sasetka54 06.12.09, 21:49 znacie jakieś smutne dołujące piosenki. ? takie o złamanym sercu najlepiej z góry thx ; *** Ps. taki wątków pewnie było mnóstwo : D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
billie_jeanxd Re: wejdź tu . !!! 06.12.09, 21:53 Hmm... moze Beyonce- Broken-Hearted girl [?] xd (boski kawalek) Nie mam innych pomyslow ;p Zapomnialam xd Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka. Re: wejdź tu . !!! 07.12.09, 19:54 Zostań - Jula & Tłoku Everything- Lifehouse Nadal kocham - Tłoku Nie są złamanym sercu ale są bardzo wzruszające . x33 Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: wejdź tu . !!! 06.12.09, 22:00 frozen my heart will go on ale nie wiem czy ci takie otpowiadaja Odpowiedz Link Zgłoś
kapi Hmm... 06.12.09, 22:05 Mnie trochę nawet wzrusza piosenka Kelly Clarkson - Beautiful Disaster [ live ] : ) Również mogą być niektóre piosenki A Fine Frenzy. Odpowiedz Link Zgłoś
demi.jb.love. Re: wejdź tu . !!! 06.12.09, 22:06 sorry - jonas brothers. can't have you - jonas brothers. don't forget - demi lovato. a little bit longer - jonas brothers. black keys - jonas brother. Odpowiedz Link Zgłoś
milunia3000 Re: wejdź tu . !!! 07.12.09, 19:28 demi.jb.love. napisał(a): > sorry - jonas brothers. > can't have you - jonas brothers. > don't forget - demi lovato. > a little bit longer - jonas brothers. > black keys - jonas brother. Oprócz Don't forget (lubię, ale mnie nie wzrusza) to ryczę przy wszystkich wymienionych powyżej... ;] I jeszcze Shelf JB Odpowiedz Link Zgłoś
eternity Re: wejdź tu . !!! 07.12.09, 20:02 Jonas Brothers - turn right Demi Lovato - world of chances Demi Lovato - catch me James Blunt - goodbye my lover (bardzo smutna) Mandy Moore - cry Mandy Moore - only hope Britney Spears - out from under Mariah Carey - i want to know what love is Sarah Reeves - sweet, sweet sound Jason Reeves - photographs and memories Ania Dąbrowska - nigdy nie mów nigdy RBD - Solo quedate en silencio Celine Dion - my heart will go on i wiele wiele innych ;D Odpowiedz Link Zgłoś
x_alice_x Re: wejdź tu . !!! < 3 06.12.09, 22:11 Hallelujah - Kate Voegele - to takie smutne One republic - All the right moves - jestem w tym zakochana . Way back into love - z filmu Prosto w serce . Alicia Keys - Like You'll never see me again - osobiście się na tym poryczałam . ; C 3 doors down - Here without you - fajniutkie So sick - Ne - Yo - może mało dołujące ale smutaśne. No air - Jordin Sparks - spoko , stare . James Morrison - Please don't stop the rain - faajna . Brandy - Right Here . - ; D Nickelback - Gotta be somebody - spoko Nickelback - Far Away - Boska ! ; C Breaking Benjamin - Diary of Jane . - troszke rockowe ale smutaśne . Chyba tyle takich co mi do głowy przychodzą . ; D miłego słuchania . Odpowiedz Link Zgłoś
natuska412 Re: wejdź tu . !!! < 3 07.12.09, 19:26 polecam : Damien Riece - 9crimes . świetny teledysk . Odpowiedz Link Zgłoś
smykalka Re: wejdź tu . !!! 06.12.09, 22:06 wpisz sobie w www.YouTube.pl i w nim smutne piosenki i tam ci wyskoczy kilka hehe xd ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wow Re: wejdź tu . !!! 07.12.09, 19:08 Justin Bieber-Down To Earth Wpisz sobie w YouTube lub wejdź na mojego bloga i włącz: http:/www.justin-bieber-fanki.onet.pl/ Zajebista piosenka!!! Kocham Justina Biebera Odpowiedz Link Zgłoś
green_mary Pomogę ci. 07.12.09, 19:21 Jeśli masz kłopoty sercowe, NAJLEPSZY jest pamiętnik. Uwierz! Przez miesiąc tęknoty zapisałam dwa 90kartek Ale naprawdę skutkuję! - Before the Lobotomy - Green Day - Possibility - Lykke Li - Lonely Day - System of a Down - Boulevard of broken Dreams - Green Day - Time of your Life - Green Day - Redundant - Green Day To tyle ile mogę ci polecić Nie martw się, poradzisz sobie Odpowiedz Link Zgłoś
kacha96 Re: wejdź tu . !!! 07.12.09, 19:21 Jeśli chcesz na prawdę smutne piosenki to polecam brytney spear evrytime jonas brothers dear good oraz appreciate jak i również jesse'go mccartney gdyż jeszcze niky tak pieknie nie spiewał o milości jak on Na prawdę warto posłuchać Odpowiedz Link Zgłoś
ja_xd Re: wejdź tu . !!! 07.12.09, 19:26 jeśli może być polska to monika brodka znowu przyszło mi płakać jak oglądasz brzydulę to może kojarzysz bo kiedyś było i to nawet kilka razy a tak poza tym to zajebista jest ta piosenka fajna jest jeszcze brodki miał być ślub tekst smutny ale melodia ładna więc nie wiem czy ci się spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 xd 07.12.09, 19:36 Hmm...pewnie znam. Tokio Hotel-Love is dead/Totgeliebt Tokio Hotel-Pain of love Tokio Hotel-Rette mich Tyle moge ci z TH polecić dalej to nie wiem czy wiem;DAle moze z takich bardziej mrocznych klimatów...tam spiewają pewnie o takichxd Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: xd 07.12.09, 19:44 Lonely Day - System of a Down Teardrops on my guitare- Taylor Swift Bad Day- Daniel Potwer Jeszcze jakieś na pewno tam znam, ale musiałabym pomyśleć xp Odpowiedz Link Zgłoś
boring Re: wejdź tu . !!! 07.12.09, 19:55 moją ulubioną taką piosenką jest patrick swayze "she's like the wind" Odpowiedz Link Zgłoś