamy tak samo . ! uu. żal mi dziecka neo . ! debilny wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 Re: nulka_ i czekoladowa_xdd ????? błeeee 05.12.09, 15:48 eyy weeź . zachowałaś się naprawdee chamskoo . Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: nulka_ i czekoladowa_xdd ????? błeeee 05.12.09, 16:42 nie znam... Szczerze ? na pewno jest im przykro jak czytaja na forum ze ktos ich nie lubi...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
zalesia33 Re: nulka_ i czekoladowa_xdd ????? błeeee 05.12.09, 16:49 www.mis.dl.pl/?id=2698 Odpowiedz Link Zgłoś