mileyandnick 02.01.10, 16:36 Ostatnio koleżanka poleciła mi ten film. Myslałam ze jest beznadziejny lae kiedy go obejzałam bardzo mi sie podobałPolecam go dzewczynom bo np obsada jest jednym słowem całkiem niezła A wy ogladałyscie ten film? Co o nim sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
happysad1 Re: Pakt Milczenia 02.01.10, 20:39 Nie ogladalam ale chyba obejrze skoro mówisz ze fajnny Odpowiedz Link Zgłoś
kewpiedoll Re: Pakt Milczenia 02.01.10, 16:41 Ja go oglądałam i nawet mi się podobał Odpowiedz Link Zgłoś
mileyandnick cos o filmie 02.01.10, 16:43 Film opowiada historię czterech studentów związanych ze sobą niezwykłym rodowodem. Jako potomkowie rodzin, które osiedliły się w kolonii Ipswich w XVII wieku, chłopcy urodzili się posiadając niezwykłą moc. Kiedy piąty potomek nagle wprowadza się do miasta, zostają ujawnione skrywane od lat sekrety i istnieje niebezpieczeństwo złamania paktu milczenia chroniącego ich rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: cos o filmie 02.01.10, 16:45 Film opowiada historię czterech studentów związanych ze sobą niezwykłym rodowodem. Jako potomkowie rodzin, które osiedliły się w kolonii Ipswich w XVII wieku, chłopcy urodzili się posiadając niezwykłą moc. Kiedy piąty potomek nagle wprowadza się do miasta, zostają ujawnione skrywane od lat sekrety i istnieje niebezpieczeństwo złamania paktu milczenia chroniącego ich rodziny. wydaje się być interesujący .xd Odpowiedz Link Zgłoś
pamilly Re: Pakt Milczenia 02.01.10, 16:44 Oglądałam i to całkiem dawno. Bardzo fajny, bez tekiej dziewiczej aury i bezsensowego pierdzielenia jak np. twilight - super xD Odpowiedz Link Zgłoś
dark_evil Re: Pakt Milczenia 02.01.10, 16:51 oglądałam go już dosyć dawno ale jest naprawde fajny ;] warty obejrzenia Odpowiedz Link Zgłoś
a.l.i.c.e Re: Pakt Milczenia 02.01.10, 16:52 Oglądałaam Najpierw znalazłam to w zwiastunach zmierzchu zrobionych przez fanów a potem znalazłam to w sklapie i odrazu kupiłam Kocham ten film<3 Odpowiedz Link Zgłoś
natixdd Re: Pakt Milczenia 02.01.10, 16:53 Oglądałam był super. Toby i Chace byli świetni Odpowiedz Link Zgłoś
zjem_ci_kota Re: Pakt Milczenia 02.01.10, 18:09 Nie oglądałam, tytuł brzmi bardzo poważnie, a ja do takich nie należę ;P No ale nie będę oceniać po tytule... kiedyś zobaczę =D Odpowiedz Link Zgłoś
mileyandnick Re: Pakt Milczenia 02.01.10, 19:45 polecam nie jest wcale takie powazne! Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Pakt Milczenia 02.01.10, 20:28 a to jest komedia czy co?? może obejże ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mileyandnick Re: Pakt Milczenia 02.01.10, 20:46 msthic to jest Fantasy, Horror polecam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
sanrajs Re: Pakt Milczenia 03.01.10, 11:13 Ogladałam ten film bardzo dawno temu i również mi się spodobał. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyandnick Re: Pakt Milczenia 03.01.10, 11:15 Mi w tym filmie podobała sie fabuła niby oklepana ale było w niej cos taiego innnego. No i obsada jest hmmm same ciacha: Odpowiedz Link Zgłoś
natla12345 Re: Pakt Milczenia 10.01.10, 17:16 Fani książek Naznaczona, Zdradzona i wszystki pozostałe części. ; 33 Odpowiedz Link Zgłoś