efendis 11.12.09, 14:31 temat mówi sam za siebie.... sorry jesli już coś takiego było Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vamtherina Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 19:38 "Lepiej idź,bo Cię z tyłu zabraknie xD" "Masz coś do mnie,jak tak to lepiej idź se już . " <lol3n> Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 14.12.09, 15:53 weź się odj*b,bo jak ci pier*dolnę to cię chirurg nie pozna!!! To mówie jak jestem MEGAstycznie wnerwiona a tak to ogólnie staramy się zrobić takie kółko,żeby ten wnerwus zrozumiał,że go nie chcemy u nas xD Odpowiedz Link Zgłoś
x.i.love.demi.x Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 19:41 a kij ci w oko .;p tak delikatnie , a nie napisze jak inaczej też mówię , bo na ten szanowny portal wchodzą dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
green_day21 Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 19:45 no zależy do kogo.. xd. raczej wymyślam coś do przezwiska.... . xd Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka36 Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 19:47 Zaciełaś sięę .. Co zabrakło Ci języka w gębie co bachorze?? (mówią tak rówieśnicki) Zaciełaś się Pytał cie ktoś ?? Weź się odwal nie o tobie gadka .. Nikt cie nie słucha.. No i.. ?? Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka36 Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 19:49 Przepraszam myślałam że odzywki które ktoś mówi do nas .. Odpowiedz Link Zgłoś
missmiley340 Macie jakieś swoje odzywki gdy ktoś was wku*w 11.12.09, 20:57 ja zawsze mówie '' idz z tąd bo ci zęby wybije'' albo '' kulaj babci dropsa'' xD Odpowiedz Link Zgłoś
tusiaw Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 20:48 -zamknij ryj bo wieje ; - ] Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 19:42 tak było -.- Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 19:42 Nie mam oklepanego tekstu. Wymyślam coś na poczekaniu. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
inka_love_nick Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 19:46 nie ma takiego powiedzenia, ale czasami mówię "chcesz w łeb?!" Odpowiedz Link Zgłoś
moniak20 Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 19:48 szczególnie w szatni: "Zdejmuj czape,bo ci zimno.!!!" xD hmm... do chłopaków : "Łyyysy,wpie***ielaj do damskiej.!" "W przedszkolu chyba dziecka brakuje,c'nie.?" Xd do kogoś "Ooooo,to ta co widziała-dziwny-na-pół-mokry-papier-w-męskiej.!" xD i taaAkie z nas krejzolki...xD albo np. : "Dziesiaj w betlejeem,dzisiaj w betleejem (imię,przezwisko) się naaarodził.!" (śpiewasz) xD "Bakteeria sianowa skrętnicowa" Odpowiedz Link Zgłoś
mhmm.zuz Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 19:50 moniak20 ale jestes baznadziejna! robisz z kolędy i swiąt zarty idiot Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 19:51 twoja stara . twoja stara jest taka gruba ze musi miec 2 profile na nk. zamknij ryj psie. zakmnij ryj bo jedzie. lubie zolty ale twoje zeby to juz przesada. gon sie leszczu. nie za mocne ale dzialaja.xd Odpowiedz Link Zgłoś
magda1997.12 Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 20:37 -przywaliłabym ci w twojego wrednego ryja ale widać że ktoś już przedemną to zrobił -wal sie Odpowiedz Link Zgłoś
malinka.. Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 19:49 Ja mówie "też Cie kocham" xdd Odpowiedz Link Zgłoś
wisieneczka366 Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 20:25 No pewnie.. kilka z nich: "jesteś jak słomka - w środku pusta, a na zewnątrz plastik" "nie będę cie dotykać w twarz, bo się pokruszysz" "daj mi swoje zdjęcie, bo chcę pokazać ludziom z Afryki, że jest coś gorszego od ich głodu i biedy" "masz zęby jak słońce" "zmień ciuchy, bo szafa twojej babci jest już w modzie" myślę, że starczy.. jak coś to znam więcej Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 20:36 ja chłopaków biję więc tylko ich zastraszam tekstem ` chcesz w morde? ` albo ` morda czopie ` podejdź kopnij w nogę . u nas w kl. chłopacy mają od nas takie nogi posiniaczone . albo daj z liścia x - DDDD ja to tylko w ostateczności ., xd Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 20:41 Idź lepiej sprawdż czy cie w kiblu nie ma xd Nie, raczej nie mówię takich odzywek... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
gitarzystka_ Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 20:42 A co mnie to?<lekkim tonem> Coś Ci do tego? Pytał Cię ktoś? albo po prostu odchodzę i mam to w nosie Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 20:46 było (?) hahaha. No co wy? Ja nie jestem na tyle nisko, by szukać w internecie/kopiować od was jakieś teksty >.< Na poczekaniu, ale raczej po ludziach nie jadę. Zwyczajnie i opanowanie mówię, mądrzej niż zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 20:48 'zdenerwowałeś/aś' mnie (grzecznie mówiąc xD) pójdę już, bo jak zostanę to nic dobrego, dla nas obojga z tego nie wyniknie. jak dyplomatycznie^^ xD Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliee. Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 20:54 pójdę już, bo jak zostanę to nic dobrego, albo idź się utop .! ale zazwyczaj klepie na poczekaniu . x d Odpowiedz Link Zgłoś
inna__ Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 20:50 zależy do kogo, ale od kilku dni ale tylko do tech z którymi sie koleguje "spieprzaj dziadu mały łysy" - wiem, co sobie o mnie zaraz pomyślicie, ale ja mam takie swoje odzywki a no i to nie tak złośliwie tylko tak oo a do takich których nie lubie to zazwyczaj coś w stylu jakiegoś przekleństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
andziulusia Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 20:54 lEcZ sJe , SpAdAj Na BaMbÓsA kÓtAFoNjE xD Odpowiedz Link Zgłoś
jonas1139 Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 20:56 P.i.e.r.d.o.l sie i warcze ; hahah ; i wale dzwiami Odpowiedz Link Zgłoś
techno14 Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 15.12.09, 19:08 idz do doktora etkera i lecz sie na kupki smakowe bo na glowe zapóżno Odpowiedz Link Zgłoś
tacogokocha Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 20:54 zawsze cos szybko wymyslam jak ktos mnie wkurza,albo wale z liscia lub kopie,albo robie cos innego,ale np: ,,spe**alaj czopie'' ,,zamknij dupe'' ,,chcesz dostac??tak!? to choc na solo''(takie na zarty Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 21:01 ktoś : głupia jesteś ja : wiem k. : idiotka ... j. : wiem wszystkich to denerwuje :p Odpowiedz Link Zgłoś
trashy_russet. Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 21:01 machaj pałe . ty ofiaro dziurawego kondomu . wyglądasz jakbyś miał nasrane w gaciach . zamknij dupe bo wieje gównem . pies ci morde lizał . jeb/ała cie mama . turlaj dropsa . czochraj bobra . walnij się w głowę i powiedz czy było fajnie . podobno masz stragan na allegro . wsadź se ryj do dupy to zobaczysz jak wyglądasz . jesteś zakręcony/a jak włosy na dupie . wal sie na ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
vanesska123 Odzywki 11.12.09, 21:03 A mam ich całkiem sporo: - wal się - wal się na ryj - zamknij mordę - morda psie -kto cie robił? -dziecko, idźże spać i takie tam Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Odzywki 11.12.09, 21:09 Morda.. dziecko słoneczne Ssij bobra.. Świstak siedzi i zawija w sreberka, ciebie nawet na srebreka nie stać I t p Odpowiedz Link Zgłoś
paparazzi Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 21:20 zazwyczaj to cos na poczekaniu ale gdy nie slucham za bardzo co kto mowi to : taaa fajnie... masz moze dlugopis musze sobie to zapisac pierwszy raz widze u ciebie inteligenty wyraz twazy a ty mowisz o mnie ale najlepiej dziala sperdalaj lub fuck off jak kto woli Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 21:24 Za każdym razem wymyślam inną riposte;D Odpowiedz Link Zgłoś
nickjonasfan xDe 11.12.09, 21:32 Za każdym razem cos innego. Takie najczęsciej przeze mnie uzywane to: 'Ej patrz samolot leci.' 'Na jakej stronie to znlazłes?' 'Nie martw się nie pykło ci' 'Tak , tak królowa jest tylko jedna' 'Tych tabletek na prostate nie mam' Odpowiedz Link Zgłoś
nickjonasfan xDee 11.12.09, 21:33 Za każdym razem cos innego. Takie najczęsciej przeze mnie uzywane to: 'Ej patrz samolot leci.' 'Na jakej stronie to znlazłes?' 'Nie martw się nie pykło ci' 'Tak , tak królowa jest tylko jedna' 'Tych tabletek na prostate nie mam' Odpowiedz Link Zgłoś
loladance Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 21:25 gumka cię ściska w główkę.? eey opanuj się downie. Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ odzywki by miszel . don't copy . 11.12.09, 21:30 ' zęby w szeregu jak do mnie mówisz, a nie co drugi wystąp ' ' zamknij buzie bo ci się zęby spocą ' ' hahahha. frajer! ' lub 'hahahaha! loser! ' ' piz.gają cię w domu o ścianę czy jak ? ' ' ty neokidzie ' ' suko ' nie kopiować . XD ja tego używam najczęściej. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
papryka167 Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 22:00 jak mnie ktoś wnerwia, to zazwyczaj daję mu się wypowiedzieć do końca, np: ` już? wypowiedziałeś się? chcesz jeszcze coś dodać? śmiało, chętnie posłucham` czekam az mu sie teksty skonczą i wtedy ` skonczyles? fajnie bo musze skarpetki wyprasowac i nie moge dluzej rozmawiac` Odpowiedz Link Zgłoś
vasine Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 22:16 raczej tylko dla wygłupów. mam takiego kolegę w klasie, do którego wołam "Wkurzający Człowieku". i babka na polaku mnie z nim posadziła to do niego cały czas mówię "nie denerwuj mnie.", bo on się wtedy wkurza XD Odpowiedz Link Zgłoś
brukselka_ Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 22:27 Jak do mnie albo o mnie ktoś powie "żal" to ja mu odpowiadam "Ciebie to nawet Żal nie ściśnie" ;p Odpowiedz Link Zgłoś
anka18 Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 11.12.09, 23:27 Ja mówię po prostu "Goń się!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
karinka254 Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 12.12.09, 18:12 ja to wymyślam na poczekaniu w zależności od sytuacji, ale nawet na nauczyciela się znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
funny_sneakers Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 12.12.09, 19:37 "Nie otwieraj więcej tej gęby, bo ci jedzie.. co ty u ciebie jeszcze szczotki do zębów nie wynaleźli czy myjesz tą do włosów??" Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 12.12.09, 19:41 Ignoruję albo mówię coś w stylu: "nie słucham zmutowanych człekokształtnych szympansów. idź do swoich" lub "oo podnieciłeś się! uwaga, bo ci stanie, spodnie się rozedrą, a nikt nie chce oglądać twoich nieogolonych jaj ... " Odpowiedz Link Zgłoś
mruffkaxd Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 12.12.09, 23:32 Na przeciągłe 'cooo?!' (które mnie okropnie irytuje -,-) : g*wno drogą szło. I kazało Cię pozdrowić. A tak, to raczej wymyślam na poczekaniu Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 12.12.09, 23:41 szturchaj wiewióre umyj skarpety ogarnij cnote xD lub łagodniejsza wersja - ogarnij sie Odpowiedz Link Zgłoś
lokowka Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 12.12.09, 23:44 A Walnął Cię Ktoś Kiedyś Gołą Dupą W Czoło ? Walnę Cię Tak Że Aż Ci Się Oranżada Z Komunii Odbije ! i to najczęściej , ale wymyślam raczej na poczekaniu Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 13.12.09, 00:12 'masz coś do mnie je**ny frajerze.? -.-' Jak masz to twój je**ny problem ,przejmować się tb nie będę bo wiem ,że jesteś chu*em.' ' ch*j cię cw*lu to obchodzi ,spie*dalaj !!!' nie jestem delikatna nie dam sobie wejść na głowę ,jak ktoś mnie wkurzy to u mnie ma niestety przejebane. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca XDDD 13.12.09, 00:19 turlaj dropsa, spier*** na bambusa, kij ci w pępek, ssij banana i takie inne xD ale wolę nie pisać... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bella_donna Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 13.12.09, 00:21 eem. nie wole granie na czekanie . Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 13.12.09, 00:30 ja to zawsze coś takiego "Zesraj sie, anie daj sie " albo "nie sraj ogniem" i takie tam różne albo jak ktoś mówi głupia jesteś albo coś w tym stylu to sie go pytasz " W biblii to wyczytałeś?" to zawsze działa Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 13.12.09, 00:40 zamknij dupe bo ci zajebie ....troche chamskie ale działa Odpowiedz Link Zgłoś
mia124 Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 14.12.09, 19:10 twoja stara w zawodzie robi więcej lodów niż algida jak twoi rodzice rodzice robili cie przez telefon to im impulsów zabrakło to jak sie wkurze a tak to wale z liscia (jak chlopak)wyzywam albo cos tam wymyslam Odpowiedz Link Zgłoś
pati8989 Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 15.12.09, 18:55 no i .... Spadaj . dużo mam nie che mi się wypisywać , ale zależy do kogo . Odpowiedz Link Zgłoś
kitka1023 Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 15.12.09, 18:59 chcesz ze mną wejśc na sciezke wojenna ?? gratyluje odwagi ale nie zazdroszcze głupoty zawsze sie wszyscy odczepiają no moze nie zawsze ale zazwyczaj Odpowiedz Link Zgłoś
lula12 Re: Macie jakieś swoje odzywki gdy ktos was wku*w 15.12.09, 19:07 jak ktoś coś do mnie gada albo zaczepia mówie mu " A co ja ci rodzina " albo " Przyjaciół se szukasz?" Odpowiedz Link Zgłoś