Dodaj do ulubionych

Ten Pierwszy Raz ^~^

19.12.09, 19:05
napewno byla taka piosenka teledysk przez ktory poznaliscie swoich idoli .
np. u mnie bylo tak z jonas brothers na mtv leciala ich piosenka s.o.s (byla na pierwszym miejscu) i na pczatku nie chcialam przeloaczyc o ale potem przelaczylam nie spodobala mi sie zabardzo ale chlopaki mi sie bardzo spodobali i zaczelam od tamtej pory ich sluchac i zostala wierna fanka mam nadzieje 4 ever xD
a jak bylo z wami i z waszymi idolami??
Obserwuj wątek
    • jusiia Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 19.12.09, 19:12
      zobaczyłam lizzie mcgurie na zig zapie. xD i była taka moda, ż ekażdy miał
      swojego idola, więc ja wzięłam Hilary Duff... potem miałam przerwę, a kiedy w
      2007 roku wydała swój album Dignity normalnie się w niej zakochałam wink
    • im_rebel Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 19.12.09, 19:12
      American Idiot lekkie przyćmienie 21 Guns i stała się światłość.
      • im_rebel Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 19.12.09, 19:13
        Acha, i tytuł może byc zrozumiany dwuznacznie wink
        • g_o_s_i_a Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 19.12.09, 19:18
          Pierwszy raz usłyszałam Paramore na soundtracku do zmierzchu, a potem ich
          piosenki na youtube.
      • sileny. Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 19.12.09, 19:15
        JB - S.O.S na youtubie. : D
        Demi Lovato - La La Land nie pamiętam dokładnie gdzie. ; )
      • jusiia Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 19.12.09, 19:16
        o, to jesteś dosyć "krótkim" fanem suspicious życzę wytrwałości. smile
    • kammi Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 19.12.09, 19:26
      Słyszałam Know Your Enemy , ale się nie zainteresowałam . Potem
      usłyszałam 21 Guns , kiedy jeszcze nikt tego nie znał , nie było jeszcze
      hitem , ale wtedy po prostu miałam wrażenie , że gdzieś to juz słyszałam . Potem
      szybko poszło kiss kiss kiss . Kocham ich . A kogo to wy wiecie ;d .
      • ewka15 Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 19.12.09, 21:39
        Alice in Chains - piosenka ''Them Bones'' była w grze GTA San Andreas. Spodobała mi się i
        zaczęłam ''zgłębiać się'' w ich twórczości.

Soundgarden - kiedyś, będąc jeszcze małą dziewczynką tongue_out zobaczyłam w tv teledysk
        do ''Black Hole Sun''. Po kilku latach przypomniałam sobie o tym i do tej pory słucham
        tego zespołu.

Led Zeppelin - w radiu usłyszałam piosenkę ''Stairway to heaven'' i doszłam do wniosku, że
        muszę posłuchać ją jeszcze raz, potem jeszcze raz, jeszcze raz... i tak do tej pory.
        (oczywiście na ''Stairway to heaven'' moje uwielbienie się nie kończy big_grin )

Black Sabbath - kolega z klasy często słuchał na lekcjach ''Paranoid'' i mnie tym uzależnił.

Metallica - kilka kawałków słyszałam już wcześniej, potem zaczęłam słuchać innych.

The Doors - usłyszałam piosenkę ''Riders on the storm'' i za wszelką cenę chciałam ją
        znaleźć. No i... znalazłam smile

Iron Maiden - dużo słyszałam o tym zespole aż postanowiłam posłuchać kilka piosenek,
        również bardzo mi się spodobały.

No i pewnie długo mogłabym tak pisać i pisać, bo tych zespołów naprawdę jest wiele, ale
        palce mnie bolą od pisania tongue_out
    • antikowa Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 19.12.09, 23:18
      Wrzuta ! Szukałam jakichś jrockowych piosenek, i mi się napatoczyło chizuru. Potem nałogo gazette zaczęłam słuchać w wakacje, i jeszcze mi nie minęła mania na nich ó,ó
      • dusiakowaa Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 20.12.09, 00:00
        Hmm... brat zapuszczał jakąś muze i przez przypadek usłyszałam `Znam ten stan`
        łaziło mi po głowie to postanowiłam się dowiedzieć kto wykonuje. ;D i tak się
        zaczęło ;D od tej pory nałogowo słucham Juniora Stressa. A ta piosenka to jedna
        z moich ulubionych tongue_out
    • reigai Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 20.12.09, 09:28
      Ja zaczęłam słuchać Franz Ferdinand, tuż przed premierą ich trzeciego albumu,
      pierwszy utwór przesłuchałam dokładnie 2 stycznia 2009, a było to "Auf Asche" z
      ich debiutanckiego albumu, kiedy dowiedziałam się że 26 stycznia wydali nowy
      album to kupiłam i już tak z górki poszło wink

The Beatles mi chodzili po głowie od dawna , pewego razu wpadło mi w łapki
      "Blackbird" i zaczęłam słuchać wink

Band of Horses poznałam dzięki promo do dziewiątego sezonu CSI:, było to "The
      Funeral" zauroczył mnie głos wokalisty, więc się zaopatrzyłam w "Everything All
      The Time"
      • anja_ Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 20.12.09, 20:10
        Avril Lavigne - moja kumpela kiedyś o niej gadała i poleciła mi jej piosenkę "Girlfriend" i tak się zaczęło x bb .

Paramore - gdzieś w necie się na nich natknęłam .

Fall Out Boy, Green Day - przez naklejki z Bravo, które dostałam od koleżanki x dd
    • lady_em Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 20.12.09, 20:38
      Thriving Ivory - natknęłam się na nich zupełnie przez przypadek, ściągając piosenki z neta. przez przypadek jedna ich piosenka wpadła mi do koszyczka i się ściągnęła : >

a co do innych - żebym ja pamiętała? matka natura nie obdarzyła mnie dobrą pamięcią.
      • rbd_dul Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 20.12.09, 20:49
        RBD- przez Zbuntowanych

Green Day, Linkin Park, The Veronicas - byłam na wakacjach i mój brat cioteczny cały
        czas ich słuchał i mi się spodobały wink
      • jogurt_ Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 20.12.09, 20:55
        hmm.. na poczatku jak zaczał sie wielki boom na JB to ich nie lubiłam. ale pozniej jakoś
        tak , sama nie wiem jak tongue_out zaczełam ich lubic. właściwie to Nicka .
        a dzisiaj koleżanka zaraziła mnie RBD ;P
    • allexz Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 20.12.09, 20:58
      JB kiedy w Teleexpressie 27 lipca 2008 puścili SOS, usłyszałam z drugiego
      pokoju, ściągnęłam w złej jakości bo lepszej nie było w polskich programach,
      potem kolejne płyty i wtedy zobaczyłam jak wyglądają, jakoś nie pomyślałam, że
      nie wiem jak wyglądają ;x
      Taylor jakoś tak jak Joe z nią zerwał, przesłuchałam piosenek i ściągnęłam płyty
      i pokochałam xd
      Alexz Johnson kiedy puścili na ZIG ZAPie Gwiazdę od zaraz czyli od września 2005.
    • blondie_ Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 20.12.09, 20:58
      14.10.2009
      Mało odległa data, jednak wyjątkowa. Przynajmniej dla mnie. Tego dnia zostałam w
      domu, sama nie pamiętam z jakiego powodu. Nudziło mi się w cholerę, więc
      postanowiłam poszperać po youtube. W pewnym momencie trafiłam na teledysk
      JB One time.
      I tak zaczęła się moja słodka, mała Bieberomania.
      • stokroteczka11 Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 20.12.09, 21:06
        Dnia 11.7.09

Oglądałam Zmierzch, kiedy leciały napisy spodobała mi się jedna piosenka. Jaka?
        Zaraz się dowiecie. Poszperałam na youtube, i proszę, Paramore - Decode. Tak
        spodobała mi sioę piosenka, że ogólnie zaczęłam słuchać Paramore.

Do dziś ich słucham więc wierną fanką jestem od pół roku. ;P

I to samo z Muse: tak spodobała mi się piosenka, kiedy oni grali w Baseball, że
        znalażłam: Supermassive black hole. Ich też do tej pory słucham.

Ogólnie, dzięki zmierzchowi zmieniłam się, i to bardzo. Zaczełam mieszkać we
        własnym świecie, no chyba tylko tak to mogę określić. ;P
      • limka Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 20.12.09, 21:10
        Avril Lavigne - poznałam ją prawie 3 lata temu. Moja kumpela w szkole cały czas nuciła jej nową piosenkę - "Girlfriend". Postanowiłam, więc posłuchać jej i sprawdzić, ile jest warta. Okazało się, że bardzo mi się spodobała. Niedługo później kupiłam płytę Av, "The Best Damn Thing". Rok później pojechałam na koncert tej piosenkarki do Wrocławia. Do dzisiaj ją uwielbiam i nie mogę doczekać się jej czwartej płyty. Zgromadziłam mnóstwo gadżetów z nią i wszystkie jej płyty. Myślę, że mogę nazwać się jej prawdziwą fanką.

Demi Lovato - poznałam ją ponad rok temu dzięki filmowi "Camp Rock". Bardzo spodobała mi się jej rola. Jednak film się skończył, więc przestałam się nią interesować. Po kilku miesiącach jednak na Disney Channel usłyszałam jej piosenkę "La La Land'. Od razu mi się spodobała i postanowiłam zagłębić się bardziej w twórczość tej wokalistki. Obejrzałam z nią kilka filmów, mam jej płytę "Here We Go Again", uwielbiam jej słuchać, podoba mi się styl Demi. Obecnie jest to moja ulubiona piosenkarka i aktorka, jest moją idolką. Bardzo bym chciała, żeby przyjechała do Polski dać koncert!

Ewa Farna - zaczęłam się nią interesować jakieś dwa lata temu, po przeczytaniu w "Angorze" artykułu o niej. Przesłuchałam kilku jej piosenek, spodobały mi się i postanowiłam kupić jej płytę "Sam na Sam". Lubiłam jej słuchać, ale muszę przyznać, że potem trochę o Ewie zapomniałam, bo przez długi czas nie nagrywała nowego polskiego albumu. Na szczęście się doczekałam i gruga jej płyta jest już u mnie w domu. Byłam także na koncercie Ewy, jest jedną z moich ulubionych piosenkarek, myślę, że dużo osiągnęła.
    • chrupek Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 20.12.09, 21:02
      Killerpilze.
      Zupełnie nie pamiętam...
      qrcze. x///
      W h... nie przypomne se..
      A z Jonas Bros to było tak, że słyszałam na Disney Channel ich piosenke s.o.s i
      powiedziałam "Ale szajs" A później zaraziła mnie nimi przyjaciółka ^^ I tak jakoś. ; D
    • zozolaa. Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 20.12.09, 21:04
      East West Rockers - zaczęłam ich słuchać od kiedy mój kolega uzależnił się od
      piosenki łap oddech , później zakochałam się w piosence Dotknąć
      Cię
      którą znalazłam na youtube .
      • rikki Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 20.12.09, 21:07
        U mnie również Jonasii ;d pierwszy raz zobaczyłam ich jak na DCH leciała piosenka "Hold
        on" wtedy pomyślałam 'co za debile' [jak ja mogłam tak pomyśleć?! sciana] a potem
        leciała piosenka na DCH s.o.s no i wtedy to już bigg love serce
    • jeeina128 a więc tak...:P heh 20.12.09, 21:09
      jak przeczytałam "ten pierwszy raz" to myślałam że o coś innego chodzi...hah,
      ale nie ważne
      to tak :
      na wakacjach opalam sie na balkonie i w pokoju słysze moja siostra VIVE włączyła
      to ja jej mówie żeby podgłośniła bo też chce słyszeć no i właśnie leci fajna
      piosenka to wstaje i patrze czyja to [żeby potem sobie ściągnąć ] no i patrze i
      Tinchy Stryder ft. N dubz - number 1 no i od tego czasu dosłownie zakochałam sie
      w niej <,333
      • pyska017 hm... 20.12.09, 21:19
        Hm.... tak pierwszy raz piosenkę Michaela, jaką usłyszałam była Billy Jean.
        Grałam w Vice City i tam ona leciała smile. Ale tak to chyba był Thriller, którego
        pragnęłam się nauczyć ... Daty umownej nie pamiętam big_grin. Październik 2009 xD
    • crazygirl_xd Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 20.12.09, 21:14
      jak pierwszy raz zobaczyłam zdjęcie Justina Biebera i piosenke (z teledyskiem)
      to pomyślałąm ale pedał (jak ja mogłam tak pomyślećsciana) ale przypatrzyłam
      się w zdjęcie i przesłuchałam dokładniej piosenke to mi się spodobała i piosenka
      i on. Kocham gosercekiss
      • dulab. Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 20.12.09, 21:23
        Jak to było z tym Justin'em?
        Zadzwoniła do mnie Pyśka:
        "Ada, słuchaj! Przyleź do mnie to zobaczysz coś takiego, czego w życiu nie
        widziałaś!"
        No to ja zawijam kiecę i lecę xD!
        Pysia wchodzi w YouTube wpisuje: "Justin Bieber Michael Jackson"
        A ja myślę: "Boże, znowu ten MJ! A ten Dżastin czy jak mu tam pewnie śpiewa
        jedną z jego piosenek!"
        Hmm... A potem patrzę na jego cudowny ryj i podniecam się jak robi "moonwalk"!
        Ahh... Co to było za uczucie... I nadal jest xD Hahahaha.
        Skończyło się na tym, że teraz wszędzie Bimber! W opisie na GG, w profilu na
        kotku, na pulpicie i... w sercu (poetka od Justin'owej boleści xD)!
      • bouche2 po kolei: 20.12.09, 21:26
        East West Rockers- byłam w takim jednym klubie, tam puścili
        'Dotknąć cię' i od tej pory się zaczęło [mimo, że teraz nie cierpię tej
        piosenki;p chyba przez jej popularność]
        Junior Stress- słuchałam piosenki z płyty Mariki 'Ile we mnie jest
        z Ciebie' i jak usłyszałam głos Juniora to myślałam, że się posikam z
        podniecenia, no to sprawdziłam najbardziej popularną piosenkę tego też autora-
        czyli 'Znam ten stan', potem musiałam przesłuchać reszty, i tak do dziś ;]
        Marika- przypadkowo zobaczyłam teledysk 'Moje serce' na 4funie ;]
        Grubson- kolega z klasy powiedział mi o jego koncercie w moim
        mieście, spytał czy idę, więc musiałam przesłuchać.
        Radiohead- usłyszałam w radio 'Creep', potem koleżanka- ich
        największa fanka mnie dodatkowo zaraziła, kazała słuchać 'Exit music' no i jakoś
        tak wyszło<3.
        • asiula39 Re: po kolei: 02.01.10, 22:10
          Na Juniora Stressa natknęłam się przez przypadek. Czekałam na koncert
          Vavamuffin, a przed nimi koncert miał własnie Junior. To był kosmos! Od tamtej
          chwili po prostu go ubóstwiam! ;D

Od dzisiaj jeszcze kocham Silesia Sound ;] kompela poprzesyłała mi ich piosenki
          i cały dzień się tym podniecałyśmy ;D
    • diamond.brandy Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 20.12.09, 21:25
      Pierwszy raz, dokładnie w 2005 roku usłyszałam i zobaczyłam "Durch Den Monsun" Tokio
      Hotel. Od tamtego czasu jestem fanką.
    • ann14 Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 20.12.09, 21:34
      dla mnie też idolką była Hilary Duff wink
    • rosalie Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 20.12.09, 21:44
      J O N A S <3

moja kol, w szatni przed wf'em zaczęła puszczać S.O.S. potem zaczęły się jakies rozmowy
      na ich temat. potem oglądałam teledysk na kompie, zatrzymując sobie w momencie
      solówki Joe po kilka razy. Hahaha. Potem kupiłam ich pierwszą płytę (A Little Bit Longer).
      Na początku wgl, mi sie nie podobała. xD Ale się osłuchałam i kupiłam 4 następne, po
      jakims czasie juz nie wspominając o tym że zrobiła się ze mnie wielka fanka. ;q
    • pinky7 Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 23.12.09, 14:08
      Killerpilze:
      Na Vivie czy tam na Zig Zapie usłyszałam "Richtig Scheisse" i stwierdziłam że są
      supercool...

Tokio Hotel:
      Dużo o nich słyszałam, jak poprosiłam kuzynkę żeby mi ściągnęła jakieś piosenki
      ona pokazała mi liste 2000 piosenek i miałam sobie wybrać jakieś. Natknęłam się
      na TH i postanowiłam że dam im szansę. No i tak to się zaczęło....
      • leanne Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 23.12.09, 14:19
        Ponad dwa lata temu zobaczyłam Miley w `Hannah Montana`.
        No, i zaczęłam się nią interesowac. xd
    • dontignoreme Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 23.12.09, 14:21
      wieczorem gadałam jak zwykle z moi bratem, a że nam się nudziło włączyłam mtv.
      Właśnie 'leciał' koncert Green Day'a. Mówiliśmy, że całkiem fajny zespół, musimy
      więcej piosenek posłuchać.
      No i zakochałam się w ich muzyce, a ich niesamowicie polubiłam wink. Mój brat
      zresztą też ;D
      • dontignoreme Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 23.12.09, 14:22
        po tytule spodziewałam się czegoś innego ;d. Tak ja im_rebel.
    • olcia1995 Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 23.12.09, 14:31
      pierwszy raz kiedy pojawiło się Dinsey Channel jak zobaczyłam Hannah Montana
      pomyślałam, że musi być strasznie głupie. Po paru tyg. z nudów oglądnęłam jeden
      z odcinków i do dziś bardzo lubię Miley Cyrus wink
      • alisou Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 23.12.09, 14:36
        Ashley Tisdale, poznałam wielbiąc H2O Wystarczy Kropla. Szukałam na YouTube różnych
        filmików z H2O i natknęłam się na piosenkę Ashley 'Kiss the Girl', do której był pokaz slajdów
        ze zdjęć z H2O. No i potem w 'Podobne Wideo' było kilka innych piosenek Ashley i na nie
        powchodziłam. No i od jakiś dwóch lat, bardzo ją lubię. Oczywiście znam ją też z 'Nie ma to jak
        hote'l - ale dopiero po wysłuchaniu tych piosenek na YouTube i pooglądaniu zdjęć z nią,
        skapłam się, że to ona jest Maddie. <:
    • czarnaplyta Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 23.12.09, 14:32
      ja nigdy wcześniej nie słuchałam Linkin Park'u i Paramore . x D
      byłam strasznie zła kiedy Paramore zostało zespołem roku , bo wydawało mi się ,
      że jest wiele milion razy lepszych zespołów ..
      zafascynowała mnie bardzo Saga Zmierzchu bo obejrzeniu 'Księżyca w nowiu' w kinie .
      no więc poszperałam w internecie i znalazłam piosenki z sagi .. x D
      między innymi : Paramore - Decode i Linkin Park - Leave out all the rest .
      od teraz słucham ich na okrągło ; )
      • jonas1139 Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 23.12.09, 14:35
        ja jakies 3 lata temu usłyszałam JONAS BROTHERS na Disney chanel albo Mtv
        i ich Kocham !!
        byłam na koncercie
        mam ich płyty
        fanka 4 evaa serce
    • niezwykleinna Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 23.12.09, 14:35
      ja zostałam fanką Jb i Demi po obejrzeniu Camp Rock. ;D nie mogę sobie tylko
      przypomnieć jak to się stało że ja go obejrzałam ;P bo na Disney na pewno nie bo
      nie mam tego programu ;PP
      • zakochana_w_th Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 23.12.09, 14:38
        Durch den Moonsun w 2005 roku. I od tego się zaczeło (;
    • joe23 Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 23.12.09, 14:39
      Szukałam czegoś na wrzucie i przypadkiem trafiłam na S.O.S- Jonas Brothers
      posłuchałam spodobało mi się oni też mi się spodobali i tak zostałam ich fanka
      aż do dziś
      Avril Lavigne usłyszałam jej piosenkę Girlfriend w radiu i tak się zaczęło
      Justin Bieber na kotku zobaczyłam pierwszy artykuł o nim i się zakochałam
      surprisedsurprisedsurprisedsurprisedkisskisskisssmirksmirksmirk
      • charlotte__ Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 23.12.09, 14:49
        Opiszę tylko kilka gwiazd, które
        lubie bo jest ich wiele ..
        Ashley Tisdale - gdy zobaczyłam film
        High school musical, a potem zauważyłam,
        że gra też w Nie ma to jak hotel ...

The Veronicas - jakoś nie pamiętam, zaczęło
        się to chyba od piosenki Untouched ...

Skye Sweetnam - słuchałam mojej tuby w Radio
        Kotek Fm. na kanale The Veronicas i akurat leciała
        piosenka Skye, zaczęłam o niej czytać słuchać
        jej piosenek big_grin

Jeszcze jest Miley, Selena, Demi, Emma ale to by
        było za dużo pisania

Wesołych Świąt choinka
    • joe23 Ten Pierwszy Raz 23.12.09, 14:41
      Szukałam czegoś na wrzucie i przypadkiem trafiłam na S.O.S- Jonas Brothers
      posłuchałam spodobało mi się oni też mi się spodobali i tak zostałam ich fanka
      aż do dziś
      Avril Lavigne usłyszałam jej piosenkę Girlfriend w radiu i tak się zaczęło
      Justin Bieber na kotku zobaczyłam pierwszy artykuł o nim i się zakochałam
      surprisedsurprisedsurprisedsurprisedkisskisskisssmirksmirksmirk
      • love_sick Re: Ten Pierwszy Raz 23.12.09, 15:04
        Ashley - na youtuie natknęłam się na jej piosenkę He Said She Said i tak się
        zaczęło. Zaczęłam jej słuchać i wgl.
        Selena - zaczęłam oglądać Czarodzieji z Waverly Place na DC i tak jakoś mi się
        spodobała.
        • lilii_95 Re: Ten Pierwszy Raz 23.12.09, 15:13
          o The Horrors przeczytałam gdzieś na tym forum, chyba w wątku ambitniej.
          z ciekawości wpisałam w google "Draw Japan"... no i widać do czego to mnie
          doprowadziło.

a reszta... jakoś sama do mnie przyszła .
        • renesmee_ Re: Ten Pierwszy Raz 23.12.09, 15:17
          koleżanka kiedyś puściła mi piosenkę Ashley Tisdale, He Said She Said i
          od tej pory bardzo lubię Ash smirk strasznie lubię, właściwie są moimi idolkami
          Ashley Greene, Kristen Stewart, i Nikki Red, no ale wiadomo, że o nich to się z
          filmu dowiedziałam xD uważam, że są bardzo dobrymi aktorkami tongue_out
          • renesmee_ Re: Ten Pierwszy Raz 23.12.09, 15:19
            jeszcze chciałabym dodać, że Nikki Red w zasadzie tak średnio lubię, ale uważam,
            że jest dobrą aktorką tongue_out
    • fankajoe Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 23.12.09, 15:14
      Włączyłam youtube i w polecanych była piosenka 7:05 od razu się w niej
      zakochałam.! Trochę bardziej w JoBros, a najbardziej w Joe.!!!!!!!!!!
      serceserceserceserceserce
      Wgl. myślałam, że w tym wątku chodzi o seks uncertain
    • kiskowa Re: Ten Pierwszy Raz ^~^ 23.12.09, 16:36
      usłyszałam decode jak leciały napisy na końcu zmierzchu i tak mi
      sie spodobało że poleciałam obczaić co to za zespół !
      PARAMORE x333

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka