kamilamox 25.12.09, 23:07 czy warto kupić puder z serii maybelline- mineral power??????????? może miałyście???????? albo macie?????????? Pudru uzywam sporadycznie a podobno mineralne nie szkodza urodzie - prawada?????? prosze was o rade! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
valhalla Re: warto??????????????? 25.12.09, 23:10 każdy puder szkodzi, jeden mniej, drugi bardziej, szczególnie młodej cerze. nie miałam tego pudru, ale czytałam trochę opinii i wydaje mi się, że możesz zaryzykować. ogranicz, proszę, te znaki zapytania. czuję się nimi przytłoczona. Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: warto??????????????? 25.12.09, 23:17 nie posiadam ... xd ale mam z synergen [czy jak to się pisało xp] antybakteryjny puder i jest super ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: warto??????????????? 26.12.09, 23:31 Wydaje mi się, że warto, ale na zimę raczej nie. Pudry mineralne lepsze są na upalne dni. Zimą raczej się nie sprawdzą. W tą porę roku postaw raczej na podkład. Lekki, żeby nie zatykał porów. Najlepiej daj pod niego krem. I nie zapominaj o demakijażu. Dokładnym. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: warto??????????????? 27.12.09, 16:53 radziłabym ograniczyć znaki interpunkcyjne. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś