mmmchm 23.12.09, 18:54 czerwiec 21 jade do horwaci do 2 lipca 5 lipca jade do niemiec do 28 lipca a reszte bede z moim chłopakiem stivenem z niemiec w koliszowach piszcie co myślicie i podajcie swoje plany na wakacje może to za wcześnie ale ok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pola16 PLANY?! 23.12.09, 18:56 Ja jeszcze nie wiem, co będę robić w ferie, a ty mi tutaj z WAKACJAMI wyskakujesz<hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: PLANY?! 23.12.09, 18:58 pola xd myślimy o tym samym ;x jak to się dzieje.? ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: PLANY?! 23.12.09, 18:59 ja nawet nie wiem czy pojadę na wakacje, bo mi rodzice planują wielki remont domu ! . a po za tym jeszcze nawet ferii nie planuję a co dopiero wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
andziaa. Re: PLANY?! 24.12.09, 21:51 pewnie jak zwykle . łażenie po mojej wsi z przyjaciółkami , zaczepianie przystojnych kolesi , robienie fotek . Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 . 23.12.09, 18:57 Ludzie! może zrobicie jeszcze wątek o Wielkanocy skoro biegniemy tak do przodu -.- Nie wiem co będę jeszcze we ferie robić, a dopiero we wakacje..;x Odpowiedz Link Zgłoś
pepu Re: . 23.12.09, 19:00 kobieto, ja nie wiem co bede robic za 2 minuty a ty mi juz o wakacjach gadasz?!! moge powiedziec tylko o feriach. Zabawa na całego z kuzynkami ;* Odpowiedz Link Zgłoś
truski_95 Re: jakie macie plany na wakacje 23.12.09, 19:00 ee spoko byłam w horwacji bardzo tam fajnie i są dobre lody w tym roku też jade za granice ale jeszcze nie wiem gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka. Re: jakie macie plany na wakacje 23.12.09, 19:02 Ja do Francji, moja mama zawsze tak wcześnie zamawia wakacje . Już w listopadzie wiedziałam gdzie jadę . ; / Odpowiedz Link Zgłoś
waniliowakawa Re: jakie macie plany na wakacje 23.12.09, 19:01 Nie wiem, dopiero grudzień. Ale pewnie, jak co roku pojade na kolonie. Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug Re: jakie macie plany na wakacje 23.12.09, 19:05 po pierwsze - Chorwacja po drugie - nie wiem nawet co zrobię za sekundę. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczaa. ?! 23.12.09, 19:05 Ja nie wiem co będe jadła na kolacje a ty mi tu z wakacjami wyjeżdżasz ! ? Lol . Odpowiedz Link Zgłoś
vondy Re: jakie macie plany na wakacje 23.12.09, 19:02 ja nawet dokładnie nie wiem co będę robić jutro,a to przecież wigilia...i szczerze zwisa mi to... Odpowiedz Link Zgłoś
allexz Re: jakie macie plany na wakacje 23.12.09, 19:09 e nie wiem? nie lubię planować ;x i takie wrażenie odnoszę, że chciałaś się pochwalić, bo kto robi wątek o planach na wakacje skoro dopiero grudzień. lepszy by był o planach na ferie, ale moja odpowiedź byłaby taka sama jak ta powyżej - czyli nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmchm Re: jakie macie plany na wakacje 23.12.09, 19:09 ok sorry że tak wcześnie pisze o wakacjach ale jak chcecie mnie upokorzyć to lepiej nic nie piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
mieetax33 Re: jakie macie plany na wakacje 23.12.09, 19:13 ja jade na 2 kolonie . na jedną z przyjaciółką martą . a na 2 z Moją Naj Przyjaciółką Natalką < 33 . no i ze starszymi teeż gdzieś . wakacje mam zaplanowane a ferii nie . Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: jakie macie plany na wakacje 23.12.09, 19:18 ja pewnie jak zwykle bd si nudzila u babci ;/ chcialabym do egiptu ale oczywiscie rodzice maja wąty ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
dhampir_ Re: jakie macie plany na wakacje 23.12.09, 19:19 Plany na wakacje ?! oszalałaś ? ! Ja nie wiem co w ferie będę robić a ty z wakacjami tu wyjeżdżasz ?! O gasz! Po za tym radziłabym wziąć się za ortografie bo widzę, ze z tym masz problemy ! Pisze się Chorwacja ! To tak jakby Polska napisać Poska ! Odpowiedz Link Zgłoś
teqiulla Re: jakie macie plany na wakacje 23.12.09, 19:27 ja jeszcze nie mam planow na sylwestra a ty mi tu wyjeżdzasz z wakacjami. -.- ym chciałas sie pochwalić ?? Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: jakie macie plany na wakacje 23.12.09, 19:30 Tiaa dzięx że się pochwaliłaś ... ja nie mam jeszcze planów.. jeszcze się nawet ferie nie zaczęły, a ty o wakacjach pieprzysz xd Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: jakie macie plany na wakacje 23.12.09, 19:42 Do wakacji jeszcze daleko. Zresztą dziewczyny dobrze mówią. Ja jeszcze nie wiem, co w ferie będę robić, a Ty z wakacjami wyskakujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
nrulezzzzz Re: jakie macie plany na wakacje 23.12.09, 20:01 PLANY?? ja jeszcze nie wiem co będę robić jutro... xd... no ja taka jestem: spontaniczna, szalona krejzolka która z wszystkim czeka do ostatniej minuty...ale pamiętajcie, że spontaniczność to bardzo dobra cecha, niespodzianki są fajne, a poukładanie ciut nuuudne... Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: jakie macie plany na wakacje 23.12.09, 21:02 troche za szybko pytasz Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: jakie macie plany na wakacje 23.12.09, 23:09 WTF? Chciałaś się pochwalić, czy co? Do czerwca jeszcze daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: jakie macie plany na wakacje 24.12.09, 08:46 Jeej! To ja zamawiam wątek o przyszłorocznej Wielkanocy! -.- Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat błysnąć . ? 24.12.09, 08:55 chcesz tu błysnąć ze swoimi planami. żaal, mi cię. ja jeszcze nie wiem gdzie jadę, tylko wiem, że do takiego jednego miejsca, gdzie... zresztą nieważne. xD kto tu dziewczyno ma już plany na wakacje. zejdź na ziemię. chciałaś zabłysnąc planami swoimi . ? no to ci sie udało, zazdroszczę ci trochę, że w całe wakacje będzie sie u cb. coś działo. no, bravo. < 33. Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina ... 24.12.09, 09:03 O wow ... Chorwacja się pisze , a nie Horwacja ... Odbiegając od tematu ... Nie wiedziałam , że w drugiej gimnazjum jest przyroda ... Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 ; d 24.12.09, 09:10 już o wakacjach myslisz. ? ; oo ja jeszcze nawet nie wiem co będę w ferie robiła, więc nie odpowiem ci na to pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
anka18 Re: ; d 24.12.09, 22:31 Ja od 4 lat pracuję we wakacje. Mam nadzieję, że również w tym roku uda mi się coś znaleźć Nie umiem siedzieć bezczynnie i leniuchować. Jestem bardziej typem pracoholika. Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen xd 24.12.09, 22:37 Jeszcze ferii zimowych nie ma o Ty już o wakacjach? No, ale dobra. Ja jadę do Portugalii i na razie tyle wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
esmecullen Re: xd 24.12.09, 23:37 A ja wiem co będę robiła w wakacje Pracowała. Muszę zarobić na laptopa Odpowiedz Link Zgłoś