esy_folresy 13.12.09, 16:18 macie moze jakis sposob jak zakryć since pod oczami? mam tak od urodzenia, chyba dziedziczne. Próbowałam kremow ale nie pomagalo.. a takie since nei wygladają zbyt atrakcyjnie... pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stella_15 Re: twarz 13.12.09, 16:24 tez mam ten sam probleem. tuszuje to korektorem ale nie daje to takich rezultatow jakich oczekiwalam, musimy jakos z tym zyc Odpowiedz Link Zgłoś
kicaj Re: twarz 13.12.09, 16:32 ja jak nieraz mam since to daje co zimnego pod oczy. np przykladam lyzeczke z lodowki taka zimna. i mi pomaga pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: twarz 13.12.09, 16:31 ej, co wy chcecie od sinców? one są takie smieszchofffee, będziecie ja etfart. dobra. ja mam takie nie sińce, ale różowe pod oczami -.- czasem nie mam, naprzykład teraz, ale przeważnie są. w sumie jak mi simno to się robią takie sine. macie takie duże, `wyłupiaste` oczy? wiem, głupio to w slowa ubrałam, ale jakoś nie wiem jak. przeważnie takie osoby mają sińce. fluidem to jakoś potraktować, korektor jest taki bardziej punktowy. ale i tak trochę będzie widać. może kremy rozświetlajace jakiś miesiąc używajcie? Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: twarz 13.12.09, 16:34 moja koleżanka też tak ma i tuszuje to korektorem tak jak stella_15 . I to nawet jej pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
esy_folresy Re: twarz 13.12.09, 16:36 tylko jak uzywam korektoru to jakies takie grudki pozostaja, nie wiem moze mam zly korektor Odpowiedz Link Zgłoś
malaria Re: twarz 13.12.09, 16:41 ja mam w dupie moje sińce, tak często się śmieję że już nikt nie zwraca na to uwagi. a i czasem nie mów znajomym że masz sińce i to twój kompleks. jak nie powiesz, oni nie zauważą. a korektuj tylko dla własnego komfortu Odpowiedz Link Zgłoś
nani Re: twarz 13.12.09, 16:47 wysypiajcie sie ; pp ja nie mam sińców i jestem happy Odpowiedz Link Zgłoś
lilith Re: twarz 13.12.09, 16:41 w takim wypadku pozostaje Ci tylko farbnąć się na czarno, malować usta na czerwono i wyglądąc jak vamp xD Odpowiedz Link Zgłoś