sasetka54 07.12.09, 20:52 co o nim sądzicie . ? wg mnie to świetny aktor ; * ubóstwiam jego filmy i jego samego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mydeafsenses Re: Johnny Depp . 07.12.09, 20:55 uwielbiam oglądać filmy z nim. jest booski.;D nie widziałam lepszego aktora.;p Odpowiedz Link Zgłoś
vanity18 Re: Johnny Depp . 07.12.09, 20:56 ooo , kocham cię Dżonieeee . x DD uwelbiam jego filmy i ejgo . Odpowiedz Link Zgłoś
arisa Re: Johnny Depp . 07.12.09, 21:04 Ja też uwielbiam Johniego Depp'a jest wspaniałym aktorem. Jedne z jego filmów które uwielbiam i polecam to; - Wakacje w kurorcie (super komedia a Johnny był tam taki młodyy;P) - Co gryzie Gilberta Grape'a (tutaj też jego świetna rola) Ogółem lubię wszystkie filmy z jego udziałem ale te stoją w mojej czołówce (No i jeszcze piraci, ale o nich chyba pisać nie muszę) Odpowiedz Link Zgłoś
inka_love_nick Re: Johnny Depp . 07.12.09, 21:10 Ja uwielbiam jak Johnny gra w filmach! Piszesz jak moja kuzynka która ma świra na punkcie Depp`a! xd pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie_vampire Re: Johnny Depp . 07.12.09, 21:14 Wg mnie jeden z najlepszych aktorów tej dekady ,a nawet dwudzestolecia. Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Johnny Depp . 07.12.09, 21:15 Jest spoko,dobry z niego aktor.xd Odpowiedz Link Zgłoś
martussa Re: Johnny Depp . 07.12.09, 21:19 jestem tego samego zdania sasetka54 tez uwiebialm Jonnyego Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: Johnny Depp . 09.12.09, 16:17 a według mnie jeden z najlepszych ever. i tu nie chodzi tylko o piratów, czy fabrykę czekolady. to też, ale raczej o takie filmy jak edward nożycoręki, gilbert grape, don juan, czekolada, sweeney todd, jeździec bez głowy, truposz, las vegas parano i dużodużo innych, mniej czy bardziej znanych. tak więc jestem wielką fanką dżonego i ostatnio nawet kupiłam sobie w ępiczku kalendarz z nim, o. a poza tym to był już taki wątek ;q Odpowiedz Link Zgłoś