heaven. 14.12.09, 20:12 Jakie są wasze ulubione piosenki z roku 2009 ? Piszcie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandra90 Re: Przeboje 2009 14.12.09, 20:21 Lady Gaga- pokerface Miley Cyrus - The Climb Taylor Swift - Love story Beyonce - Halo Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: Przeboje 2009 14.12.09, 20:31 Tokio hotel - automatic / automatisch Ke$ha - Tik Tok Rihanna - Russian Rulette ( nje wiem do konca jak to sie piisze ) Rihanna i Jay - z - Run this town. Odpowiedz Link Zgłoś
chotnick Re: Przeboje 2009 14.12.09, 20:32 Taylor Swift - Love Strory Beyonce - Hallo Britney Spears - Womanizer Katy Perry - I Kissed A Girl Rihanna - Disturbia jak mi się coś jeszcze przypomni, to dam znac Odpowiedz Link Zgłoś
magda1997.12 Re: Przeboje 2009 14.12.09, 21:09 taylor swift-love story miley cyrus-the climb selena gomez-falling down demi lovato here go again ashley tisdale-crank it up britney spears-circus pink-so what i wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
rossalonde Re: Przeboje 2009 14.12.09, 21:30 Miley Cyrus - Party In The U.S.A i The Climb Britney Spears - 3 Pink - Piease Don't Leave Me Pink - Founhouse [ czy jakoś tak nie wiem jak to się pisze ] JB - Before The Storm JB - Fly With Me THE END ANIME MADE IN POLAND XD Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Przeboje 2009 14.12.09, 21:45 miley cyrus - the climb . tyalor switf - you belong with me . justin bieber - one less lonely girl . lady gaga - bad romance . paramore - decode itp . potem jeszcze coś napiszę . Odpowiedz Link Zgłoś
antikowa Re: Przeboje 2009 14.12.09, 20:49 DaizyStripper - Shikisai vivid 12012 - Shinkai no bed Sincrea - Xmas day Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 Re: Przeboje 2009 14.12.09, 21:09 Rihanna - Russian Roulette Jay-Z & Rihanna - Run This Town 50 Cent & Ne-Yo - Baby Be Me Pitbull - Now You See It Pitbull & Akon - Shut It Down Lady GaGa - Bad Romance Dam znać jak sie przypomną jeszcze jakieś ;p Odpowiedz Link Zgłoś
alisou Re: Przeboje 2009 14.12.09, 21:22 'Send It On' - Jonas Brothers, Miley C, Selena G, Demi L. 'Guilty Pleasure', ' - Ashley T. 'Magic' i 'Naturally' - Selena G. '22' - Lilly Allen. Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Przeboje 2009 14.12.09, 21:20 Ja robilam podobny wątek,ale ok;D TH-Automatic oraz przyszła World Behind My Wall ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ciaraxd Re: Przeboje 2009 14.12.09, 21:40 1. Akon & David Guetta - Sexy Chick 2. Black eyed peas- I gotta feeling 3. Black eyed peas- Boom boom poom 4. Black eyed peas- Meet me halfway 5. Lady GaGa - Bad romance 6. Beyonce - Sweat Dreams 7. Green Day - 21 guns 8. Pink - FunHouse 9. Flipsyde - When It was good <33 itd. Mogłabym wymieniać i wymieniać ale myślę, że starczy;D Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Przeboje 2009 14.12.09, 21:41 min . miley cyrus - party in the usa i when i look at you . Odpowiedz Link Zgłoś
peace.love Re: Przeboje 2009 14.12.09, 21:56 Jet - She's a genius Razorlight -Wire to wire Placebo - For what it's worth | Ashtray Heart | Breathe Underwater Kings of Leon - cała płyta ONLY BY THE NIGH <3 <3 Muse - Undiscclosed Desires Odpowiedz Link Zgłoś
robertita Re: Przeboje 2009 14.12.09, 21:55 Green Day - 21 Guns Beyonce - Broken-harded girl BEP - Boom Boom Pow BEP - I gotta' Feelin Britney Spears - 3, Every time, Colbie Caillat - Lucky Flo Rida - Right Round Jordin Sparks - Tattoo, Battfield, Let the music play Kristina Debare - Goodbay Lady GaGa - Bad Romance, Paparazzi, Just Dance, Poker Face Linkin Park - Numb Metro Station - Shake it! Mitchel Musso - Hey, In the Crowd Nelly Furtado - Mas, Manos Al Aire Pachanga - Calienta Paramore - Ignorance Pink - Funhouse Pitbull - I know you want me, Hotel room service Priscilla Renea - Dollhouse Shakira - She Wolf Tinchy Stryder - Number One Anahi - El me Mintio, Gira la vida, Hasta que me conociste, me delirio, para que, Quiero, Te puedo escuchar, Dulce Maria - Sin Ti, Beautiful ( feat. Akon) Maite Perroni - Mi Pecado RBD - ( tu będzie dużo ) Este donde este, Desaparecio, Puedes Ver Pero No Tocar, Adios, Camino Al Sol, Hace un Instante, Lagrimas Perdidas, Mas Tuya Que Mia, Mirame, Olvidar, Para Olvidarte de mi, Quien te Crees, Yo vivo por ti, Para Olvidarte De Mi ( Remix), Fuego ( Remix), Dame ( Remix), Nuestro Amor ( Remix), Asi Soy Yo ( Remix), Besame sin miedo ( Remix), Solo quedate en silencio (Remix), Tenerte Quererte (Remix), Solo Para Ti ( remix), Este Corazon (Remix), Que Fue Del Amor( Remix), Santa no Soy (Remix) Ashley - Dwa serca ( nie wiem, z którego roku, ale kocham tą piosenkę ) To chyba wszystko ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_selenka_ Re: Przeboje 2009 15.12.09, 18:13 Sexy Bitch Bad Romance Tik tok . I wiele,wiele innych . Odpowiedz Link Zgłoś
sexy_girl Re: Przeboje 2009 25.12.09, 21:24 Bad romance - Lady Gaga Halo - Beyonce I kissed a girl - Kate Perry Russian Roulette - rihanna Paparazii - Lady Gaga Video phone - Beyonce&Lady Gaga Mi delirio - Anahi Jeszcze ich troche jest . Odpowiedz Link Zgłoś
asiaaaa Re: Przeboje 2009 15.12.09, 18:27 Break your heart - Taio Cruz Got Dynamite - Demi Lovato Shakira - Did it Again Russian Roulette - Rihanna Katerine - Treat Me Like A Lady i jakieś jeszcze może ;d New Classic - Seleny ale to chyba nie z tego roku ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
madziuchna_862 Re: Przeboje 2009 25.12.09, 21:54 Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć Kesha - Tik tok Odpowiedz Link Zgłoś
anka2291 Re: Przeboje 2009 26.12.09, 10:53 Ashley Tisdale - How do you love someone ona jest boska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Przeboje 2009 26.12.09, 11:55 Britney Speras - Radar Britney Spears - 3 Rihanna - Russian Roulette Lady GaGa - Love Game Lady GaGa - Bad Romance Odpowiedz Link Zgłoś
love_you_joe Re: Przeboje 2009 26.12.09, 20:02 Britney Spears - 3 Michael Jackson - This is it Shakira - She wolf Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Przeboje 2009 26.12.09, 21:15 wymieniać by można jakie ja w tym roku polubiłam. ale przebojem tego roku, czyli piosenką z teledyskiem znaną większej ilości ludzi jest oczywiście 21 Guns, a jak ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Re: Przeboje 2009 29.12.09, 13:06 The Courteeners-"Cross My Heart & Hope To Fly" Charlie Winston- "Kick The Bucket" White Lies-"Unfinished Bussiness" (na które z resztą trafiłam z polecenia przyjaciółki) Editors- "Eat Raw Meat=Blood Drool" (żeby nie polecieć singlowym "Papillon " też z resztą niesamowitym)The Brobecks- "Goodnight Socialite" Rammstein-"Pussy" Pearl Jam-"Just Breathe" Mika-"Rain" Biffy Clyro-"God & Satan" Twisted Wheel- "Bouncing Bomb" The View-"Unexpected" The Venetia Fair-"Because You're Lonley" The Holloways-"Malcontented One" The Maccabees-"Wall Of Arms" The Rifles-"Winter Calls" Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: Przeboje 2009 29.12.09, 13:11 łoł . dużo tego . nie chce mi się wymieniać ; p Odpowiedz Link Zgłoś