poconacokomuto Lubisz swoje imię? 05.01.10, 20:44 Lubię swoje imię: Kasia ;D Miałam nazywac się Marta, ale tata się pomylił ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Lubisz swoje imię? 24.01.10, 01:07 Najważniejsze jest pozytywne myślenie Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: Lubisz swoje imię? 24.01.10, 01:13 ` . Kocham swoje imię, wręcz . ; Ala ; ] . ! Odpowiedz Link Zgłoś
wiola7767 Re: Lubisz swoje imię? 24.01.10, 01:16 Ja też właściwie lubię swoje imię ---> Wioleta (wszyscy mówią na mnie Wiola ) rzadko można spotkać, jest wyjątkowe też dlatego, że pisze się przez W a nie V i jedno t a nie dwa xD podobnie jak w Twoim przypadku (założycielki wątku ) i ludzie czasem się dziwią i mylą (wymawiają Wioletta... to bardzo wkurzające) Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Lubisz swoje imię? 24.01.10, 01:20 Wiola-moja mama też ma tak na imię xD Śliczne masz imię… Serio, takie… muzyczne xD Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: Lubisz swoje imię? 24.01.10, 11:36 nie przepadam, bo nie mam oryginalnego. Jestem po prostu zwykłą Anią. Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Lubisz swoje imię? 24.01.10, 11:39 Jeśli nie jesteś po bierzmowaniu, to weź sobie jakieś odjechane i go używaj, blender XD Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: Lubisz swoje imię? 24.01.10, 11:41 heyyeah napisał(a): > Jeśli nie jesteś po bierzmowaniu, to weź sobie jakieś odjechane i go używaj, bl > ender XD hahaha, no też racja zaszaleje i dam sobie na imię Kunegunda c: nie no narazie się przyzwyczaiłam że przedstawiam się jako Anna Weronika. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna. Re: Lubisz swoje imię? 24.01.10, 11:45 ` dżastina jestem. w miarę jest, ale nie spodziewałam się, że jest ono tak popularne ;d Odpowiedz Link Zgłoś
mewusia Re: Lubisz swoje imię? 24.01.10, 11:49 nie narzekam ale też sie ciesze że takie mam :] Michalina Odpowiedz Link Zgłoś
selena_xd Re: Lubisz swoje imię? 24.01.10, 11:54 Mi sie imie KASIA nie podoba!! Sory dla tych co mają tak na imie..ale..nieee... . Ja lubie swoje imie Olivia.. nodobra jestem OLIWIA przez "w" ..hehe. Miałam miec na imie..Sara. Ale osobiście cieszę z tego , ze tak nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
pinkangell Re: Lubisz swoje imię? 24.01.10, 11:55 Mi się podoba moje imie. Sylwia. Bo ma rozne fajne skroty np. Sy$, Syśś, Sy$,ka albo Szyszka. Odpowiedz Link Zgłoś
kajkox Re: Lubisz swoje imię? 24.01.10, 11:56 hymm.. karolina ... ? nieeee. prosze was. ;xx wole jak do mnie mówią po ksywie ( ; Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Lubisz swoje imię? 24.01.10, 11:57 A mi się nie podoba imię Adrianna Przejdźmy do mojego moje mi się nawet podoba ładne zwyczajne i takie na modzie nie jakaś Zosia czy Ania bo te imiona są do dupy . Ja mam na imię Karolina ale chciałbym mieć na imię Julia tak jak moja siostra Ale Karolina może być A moja koleżanka ma na imię Marzena współczuję jej te imię jest okropne Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: Lubisz swoje imię? 25.01.10, 16:32 blondzia napisał(a): > A mi się nie podoba imię Adrianna > Przejdźmy do mojego moje mi się nawet podoba ładne zwyczajne i takie na modzie > nie jakaś Zosia czy Ania bo te imiona są do dupy . > > Ja mam na imię Karolina ale chciałbym mieć na imię Julia tak jak moja siostra : > -) > Ale Karolina może być > A moja koleżanka ma na imię Marzena współczuję jej te imię jest okropne No dobra imiona Anna, Zosia są pospolite, ale Karolina też jest bardzo często spotykane. Odpowiedz Link Zgłoś
corba Re: Lubisz swoje imię? 24.01.10, 11:58 był taki wątek , więc kasacja . -------------------------- tak, lubię swoje imię . Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa c; 24.01.10, 12:00 mam na imie Adrianna przez 2 'n' ; P. czyli ADA , Adzia , Adu , Aduś , Adelajna , Aducha ;p . lubie swoje imie ; D . Odpowiedz Link Zgłoś
dream.s Re: Lubisz swoje imię? 24.01.10, 12:08 Ja mam bardzo oryginalne imię - Anna ;]]. Pomimo że " pospolite " itd, to mnie się bardzo podoba i nie chciałabym go zmienić na żadne inne ; p. blondzia - twierdzisz że imię Anna , Zosia itd są do dupy, a na jakiej podstawie ... ? Tylko dla tego że są często spotykane ? Jeśli to ten powód, to zapewniam Cie, że Twoje imię też nie jest strasznie oryginalne . ; p Amen . Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: Lubisz swoje imię? 24.01.10, 12:08 no jasne, że lubię ;p jestem Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
connie. Re: Lubisz swoje imię? 24.01.10, 12:16 oficjalnie Aleksnadra. w szkole większość już woła na mnie Ola czy Olka. nie licząc księdzą i pani od matematyki, która nazywa mnie Justynką - moja mama ma tak na imię i też jest nauczycielką i się koleguja, a jej ją przyponiam. ludzi i tak mówią, że wyglądam jak tata. moja mam woła na mnie Alexa, co nawet mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
s_uzi Re: Lubisz swoje imię? 24.01.10, 12:11 Zuzia. Lubię... Bardzo lubię...Mówią na mnie Suzi, Zuzulka, Zozolek.Ale wszędzie gdzie się da wrzucam "Suzi". Bardzo mi się podoba ta ksywka Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Lubisz swoje imię? 24.01.10, 12:15 Kasia . Brrr... Okropne . ; // W szkole mówią na mnie Kaś . Juz lepiej brzmi . A podoba mi sie imie Kornelia . <3 Odpowiedz Link Zgłoś
maniaulaa03 Re: Lubisz swoje imię? 24.01.10, 12:28 Marianna przez 2 "n" xDD Mania, Maniuś, Maniek, Mańka, Maniana xPP duzo jest skrótów Ma ktoś tak na imię? jestem bardzo ciekawa a co o nim myślicie? Waszym zdaniem jest starodawne? Odpowiedz Link Zgłoś
natka41 Re: Lubisz swoje imię? 24.01.10, 12:38 dla mnie właśnie Adriana jest zwyczajne XD ale bez obrazy XD poprostu Katarzyna mi się podoba bardziej, bo mam tak na drugie ;P a na pierwsze mam Natalia XD lubiem , bo są wadne zdromnienia XD Odpowiedz Link Zgłoś
psycho_ Re: Lubisz swoje imię? 24.01.10, 12:49 Justyna- nienawidzę, nie wiem dlaczego mój tato musiał być tak mało kreatywny i pomysłowy by dać mi imię które może nie jest zbyt popularne w porównaniu do Kaś i Ol ale jest zwykłe, pospolite. O wiele bardziej wolę wersję angielską- Justine (dżastin) dlatego też w szkole nazywają mnie Dżasta^^ Dobra, trzeba się przynajmniej cieszyć że nie ma się na imię Nicole albo Andżela... Odpowiedz Link Zgłoś
vansi Re: Lubisz swoje imię? 24.01.10, 12:54 Ja jestem Ania.Dość lubie imie Ania,ale nienawidzę jak ktoś mówi Anna wole Anka Ania albo jakk mówia Angel Odpowiedz Link Zgłoś
zakurzona Re: Lubisz swoje imię? 24.01.10, 13:03 Paulina..uwielbiam swoje imię. Mi bardzo się podoba ;] Odpowiedz Link Zgłoś
shock Re: Lubisz swoje imię? 24.01.10, 13:09 Eee, tak sobie lubię. | Łucja | Kwestia przyzwyczajenia. W sumie nie mam nic do niego, ale też nie uważam za jakieś superekstrafajne imię. Odpowiedz Link Zgłoś