nani 09.12.09, 21:21 więc tak ...<br /> obgryzam paznokcie i nie moge przestać. co moge zrobic zeby sie od tego odzwyczaić?<br /> proszę o rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellokiciara Re: zły nawyk ; / 09.12.09, 21:22 Nie obgryzać paznokci Mam nadzieję że bardzo Ci pomogłam xddd Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: zły nawyk ; / 09.12.09, 21:24 maluj paznokcie jakimiś odżywkami , lakierami . najlepiej żeby były ohydne w smaku , wtedy odechce ci się obgryzać paznokci Odpowiedz Link Zgłoś
cute_princess Re: zły nawyk ; / 09.12.09, 21:24 taa hellokiciara haha niezle. No więc.. polecam zakupienie w aptece środku przeciw obgryzaniu, naprawde pomaga. jest baaaaardzo goszki i dlatego pomaga! Sama uzywalam Odpowiedz Link Zgłoś
demi.jb.love. pomysl. 09.12.09, 21:25 moja kolezanka stosowala /nawet na chlopakach!/ takiego jakby lakieru bezbarwnego, ze jak go bedziesz obgryzac to on jest taki gorzki i wgl. na jednym chlopaku to podzialalo, juz nie obgryza. : D Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: pomysl. 09.12.09, 21:26 princess ; p , długo nad ty myślałam , ale mam ogromną nadzieję że pomogłam ; xx Odpowiedz Link Zgłoś
jonas1139 Re: pomysl. 09.12.09, 21:26 sory nie moge ci pomudz ; hahah ; Ja obgryzałam ciągle ale teraz jakos sie sama odzwyczaiłam moj kolega miał takim lakierem smarowane i nie obgrywa ale on prawie paznokci nie miał Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: zły nawyk ; / 09.12.09, 21:28 są lakiery.. takie gorzkie.. jak się weźmie palca do buzi.. to jest odruch wymiotny.. haha xD i może maluj na jakiś kolor.. ; D nie wiem .. xd Odpowiedz Link Zgłoś
lexi55 Re: zły nawyk ; / 09.12.09, 21:32 ja też obgryzam.. ale moim sposobem na to żeby nie obgryzać jest to że cały czas mam coś do roboty i nie mam czasu żeby pchać łapy do buzi xD Odpowiedz Link Zgłoś
patka__s Re: zły nawyk ; / 09.12.09, 21:41 Idź do kosmetyczki na manicure. Wtedy może będzie Ci żal obgryzać tak ładnych paznokci Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: zły nawyk ; / 09.12.09, 21:45 są takie lakiery żeby nie obgryzać bo są okropne jak dotkniesz językiem lub ustami paznokci - uwierz bo próbowałam i nie za smaczne . Odpowiedz Link Zgłoś
lexi55 Re: zły nawyk ; / 09.12.09, 21:54 te lakiery gó... dają..próbowałam tego ale są nie skuteczne.. to jest troche jak picie soku grejpfrutowego. O.o Odpowiedz Link Zgłoś