kara4454 11.12.09, 19:17 (sory jak był ten wątek) jak w temacie. ja tam nie oglądałam zmierzchu.no i dlatego wybieram ''harry potter'' Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleeex_ Re: Harry Potter czy Zmierzch? 11.12.09, 19:19 a ja oglądałam i to i to ale jakoś HP mi nie przypadł do gustu . ;] Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: Harry Potter czy Zmierzch? 11.12.09, 19:21 Ja wybieram 'Harry'ego' Tą sagę znam już od dawna i cały czas ją uwielbiam, a Zmierzch znudził mi się zanim dobrnęłam do końca książki xD Odpowiedz Link Zgłoś
teqiulla Re: Harry Potter czy Zmierzch? 11.12.09, 19:59 czytałam harego pottera , zmierzch oglądalam. chyba zmierzch , chociaż harry jest cudowny ! polecam , tym ktore nie rpzeczytaly jeszcze !;d Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.twilight Re: Harry Potter czy Zmierzch? 11.12.09, 21:34 JA osobiście wolę o 1000000000000 razy zmierzch poniewaz ta historia jest magiczna i wciagająca, a HP jest dla mnie za bardzo fantastyczny(ktos sie mze kłucic ze zmierzch tez owsze tez lecz mniej bo tylko wampiry i wilkołaki) a HP to magia jakies duchy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Re: Harry Potter czy Zmierzch? 11.12.09, 19:27 Oczywiście Harry Potter.! Na żadnej części nie usnęłam, a na Zmierzchu tak... Odpowiedz Link Zgłoś
techno14 Zmierzch 11.12.09, 20:18 co wam jest dzieci to takie dziecinne HP zal zmierzch jest taki boski jak mozna przy nim usnąć co??????????? to nie mozliwe jesl kogos uraziłam to sory ale pragne wyrazic swoje zdanie i to robie Odpowiedz Link Zgłoś
xxxkeysixxx Re: Harry Potter czy Zmierzch? 11.12.09, 19:26 Harry Potter oczywiście xD Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Harry Potter czy Zmierzch? 11.12.09, 19:26 TO MUSISZ OBEJRZEĆ! :d Zmierzch. Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: Harry Potter czy Zmierzch? 11.12.09, 19:28 Był identyczny wątek. -.- Jak to określiła droga aleeex_, powiedziałabym to samo.. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Harry Potter czy Zmierzch? 11.12.09, 19:27 zdecydowanie Harry ;d Odpowiedz Link Zgłoś
bercia13 Re: Harry Potter czy Zmierzch? 11.12.09, 19:30 Oczywiście Zmierzch New Moon..xD Odpowiedz Link Zgłoś
xdrawaax Re: Harry Potter czy Zmierzch? 11.12.09, 20:00 Zmierzch.! Oczywiście, że Zmierzch łącznie z całą sagą Odpowiedz Link Zgłoś
ema11 Re: Harry Potter czy Zmierzch? 11.12.09, 19:36 Ja lubie i HP i Zmierzch ale HP juz się gubie w tch cześ ciach Odpowiedz Link Zgłoś
ema11 Re: Harry Potter czy Zmierzch? 11.12.09, 19:37 Ja lubie i HP i Zmierzch ale HP juz się gubie w tch cześciach Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: Harry Potter czy Zmierzch? 11.12.09, 19:42 Harry ;D w okół zmierzchu za dużo się dzieje -.- Odpowiedz Link Zgłoś
olive Re: Harry Potter czy Zmierzch? 11.12.09, 19:39 Książka czy film ? Wybieram Zmierzch jak książkę , aczkolwiek do Pottera mam sentyment . c: Odpowiedz Link Zgłoś
green_day21 Re: Harry Potter czy Zmierzch? 11.12.09, 19:42 Zmierzch. xd ( po filmach Harry Potter mam koszmary ) Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Harry Potter czy Zmierzch? 11.12.09, 19:46 Jak najbardziej Harry Potter. W moim uznaniu Zmierzch to dno xD Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: Harry Potter czy Zmierzch? 11.12.09, 19:50 ja nie lubie pottera dla mnie owiele lepszy twilight i new moon Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Harry Potter czy Zmierzch? 11.12.09, 19:54 Ja Zmierzchu nie oglądałam, ale Księżyc w nowiu tak. I szczerze powiedziawszy ten film w ogóle nie powinien mieć nic wspólnego z tak fantastyczną książką jak new moon! Nie wiem co wy w nim widzicie... Harry lepszy! Milion razy! Odpowiedz Link Zgłoś
anamaria.. Re: Harry Potter czy Zmierzch? 11.12.09, 20:06 BOŻEE Ile moze być takich watków ! ?? Czasem wchodząc na to forum mam wrazenie ze piszą tu tylko jakieś gupie 11 latki !! oO Coraz mniej fajnych wątków !!! Ludzie zastanówcie sie czasem co piszecie !! i jakie wątki zakładacie ! Żall ;// Odpowiedz Link Zgłoś
agatulka Re: Harry Potter czy Zmierzch? 11.12.09, 20:14 ja wole Zmierzch niż durnego harry pottera ja kocham Zmierzch Odpowiedz Link Zgłoś
miley112 Re: Harry Potter czy Zmierzch? 11.12.09, 20:14 ` nie moge wybrać. bo uwielbiam to i to. Odpowiedz Link Zgłoś
agatulka Re: Harry Potter czy Zmierzch? 11.12.09, 20:14 ja wole Zmierzch niż durnego harrego pottera ja kocham Zmierzch Odpowiedz Link Zgłoś
slodkogorzka Re: Harry Potter czy Zmierzch? 11.12.09, 20:24 Harry Potter. A wiecie dlaczego. Bo tam jest pokazana siła przyjaźni. W Zmierzchu to co? miłość, miłość i jeszcze raz miłość. A w Harrym jest mało miłości a dużo przyjażni i przygód. Dlatego bezapelacyjnie i stuprocentowo Harry Potter <3 Odpowiedz Link Zgłoś
millenne Re: Harry Potter czy Zmierzch? 11.12.09, 20:28 slodkogorzka napisał(a): > Harry Potter. A wiecie dlaczego. Bo tam jest pokazana siła przyjaźni. W Zmierzc > hu to co? > miłość, miłość i jeszcze raz miłość. A w Harrym jest mało miłości a dużo przyja > żni i > przygód. Dlatego bezapelacyjnie i stuprocentowo Harry Potter <3 Brawo!Tak samo myślę.A po za tym na "Zmierzch" idą tylko nastolatki zakochane w Pattisonie. Odpowiedz Link Zgłoś
millenne Re: Harry Potter czy Zmierzch? 11.12.09, 20:27 HP :serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce: Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Harry Potter czy Zmierzch? 11.12.09, 20:34 `Harry , bez dwóch zdań . Odpowiedz Link Zgłoś
eileen Re: Harry Potter czy Zmierzch? 11.12.09, 20:49 Harry Potter, bo ten cały Zmierzch jest przereklamowany. Odpowiedz Link Zgłoś