sasetka54 16.12.09, 20:17 zauważyłam że większość dziewczyn jej nie lubi albo lubią i się wstydzą , ja ją lubię nawet mam jej płytę może i gra country ale niektóre piosenki ma fajne ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiekk2 Re: Taylor Swift . 16.12.09, 20:31 Ja tez lubie Taylor Swift.. Nie jestem jakąs tam wielką fanką . Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Taylor Swift . 16.12.09, 20:35 `Jest mi obojętna , raczej za nią nie przepadam , ale na pewno nie dlatego , że gra taką muzykę. Odpowiedz Link Zgłoś
roahszana Re: Taylor Swift . 16.12.09, 20:35 jest mi obojętna. niektóre kawałki wpadną w ucho.. ale nie orientuje sie ... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: Taylor Swift . 16.12.09, 20:36 em ./ niektóre piosenki ma fajne, ale nie jestem jej fanka a mi się własnie wydawało że ma dużo fanek . Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka759 Re: Taylor Swift . 16.12.09, 20:36 heh ;d . lubiem ją xdd, wydaje sie być spk ^^ . chodzi z super ciachem <3 (Taylorem) -> dwa Taylorki ^^ . jest śliczna i utalentowana <3 , podoba mi sie szczególnie jej piosenka `You belong with me` < 333 Odpowiedz Link Zgłoś
allexz Re: Taylor Swift . 16.12.09, 20:43 na początku jej nie lubiłam, ale potem posłuchałam piosenek i ją pokochałam. jest moją idolką poza tym uwielbiam country i dlatego. nie robi wokół siebie szumu zbytniego i nie ma jakiś skandali no i gra dobrą muzykę według mnie, ale wiadomo, że nie każdy lubi country Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: Taylor Swift . 16.12.09, 21:06 Ja jestem fanką Taylor i nie wstydzę się tego. Tay jest bardzo ambitną i utalentowaną dziewczyną, w Stanach jest na prawdę popularna, ale u nas w Polsce jak poszłam do Empiku to gość nie wiedział w ogóle kto to jest. Miałam na prawdę problem z dostaniem Fearless Platinium Edition(najnowsza płyta Tay), w końcu płytę nabyłam w Media Marktcie. Taylor jest moim autorytetem i idolką i nie uważam żeby to było powodem wstydu z mojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
satini Re: Taylor Swift . 16.12.09, 21:13 Ja jej nie lubię nie dlatego, że gra country. Wręcz przeciwnie, kilka jej piosenek nawet mi się podoba. Nie ciepię jej za zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: Taylor Swift . 16.12.09, 21:17 Yees. ;d ja ją lubię. ;d też mam jej płytę 'fearless' aczkolwiek za wielką fankę się nie uważam. ;d ale tay ma fajne piosenki i wydaje mi się w ogl, że zmieniła swoje zachowanie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: Taylor Swift . 16.12.09, 21:23 lubię jej piosenki opowiadają o szczerych uczuciach Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Taylor Swift . 16.12.09, 21:30 lubię jej muzykę , nie lubię zbytnio jej charakteru . Odpowiedz Link Zgłoś
caroliin Re: Taylor Swift . 16.12.09, 21:38 ja ją lubię , nawet bardzo . głos ma , a żeby być sławną nie musi tańczyć na róże tak jak niektóre gwiazdki . i też mam zamiar kupić w najbliższej przyszłości jej płytę ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka1 Re: Taylor Swift . 16.12.09, 21:43 Ja ją bardzo lubię, ma super piodenki Odpowiedz Link Zgłoś
dorr Re: Taylor Swift . 16.12.09, 21:39 ja ją lubię , nie wstydzę się tego. moim zdaniem nawet jest lepsza od tej maji czy seleny . Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Taylor Swift . 16.12.09, 21:54 Mnie jest raczej obojętna, ale uwielbiam "You're Not Sorry" w remixie CSI Poza tym jakoś miło było ją zobaczyć w jednym odcinku CSI właśnie, a konkretnie 9x16 "Turn, Turn, Turn" ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Taylor Swift . 17.12.09, 16:46 taylor jest świetna , naprawdę . ma śliczny głos Odpowiedz Link Zgłoś
paula144 Re: Taylor Swift . 22.12.09, 14:03 Też bardzo lubię Tay Ma świetne piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Taylor Swift . 22.12.09, 21:35 czemu od razu wstydzą?? ja ją nawet lubię ma kilka fajnych piosenek i prawdziwe teksty. na swój sposób jest oryginalna ;] Odpowiedz Link Zgłoś
missfunky Re: Taylor Swift . 23.12.09, 09:51 ja tez mam jej płytę. A na kompie mam wszystko co wyszło a duzo tego jest Jestem jej fanką. Ludzie nie sprawdzają ploteki potem pisza durne komenty albo to, ze spotykała sie z Joe a teraz z Taylorem . One sa po prostu zazdrosne. jeśli ja lubisz to moze zapisz się na forum b. miła atmosfera tam panuje i można podyskutować itd www.taylorswift.fora.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś