miley_cyrus45 14.12.09, 12:14 Jak wam się podobał jej śpiew?Według mnie potrafi spiewac i na pokazie miała taką piosenkę,do której jej głos pasuje,a już na tamtych występach beznadzieja ;//;>> ;>> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexi55 Re: Anna Teliczan w 'Mam Talent' -?;> 14.12.09, 12:34 a według mnie ładnie śpiewała i ma fajny głos Odpowiedz Link Zgłoś
vanesska123 Re: Anna Teliczan w 'Mam Talent' -?;> 14.12.09, 12:37 Ładnie śpiewa, dałabym się pociąc, żeby mieć taki głos. Odpowiedz Link Zgłoś
selena_xd Re: Anna Teliczan w 'Mam Talent' -?;> 14.12.09, 13:17 miley_cyrus45 napisał(a): > Jak wam się podobał jej śpiew?Według mnie potrafi spiewac i na pokazie miała > taką piosenkę,do której jej głos pasuje,a już na tamtych występach beznadzieja > ;//;>> > > ;>> ja sie potrafie rozpisac ale powiem tyle L Ania śpiewa ślicznie ..ale jest brzydka ja wiem ze to nie ma w tym temacie nic do rzeczy ale ..jast tak strasznie nie ładna że nie mogę!! (bez urazy to nie jest ważne) i te okulary wielkie co miała..to tak se jeja robi czy ona serio w takim C Z Y M Ś chodzi?! Ok mniejsza o to jest miła , mądra , pięknie śpiewa - to sie tu liczy Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Anna Teliczan w 'Mam Talent' -?;> 14.12.09, 13:24 ślicznie śpiewa.najlepiejej jej poszło na kastingach Odpowiedz Link Zgłoś
zazu Re: Anna Teliczan w 'Mam Talent' -?;> 14.12.09, 18:27 CASTING - ŚWIETNIE dalsze występy - klapa, porażka, masakra, fałsz itd. (bez urazy, ale taka prawda...) Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Anna Teliczan w 'Mam Talent' -?;> 14.12.09, 18:31 `Co nie zmienia faktu , że ma świetny głos Odpowiedz Link Zgłoś
olive Re: Anna Teliczan w 'Mam Talent' -?;> 14.12.09, 18:35 Nie podobała mi się ; osobiście trzymałam kciuki za Gogolę . ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
rathbone Re: Anna Teliczan w 'Mam Talent' -?;> 14.12.09, 19:32 ja miałam nadzieje ze wygra świetnie zaspiewała rehab i nastepne 2 piosenki też i jestem zawidziona ze wygral akordeonista Odpowiedz Link Zgłoś
sweetcandy12 Re: Anna Teliczan w 'Mam Talent' -?;> 16.12.09, 16:53 Nie podobała mi się z dwóch powodów: 1.Wygryzła Madoxa 2.Smęciła i nie umiała śpiewać. Odpowiedz Link Zgłoś