blender Re: Za 10 lat... 25.04.10, 19:28 nie wiem, ale podejrzewam, że albo będę pracowała wtedy w mcdonaldzie, kfc lub starbucksie i studiowała, albo wychowywała dziecko i studiowała zaocznie. albo po prostu będę wąchać ziemię. Odpowiedz Link Zgłoś
jula__ Re: Za 10 lat... 25.04.10, 19:53 Ja niewiem , nie wiem nawet kim chce byc ; / Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Za 10 lat... 27.04.10, 09:08 Będę studiować... Mam nadzieję grać w Wiedeńskiej filharmonii... Odpowiedz Link Zgłoś
alexa21 Re: Za 10 lat... 27.04.10, 10:02 Nie wiem. Wiem, że skończę szkołe i będę architektem krajobrazu. Czyli inaczej będę projektować ogrody Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa Re: Za 10 lat... 27.04.10, 19:10 będe starsza o dziesiec lat. i będę miała 23 lata i zwierzaka jakiegoś swój dom niekoniecznie meza ale chłopaka. xd Odpowiedz Link Zgłoś
nothing... .. 27.04.10, 10:54 Nie wiem jak to będzie. Nie chcę sobie ustalać że np. że będę mieszkała w mieszkaniu przy ulicy... bo to się nie sprawdzi. Życie ma pełno niespodzianek ale to nie znaczy że nie trzeba się martwić o przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
lolaa15 Re: Za 10 lat... 27.04.10, 12:40 moje życie za 1o lat będzie bardzo fajne hehe wiem co chce w życiu robić i do tego zmierzam, a pozatym napewno jest to na czasie )<br /> a tak gólnie już mówiąc chcialabym zostac piosenkarko-tancerką<br /> lub aktorką no a jak niewypali to aktorstwo to łyzwiarka<br /> ale piosenkarka napewno zostane mam kuzynke w show biznesie wiec mi pomaga sie wkrecic ahha;P Odpowiedz Link Zgłoś
unperfect. Re: Za 10 lat... 27.04.10, 12:52 lolaa15 napisał(a): > moje życie za 1o lat będzie bardzo fajne hehe wiem co chce w życiu robić i d > o tego > zmierzam, a pozatym napewno jest to na czasie )<br /> > a tak gólnie już mówiąc chcialabym zostac piosenkarko-tancerką<br /> > lub aktorką no a jak niewypali to aktorstwo to łyzwiarka<br /> > ale piosenkarka napewno zostane mam kuzynke w show biznesie wiec mi pomaga sie > wkrecic ahha;P Haha, gratuluję i życzę szczęścia... Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: Za 10 lat... 27.04.10, 12:40 mam nadzieję,że skoncze studia prawnicze i zostanę sędzią. ;33 Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 Re: Za 10 lat... 27.04.10, 12:41 hmmm...ja bym bardzo chciała studiować prawo...od roku mam taki plan i nie kręci mnie nic innego...nie chodzi mi tylko o kase jaką prawnicy/adwokaci/itd.: zarabiają ale po prostu wydaje mi się że w tym zawodzie potrzebne są osoby odważne,mądre,lojalne,poukładane a ja właśnie taką osobą jestem...co prawda z tą mądroscią może i niezbyt ale ogólnie to mądra jestem al uczyć mi się nie chce...w tym cały problem... wię w wieku 24 lat chce studiować prawo Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Za 10 lat... 27.04.10, 12:42 że będę miała 25? nie wiem. pewnie będę tęsknić za młodością lol. i będę pracowała w ukochanym zawodzie, ale mało płatnym. nie myslę o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
naturally Re: Za 10 lat... 27.04.10, 12:46 w wieku 25 lat, chciałabym po prostu korzystać z tego że jeszcze jestem młoda xD ale oczywiście nie wiem co będę robić w przyszłości bo nie potrafię tak daleko wybiegać w przyszłość, a poza tym nie potrafię się zorganizować, więc nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
saan Re: Za 10 lat... 27.04.10, 12:45 ja nie mam pojęcia. jedynie boje się tego, że mi się coś nie uda, niestety, życia nie da się zaplanować, a bardzo bym chciała mieć już wszystko 'poskładane' w jedną kupkę. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
madalena za 10 lat... 27.04.10, 12:56 ja chcę być psychologiem lub nauczycielem polskiego, a za 10 lat to będzie wszystko zmechanizowane i w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
szmatrix Re: za 10 lat... 27.04.10, 14:17 24 lata . hmm . wszystko mi się może zmienić . chciałabym mieszkać w Wrocławiu . wiem jedno : będe bardzoo szczęśliwa ! Odpowiedz Link Zgłoś
kingella24 Re: Za 10 lat... 27.04.10, 12:58 a nie wiem, zobaczy się. Nie wiem nawet czy dozyję Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Za 10 lat... 05.05.10, 20:42 Nie mam marzeń. Nie umiem odpowiedzieć na to pytanie, bo zapewne powinnam tutaj właśnie je wypisać... Ale jeśli się ich nie posiada? Odpowiedz Link Zgłoś
claudieea ? 27.04.10, 13:01 a bo ja wiem.... chyba studiować, bo 23 lata.... nie wiem, jakiś chłopak moze.... Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Za 10 lat... 27.04.10, 13:02 Nie wiem co będę robiła może będzie koniec świata więc się nie przejmuję tym co będzie za 10 lat Ja żyję chwilami i marzeniami chciałabym być sławną piosenkarką i aktorką jak np Selena Gomez czy Ashley Tisdale nawet mi się śni ,że jestem sławna i mam koncert ale to tylko marzenie które nigdy się nie spełni i pewnie śpiewać też nie umiem Odpowiedz Link Zgłoś
dodaelektroda11 Re: Za 10 lat... 27.04.10, 13:11 Jak na razie planem a jest ... zostanie piosenkarką. Chciałabym nagrywać super przeboje, być sławna na całym świecie... potem założyłabym rodzinę. Plan b? Hemm... Studia. Jakie? Medycyna żeby zostać ginekologiem, lub kosmetoligia 5 lat studiów. Potem ślub, ciąża, urodzi się córeczka Maja lub Lenka... A potem synuś... Patryk ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Za 10 lat... 27.04.10, 13:13 Będe miała 24 lata. Będe pewnie studiować ... Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 Re: Za 10 lat... 27.04.10, 13:14 nigdy nie patrze w daleką przyszłość... ....odchodząc teraz od komputera moge potknąć się o kabel i spaść ze schodów... .... potem umre albo zostane kaleką Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: Za 10 lat... 28.04.10, 07:11 Zobaczy się, nie mam jakichś konkretnych planów... Zostanę sławną artystką, będę biedna i samotna... Będę wąchać kwiatki od spodu. Po co komu to wiedzieć. xD Odpowiedz Link Zgłoś
milena965 Re: Za 10 lat... 27.04.10, 13:12 Za 10 lat... To będę mieć 24 Chcę być weterynarzem,mieć własną klinikę. No i wiecie mąż, dzieci i te inne sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_alice Re: Za 10 lat... 27.04.10, 18:33 ooo, ja za 10 lat to bd kończyła studia filologię angielską lub psychologię, chciałabym szybko wyjść za mąż, tylko wtedy bym była młodą babcią i wg No ale ta kusząca perspektywa ... xD Bd chciała wyjechać do USA na jakiś okres czasu, ale na pewno nie na stałe, bo nie zostawię tak rozwalonej Polski xD Zarobię trochę i wrócę Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Za 10 lat... 27.04.10, 13:13 będę studiować.jeszcze nie wiem co,ale są trzy opcje.architekturę,psychologię,filologię angielską-narazie nie jestem pewna w którym z tych zwodów za 10lat będę najlepsza.aha,ale to wszystko to oczywiście o ile zdam matmę na maturze.oczywiście mam co do tego wątpliwości.. c: Odpowiedz Link Zgłoś
diefin Nie lubie o tym myśleć 27.04.10, 13:14 Nie wiem jak będzie wyglądać. Prawdopodobnie będę po studiach, bądź będę je kończyć (myślę o nich, ale jeszcze nic nie wiadomo). Nawt nie wiem jaki zawód chce wykonywać. Odpowiedz Link Zgłoś
kari17 Re: Za 10 lat... 27.04.10, 13:17 Ktoś napisał, że za 10 zdaje maturę... ja ją zdaję za tydzień... za 10 lat, będę mieć 29 lat więc prawdopodobnie urodzę dziecko i będę żyła z masowania ludziom pleców ;p Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Za 10 lat... 27.04.10, 13:18 otworzę swój salon fryzjerski chciałabym zamieszkać w Anglii albo Japonii ale to tylko marzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
karoolinaa Re: Za 10 lat... 27.04.10, 13:26 Ja mam zamiar być chmm .. reżyserem filmowym =p . Odpowiedz Link Zgłoś
skulls Re: Za 10 lat... 27.04.10, 13:45 Będę miała 24 i mam nadzieję że będę studiować, a po studiach pierwsze dziecko ( z 3 dzieci ) Odpowiedz Link Zgłoś
happy Re: Za 10 lat... 27.04.10, 14:51 Ja mam zamiar wyjechać do Vancouver i tam sobie jakoś życie ułożyć ;> Odpowiedz Link Zgłoś
bieberkowa Re: Za 10 lat... 27.04.10, 13:35 myślę... mam nadzieję, że za 10 lat będę studiować, będę szczęśliwie zakochana Odpowiedz Link Zgłoś
paulabayo Re: Za 10 lat... 27.04.10, 13:40 Za 10 lat będę sławną projektantką z wiernym mężem i trójką wspaniałych dzieci mieszkającą na własnej wyspie gdzie jest wielki zwierzyniec, będę mieć własną działalność charytatywną dla zwierząt Odpowiedz Link Zgłoś
carter95 Re: Za 10 lat... 27.04.10, 13:44 Chciałabym wyjechać do Los Angeles zostać sławną aktorką lub piosenkarką poznać jakiegoś kolesia i żyć długo i szczęśliwie a jeśli to niewypali mam zamiar iść na studia biologiczno-chemiczne i tam się zakochać w jakimś kolesiu Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Za 10 lat... 27.04.10, 13:46 Ja chciałabym być fryzjerką ;] Kręci mnie robienie fryzur itp ;DD A ta 10 lat, hmm sama chciałabym wiedzieć co będzie Odpowiedz Link Zgłoś