decode_ Re: Jaki wampir jest lepszy ? 29.12.09, 12:15 Emmet i Edward x DD Emmet - uwielbiam go bo jest zabawny Edward - jest bardzo uczuciowy , za to go lubię Odpowiedz Link Zgłoś
olla2205 Re: Jaki wampir jest lepszy ? 29.12.09, 12:26 Aa i jak już coś to Jasper Hale! Odpowiedz Link Zgłoś
agusiasweet Re: Jaki wampir jest lepszy ? 29.12.09, 13:44 fiuuuuuuuuu za chwile wynniek juhu!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Jaki wampir jest lepszy ? 29.12.09, 13:54 JASPER, JASPER, JASPER<3 do finału Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Jaki wampir jest lepszy ? 29.12.09, 14:06 oczywiście, mam nadzieje ,ze zaliczysz mój głos jeszcze : > Jest rzecz jasna na Jaspera, do finalu, miedzy nim a Edziem. c; Dla jasności, bo niektórzy nie zauważyli Odpowiedz Link Zgłoś
agusiasweet Re: III ETAP!!! 29.12.09, 14:09 sorry ale dawno temu miały być już wyniki! Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Jaki wampir jest lepszy ? 29.12.09, 14:24 Emment! Edward już dawno przestał mi się podobać Odpowiedz Link Zgłoś
alice_jazz Re: Jaki wampir jest lepszy ? 29.12.09, 14:27 JASPER!!!!!!!!! Potem Emmett (mało mu brakuje;D) Odpowiedz Link Zgłoś
selina...gomez ;D 29.12.09, 14:43 `Eward Cullen ;D boy www.kotek.pl/forum/02,3001,104917481,104921120,Re_Glosy_na_gwiazdy_60_3_Girl_.html Włazić, głosować na swoją naj gwiazdę! Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. vampires. <3 29.12.09, 15:00 Edward - jest ciekawą postacią. Intrygują mnie jego momentalne zmiany nastroju. No i te uśmiechy, zwłaszcza łobuzerski (ten, który Bella lubiła najbardziej). Emmett - on mnie rozśmiesza. to taki umięśniony optymista. każdy, kto ujrzałby go po raz pierwszy napewno pomyślałby, że to mięśniak, który każdemu by przyłożył, a tymczasem Emm to bardzo przyjazny wampir. jego teksty w książce mnie bawiły. np. kiedy strzelał uwagi na temat życia seksualnego Belli i Edwarda. Jasper - na początku nie byłam zbytnio zainteresowana jego postacią, myślałam, że jest źle nastawiony do Belli, ale gdy czytałam sagę po raz drugi zauważyłam, że jest zupełnie inaczej. W Zaćmieniu dowiadujemy się o nim wiele więcej, poznajemy jego historię. Wtedy dopiero zdołałam zrozumieć dystans z jakim trzyma się w stosunku do Belli. Dołączył do rodziny Cullenów jako ostatni i nie miał tyle czasu na ćwiczenie swojej samokontroli. W sumie wzbudza we mnie podziw, że po tylu latach pożywiania się ludzką krwią, przeszedł na krew zwierzęcą. Te trzy wampiry z tych pięciu mnie najbardziej zaciekawiły. No i jeszcze Carlisle. Wielki 'człowiek'. Nie wiem jak on wytrzymuje z ludźmi z większymi obrażeniami (wtedy gdy leje się krew). To chyba lata praktyki. Zasługuje na podziw. Jest też taki przyjazny. Nie sposób go nie polubić. Jeśli chodzi o Aro. Dziwny typ. Zachowuje się troche jakby zwariował czy uciekł z zakładu psychiatrycznego. Nie przepadam za jego postacią. Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Eric! 29.12.09, 15:40 Eric z True Blood! Myślałam, że wolny wybór będzie, a tu lipa. Same Zmierzchowe, a do tego BARDZO okrojone. Na Demetriego bym głosowała, ale tu... Aro Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Etap 3? o.O 29.12.09, 15:43 O.o Nawet nie zauważyłam, że tu jakieś etapy się porobiły. W takim razie: JASPER. Odpowiedz Link Zgłoś
rozzi Sprawdź , kto wygrał !!! 29.12.09, 16:38 Jasper miał 11 głosów ... i dlatego nie przebił Edwarda !!! Wygrał Edward ! Miał 17 głosów . Edward , to zdecydowanie najlepszy wampir . Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Sprawdź , kto wygrał !!! 29.12.09, 16:55 i tak Jasper jest lepszy : 3 Odpowiedz Link Zgłoś
dontignoreme Re: Jaki wampir jest lepszy ? 29.12.09, 16:39 Emmet ;D. Edward jest nudny... Odpowiedz Link Zgłoś
bella998 Re: Jaki wampir jest lepszy ? 29.12.09, 17:05 Oczywiście że Edward Cullen Odpowiedz Link Zgłoś
dosiaczek81 Re: Jaki wampir jest lepszy ? 31.12.09, 11:30 Jasne, że Edzio Cullen xD Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Jaki wampir jest lepszy ? 31.12.09, 12:34 Aro Volturi Chociaż ja wolę Marka. Odpowiedz Link Zgłoś