tiktok Re: Posiadasz autograf jakiejś gwiazdy? 18.01.10, 19:45 miałam jakiś sławnych łyżwiarzy (podobno), kiedy akurat na obozie byłam na lodowisku w górach, a oni mieli tam jakiś pokaz ;P niezbyt super... Odpowiedz Link Zgłoś
sweety_miley na serio ^^ 18.01.10, 20:06 ja mam uczestnikow YCD1, Miley Cyrus ( na serio mam xD bo ją kiedys lubilam i do babci do Los Angeles na koncert pojechalam) Dody bo byla u nas w miescie, feela, ewy farny i ani wyszkoni i to koniec ;p Odpowiedz Link Zgłoś
sexy_girl Re: Posiadam xdd. 18.01.10, 20:22 Takich bardziej znanych to ;D Joasi Jabłyczyńskiej ,Małgorzaty Kożuchowskiej , Otyli Jędrzejczak , John Travolty , Natali Lesz , Beaty Kozidrak , Ani Guzik , Kasi Cichopek , Piotra Gacka , Leszczy , Jennifer Aniston , Tyra Banks , Karolina Nowakowska . ; * Odpowiedz Link Zgłoś
andzia0115 Re: Posiadasz autograf jakiejś gwiazdy? 24.01.10, 13:04 Ja posiadam tak z polski. Doda, Candy gril. a ze świata. Tokio Hotel, Justin Bieber , Ashley Tisdale, Zac, Vanessa, kesha i rihanna. Miałam również okazje zobaczyć się z chłopakami z TH na osobności ponieważ mój kochany tatuś mi to załatwił. Zapraszam do mnie na profilek. Odpowiedz Link Zgłoś
chemik Re: Posiadasz autograf jakiejś gwiazdy? 24.01.10, 13:08 Mam jedynie autograf mojego ulubionego aktora z teatru bydgoskiego*to i tak fuksem, bo czekałam na tatę, a on akurat po przedstawieniu szedł do klubu*, ale tak to raczej nie. Jakoś tak nie jestem wielką fanką nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
colorful Re: Posiadasz autograf jakiejś gwiazdy? 24.01.10, 13:43 ciekawi mnie tylko skąd macie autografy np. Justina Biebera, Seleny Gomez, Demi Lovato..... no powiem szczerze ,że nie wierzę. ______________________ mam jakieś autografy polskich "gwiazd" z dni otwartych, ale po co to wymieniać Odpowiedz Link Zgłoś
mychaxd3 Re: Posiadasz autograf jakiejś gwiazdy? 24.01.10, 13:35 nie mam żadnego.. chciałabym mieć US5 .. Odpowiedz Link Zgłoś
madziorekmuah Re: Posiadasz autograf jakiejś gwiazdy? 24.01.10, 13:47 ja mam Agnes, Jabłczyńskiej,Candy Girl,izy miko i natalii lesz wszystkie zdobylam wyslajac do nich e-maile Odpowiedz Link Zgłoś