jumbi. 06.12.09, 17:16 Moja przyjaciółka uważa, że jestem zacofana bo nigdy nie paliłam, nie upiłam się i nie spałam z żadnym chłopakiem. Mi to nie jest potrzebne do życia.. O.o Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
colors Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 17:20 ee tamm . po prostu jesteś mądra ; ))) . Ona jakaś głupia ; p . Nie każdemu palenie, picie i spanie z kimś jest potrzebne do szczęęścia . pf pf pf ! Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 17:23 Powiedziałabym raczej, że jesteś mądra nie głupia XD Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dudee Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 19:35 Powiem tak. : Nie rob niczego co nie sprawia ci zadnej przyjemnosci i tego nie chcesz. Z tego co piszesz to wydaje mi sie ze twoja kolezanka jest dosc nierozsadna . To wszystko jest tylko dla szpanuu. Oczywiscie to tylko moje zdaniee. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 17:21 Powiem ci, że gdybyś dała inną nazwe dla wątku to bardziej by chyciło sie ludzi U mnie jescze czegoś takiego nie ma na szczęście ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cryl Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 17:22 Jeśli Twoja koleżanka uważa, że jesteś dziwna bo nigdy nie stosowałaś wyżej wymienionych elementów to ona musi być zdrowo pie...ięta Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 17:22 to twoja koleżanka jest dziwna.twierdzi zapewne ,że poprzez picie,palenie i spanie z kim popadnie jest fajna,trendii i wgl. nie wiem ,co jest złego w tym ,że ktos jest ostrożny i nie chce zaprzepascić swojego życia.nie przejmuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
alisou Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 17:25 Zdecydowanie nie jesteś dziwna. Pokazujesz przez to, że jesteś odważna i pewna siebie i nieulegliwa. Niektóre osoby od razu zaczęłyby palić itd, aby się z nich nie śmiano. A tak na prawdę to Twoja postawa jest godna podziwu. Tak trzymać. *; Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 17:22 nie jesteś dziwna . po prostu nie zachowujesz się jak zdzira , pozdrowionka dla twojej 'przyjaciółki' Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 17:25 Ty? Dziwna? Jesteś jak najbardziej normalna i przede wszystkim odpowiedzialna. Jeżeli ktoś tu jest dziwny to raczej Twoja koleżanka. Odpowiedz Link Zgłoś
ina_xd Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 17:23 nie , nie jesteś dziwna . : ] ,, tą ona jest dziwna !! . A tak poza tym masz prawo , do nie chcenia takich rzeczy . C'nie ? . x dd ,, tak trzymaj . i nie uważaj , żę jesteś dziwna !! . Odpowiedz Link Zgłoś
natuska412 Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 17:23 i to jest przyjaciółka ? wcale nie jesteś dziwna . nie chce mi się wejść żeby sprawdzić ile masz lat . ale ja uważam tak : można sobie spróbować papierosa , ale nie próbować wciągnąć się w nałóg ( spróbować w liceum czy coś ) upić się ? nigdy w życiu ! też można spróbować a upić się mając +18 . spać z chłopakiem też +18 . każdy uważa inaczej . ale nie rób nic na siłę . Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 17:24 Jesteś normalna, i jestes ok. Taka kumpela nic Ci mądrego nie powie. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka36 Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 17:24 nie jesteś wcale dziwna .. !! o.o To,że jesteś ,,grzeczną dziewczynką'' to bardzo dobrze . No bo jakbyś zaczeła to robić to pomyśl co byż robiła w przyszłości <wow> Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 17:25 ` nie jesteś dziwna za to twoja koleżanka jest głupia . jestem ciekawa ile ona ma lat . o,O Odpowiedz Link Zgłoś
gitarzystka_ Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 17:30 jumbi. napisał(a): > Moja przyjaciółka uważa, że jestem zacofana bo nigdy nie paliłam, nie upiłam > się i nie spałam z żadnym chłopakiem. Mi to nie jest potrzebne do życia.. O.o Nie jesteś dziwna, tylko masz olej w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka.. Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 17:30 yyy... masz dziwne koleżanki.. a ile ty tak w ogóle masz lat że one spały z chłopakiem a ty nie co..?? ja też nie spałam z żadnym, nie paliłam i nie piłam i mi z ty dobrze a jak coś to unikaj ich głupich komentarzy i po sprawie.. Odpowiedz Link Zgłoś
vanesska123 Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 17:31 To chyba twoja przyjaciółka jest dziwna, że tak myśli. Dobzre, że nie palisz, nie pijesz i nie spałaś z żadnych chłopakiem bo to naprawde nie pomoże w wylansowaniu się. Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 17:32 żal,to ona jest dziwna a nie ty!!!!Rozwaliłaś mnie tym,Boże...brak słow<lol483> Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 17:35 o zaal. nie jestes dziwna . ! a ile masz lat . ? byłoby dziwne, gdyby sto. ale przypuszczam, ze masz mniej. więc . ? Odpowiedz Link Zgłoś
shock Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 17:34 Według niej ty jesteś dziwna. Bo nigdy nie robiłaś rzeczy, które są może na porządku dziennym dla jej kolegów, a - broń Boże - i dla niej samej. A ty jesteś sobą i nikt nie powinen tego zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
cold Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 17:40 Skoro z tych powdów jesteś dziwna to ja też Nie przejmuj się Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 18:07 mwhaha. chyba ona jest az za bardzo do przodu. jesli nie palisz nie pijesz i nie sypiasz z kim popadnie to tylko idzie na twoja korzysc. masz szacunek do siebie i nie postepujesz wbrew sobie - to najwazniejsze. inni napenwo to zauwaza . a przyjaciolka skoro tak mowi to chyba nie jest prawdziwa przyjaciolka o.O a raczej napewno . radziłabym znalezc osobe ktora ma podobne podejscie do zycia co ty ; ) w zadnym badz razie nie jestes dziwna . ; P Odpowiedz Link Zgłoś
beniaxd Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 18:12 Chyba ona jest dziwna myśląc że ty jesteś dziwna że nie sypiałaś z jakimś chłopakiem, czy że się nie opiłaś czy coś w tym stylu ... [ale to zabrzmiało ] Odpowiedz Link Zgłoś
twilight Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 18:13 z tego co napisałaś to ja tylko paliłam =PP no i dobrze ! nie musisz być jak inni. !!! Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 18:14 Jesteś bardzo mądra a ona głupia i naiwna ... Odpowiedz Link Zgłoś
lilith Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 18:15 to twoja przyjaciółka ma zjebaną psychikę, powiedz jej to Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 18:16 Yyyy. Z kim ty się przyjaźnisz. ? Cholera, to znaczy, że połowa nastolatek jest dziwna ? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 18:19 Em , po prostu takie myśli Ci do głowy nie przychodzą xd Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Czy jestem dziwna? 06.12.09, 18:20 Jak nie chcesz tego robić ,to po prostu jesteś bardziej dojrzała od tej swojej przyjaciółki. Powiedz jej ,że jest dziwna bo podoba jej się palenie ,picie i seks w młodym wieku. a u kogo będzie potrzebować wsparcia jeśli wpadnie.? No właśnie! od Cb! Twoja kumpela po prostu nie dojrzała. Odpowiedz Link Zgłoś