burza789 Re: Mam Talent 2 edycja FINAŁ ! wrażenia . 06.12.09, 10:43 I love You Kaczorex !!! Kaczorek miał wygrać ( HLIP Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja ; x dupaaaaaaa. ;c 06.12.09, 10:45 ejj no Dev jaka lipaa jeszcze się pytasz? Kaczorex miał wygrać dupa , dupa ; - / żaaaal ; / debilizm. taki zaje..sty poppin zatańczył... Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em Re: Mam Talent 2 edycja FINAŁ ! wrażenia . 06.12.09, 10:53 Jak dla mnie - gościu ma talent. Ogromny. Akordeon to skomplikowany instrument. Aczkolwiek stawiałam na Martineza, nie powiem. Chociaż i tak dostał swój bilet do rodzinki. Jak to młode pokolenie : > - woli coś, em... nowocześniejszego, wystrzałowego? A Ania się zdoła wybić jeszcze, może. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em Re: Mam Talent 2 edycja FINAŁ ! wrażenia . 06.12.09, 10:58 a i zapomniałam nadmienić, że Kaczorex był świetny, ale cóż... a Legun ani trochę mi się nie podobają. Zgadzam się z Kubą Wojewódzkim w stosunku do nich. Nie widać, że śpiewanie tego rodzaju piosenek jest ich wielką pasją. Robią to, bo tak zostali nauczeni i tyle. Nagrali już płytę, maja to za sobą. Fakt, Marcin już wcześniej odniósł sukces, ale co zrobić? Prawo dżungli, kochani. Odpowiedz Link Zgłoś
oldziaaa Re: Mam Talent 2 edycja FINAŁ ! wrażenia . 06.12.09, 11:00 ja chciałam żeby wygrał kaczorex ale to szczegół ... noo zgadzam sie z tym werdyktem . marcin dawał w tą gre tyle serca Odpowiedz Link Zgłoś
bazuka Re: Mam Talent 2 edycja FINAŁ ! wrażenia . 06.12.09, 11:10 wyrostek grał z serca ja byłaM ZA PATENCIARZEM I KONYM Odpowiedz Link Zgłoś
o_omalinkao_o Re: Mam Talent 2 edycja FINAŁ ! wrażenia . 06.12.09, 11:14 ja tam byłam za Anią Gogolą Odpowiedz Link Zgłoś
cheeky Re: Mam Talent 2 edycja FINAŁ ! wrażenia . 06.12.09, 11:20 kaczor miał wygrać, on był najlepszy . aż mnie trzepie jak sobie pomyślę o werdykcie widzów. martinez przeszedł do pierwszej trójki a kaczor nie . no brawa : x Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Mam Talent 2 edycja FINAŁ ! wrażenia . 06.12.09, 11:29 myślę, że Marcin Wyrostek zasłużył na wygraną. cieszę się również, że Alexander Martinez zajął 3 miejsce, i w prezencie podróż na Filipiny. Nie wiem za to co na drugim miejscu robią ci bracia Legun -,- Już mój kot ma więcej energi i życia niż oni. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna_023 Re: Mam Talent 2 edycja FINAŁ ! wrażenia . 06.12.09, 11:29 beznadzieja kaczorex powinien wygrać albo KONY !!! żal ! Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Mam Talent 2 edycja FINAŁ ! wrażenia . 06.12.09, 12:00 nie wiem co widzicie w tym Konym? Bo co... Zrobił sobie laleczki i macha nimi na wszystkie strony . nie widziałam w nim nic nadzwyczajnego . -,- emm... byłam zdecydowanie za Krukiem i Blachą. Jak zobaczyłam ich w półfinale , to stali się moim faworytami . oczywiście gratuluję Wyrostkowi , nagroda jak najbardziej zasłużona. jednak widzę, że wiele osób nie potrafi docenić tego co on robi . tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
elza1502 Re: Mam Talent 2 edycja FINAŁ ! wrażenia . 06.12.09, 12:02 glupio ze wygral Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: Mam Talent 2 edycja FINAŁ ! wrażenia . 06.12.09, 12:07 fajne ze on wygral bo mnial na serio talent tylko ze ja nie lubie czegos takiego, wole taniec (kaczorex), spiew (matinez i anna) albo to co kruk i blacha robili, oni byli super Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyjoefan Re: Mam Talent 2 edycja FINAŁ ! wrażenia . 06.12.09, 12:25 nie no , ja jestem zbulwersona , vkur.viona i wgl ! ; // ja chciałam Kaczorexa albo Anię ! ; ] ewentualnie Alexandra albo Kruka&Blachę czy Konego ; D . Bo dla mnie mógł wygrać byle kto , tylko nie Wyrostek i Legunowie , no serio ; x . Kaczorex rlz . ; * Odpowiedz Link Zgłoś
cheeky Re: Mam Talent 2 edycja FINAŁ ! wrażenia . 06.12.09, 12:44 ` nie wiem co widzicie w tym Konym? Bo co... Zrobił sobie laleczki i macha nimi na wszystkie strony . nie widziałam w nim nic nadzwyczajnego . -,- ` więc jeżeli nie widzisz w nim nic nadzwyczajnego, zastanów się czy ty masz w sobie coś czego inni nie mają, i czy robisz to najlepiej .aha i pomyśl czy umiałabyś zrobić tymi lalkami to co on zrobił . a jak już znajdziesz w sobie ` to coś ` zgłoś się do następnej części MT i zobaczymy . proste -,- Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: Mam Talent 2 edycja FINAŁ ! wrażenia . 06.12.09, 12:52 taa spodziewałam się wygranej każdego tylko nie tego wyrostka. No fakt, fajnie gra na tym akordeonie, ale przecież on nie robił żadnego show, to nie było nic nadzwyczajnego. Ja chodziłam prze z7 lat do szkoły muzycznej i wiele razy słyszałam grających akordeonistów, którzy byli równie dobrzy jak wyrostek. Zupełnie nie rozumiem jak to się stało, że on wygrał... Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Mam Talent 2 edycja FINAŁ ! wrażenia . 06.12.09, 13:01 cheeky , mi się nie podobał koniec kropka . tobie nie podobał się Wyrostek . tak wnioskuję z twojej wypowiedzi ... więc teraz mogę to samo napisać , tobie to co napisałaś ty mi . zagrałabyś tak ? zrobiłabyś to lepiej ? hmmm... no właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia Mam Talent 2 edycja FINAŁ ! wrażenia . 06.12.09, 12:57 taak więęc -,- występy finałowe taa ? - nie popisali się WSZYSCY jakoś genialnie !! -,- boski był ostatni odc , ostatnie eliminacje < 3 . tam były największe wrażenia xD ale nie w tym teemat ? x D wyrostek ? - to jedna , wielka ściema -,- jaakoś za nim nie byłam , nie podobało mi się -,- boski był KACZOREX !!! x D Martinez bosko zaśpiewał ajj : ) pozdro dla wszystkich ; * Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Mam Talent 2 edycja FINAŁ ! wrażenia . 06.12.09, 13:02 Uważam, zę werdykt zupełnie niesprawiedliwy .! Tyle bylo fajnych wykonawców, a wygrał jakiś akordeonista ! Stawiałam na Anię ..... Z trójki finalistów na zwycięstwo zasłużyli zdecydowanie Legunowie ! Odpowiedz Link Zgłoś
cheeky Re: Mam Talent 2 edycja FINAŁ ! wrażenia . 06.12.09, 13:06 może i smykałkę do grania ma , ale nie talent . Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Mam Talent 2 edycja FINAŁ ! wrażenia . 06.12.09, 13:10 może i racja . śpiew , taniec , gra na instrumencie... to wszystko da się wyćwiczyć . Patenciarz i Kony , no fakt mieli pomysł . jednak Patenciarz bardziej przypadł mi do gustu . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
cheeky Re: Mam Talent 2 edycja FINAŁ ! wrażenia . 06.12.09, 13:13 patenciarz fajny gościu XD Odpowiedz Link Zgłoś
xnamex Re: Mam Talent 2 edycja FINAŁ ! wrażenia . 06.12.09, 13:32 Ja się nie zgadzam!! Jak dla mnie najlepsi byli bracia Legun. Mają piękne głosy i założę się, że nikt w naszym kraju nie zaśpiewa jak oni!!!! Ale dlaczego nic nie dostali w nagrodę. W pierwszej edycji za drugie miejsce było 100tys. zł, a teraz? To niesprawiedliwe. Powinni dostać choć 50 tys.zł!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream xnamex 06.12.09, 15:31 Skąd wiesz, że nie dostali tych 100 tysięcy? Jeśli w pierwszej edycji tak było to teraz tym bardziej. Nie muszą ciągle o tym wspominać. Ważniejsze było, aby pokazać Martineza, że mimo tego iż nie wygrał do rodziny poleci. Odpowiedz Link Zgłoś
goodka Re: Mam Talent 2 edycja FINAŁ ! wrażenia . 06.12.09, 23:50 Ten Wyrostek to w 1 edycji do Finału by nie doszedł.... Nisko poprzeczkę postawili w tej edycji.... Dla mnie powinny wygrać Jadzia i Dominika,.... Założe się że z koleżankami tak samo bym zaśpiewała jak Legun... Co to za talent jak sobie popiszczysz.... Tylko zdziwienie że hip-hopowcy takie coś śpiewają... Ale co to jest: Wywołaj wielki zdziw czy MAM TALENT... Kaczorex był nawet spoko... Ale ten WYROSTEK to nieporozumienie jest... Bay WESOŁYCH ŚWIĄT... ! Odpowiedz Link Zgłoś
cheeky Re: Mam Talent 2 edycja FINAŁ ! wrażenia . 07.12.09, 19:08 ` Dla mnie powinny wygrać Jadzia i Dominika ` to co one pokazały to ŻADEN talent . to się da wyćwiczyć . talent to coś , co masz . a nie coś co możesz sobie wyćwiczyć : x Odpowiedz Link Zgłoś