Dodaj do ulubionych

wejdź a się przekonasz ; dd

06.12.09, 16:09
a więc chodzi mi o wyniki mam talent !
może było takie forum, szczerze nie sprawdzałam, ale ciekawi mnie co o tym
myślicie ; dd
a więc ja byłam no i jestem wierną fanką Kaczorex'a ęd braci Legun ...
a tu wygrał jakiś Wyrostek ...
zamurowało mnie przed telewizorem, byłam pewna że wygrają bracia Legun ...
jak dla mnie to nie za bardzo sprawiedliwe ; //
no ten Kaczorex i bracia Legun napracowali się na swój sukces, ćwiczyli ciężko
a tu jakiś gościu grający trochę na tym czymś [x dd] wygrywa !
jestem wściekła do tej pory, a wy co o tum wszystkim sądzicie ?
Obserwuj wątek
    • dianolinka Re: wejdź a się przekonasz ; dd 06.12.09, 16:11
      a jeszcze jak możecie wypowiedzcie się co sądzicie o podsumowaniu raci legun
      przez Chylińską ...
      mi tam się podobał ich występ a oni mają coś do tego że oni słuchają hip-hopu ...
      przecież to nic nie ma do rzeczy x dd
      • dianolinka Re: wejdź a się przekonasz ; dd 06.12.09, 16:13
        no piszcie x dd
      • vanesska123 Re: wejdź a się przekonasz ; dd 06.12.09, 16:25
        dianolinka napisał(a):

> a jeszcze jak możecie wypowiedzcie się co sądzicie o podsumowaniu raci legun
        > przez Chylińską ...
        > mi tam się podobał ich występ a oni mają coś do tego że oni słuchają hip-hopu .
        > ..
        > przecież to nic nie ma do rzeczy x dd

zgadzam się z tobą. uważam, że jurorzy zachowali się chamsko. powinni oceniąć talent (
        który iewątpliwie im się bardzo podobał ), a nie osobowość. co ich obchodzi czy Marcel I
        Nikodem wolą śpiewać czy pójść na imprę. Dla mnie to było nie normalne. Ale no cóż są
        ludzie i parapety. Dobrze, że bracia mają chociaż 2 miejce. Ciekawe czy za 2 też coś
        dostali.?
        pozdr. kiss
        • martab123 Mam talent!-żal 06.12.09, 18:00
          Ja tam wolałabym żeby wygrał Patenciarz albo Kaczorex a nie "wyrostek"
          Nie lubię go. Zdecydowanie nie zasłurzył na wygraną
          Na co on wyda takie pieniądze? Co nowąy "wachlarz" sobie kupi?!
          Tak to każdy może się nauczyć
          Nikt z podium mi się nie podobał. Zaśpiewac mogę i ja!angrysciana
    • lady_cat Re: wejdź a się przekonasz ; dd 06.12.09, 16:13
      ja juz sie przyzwyczaiłam, zę wygrywają ci, których nie chcę, aby wygrali.
      tym razem . ? lubiłam kaczorex'a jednak z całym szacunkiem dla niego i
      jego fanek, ja uważam, że takiego wilekiego talentu (by wygrać) on nie ma.
      w pierwszej edycji wygrał naprawdę 'talent'. a tu . ? nie chciałam, by on wygrał.
      ale nie miałam swojego konkretnego faworyta, tylko parę osób. < 33.
    • nikawika Re: wejdź a się przekonasz ; dd 06.12.09, 16:16
      Wyrostek grał świetnie .
      ale bracia Legum czy Kaczorex lub chociaż Jadzia i Dominika -byli lepsi ....
      sądze że młodsi bardziej się napracowali .... a ten Wyrostek nie jest aż taki dobry ....
      • vivienne. Re: wejdź a się przekonasz ; dd 06.12.09, 16:22
        Marcinowi się należało , byłam za Nim . = )
        Podobała mi się również Ania Teliczan . ; ddd
      • alisou Re: wejdź a się przekonasz ; dd 06.12.09, 16:36
        Ja też jestem zła. Było wiele talentów, na które trzeba pracować i są nie do pobicia.
        Wyrostek, no owszem grał ładnie, akordeon to trudny instrument, ale on gra już bardzo
        długo i wgl. Poza tym jest to kolega mojego pana z muzyki i uczy w szkole muzycznej
        mieszczącej się w moim mieście, ale to tak na marginesie tylko xd. Jak ktoś by chciał grać,
        tak jak on to by trochę poćwiczył i też by umiał. A bracia Legun ? No powiedźcie, ile ludzi
        umiałoby tak wysoko śpiewać, tak wyciągać i to będąc chłopakami. Nie podobało mi się
        też, jak ich jurorzy zjechali, ich sprawa. Poza tym Jadzia i Dominika - takie młode, a tak
        porozciągane i wgl. No coś niesamowitego. Ja zrobię kilka przysiadów i mnie skurcze łapią.
        Pływam jedynie dobrze. No i oczywiście Kaczorex. Nie dość, że był taki naturalny, to miał
        na prawdę talent. Tak się poruszać, to ... no super. I jeszcze Kruk i Blacha mi się podobali,
        też mieli coś w sobie.
    • vanesska123 Re: wejdź a się przekonasz ; dd 06.12.09, 16:22
      Też byłam za braćmi Legun, ale Wyrostek zasłużył sobie na zwycięstwo. nie był zły.
    • sweetxrabbit Re: wejdź a się przekonasz ; dd 06.12.09, 16:23
      Ten Marcin naprawdę ma talent, ale moim zdaniem na 3 miejsce. Drugie powinien
      mieć Martinez, albo Legunowie, a pierwsze KONNY. Może robienie lalek to nie to
      co śpiew, ale to kreatywnośc i ciężka praca i było to zaje-fajne. Mogłabym setki
      razy oglądać występ Konnegowink
      • vanesska123 Re: wejdź a się przekonasz ; dd 06.12.09, 16:25
        trzeba było głosować. a tak się skada, że kony miał najmniej głosów,
        • roseline Re: wejdź a się przekonasz ; dd 06.12.09, 16:39
          Głupia. Przepraszam, że taki epitet, ale to "coś" to akordeon. Myślę, że jest na
          nim o wiele trudniej grać niż śpiewać. Twoi wspaniali bracia Legun, nie
          przekonują mnie, zachowują się jak dwoje cwaniaków, którzy wygrają Mam
          Talent
          i oł je, nikt nam już nie podskoczy. Kony zasłużenie miał najmniej
          głosów, jego występ w półfinale był naprawdę super, a to co pokazał wczoraj -
          dużo, dużo poniżej moich oczekiwań, kompletnie nieśmieszny!
          • kammi Re: wejdź a się przekonasz ; dd 06.12.09, 16:43
            roseline napisał(a):

> Głupia. Przepraszam, że taki epitet, ale to "coś" to akordeon. Myślę, że jest n
            > a
            > nim o wiele trudniej grać niż śpiewać. Twoi wspaniali bracia Legun, nie
            > przekonują mnie, zachowują się jak dwoje cwaniaków, którzy wygrają Mam
            > Talent
            i oł je, nikt nam już nie podskoczy. Kony zasłużenie miał najmniej
            > głosów, jego występ w półfinale był naprawdę super, a to co pokazał wczoraj -
            > dużo, dużo poniżej moich oczekiwań, kompletnie nieśmieszny!

podpiszę sie pod tym wink
    • bouche2 Re: wejdź a się przekonasz ; dd 06.12.09, 16:36
      było już z 15 takich wątków.ten 'jakis Wyrostek' zasłużył na wygraną, bo pokazał
      coś innego, dobrał świetny utwór i tyle. Kaczorex był całkiem, całkiem, a
      Braciom Legun nie kibicowałam. Nie podniecają mnie.
      ja się cieszę, że Polacy docenili pana Marcina, a nie tylko 'młodszą młodzież'
      • zmienna Re: wejdź a się przekonasz ; dd 06.12.09, 16:39
        wąty miej do publicznosci/widzów. to od nich zależało ,najwidoczniej bardziej
        się spodobał ten cały Wyrostek
        kaczorex-cieszę się,że nie wygrał

moim zdaniem brazcia Leguna powinni przejsć.
        • vanesska123 Re: wejdź a się przekonasz ; dd 06.12.09, 16:40
          chyba wygrać
    • kammi Re: wejdź a się przekonasz ; dd 06.12.09, 16:42
      Leguni się napracowali ?! No co ty ? Może ćwiczyli kilka godzin i tyle. Ludzie
      ich wybrali bo ładnie śpiewają i ' wzruszają ' . Ja ich w ogóle nie lubiłam, i
      nikt z np. mojej klasy też nie. Sztuczni byli strasznie.
      • dianolinka kammi 06.12.09, 16:54
        głupia ?
        no może ... wcale nie przeczę xP
        no wiesz, ale nie jestem pewna czy ty byś tak wyciągnęła te utwory jak oni !
        • bouche2 Re: kammi 06.12.09, 19:21
          no i co z tego, że by nie wyciągnęła tych utworów? o niej mówimy, czy o braciach?
          ja całkowicie popieram Kammi, nic nowego nie pokazali od castingów.
    • lovedisneystars Re: wejdź a się przekonasz ; dd 06.12.09, 17:00
      Noo Wyrostek mi się nie podobał.
      Moim faworytem był Alexsander. ;x
    • collage według mnie jak najbardziej zasłużył wygraną. 06.12.09, 17:01
      i co z tego? spiewac i tanczyc to każdy może, a on był niesamowity nie widziałaś
      jak się wczuwał w granie na akordeonie, a bracia legun to się nadawają do
      kościoła za przeproszeniem, ani razu mnie nie zachwycili.
      • roseline Re: według mnie jak najbardziej zasłużył wygraną. 06.12.09, 17:02
        collage, ja myślę tak samo.
        • dianolinka Re: według mnie jak najbardziej zasłużył wygraną. 06.12.09, 17:06
          a ja ich podziwiam za to XP
          nie jestem pewna czy wy byście tak zaśpiewały ...
          według mnie oni tak śpiewając wyróżnili się trochę ...
          a nie za przeproszeniem gościu z jakiejś wiejskiej orkiestry tongue_out
          • collage Re: według mnie jak najbardziej zasłużył wygraną. 06.12.09, 17:08
            ale bynajmniej był pierwszą osobą który grał na akordeonie z wielką pasją i
            naprawdę miał talent, a przez wszystkie odcinki wszyscy przychodzę do programu,
            aby zaspiewac to bracia legun wgl nie znaleźli by się na mojej liście faworytów
            ;3
    • drama_queen Re: wejdź a się przekonasz ; dd 06.12.09, 17:11
      Na początku chciałam, żeby wygrał Kaczorex, ale potem jakoś mi przeszło. Cieszę
      się, że M. Wyrostek wygrał, bo uwielbiam słuchać muzyki akordeonowej.
    • miley07 Re: wejdź a się przekonasz ; dd 06.12.09, 17:30
      Ja byłam za kaczorex-em i za konym ale ten koleś co śpiewał The Final Countdown
      też był fajny
    • taylor_ Re: wejdź a się przekonasz ; dd 06.12.09, 17:32
      "no ten Kaczorex i bracia Legun napracowali się na swój sukces, ćwiczyli ciężko
      > a tu jakiś gościu grający trochę na tym czymś [x dd] wygrywa !
      "
      aha czyli mam rozumieć że pan Wyrostek wcale się nie napracował na swój
      sukces ani ciężko nie ćwiczył ? tak ? a kto , krasnoludki za niego to robiły ? -.-
      ja również na Niego nie głosowałam {moją faworytką była Ania Gogola , która
      zresztą nie dostała się do finału oraz Martinez} , ale on także się bardzo
      napracował .
      widziałaś może chociaż ile ten akordeon miał guzików ? zapamiętałabyś co , kiedy ,
      gdzie , jak nacisnąć ? no właśnie . już nie mówię o innych czynnościach jakie musiał
      umieć etc by na tym grać .
      • hellokiciara Re: wejdź a się przekonasz ; dd 06.12.09, 17:36
        Dziewczynko -,- , od samego rana o tym Mam talent , może będziesz skłonna
        znaleźć taką opcję ' Szukaj ' .

O maj gat ; xx , cały czas tylko ktoś kseruję ...
      • cassie. Re: wejdź a się przekonasz ; dd 06.12.09, 17:37
        bracia Legun to cipy, a Kaczorex zajebi.cie tańczy. natomiast wyrostek też jest
        spoko, nic do niego nie mam. to wszystko ode mnie, pozdro xd
        • pati8989 Re: wejdź a się przekonasz ; dd 06.12.09, 17:45
          widzowie tak głosowali . ;-[
    • kicaj Re: wejdź a się przekonasz ; dd 06.12.09, 17:45
      ok, moze Ci sie nie podobac, ze Twoi ulubieńcy nie przeszli, ale nie mozesz
      mowic, ze Marcin Wyrostek nie ma talentu, bo talent to on ma i to bardzo wielki.
    • cementry_drive Re: wejdź a się przekonasz ; dd 06.12.09, 18:00
      kaczorex okey, napracowal sie, mogl wygrac. bracia legun, bez obrazy, ale dla mnie
      wygladali jak debile ktorzy chcieli kazdego do siebie przekonac jacy to oni nie sa.

moim faworytem byl panetciarz. tudziez kruk i blacha. wlozyli w to duzo wysilku, pracowali
      nad tym. to co robia jest nietuzinkowe. uwazam ze 'mam talent' powinna wygrac osoba
      wlasnie z taka, wyjatkowa umiejetnoscia. bo spiew czy gra, to okey tez jest talent, ale
      bardzo pospolity i czesto spotykany. dla ludzi ktorz spiewaja jest idol <odgania> . xD

to moje zdanie i juz .
      • honey__ Re: wejdź a się przekonasz ; dd 06.12.09, 18:07
        założycielko tematu, sugerujesz że wyrostek kompletnie się nienapracował? ha, może wiesz ze wyszedł na scenę i zagrał z pamięci byle jaką pioseneczkę bez wcześniejszych prób? patenciarz nie, ten krawat, niby jego atrybut ale wkurza niemiłosiernie. ogólnie, to z wszytskich liczyłam na konego /muppet rewoluszyn C;/ mógł by być tez martinez. w najgorszym, trzecim miejscu kaczorex. a tu bum. ale moj tata nawet na wyrostka smsa wysłał, lubi akordeony. ja też zresztą, nie wiem czemu to taki (jak ja nie lubie tego słowa.)`obciachowy`instrument. styczność miałam gdzieś od czwartego roku życia, wujek ma i umie grać, zawsze lubiłam sobie naciskać takie tam ;3

o kaczorexa się nie martwcie, wyjdzie jeszcze. może do ju ken dens pójdzie, myszlę że napewno się jeszcze zalapie na którąśt tam edycję, że w sensie trzeba mieć chyba 17 lat.
        nie pamiętam.

tematów o mam talent dużo dużo.
    • 300flowers ; dd 06.12.09, 18:08
      jestem idealnie tego samego zdania co Ty.
    • sheisemily Re: wejdź a się przekonasz ; dd 06.12.09, 18:08
      no no. ja nie mam tvn.santachoinkaprezent
    • olenkax31 Re: wejdź a się przekonasz ; dd 06.12.09, 19:25
      Też byłam za Kaczorex ' em . tongue_out

A tu jakiś kolo z akordeonem wygrał ;/

• souljagirl Re: wejdź a się przekonasz ; dd 06.12.09, 19:28
        Ejj no, ale ta piosenka na tym akordeonie fajnie wyszła xd
        Chociaż liczyłam na braci...
        Nie ma co, ale jury nieźle ich obsmarowało... ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka